Καθαρισμός & Φύλαξη Χαλιών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον καθαρισμό χαλιών

Αναρωτιέσαι αν ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών έχει αποτέλεσμα; Προσπαθείς μάταια να βγάλεις έναν επίμονο λεκέ από τη μοκέτα σου; Ψάχνεις αξιόπιστα συνεργεία για καθαρισμό και φύλαξη χαλιών; Ό,τι και αν χρειάζεσαι έχουμε τη λύση. 

Οι καθαρισμοί χαλιών είναι ένα θέμα που βασανίζει πολύ κόσμο. Πρόκειται για μια διαδικασία αρκετά δύσκολή και που δυστυχώς χρειάζεται αρκετά συχνά. Είναι γεγονός ότι τα χαλιά, όσο και να τα προσέχουμε, είναι αδύνατον να μη λερωθούν. Είτε πρόκειται για κάποιον λεκέ, είτε πρόκειται για τις σκόνες και τα μικρόβια που μεταφέρουμε περπατώντας πάνω τους, το βέβαιο είναι ότι τα χαλιά μας χρειάζονται προσεχτικό καθαρισμό.

Γιατί να επιλέξεις έναν εξειδικευμένο επαγγελματία στον καθαρισμό χαλιών;

Για λόγους οικονομίας συνήθως, δεν είναι απίθανο να σκεφτεί κάποιος να καθαρίσει μόνος του το χαλί. Ωστόσο, αν το επιχειρήσει σύντομα θα το μετανιώσει. 

Ο καθαρισμός χαλιών είναι ιδιαίτερα κουραστικός και χρονοβόρος, ενώ πιθανότητα το αποτέλεσμα δε θα είναι το επιθυμητό χωρίς επαγγελματική βοήθεια. Το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού χαλιών θα σου εξασφαλίσει:

Χρόνο
Για τον περισσότερο κόσμο, ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ λίγος και πολύτιμος για να τον σπαταλάμε στον καθαρισμό χαλιών. Ωστόσο, είναι μια διαδικασία που δεν μπορείς να αποφύγεις, οπότε επέλεξε έναν επαγγελματία που θα την κάνει πολύ πιο γρήγορα από ότι θα την έκανες μόνος.

Χρήματα
Σε αντίθεση με ότι ίσως πιστεύεις, ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών θα σου εξοικονομήσει χρήματα. Πέρα από τα ειδικά καθαριστικά και τον εξοπλισμό που θα χρειαζόταν να αγοράσεις διαφορετικά, η επιλογή ενός επαγγελματία θα σε γλυτώσει και από σπατάλες για την αντικατάσταση του χαλιού στην αρκετά συνηθισμένη περίπτωση που του προκαλούσες μεγαλύτερη ζημιά.

Άψογο αποτέλεσμα
Ακόμα και αν αποφασίσεις να θυσιάσεις πολύ από χρόνο σου και κάνεις μεγάλο κόπο για να καθαρίσεις το χαλί σου, δεν είναι βέβαιο ότι θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μερικοί λεκέδες είναι απλά αδύνατον να αντιμετωπιστούν με ένα απλό καθαριστικό και η μόνη λύση είναι ο επαγγελματικός ή βιολογικός καθαρισμός χαλιών.  

Ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι μέθοδοι καθαρισμού χαλιών;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και τεχνικές για να καθαρίσει κανείς ένα χαλί. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε συμβουλεύσει ανάλογα με την ποιότητα και είδος του χαλιού σου για το ποιος είναι ο καταλληλότερος.

Μέσα στο χαλί μπορεί να κατοικούν πέρα από σκόνη και λάσπη, διάφοροι ρύποι ή ακόμη και μούχλα που η ηλεκτρική σκούπα δεν μπορεί να αφαιρέσει. Για την απομάκρυνση αυτών των ρύπων χρειάζεται ένας επαγγελματικός καθαρισμός από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού χαλιών. 

Το συνεργείο καθαρισμού διαθέτει την τεχνογνωσία να επιλέξει το κατάλληλο τρόπο καθαρισμού χαλιού, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι επιλογές που υπάρχουν είναι:

  • Με ατμό
  • Με ειδικά απορρυπαντικά
  • Με στεγνό καθάρισμα
  • Με βιολογικό καθαρισμό χαλιών

Τί σου προσφέρει ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών;

Ο καθαρισμός χαλιού είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι η ηλεκτρική σκούπα αρκεί και είναι αποτελεσματική λύση, η πραγματικότητα είναι άλλη. 

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα στρώματα και τα χαλιά είναι δύο από τα σημεία του σπιτιού που συγκεντρώνουν τα περισσότερα μικρόβια. Τα ακάρεα και διάφοροι άλλοι μικροοργανισμοί βρίσκουν καταφύγιο στα χαλιά σου μετατρέποντάς τα σε πηγή αλλεργιών και διάφορων άλλων ασθενειών.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών. Αποτελεί την πιο πλήρη και αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού και θα κερδίσεις τα παρακάτω οφέλη:

Πιο υγιεινό περιβάλλον.
Χωρίς να το ξέρεις, στο χαλί σου ζουν εκατομμύρια ακάρεα και μικρόβια, που περπατώντας πάνω του τα μεταφέρεις σε όλο τον αέρα που αναπνέεις. Ο βιολογικός καθαρισμός εξοντώνει όλους αυτούς τους οργανισμούς που είναι επιβλαβείς για την υγεία σου και διαμορφώνει ένα πολύ πιο υγιεινό περιβάλλον. 

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χαλιού.
Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιού, πέρα από σένα τον ίδιο, βοηθάει πολύ και το ίδιο το χαλί. Με τα ειδικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται καθαρίζεται σε βάθος το χαλί και όχι μόνο επιφανειακά. Ωστόσο, αν και είναι πολύ δραστικός και αφαιρεί λεκέδες που δεν φεύγουν με κανέναν άλλον τρόπο, δεν επηρεάζει την υφή ή το χρώμα του χαλιού σου. Έτσι, σε βοηθάει να το διατηρήσεις σαν καινούργιο και να αποφύγεις περιττά έξοδα. 

Τί πρέπει να ξέρεις για τη φύλαξη χαλιών;

Πέρα από τον καθαρισμό, ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για την καλή διατήρηση του χαλιού είναι η σωστή αποθήκευσή του. Στις περιόδους που δεν χρησιμοποιούνται, τα χαλιά πρέπει να συσκευάζονται κατάλληλα και να αποθηκεύονται σε μέρη με συνθήκες που δε θα επηρεάσουν την ποιότητά τους. 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών αναλαμβάνουν να κάνουν αυτή τη διαδικασία, ενώ σου παρέχουν και χώρο για να τα αποθηκεύσεις που σπάνια υπάρχει στα περισσότερα διαμερίσματα. 

Τι σου προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού χαλιών του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες να αναλαμβάνουν το καθαρισμό και φύλαξη χαλιών. Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και τις απαραίτητες γνώσεις μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα τόσο απλό όσο και βιολογικό καθαρισμό χαλιών. 

Για να απαλλαγείς από το άγχος των βρόμικων χαλιών, η λύση είναι μόνο λίγα κλικ μακριά. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος καθαρισμού χαλιών και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα. 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Ελισάβετ Μηταρά
36 Αξιολογήσεις
Πολύ ευγενική κυρία αλλά πάρα πολύ αργή. Σε διαμερισμα 80 τ.μ. δεν γίνεται να μη φτάνουν 8 ώρες!
Κωνσταντίνος Μωραιτάκης
47 Αξιολογήσεις
None
Παναγιώτης Δεδούσης
72 Αξιολογήσεις
Καλος, συνεπης και φανηκε γνωστης. Η δουλεια ηταν πολυ ευκολη (απλα χρειαζοταν μια αλλαγη πριζας τηλεφωνου) αλλα 40 ευρω χωρις αποδειξη (χωρις καν να δωσει την επιλογη) τα θεωρω μαλλον πολλα. Παρα πολη συνεπης στο ραντΕβου πραγμα σπανιο για τετοιου ειδους επαγγελματιες
Κλειδόραμα -
35 Αξιολογήσεις
Ευγενικοι, συνεπεις και σωστοι επαγγελματιες. Τους ανατεθηκε αλλαγη σουστας πορτας πυλωτης η οποια ολοκληρωθηκε στην ωρα της με σωστη επικοινωνια απο πλευρας τους
Cleaning Bros
2 Αξιολογήσεις
Καταπληκτική δουλειά! Εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Γιώργος Κρίκης
14 Αξιολογήσεις
Καλός, συνεπής και ευγενικός στις εργασίες που συμφωνήσαμε, αλλά στην επιπλέον εργασία που έκανε (σιφόνι μπάνιου) το πρόβλημα παραμείνει.
Σχετικά άρθρα
Το ήξερες ότι ένα χαλί μπορεί να συγκεντρώσει τόσα μικρόβια όσο 4 φορές το βάρος του; Μάλλον όχι.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες