20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2016 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιών

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


Νικόλαος Σαχινόπουλος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Είμαι ο Νικόλαος Σαχινόπουλος και εδώ και χρόνια αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. .Έχουμε την εκπαίδευση και την πείρα για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες σωστά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο χώρο σας. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι η απαλλαγή σας από την δυσκολία της φύλαξης και συντήρησης των χαλιών σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Χούλιος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Ονομάζομαι Χρήστος Χούλιος και εδώ και χρόνια παρέχω οικονομικές λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο επί σειρά ετών και διαθέτουμε για εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, την πολύχρονη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία μας. Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα και με έμφαση στα ποιοτικά υλικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPER CLEANING - ΓΑΝΙΤΑΣ & ΣΙΑ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία καθαρισμών μας είναι εδραιωμένη στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας εργασιών καθαριότητας απο το 1980 και σήμερα αποτελεί μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κατσούλιας - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Γιώργος Κατσούλιας, Ιδιοκτήτης του Ταπητοκαθαριστηρίου Expert Clean. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του Καθαρισμού Χαλιών 28 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς η οικιακούς χώρους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Reizidis rugs - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Βύρωνας Αττική 162 32

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Οι έμπειροι συνεργάτες μου κι εγώ συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Χαρακτηριστικό μας είναι η πλήρη εξυπηρέτησή σας και η απόλυτη ικανοποίησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τα χαλιά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEN Carpets - - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Αθήνα Αττική 105 52

H TEN CARPETS είναι μια εταιρεία λιανικής πώλησης που ασχολείται αποκλειστικά με μοντέρνα, χειροποίητα χαλιά, κιλίμια και ιδιαίτερες κατασκευές υφαντουργικής τέχνης. Η ιστορία μας ξεπερνάει τα 110 χρόνια και καλύπτει τρεις γενιές στον κόσμο του χειροποίητου χαλιού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Δανέζης - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας, Expresso, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο τομέα των ταπητοκαθαριστηρίων, βρίσκεται κοντά σας με σκοπό να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο στον καθαρισμό των χαλιών σας, αλλά και άλλων αντικειμένων που βρίσκονται στον οικιακό η τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Micro Clean - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, δίνουμε λύσεις σύγχρονες σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούμαστε. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από μεράκι και σεβασμό για το αντικείμενο του πελάτη μας. Θα χαρούμε να μας προτιμήσετε και θα σας ανταμείψουμε με μία προσφορά που θα ταιριάζει σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μαλτέζος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Δημήτριος Μαλτέζος και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυώμαι εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στόχος εμένα και των συνεργατών μου είναι η φροντίδα και η φύλαξη των χαλιών σας με τον ίδιο επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για χαλί μηχανής, είτε για κάποιο χειροποίητο χαλί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ηράκλειο Αττική 141 22

Το ταπητοκαθαριστήριο μας, Νικόλαος Σταθόπουλος δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό για πάνω από 24 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να σας εξυπηρετούμε σε μια ευρεία γκάμα εργασιών είτε πρόκειται για καθαρισμό, επιδιόρθωση αλλά και φύλαξη του χαλιού σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μόλβαλης - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό των χαλιών σας. Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 1989 και συνεχίζει έως σήμερα με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι. Έμπειροι Έλληνες τεχνίτες αναλαμβάνουν το πλύσιμο των χαλιών σας και Πέρσες τεχνίτες τις επισκευές σε: υφάνσεις, κρόσσια, ρέλια, χρώματα χειροποίητων χαλιών. Το νερό χρησιμοποιείται μόνο μια φορά και τα καθαριστικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Κουρκουλάκος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αφήστε σε μας τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας με εγγυημένες λύσεις.Έχουμε την εκπαίδευση και την πείρα για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες σωστά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο χώρο σας. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι η απαλλαγή σας από την δυσκολία της φύλαξης και συντήρησης των χαλιών σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

carpet-asos - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου επισκευές των αγαπημένων σας χαλιών!

Φθαρμένα ρέλια, ξεφτισμένα κρόσσια και φθορές στο πέλους του χαλιού ανήκουν πια στο παρελθόν!

Εμπιστευθείτε μας την επισκευή των αγαπημένων σας χαλιών και δώστε τους ξανά την λάμψη που τους αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Στεργίου - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία IDEAL, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών. Από το 1982 έως και σήμερα δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού και διαθέτουμε το δικό μας τμήμα εισαγωγής μηχανολογικού εξοπλισμού καθαριστηρίων και βιομηχανικών πλυντηρίων. Όλοι μας οι καθαρισμοί γίνονται με ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά, με σύγχρονο εξοπλισμό και από εξειδικευμένο προσωπικό. Φροντίζουμε τη κάθε λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα απόλυτα ασφαλή και προσεγμένα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…