Need help?Call us!

Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Επισκευή Πλακέτας Ψυγείου

Εξυπηρετήσου Αυθημερόν για Επισκευή Πλακέτας Ψυγείου από Αξιολογημένο Ψυκτικό. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή με Εγγύηση Επισκευής!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τελευταία ενημέρωση: 12/8/2019

Επισκευή πλακέτας ψυγείου

Η πλακέτα του ψυγείου αποτελεί τον “εγκέφαλο” λειτουργίας του ψυγείου σου. Έτσι, όταν υποστεί κάποια βλάβη, η επισκευή πλακέτας ψυγείου είναι μονόδρομος. Σίγουρα, είναι δύσκολο να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημά σου βρίσκεται στην πλακέτα, αν δεν έχεις εμπειρία στον κλάδο των οικιακών συσκευών.

Ωστόσο, η βλάβη στην πλακέτα είναι κάτι που πρέπει να περάσει από το μυαλό σου, όταν υπολειτουργεί το ψυγείο και δεν έχει την απόδοση που είχε πριν κάποιο χρονικό διάστημα. Και επειδή το ψυγείο είναι απαραίτητο για το σπίτι, αλλά έχει και μεγάλο κόστος για να αντικατασταθεί, είναι καλό να καλέσεις τεχνικό άμεσα, όταν παρουσιαστεί πρόβλημα.

Η επισκευή πλακέτας ψυγείου είναι μια εφικτή διαδικασία για έμπειρους τεχνικούς οικιακών συσκευών, αρκεί να την προλάβουν, πριν το πρόβλημα γίνει πολύ σοβαρό. Θέλεις να μάθεις πώς θα καταλάβεις ότι η πλακέτα του ψυγείου έχει πρόβλημα; Οι έμπειροι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι επισκευή πλακέτας ψυγείου;

Το πιο σημαντικό πράγμα, για να γλιτώσεις την ολική αντικατάσταση της πλακέτας, ή του ψυγείου σου, είναι να προλάβεις εγκαίρως το πρόβλημα. Έχουμε συγκεντρώσει για σένα κάποια προειδοποιητικά σημάδια, που θα σου δείξουν ότι πρέπει να καλέσεις τεχνικό, για να διαγνώσει αν χρειάζεσαι επισκευή πλακέτας ψυγείου.

1. Το ψυγείο “καίει” περισσότερο ρεύμα από όσο θα έπρεπε.

Η υπερκατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από το ψυγείο για να ψύξει αποτελεσματικά τα τρόφιμα, είναι μία αρκετά σημαντική ένδειξη βλάβης. Μόλις παρατηρήσεις κάτι τέτοιο, χρειάζεται να καλέσεις ψυκτικό άμεσα για να επιληφθεί της βλάβης και να προχωρήσει σε επισκευή πλακέτας ψυγείου.

2. Το ψυγείο δεν κάνει το συνηθισμένο του ήχο.

Είτε παρατηρείς έλλειψη ήχου, είτε θόρυβο, τα σημάδια δεν είναι καλά για την πλακέτα του ψυγείου σου. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις τα ψυγεία εκπέμπουν SOS, με ένα συχνό προειδοποιητικό ήχο που εκπέμπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Με το που ακούσεις αντίστοιχο ήχο, χρειάζεται να φωνάξεις άμεσα επαγγελματία τεχνικό ψυγείων που να  ειδικεύεται στην επισκευή πλακέτας ψυγείου.

3. Τα φώτα του ψυγείου αναβοσβήνουν.

Όταν τα φωτάκια πάνω στην πόρτα του ψυγείου αναβοσβήνουν, τότε πιθανώς μαρτυρούν πρόβλημα στην πλακέτα του ψυγείου. Ένας έμπειρος επαγγελματίας ψυκτικός θα αναλάβει άμεσα τη διάγνωση της βλάβης και θα σου παρουσιάσει την πιο προσιτή και λογική λύση σχετικά με την επισκευή πλακέτας ψυγείου.

Θυμήσου, πως τα σημάδια αυτά σού υποδεικνύουν πως πρέπει άμεσα να καλέσεις έναν επαγγελματία ψυκτικό, με εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή πλακέτας ψυγείου. Αν αγνοείς τα σημάδια και αφήνεις το πρόβλημα να υπάρχει, μπορεί να χειροτερέψει η κατάσταση. Αν η πλακέτα του ψυγείου καταστραφεί, η αγορά μιας νέας πλακέτας θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο, κάτι που σίγουρα πρέπει να αποφύγεις.

Για ποιες μάρκες ψυγείων αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας την επισκευή πλακέτας;

 • Miele

 • Bosch

 • Samsung 

 • AEG

 • Siemens

 • Pitsos 

 • Liebherr

 • LG

 • Whirlpool

 • Hotpoint

 • Ariston

 • Indesit

 • General Electric

 • Sharp

 • Hitachi

 • Electrolux 

 • Franke

 • Amana

Για όλες αυτές τις μάρκες, αλλά και κάθε άλλη μάρκα και μοντέλο της αγοράς, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό, για να αναλάβει την επισκευή του ψυγείου σου, άμεσα και με ασφάλεια.

Γιατί δεν πρέπει να επισκευάσεις την πλακέτα του ψυγείου, χωρίς ψυκτικό;

Πολλοί από εμάς, προσπαθούν να καταφύγουν σε “σπιτικές λύσεις” για τις επισκευές σε οικιακές και ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό σημαίνει, πως είτε προσπαθούμε να επισκευάσουμε μια βλάβη μόνοι μας, είτε ζητάμε βοήθεια από κάποιο γνωστό μας, χωρίς να είναι επαγγελματίας στον τομέα αυτό.

Σίγουρα, εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά καλή ιδέα για την επισκευή πλακέτας ψυγείου. Αν η επισκευή πετύχει, θα εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα από την εργασία του τεχνικού, αλλά και την αγορά νέας πλακέτας. Ωστόσο, οι επισκευές ηλεκτρικών συσκευών δεν είναι εύκολες, ούτε ακίνδυνες.

Μια λάθος κίνηση στο χειρισμό της πλακέτας ψυγείου και μπορεί να καεί εντελώς, με αποτέλεσμα να χρειαστείς νέα πλακέτα. Φυσικά, η τοποθέτηση καινούργιας πλακέτας μπορεί να σου κοστίσει πολύ περισσότερο, σε σχέση με την επισκευή της παλιάς. Σου προτείνουμε να αφήσεις τα πειράματα και να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία ψυκτικό για την επισκευή πλακέτας ψυγείου.

Γιατί να επιλέξεις ψυκτικό του Douleutaras.gr για την επισκευή πλακέτας ψυγείου;

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της υπηρεσίας μας έχουν μεγάλη εμπειρία και πολύτιμη τεχνογνωσία, έχοντας εξυπηρετήσει πολυάριθμες εργασίες για επισκευή πλακέτας ψυγείου. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη σου για μέγιστη λειτουργικότητα του ψυγείου, είναι σε θέση να σου παρέχουν άμεσες και λειτουργικές λύσεις.

Με την επισκευή πλακέτας ψυγείου, εξοικονομείς τουλάχιστον το 50% του κόστους αντικατάστασής της. Συνεπώς, είναι πιο συμφέρον οικονομικά, να στραφείς προς έναν έμπειρο τεχνικό, αμέσως μόλις εντοπίσεις κάποια βλάβη. Μπορείς να εμπιστευτείς τους ψυκτικούς μας, γιατί σου προσφέρουν 6 μήνες εγγύηση επισκευής.

Αν χρειάζεσαι άμεσα επισκευή πλακέτας ψυγείου, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και την ίδια μέρα θα λάβεις την καλύτερη προσφορά, από επαγγελματία ψυκτικό στην περιοχή σου, σε προσιτή τιμή!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Επισκευή Πλακέτας του Ψυγείου τους

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
387 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση. Καλή γνώση του αντικειμένου. Υπερβολική τιμή.

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

Είναι επαγγελματίες, όπως πρέπει.

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
322 αξιολογήσεις

Ο τεχνικός ήταν επαγγελματίας και πολύ συνεννοήσιμος.

φωτογραφία επαγγελματία

συνεπής, μεθοδικός, φάνηκε να είναι σωστός επαγγελματίας γενικότερα

Douleutaras.gr λογότυπο
Κωνσταντίνος Μ.
209 αξιολογήσεις

ΌΛΑ καλά, απλά, το οτι έπρεπε να πληρώσω 25 ευρώ χωρίς τελικά να γίνει καμία εργασία, είναι νομίζω πολλά!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Ήρθε ο τεχνικός για σκισμένα λάστιχα ψυγείου. Μου έκανε εκτίμηση κόστους και πήρε 25€ για την επίσκεψη, ποσό που θα αφαιρούσε από το τελικό…

Σχετικά άρθρα

Τι πρέπει να κάνεις αν το ψυγείο δεν έχει ψύξη;

Μόλις αντιλήφθηκες πως το ψυγείο δεν έχει ψύξη; Αρχικά, μην πανικοβάλλεσαι! Ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά και εσύ δεν

Περισσότερα
Γιατί το ψυγείο βγάζει νερά; 5 πιθανές αιτίες για το πρόβλημα σου!

Το ψυγείο είναι μία από τις πιο απαραίτητες συσκευές σε ένα σπίτι. Η ιδιότητά του είναι να διατηρεί τα ευαίσθητα τρόφιμα, που

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για επισκευές ψυγείων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ.

Επισκευή Πλακέτας Ψυγείου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
100 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε εργασίες, όπως η επισκευή πλακέτας ψυγείου, εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας προσφέρει λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα και δύσκολες περιπτώσεις. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν κάθε εργασία με συνέπεια και υπευθυνότητα, αλλά και με ευγένεια για κάθε πελάτη. Η φήμη μας μεταξύ των πελατών μας, οι οποίοι γνωρίζουν την εργασία μας, είναι για εμάς η πιο σημαντική απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Αν χρειάζεστε άμεσα επισκευή πλακέτας ψυγείου, οικονομικά, είμαστε στη διάθεσή σας!

Δημήτρης Κ.

Επισκευή Πλακέτας Ψυγείου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
387 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και έχουμε αναλάβει πολυάριθμες περιπτώσεις για επισκευή πλακέτας ψυγείου με επιτυχία. Θέλουμε πάντα να αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα τις εργασίες που αναλαμβάνουμε και να τις φέρνουμε εις πέρας άμεσα, κατανοώντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς το ψυγείο σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να επισκευάσουμε την πλακέτα σας άμεσα, με συνέπεια, αλλά κυρίως οικονομικά!

Γιάννης Λ.

Επισκευή Πλακέτας Ψυγείου - Νότια Προάστια Αθήνας
105 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των οικιακών συσκευών για πάνω από 25 χρόνια και μπορώ να αναλάβω με συνέπεια την επισκευή πλακέτας ψυγείου, προσφέροντας εγγύηση για την άριστη ποιότητα της δουλειάς μου. Είμαι ο ιδανικός επαγγελματίας για να αναλάβω την εργασία που χρειάζεστε και να επιδιορθώσω τη βλάβη στο ψυγείο σας, χάρη στην πολύτιμη τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει, στα χρόνια εμπειρίας μου. Εξυπηρετώ κάθε εργασία που αναλαμβάνω σε πολύ προσιτές τιμές, αλλά και με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, για όλη την Αττική!

Απόστολος Λ.

Επισκευή Πλακέτας Ψυγείου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Είμαι τεχνικός με μεγάλη εμπειρία σε ψυκτικές εργασίες και μπορώ να κάνω την επισκευή πλακέτας ψυγείου εύκολη υπόθεση για εσάς, με άμεση εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές. Έχοντας εξυπηρετήσει πολυάριθμες εργασίες στην κατηγορία αυτή, είμαι σε θέση να προσφέρω επαγγελματικά αποτελέσματα, για κάθε απαιτητική περίπτωση. Σκοπός μου είναι, να σας προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις, που θα διαρκέσουν για χρόνια. Εϊμαι διαθέσιμος καθημερινά, για να αναλάβω την επισκευή πλακέτας ψυγείου στο χώρο σας, υπεύθυνα και οικονομικά!

Βασίλης Τ.

Επισκευή Πλακέτας Ψυγείου - Πειραιάς
25 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των επισκευών για ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την επισκευή πλακέτας ψυγείου που χρειάζεστε. Η καλύτερη διασφάλιση για την ποιότητα της εργασίας μας είναι η τεχνογνωσία μας, η πολυετής εμπειρία σε ανάλογες εργασίες, αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Αποτελούμε πρώτη επιλογή για τους πελάτες που γνωρίζουν τη δουλειά μας. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά, για να αναλάβουμε και τη δική σας επισκευή πλακέτας ψυγείου.

Σχετικές υπηρεσίες