20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2017 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιών

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


ΑΝΤ. ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Με πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό η εταιρεία μας, Σκευοφύλαξ, αναλαμβάνει τον καθαρισμό, την επιδιόρθωση και τη φύλαξη χαλιών από το 1972.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασιλικη Λιοντου - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πεντέλη Αττική 152 36

Το ταπητοκαθαριστήριό μας καθημερινά παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Βρισκόμαστε στον χώρο του καθαρισμού επί σειρά ετών και αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία με όρεξη και συνέπεια. Η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των πελατών της για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Reizidis rugs - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Βύρωνας Αττική 162 32

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Οι έμπειροι συνεργάτες μου κι εγώ συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Χαρακτηριστικό μας είναι η πλήρη εξυπηρέτησή σας και η απόλυτη ικανοποίησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τα χαλιά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Φραγκάκης - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Νικόλαος Φρσαγκάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρειά τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPER CLEANING - ΓΑΝΙΤΑΣ & ΣΙΑ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία καθαρισμών μας είναι εδραιωμένη στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας εργασιών καθαριότητας απο το 1980 και σήμερα αποτελεί μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Ρούσσος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Δάφνη Αττική 172 35

Η επιχείρηση R CLEAN δραστηριοποιείται για 9 χρόνια στους Καθαρισμούς Χαλιών. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τον καθαρισμό και την φύλαξη του χαλιού σας και εγγυόμαστε εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εμπειρία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κατσούλιας - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Γιώργος Κατσούλιας, Ιδιοκτήτης του Ταπητοκαθαριστηρίου Expert Clean. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του Καθαρισμού Χαλιών 28 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς η οικιακούς χώρους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μαλτέζος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Δημήτριος Μαλτέζος και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυώμαι εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στόχος εμένα και των συνεργατών μου είναι η φροντίδα και η φύλαξη των χαλιών σας με τον ίδιο επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για χαλί μηχανής, είτε για κάποιο χειροποίητο χαλί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Στεργίου - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία IDEAL, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών. Από το 1982 έως και σήμερα δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού και διαθέτουμε το δικό μας τμήμα εισαγωγής μηχανολογικού εξοπλισμού καθαριστηρίων και βιομηχανικών πλυντηρίων. Όλοι μας οι καθαρισμοί γίνονται με ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά, με σύγχρονο εξοπλισμό και από εξειδικευμένο προσωπικό. Φροντίζουμε τη κάθε λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα απόλυτα ασφαλή και προσεγμένα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1979 και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, είναι η εμπειρία, η συνέπεια και το μεράκι μας για το σωστό αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Micro Clean - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, δίνουμε λύσεις σύγχρονες σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούμαστε. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από μεράκι και σεβασμό για το αντικείμενο του πελάτη μας. Θα χαρούμε να μας προτιμήσετε και θα σας ανταμείψουμε με μία προσφορά που θα ταιριάζει σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Biofresh Βιολογικοί Καθαρισμοί - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στην Biofresh αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας, χρησιμοποιώντας τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα της εταιρείας Kärche. Η πολύ έμπειρη ομάδα μας, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Σε εμάς θα απολαύσετε τον βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση του χώρου σας χωρίς χημικά, απολαμβάνοντας σύγχρονες μεθόδους και ένα άριστο αποτέλεσμα καθαριότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Λίντζος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Με εμπειρία από το 1964, η επιχείρηση μας αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον κλάδο των ταπητοκαθαρισμών. Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών, καθαρισμός εξοπλισμού σκαφών είναι κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε για τις προσωπικές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κλαουδάτος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Η εταιρία μας, Ταπητοκαθαριστήριο Κλαουδάτος, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη δεκαετία του 80 και δραστηριοποιείται στις εργασίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίησή τους. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών