20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2016 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιών

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


ΑΝΤ. ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Με πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό η εταιρεία μας, Σκευοφύλαξ, αναλαμβάνει τον καθαρισμό, την επιδιόρθωση και τη φύλαξη χαλιών από το 1972.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Ρούσσος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Δάφνη Αττική 172 35

Η επιχείρηση R CLEAN δραστηριοποιείται για 9 χρόνια στους Καθαρισμούς Χαλιών. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τον καθαρισμό και την φύλαξη του χαλιού σας και εγγυόμαστε εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εμπειρία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Φραγκάκης - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Νικόλαος Φρσαγκάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρειά τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPER CLEANING - ΓΑΝΙΤΑΣ & ΣΙΑ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία καθαρισμών μας είναι εδραιωμένη στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας εργασιών καθαριότητας απο το 1980 και σήμερα αποτελεί μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασιλικη Λιοντου - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πεντέλη Αττική 152 36

Το ταπητοκαθαριστήριό μας καθημερινά παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Βρισκόμαστε στον χώρο του καθαρισμού επί σειρά ετών και αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία με όρεξη και συνέπεια. Η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των πελατών της για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κατσούλιας - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Γιώργος Κατσούλιας, Ιδιοκτήτης του Ταπητοκαθαριστηρίου Expert Clean. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του Καθαρισμού Χαλιών 28 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς η οικιακούς χώρους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Κουρκουλάκος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αφήστε σε μας τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας με εγγυημένες λύσεις.Έχουμε την εκπαίδευση και την πείρα για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες σωστά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο χώρο σας. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι η απαλλαγή σας από την δυσκολία της φύλαξης και συντήρησης των χαλιών σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μαλτέζος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Δημήτριος Μαλτέζος και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυώμαι εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στόχος εμένα και των συνεργατών μου είναι η φροντίδα και η φύλαξη των χαλιών σας με τον ίδιο επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για χαλί μηχανής, είτε για κάποιο χειροποίητο χαλί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Στεργίου - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία IDEAL, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών. Από το 1982 έως και σήμερα δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού και διαθέτουμε το δικό μας τμήμα εισαγωγής μηχανολογικού εξοπλισμού καθαριστηρίων και βιομηχανικών πλυντηρίων. Όλοι μας οι καθαρισμοί γίνονται με ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά, με σύγχρονο εξοπλισμό και από εξειδικευμένο προσωπικό. Φροντίζουμε τη κάθε λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα απόλυτα ασφαλή και προσεγμένα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Σίφουνας - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών, η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βιοκαθαρισμού που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κλαουδάτος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Η εταιρία μας, Ταπητοκαθαριστήριο Κλαουδάτος, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη δεκαετία του 80 και δραστηριοποιείται στις εργασίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίησή τους. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μόλβαλης - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό των χαλιών σας. Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 1989 και συνεχίζει έως σήμερα με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι. Έμπειροι Έλληνες τεχνίτες αναλαμβάνουν το πλύσιμο των χαλιών σας και Πέρσες τεχνίτες τις επισκευές σε: υφάνσεις, κρόσσια, ρέλια, χρώματα χειροποίητων χαλιών. Το νερό χρησιμοποιείται μόνο μια φορά και τα καθαριστικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Δανέζης - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας, Expresso, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο τομέα των ταπητοκαθαριστηρίων, βρίσκεται κοντά σας με σκοπό να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο στον καθαρισμό των χαλιών σας, αλλά και άλλων αντικειμένων που βρίσκονται στον οικιακό η τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

carpet-asos - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου επισκευές των αγαπημένων σας χαλιών!

Φθαρμένα ρέλια, ξεφτισμένα κρόσσια και φθορές στο πέλους του χαλιού ανήκουν πια στο παρελθόν!

Εμπιστευθείτε μας την επισκευή των αγαπημένων σας χαλιών και δώστε τους ξανά την λάμψη που τους αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών