Καθαρισμός Χαλιών

Βρες Άμεσα Ταπητοκαθαριστήρια για τον Καθαρισμό και τη Φύλαξη των Χαλιών σου. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

Λάβε Προσφορές σε 20"

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 31/5/2020

Καθαρισμός Χαλιών - Φύλαξη Χαλιών - Ταπητοκαθαριστήρια

Τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο, έρχεται η ώρα να καθαρίσεις τα χαλιά και τις μοκέτες σου. Είναι γεγονός ότι τα χαλιά, όσο και να τα προσέχουμε, είναι αδύνατον να μη λερωθούν. Το πρόβλημα δεν είναι όμως μόνο οι εμφανείς λεκέδες ή η σκόνη. Τα ακάρεα που ζουν σε ένα χαλί μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητες αλλεργίες, όπως και οι μικροοργανισμοί που μεταφέρουμε καθημερινά, πατώντας πάνω τους. Ένα είναι σίγουρο: τα χαλιά χρειάζονται προσεκτικό και τακτικό καθαρισμό.

Και κανείς δεν τα καταφέρνει καλύτερα στο πλύσιμο χαλιών από έναν επαγγελματία! Ένα εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο, θα σου προτείνει την πιο αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού και θα απομακρύνει τους λεκέδες από τους τάπητες του χώρου. 

Για πάρεις προσφορές, προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες, μπορείς να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, ενώ για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία και το κόστος καθαρισμού χαλιών, ετοιμάσαμε τον οδηγό που ακολουθεί.

Ποιες είναι οι τιμές για καθαρισμό χαλιών;

Οι τιμές για καθαρισμό καθαρισμό χαλιών και μοκετών ξεκινούν στα 3,5€/τ.μ. Βέβαια, το κόστος δεν είναι σταθερό, αλλά αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες σου και το είδος χαλιού. Κάθε είδος χρειάζεται διαφορετική επεξεργασία στον καθαρισμό, συνεπώς διαφέρουν και οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο. Πιο συγκεκριμένα:

 • Καθαρισμός απλού χαλιού μηχανής: Από 3,5 - 7€ / τ.μ.

 • Καθαρισμός & φύλαξη απλού χαλιού μηχανής: Από 4,5 - 7,5€ / τ.μ.

 • Καθαρισμός χειροποίητου χαλιού: Από 6 - 9€ / τ.μ.

 • Καθαρισμός & φύλαξη χειροποίητου χαλιού: Από 7 - 10€ / τ.μ.

 • Καθαρισμός μεταξωτού χαλιού Από 9 - 12€ / τ.μ.

 • Καθαρισμός & φύλαξη μεταξωτού χαλιού: Από 10 - 13€ / τ.μ.

Ποιοι είναι οι παράγοντες διαμόρφωσης του κόστους για καθαρισμό χαλιών;

Οι πιο σημαντικοί παράγοντες είναι: τα τετραγωνικά μέτρα, το είδος του χαλιού και το αν θα γίνει αντικατάσταση κροσσιών και ρελιών. Υπάρχουν συγκεκριμένες τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα το είδος του χαλιού σου.

Παρακάτω θα εξετάσουμε τους άλλους δύο παράγοντες ξεχωριστά.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές καθαρισμού ανά είδος χαλιού;

Απλό Χαλί (ή Μηχανής): Αποτελεί ένα οικονομικό χαλί, που έχει φτιαχτεί μέσω μηχανής. Δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση στον καθαρισμό. Η διαδικασία στην οποία υποβάλλεται είναι αυτή του υγρού καθαρισμού. Οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν είναι: 1) το τίναγμα για να απομακρυνθεί η σκόνη, 2) το πλύσιμο, 3) το ξέβγαλμα για να αφαιρεθούν τα απορρυπαντικά, 4) το στέγνωμα, και τέλος 5) η συσκευασία του χαλιού για να παραμείνει καθαρό μέχρι να το ξαναχρησιμοποιήσεις. 

Χειροποίητο Χαλί: Το χειροποίητο χαλί απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Είναι αρκετά πιο ευαίσθητο και θέλει ειδικό καθαρισμό. Εάν γίνει με υγρό καθαρισμό, υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης των χρωμάτων, λόγω του νερού. Γι΄αυτό το λόγο, πρέπει να γίνει με στεγνό καθάρισμα. Αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική και κρατάει το χαλί σου σαν καινούργιο. 

Μεταξωτό Χαλί: Το μεταξωτό χαλί, ουσιαστικά, είναι κατηγορία των χειροποίητων χαλιών. Διαφέρει μόνο ως προς το υλικό που έχει φτιαχτεί. Όπως και τα χειροποίητα χαλιά, και τα μεταξωτά θέλουν την ίδια επεξεργασία στον καθαρισμό. Με το στεγνό καθάρισμα, αποφεύγεται η αλλοίωση των χρωμάτων, που θα μπορούσε να υπάρξει από τη χρήση νερού, και η καταστροφή του υλικού. 

Ποια είναι η τιμή για αντικατάσταση κροσσιών και ρελιών;

Για μια απλή αντικατάσταση κροσσιών και ρελιών, οι τιμές κυμαίνονται ως εξής:

 • Για ρέλι χαλιού απλό: 3.5 - 5€/μέτρο*

 • Κρόσσι χαλιού μηχανής: 7 - 9€/μέτρο*

 • Κρόσσι χαλιού τύπου χεριού: 15 - 20€/μέτρο*

Εάν επιθυμείς την επισκευή ενός χειροποίητου κροσσιού, τότε οι τιμές ξεκινάνε από 50€*.

Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις στα χαλιά σου, αυτά φθείρονται. Η συνηθέστερη φθορά συναντάται στις άκρες του χαλιού, δηλαδή στα κρόσσια και στα ρέλια. Όσο το αφήνεις, τόσο πιο πολύ ξηλώνεται το χαλί σε αυτό το σημείο. Μπορείς όμως να το επιδιορθώσεις και να μοιάζει σαν καινούργιο.

Για να πάρεις μια τελική τιμή επιδιόρθωσης, θα πρέπει ο επαγγελματίας να εκτιμήσει την ζημιά που έχει προκληθεί στο χαλί σου. Φυσικά, σημαντικός παράγοντας είναι η ποιότητα και η πολυπλοκότητα των κροσσιών και των ρελιών που θα επιλέξεις ή που έχει ήδη το χαλί.

4,73 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τον καθαρισμό των χαλιών τους

φωτογραφία επαγγελματία
BioClean Hellas
49 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
BioClean Hellas
49 αξιολογήσεις

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ. ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ.

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλης Φερράρας
29 αξιολογήσεις

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΜΑΣ
19 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

φωτογραφία επαγγελματία
Special Υπηρεσίες Καθαρισμού
18 αξιολογήσεις

Σούπερ!

Καθαρισμοί Χαλιών: Βρες τα Καλύτερα Ταπητοκαθαριστήρια

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το ταπητοκαθαριστήριο που σου ταιριάζει

Δημήτρης Ρούσσος

Νότια Προάστια Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται για 9 χρόνια στους Βιολογικούς Καθαρισμούς & στους Καθαρισμούς Χαλιών. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τον καθαρισμό του χώρου σας και εγγυόμαστε εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εμπειρία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

Δημήτρης Τσιάπος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Δίνω οριστικές λύσεις στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με την έμπειρη ομάδα μου αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρειά τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Clean Blue

Θεσσαλονίκη
21 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό για το σαλόνι σας και τα έπιπλα σε όλο το σπίτι, με τα πλέον αποτελεσματικά φάρμακα και μέσα. Η υγιεινή του χώρου σας είναι για εμάς προτεραιότητα και φροντίζουμε για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας, αντιλαμβανόμενοι πόσο επείγουσα μπορεί να είναι η ανάγκη σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας δώσουμε προσφορά και να αναλάβουμε την εργασία σας!

Χρήστος Σκούτας

Νότια Προάστια Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού σαλονιών στρωμάτων χαλιών κλπ,  καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να ασχοληθούμε με καθαρισμό και φύλαξη χαλιών και με επιτόπου καθαρισμό μοκετών, στρωμάτων και σαλονιών. 

Νίκος Διακομιχάλης

Θεσσαλονίκη
5 αξιολογήσεις

Η Pro Clean είναι ένα ταπητοκαθαριστήριο, στη Θεσσαλονίκη, με εξειδίκευση στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, το οποίο διαθέτει τεχνογνωσία 60 χρόνων. Η επιχείρησή μας αποτελεί ένα σύνολο εμπειρίας και εξέλιξης, καθώς συνδυάζει τη συσσωρευμένη γνώση τόσων ετών με την έρευνα των εμπνευστών της πάνω στις νέες τεχνολογίες, με απώτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των ανθρώπων που θα μας εμπιστευτούν.

Με ποιες μεθόδους καθαρίζονται τα χαλιά & οι μοκέτες;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και τεχνικές για να καθαρίσει κανείς ένα χαλί:

 • Καθαρισμός με ατμό

 • Καθαρισμός με ειδικά απορρυπαντικά

 • Στεγνό καθάρισμα

 • Βιολογικός καθαρισμός χαλιών

Τι είναι ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών;

Ο βιολογικός ή οικολογικός καθαρισμός είναι μια μια μέθοδος βαθύ καθαρισμού χαλιών και μοκέτων, η οποία είναι απόλυτα φιλική προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα κατοικίδια.

Η σκόνη, τα μικρόβια και οι λεκέδες εξαφανίζονται με χρήση ειδικών βιοδιασπώμενων απορρυπαντικών, τα οποία δεν περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες, είναι αντιαλλεργικά, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του χαλιού σου.  

Ποια είναι η διαδικασία καθαρισμού χαλιών;

Τα βήματα της διαδικασίας που θα σου χαρίσει ένα καθαρό χαλί που θα μοιάζει σαν καινούργιο είναι:

 • Παραλαβή του χαλιού από τον χώρο σου, κατόπιν συνεννόησής με το ταπητοκαθαριστήριο της επιλογής σου.

 • Επιλογή της κατάλληλης μεθόδου καθαρισμού με βάση το υλικό, τη σύνθεση και την ποιότητα του χαλιού.

 • Τίναγμα σε ειδικό μηχάνημα που προστατεύεις τις ίνες του χαλιού, ενώ απομακρύνει τη σκόνη και άλλους ρύπους.

 • Πλύσιμο χαλιού σε εξειδικευμένο μηχάνημα με τη μέθοδο που έχει επιλεγεί.

 • Στύψιμο σε φυγοκεντρικό μηχάνημα που αποτρέπει τυχόν φθορές στο χρώμα ή στο μοτίβο.

 • Στέγνωμα σε χώρους με συγκεκριμένο εξαερισμό, στους οποίους το χαλί είναι προστατευμένο από την ηλιακή ακτινοβολία.

 • Έλεγχος του τελικού αποτελέσματος, ώστε να μην υπάρχει ίχνος υγρασίας και ψεκασμός του με ειδικό υγρό που αποτρέπει τη δημιουργία οσμών.

 • Προσεκτική συσκευασία του χαλιού. 

Πώς και πού γίνεται η φύλαξη χαλιών;

Η φύλαξη χαλιών πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για ενδεχόμενα κλοπής, πυρκαγιάς και πλημμύρας. Τα συσκευασμένα χαλιά τοποθετούνται σε ειδικά ράφια, μέχρι να επιστρέψουν στον χώρο σου. Για την επιστροφή τους, θα πρέπει να συνεννοηθείς με το ταπητοκαθαριστήριο, ώστε να να τα παραλάβεις σε ημέρα και ώρα που σε εξυπηρετεί.

Γιατί να επιλέξεις ένα επαγγελματικό ταπητοκαθαριστήριο;

Το να αναθέσεις τον καθαρισμό και τη φύλαξη του χαλιού σου σε ένα εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο έχει μερικά πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα: εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, άψογο αποτέλεσμα και επιδιόρθωση του χαλιού σου, αν χρειαστεί.

Έχεις σίγουρα σκεφτεί πολλές φορές να πραγματοποιήσεις μόνος σου τον καθαρισμό των χαλιών σου. Καταλαβαίνουμε ότι ο βασικός λόγος είναι ο οικονομικός. Πριν όμως το επιχειρήσεις, ρίξε μια ματιά στα οφέλη που θα απολαύσεις επιλέγοντας ένα ταπητοκαθαριστήριο:

1. Εξοικονόμηση Χρόνου: Για τον περισσότερο κόσμο, ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύτιμος για να τον σπαταλάμε στο καθάρισμα των χαλιών. Ένας επαγγελματίας θα το κάνει πολύ πιο γρήγορα, απ΄ότι αν το αναλάμβανες μόνος σου.

2. Εξοικονόμηση Χρημάτων: Σε αντίθεση με ό,τι πιθανότατα πιστεύεις, ο επαγγελματικός καθαρισμός θα σου εξοικονομήσει χρήματα. Πέρα από τα ειδικά καθαριστικά και τον εξοπλισμό που θα χρειαζόταν να αγοράσεις διαφορετικά, ένα ταπητοκαθαριστήριο θα σε γλιτώσει και από σπατάλες για την αντικατάσταση του χαλιού στην αρκετά συνηθισμένη περίπτωση που του προκαλούσες μεγαλύτερη ζημιά.

3. Άψογο αποτέλεσμα: Ακόμα και αν αποφασίσεις να μπεις στον κόπο για να καθαρίσεις το χαλί ή τη μοκέτα σου, δεν είναι βέβαιο ότι θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μερικοί λεκέδες είναι απλά αδύνατον να αντιμετωπιστούν με ένα απλό καθαριστικό και η μόνη λύση είναι ο επαγγελματικός ή βιολογικός καθαρισμός χαλιών.  

4. Επιδιόρθωση Χαλιών: Ένα επαγγελματικό ταπητοκαθαριστήριο, εάν εντοπίσει φθορές κατά τον καθαρισμό των ταπήτων, θα αναλάβει να τις επιδιορθώσει. Ειδικά σε περιπτώσεις που η φθορά αφορά χειροποίητα χαλιά, είναι σημαντικό να έχεις μία επαγγελματική γνώμη, ώστε να μην τα καταστρέψεις. 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσεις μόνος σου τα χαλιά σου;

Παρότι, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ένα ταπητοκαθαριστήριο μπορεί να σου προσφέρει ένα πραγματικά καθαρό χαλί, σίγουρα θα υπάρξουν και φορές που θα πρέπει να καθαρίσεις εσύ το χαλί σου. Ακολούθησε τις παρακάτω δοκιμασμένες συμβουλές για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να φθείρεις το χαλί σου:

 • Θυμήσου τον κανόνα: απλό χαλί - υγρός καθαρισμός, χειροποίητο/μεταξωτό/μεγάλης αξίας χαλί - στεγνός καθαρισμός. 

 • Συμβουλεύσου την ετικέτα του χαλιού και ακολούθησε τις οδηγίες καθαρισμού που αναγράφονται σε αυτή.

 • Πέρασε το χαλί με την ηλεκτρική σκούπα, δίνοντας προσοχή στα κρόσσια του, αν έχει.

 • Για στεγνό καθάρισμα χαλιού, χρησιμοποίησε μαγειρική σόδα. Άπλωσε την στην επιφάνειά του, άφησε τη να δράσει για κάποιες ώρες και απομάκρυνε την με την ηλεκτρική. Το χαλί σου θα φαίνεται σίγουρα καθαρό και ανανεωμένο!

 • Για υγρό καθαρισμό, ανακάτεψε 3 μέρη χλιαρό νερό και 1 μέρος λευκό ξύδι. Ψέκασε το φυσικό καθαριστικό υγρό που έχεις φτιάξει πάνω σε πανί ή βούρτσα και τρίψε ελαφρά το χαλί. Άφησέ το να στεγνώσει κι αν θέλεις να επισπεύσεις τη διαδικασία, άπλωσε πάνω του φύλλα εφημερίδας.

 • Μην αφήνεις τα χαλιά σου να στεγνώσουν στον ήλιο, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να ξεθωριάσουν!

Σε μερικές περιπτώσεις, είναι αδύνατο να καθαρίσεις τα χαλιά, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Ειδικά αν το χαλί είναι μεγάλης αξίας, αξίζει ιδιαίτερη περιποίηση. Εμείς συγκεντρώσαμε τιμές για τις πιο συχνές περιπτώσεις που εξυπηρετεί το ταπητοκαθαριστήριο:

Είδος εργασίας Ενδεικτική τιμή
Καθαρισμός απλού χαλιού μηχανής 3,5 - 7 €/τ.μ.
Καθαρισμός & φύλαξη απλού χαλιού μηχανής 4,5 - 7,5 €/τ.μ.
Καθαρισμός χειροποίητου χαλιού 6 - 9 €/τ.μ.
Καθαρισμός & φύλαξη χειροποίητου χαλιού 7 - 10 €/τ.μ.
Καθαρισμός μεταξωτού χαλιού 9 - 12 €/τ.μ.
Καθαρισμός & φύλαξη μεταξωτού χαλιού 10 - 13 €/τ.μ.
Αντικατάσταση ρελιών απλού χαλιού 3.5 - 5€/μέτρο
Αντικατάσταση κροσσιών χαλιού μηχανής 7 - 9€/μέτρο
Αντικατάσταση κροσσιών χαλιού τύπου χεριού 15 - 20€/μέτρο

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Καθαρισμός / Φύλαξη Χαλιών - Καθαρισμό και Φύλαξη
Βάρη
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Καθαρισμό και Φύλαξη
Τύπος χαλιών:
Απλό
Αριθμός χαλιών:
2 χαλιά Κόστος: 40,00€
Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα -
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ, Στρώμα
Θέσεις καναπέ:
5 ή περισσότερες
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 130,00€
Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα -
Νίκαια
Εκτελέστηκε από
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ
Θέσεις καναπέ:
3-4
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 80,00€
Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη -
Δήμος Νέαπολης - Συκεών
Εκτελέστηκε από
S. C&Κ
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ, Στρώμα, Άλλο
Θέσεις καναπέ:
3-4
Διαστάσεις στρώματος:
Διπλό
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό Κόστος: 40,00€
Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
S. C&Κ
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Σαλόνι
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 30,00€

Σχετικά άρθρα

3 οφέλη που σου προσφέρει ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών!

Το ήξερες ότι ένα χαλί μπορεί να συγκεντρώσει τόσα μικρόβια όσο 4 φορές το βάρος του; Μάλλον όχι.

Πώς θα καθαρίσεις τα χαλιά σου με λευκό ξύδι;

Δες πώς μπορείς να κάνεις τα χαλιά σου να λάμπουν χρησιμοποιώντας λευκό ξύδι!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές