Τηλεόραση

Τηλεόραση

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

4.830 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
4.8/5 από 200.000+ αξιολογήσεις επαγγελματιών
1.500+ κορυφαίοι επαγγελματίες

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 1657 αξιολογήσεις πελατών

Παναγιωτης Γ.
5.0

Ευγενικός και συνεπής.

Για: Γιώργος Χαντζής
Θανασης Δ.
5.0

Τυπικός πολύ προσεχτικός και επαγγελματίας.

Για: Γιώργος Χαντζής
Γεωργιάδου Κ.
4.9

Συνεπής, υπεύθυνος, ευγενής και συνεργάσιμος

Για: Χρήστος Τσιάπος
Ηλίας Α.
5.0

Έκανε πολύ καλή δουλειά με πολύ προσοχή επίσης πολύ καλός άνθρωπος και πολύ συνεννοήσημος Σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Για: Ηλίας Αφεντουλίδης
Νικόλαος Λ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας!

Για: Ηλίας Αφεντουλίδης
Χαρης Κ.
5.0

ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

Για: Ηλίας Αφεντουλίδης
George B.
5.0

Άμεση ανταποκριση και ευγενεστατος ο άνθρωπος! Σε λογική τιμή για 2πλη επίσκεψη στο σπίτι, για παραλαβή τηλεόρασης, επισκευή και παράδοση σε επόμενη φάση!

Για: Ηλεκτρονικό Service Γκίκας Δημήτρης
Νατασα Λ.
5.0

Πολύ καλή εξυπηρέτηση,ήρθε άμεσα παρέλαβε την τηλεόραση. Μέχρι την επόμενη μέρα την είχε επισκευάσει σε μια πολύ καλή τιμη .είχε πρόβλημα με τον ήχο κ μας άλλαξε τα ηχεία .Τον συσ…

Για: Κωνσταντίνος Ντίνας

Πόσο κοστίζουν οι εργασίες για την τηλεόραση;

Ενδεικτικό κόστος από 3.776 αντίστοιχες εργασίες:
20€ - 30€
Επισκευή τηλεόρασης από
20€
Εγκατάσταση ή τοποθέτηση τηλεόρασης από
30€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.
Βρες επαγγελματία

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση / σύνδεση τηλεόρασης;

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση μιας τηλεόρασης, μπορεί να ξεκινήσει από τα 25€ (+ΦΠΑ). Ανάλογα με τη δυσκολία και τα εμπόδια που θα προκύψουν το κόστος μπορεί να φθάσει και μέχρι τα 70€ (+ΦΠΑ).

Σε γενικές γραμμές, η σύνδεση τηλεόρασης και η ρύθμισή της πάνω σε στέρεα βάση κοστίζουν λιγότερο, σε σχέση με τη στήριξη σε τοίχο. Αυτό συμβαίνει, γιατί απαιτεί λιγότερο χρόνο και προσπάθεια από την πλευρά του επαγγελματία.

Πόσο κοστίζει η επισκευή τηλεόρασης και το service;

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία για επισκευές τηλεοράσεων, συνήθως κυμαίνεται στα 30-40€ (+ΦΠΑ).

Επίσης, το κόστος των ανταλλακτικών θα επηρεάσει σημαντικά τις τιμές για service τηλεόρασης. Το κόστος αγοράς τους μπορεί να ξεκινάει από τα 5€ και να φτάνει και τα 300€.

Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα ανταλλακτικά για την εργασία σου, άμεσα και αξιόπιστα!

Ποιοι τύποι τηλεόρασεων υπάρχουν;

Υπάρχουν αρκετοί τύποι τηλεοράσεων, όπως:

1. Τηλεοράσεις Full HD 

Οι τηλεοράσεις Full HD έχουν ανάλυση 1920×1080 pixels. Γενικά, όσο μεγαλύτερη είναι η ανάλυση της τηλεόρασης τόσο καλύτερη είναι και η εικόνα που αναπαράγει. Μάλιστα, είναι πλήρως συμβατές με όλα τα υπάρχοντα DVD player αλλά και με τα νέα Blu-ray και HD DVD.

2. Τηλεοράσεις LCD

Οι σύγχρονες τηλεοράσεις LCD (υγρών κρυστάλλων) έχουν σάρωση 100Hz. Σάρωση είναι η ταχύτητα που χρειάζεται η τηλεόραση για να αναπαράγει κάθε καρέ της εικόνας. Όσο μεγαλύτερη είναι η σάρωση τόσο πιο γρήγορα δημιουργείται το κάθε καρέ με αποτέλεσμα η ποιότητα της εικόνας να είναι όχι μόνο καλύτερη, αλλά και πιο «ξεκούραστη».

3. Τηλεοράσεις Plasma

Οι τηλεοράσεις Plasma διαφέρουν εξολοκλήρου σε σχέση με την τηλεοράσεις LCD. Η λειτουργία των τηλεοράσεων Plasma βασίζεται σε φώσφορο ο οποίος ενεργοποιείται από το ρεύμα που περνάει μέσα από την τηλεόραση. Οι τηλεοράσεις plasma είναι «αυτόφωτες»

4. Τηλεόραση QLED

Οι QLED τηλεοράσεις διαθέτουν αυξημένη φωτεινότητα, ακριβέστερη απεικόνιση χρωμάτων, αυξημένη συνολική αντίθεση και σαφώς λιγότερη πιθανότητα εμφάνισης burn-in προβλημάτων από στατικές εικόνες, σε σχέση με τις OLED TV.

5. Τηλεοράσεις OLED

Οι OLED τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για το βαθύτερο μαύρο, καθώς κάθε pixel μπορεί να σβήσει τον οπίσθιο φωτισμό του μεμονωμένα, ενώ σε σχέση με τις QLED TV διαθέτουν ευρύτερες γωνίες θέασης, ασυναγώνιστη αντίθεση στους σκούρους τόνους και βελτιωμένη οξύτητα εικόνας.

6. Τηλεοράσεις Curved

Oι άκρες της έρχονται πιο κοντά και καλύπτουν το οπτικό σου πεδίο, δίνοντας την αίσθηση ότι η εικόνα που βλέπεις «σε αγκαλιάζει». Παρέχει πιο ξεκούραστη στη θέαση, ενώ έχεις πιο άμεση επαφή.

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις μια τηλεόραση;

Αρχικά, πρέπει να εξετάσεις διάφορους παράγοντες για να καταλήξεις στον τύπο της τηλεόρασης που θα σε βολέψει. Συγκεκριμένα:

1. Διαστάσεις Οθόνης

Οι διαστάσεις είναι από τα βασικά κριτήρια για να επιλέξεις μια οθόνη. Για το σαλόνι, μπορείς να επιλέξεις μια οθόνη από 49-75 ίντσες ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σου. Άρα, με βάση την απόσταση που θα παρακολουθείς θα επιλέξεις και το ιδανικό μέγεθος. 

2. Ανάλυση Οθόνης

Όσο περισσότερα εικονοστοιχεία (pixels) έχεις στην τηλεόραση, τόσο πιο λεπτομερής θα εμφανιστεί η εικόνα στην οθόνη. Οι βασικές επιλογές σε τηλεοράσεις είναι τρεις. Οι τηλεοράσεις HD Ready με ανάλυση 1366x768 pixel, οι τηλεοράσεις Full HD με ανάλυση 1920 x 1080 και οι σύγχρονες τηλεοράσεις 4Κ UHD με ανάλυση 3840 x 2160.

3. Τύπος Panel

Κατά την αγορά μιας τηλεόρασης, οι τηλεοράσεις OLED (Organic Light-Emitting Diode) φαίνονται πολύ ελκυστικές λόγω της εντυπωσιακής απόδοσής τους. Ωστόσο, υπάρχουν και οι QLED (Quantum Dot Light-Emitting Diode), που προσφέρουν μια εναλλακτική λύση τόσο στις ακριβές τηλεοράσεις OLED όσο και στις φθηνότερες τηλεοράσεις LED.

4. Σχήμα Οθόνης

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κυρτή ή επίπεδη τηλεόραση. Το βασικό πλεονέκτημα της κυρτής οθόνης είναι ότι καλύπτει περισσότερο το οπτικό πεδίο.

Ποιες εργασίες για service τηλεόρασης αναλαμβάνουν συχνότερα οι τεχνικοί μας;

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που καλούνται να εξυπηρετήσουν στις επισκευές τηλεοράσεων είναι:

 • Επισκευή - Αλλαγή οθόνης τηλεόρασης

 • Επισκευή πάνελ τηλεόρασης

 • Επισκευή πλακέτας τηλεόρασης

 • Επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης

 • Επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης
Οι τεχινικοί μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα επισκευές τηλεοράσεων παντός τύπου και προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Για ποιες μάρκες αναλαμβάνουν επισκευές τηλεοράσεων οι τεχνικοί μας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία στο service TV για πληθώρα κατασκευαστών. Μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν συχνότερα είναι:

 • Samsung 

 • LG 

 • Philips 

 • Sony 

 • Sharp 

 • F&U

 • Telefunken 

 • Panasonic 

 • Loewe 

 • Firstline 

 • Schaub Lorenz 

 • Sharp

 • Bluesky

Τι είναι ο αποκωδικοποιητής και πότε χρειάζεται;

Είναι μία ηλεκτρονική συσκευή που λαμβάνει σήμα όταν συνδεθεί με μία κεραία (εσωτερική ή εξωτερική) και το μετατρέπει σε σήμα συμβατό με τηλεόραση παλαιότερης τεχνολογίας.

Ο εξωτερικός ψηφιακός αποκωδικοποιητής είναι απαραίτητος όταν η τηλεόρασή σου δεν διαθέτει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ή εάν αυτός που έχει είναι παλαιότερης τεχνολογίας και δεν είναι συμβατός με το σύστημα κωδικοποίησης.
 

Τι γίνεται όταν ξαφνικά δεν ανοίγει η τηλεόραση;

Η τηλεόραση είναι μια ηλεκτρική συσκευή με περίοπτη θέση σε κάθε σπίτι. Σε όποιο δωμάτιο και αν βρίσκεται γίνεται το επίκεντρο, ενώ είναι παρούσα σε αρκετές στιγμές της καθημερινότητά μας.

Όσο και αν εξελίσσεται η τεχνολογία όσο καλή ποιότητα και αν έχει μια συσκευή είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα παρουσιάσει κάποια πρόβλημα που χρειάζεται επισκευή. Η πάροδος του χρόνου, αλλά και η μεγάλη χρήση που έχουν οικιακές συσκευές όπως η τηλεόραση, είναι οι πιο κυριότεροι λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Η πιο συνηθισμένη βλάβη για την οποία καλούνται οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι όταν δεν ανοίγει η τηλεόραση. Αν και με μια πρώτη ματιά φαίνεται ένα αρκετά ανησυχητικό σημάδι, ίσως τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά.

Πριν λοιπόν απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία επειδή δεν ανοίγει η τηλεόραση, υπάρχουν κάποια απλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις.

Βεβαιώσου ότι είναι στην πρίζα

Όσο απλό και αν σου ακούγεται είναι αρκετά σύνηθες να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη συσκευή και απλά να έχει κουνηθεί το καλώδιο που τη συνδέει στην πρίζα. Πριν, λοιπόν, αρχίσεις να πανικοβάλλεσαι, σιγουρέψου ότι η τηλεόραση σου τροφοδοτείται με ρεύμα.

Έλεγξε ότι λειτουργεί η πρίζα

Αν η τηλεόρασή σου είναι συνδεδεμένη αλλά παρά όλα αυτά δεν ανάβει, πρέπει να ελέγξεις το ενδεχόμενο να φταίει η πρίζα. Ιδανικά θα έπρεπε να δοκιμάσεις να συνδέσεις την τηλεόραση σε κάποια άλλη πρίζα, θα ήταν όμως αρκετά δύσκολο να την μεταφέρεις. Έτσι, για να παρακάμψεις αυτό το πρόβλημα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια άλλη μικροσυσκευή όπως είναι το πιστολάκι μαλλιών για να δεις μήπως υπάρχει πρόβλημα με την πρίζα σου.

Προσπάθησε να την ανοίξεις από το κεντρικό κουμπί

Αν η τηλεόραση σου παίρνει κανονικά ρεύμα και δεν ανοίγει ίσως φταίει το τηλεκοντρόλ. Είναι πιθανό να έχει αυτό κάποια βλάβη ή να θέλει απλά μπαταρίες. Δοκίμασε να την ανοίξεις από το κουμπί που βρίσκεται πάνω της, για να διαπιστώσεις που τελικά βρίσκεται το πρόβλημα.

Αν δοκίμασες όλα τα παραπάνω και η τηλεόραση δεν ανοίγει ακόμα, ήρθε η ώρα να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια. Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς κάποιον με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, καθώς αν συνεχίσεις τις προσπάθειες μόνος σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες τηλεοράσεων;

Μερικές από τις τυπικές βλάβες τηλεοράσεων που μπορεί να συναντήσεις είναι:

 • Παραμορφωμένη εικόνα με μαύρες γραμμές στην οθόνη

 • Μαύρη εικόνα χωρίς εικόνα και συνεχής θόρυβος

 • Θολή εικόνα ή χρώματα κακής ποιότητας

 • Δεν εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι κατά την αναπαραγωγή ταινιών (μέσω USB)

 • Η οθόνη έχει ραγίσει μετά από χτύπημα

 • Χαλασμένος φωτισμός οθόνης ή μειωμένη φωτεινότητα

 • Η τηλεόραση υπερ - θερμαίνεται (κυρίως στο πίσω μέρος της οθόνης)

 • Μυρίζει καμένο πλαστικό από την τηλεόραση

 • Η τηλεόραση δεν πιάνει κανάλια - Δεν γίνεται συντονισμός των καναλιών

 • Ο ήχος της τηλεόρασης χαλάει ξαφνικά

 • Αντικατάσταση ή επισκευή των μεγαφώνων - ηχείων στη τηλεόραση

 • Αυξάνεται η ένταση της TV σε τυχαίες στιγμές

 • Δεν μεταφέρεται ο ήχος από άλλη συσκευή (smartphone, tablet, laptop) στην τηλεόραση

 • Δεν ανοίγει - ανάβει η τηλεόραση ενώ είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα

 • Χρειάζεται επισκευή - αλλαγή η πλακέτα της τηλεόρασης

 • Η τηλεόραση σβήνει μόνη της, χωρίς να έχει χρονοδιακόπτη ενεργό

 • Ξαφνικά σβήνει και ανάβει ξανά μόνη της

 • Η τηλεόραση αλλάζει κανάλια μόνη της

 • Η οθόνη απέκτησε πρόβλημα μετά από βλάβη στην τάση του ρεύματος

 • Αναβοσβήνει το λαμπάκι στην τηλεόραση (κόκκινο ή πράσινο λαμπάκι stand by)

 • Το τροφοδοτικό της τηλεόρασης χρειάζεται επισκευή - αλλαγή

 • Η Smart TV δεν συνδέεται στο Internet

Ποια προβλήματα της τηλεόρασης δεν επισκευάζονται;

Δυστυχώς, μερικές φορές δεν μπορείς να σώσεις την τηλεόρασή σου ή δεν σε συμφέρει οικονομικά. Μια πολύ σοβαρή βλάβη τηλεόρασης ίσως κοστίζει πολύ ακριβά για να επισκευαστεί (κυρίως εξαιτίας των ανταλλακτικών). 

Τότε, σε συμφέρει περισσότερο να αγοράσεις καινούργια TV, ειδικά αν αυτή που έχεις τώρα είναι πολύ παλιά.

Μια κλασική περίπτωση προβλήματος που δύσκολα αντιμετωπίζεται είναι η σπασμένη οθόνη. Σε μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης, είναι πιθανό να μη σε συμφέρει η αντικατάσταση του τζαμιού. Το ίδιο ισχύει και όταν έχει καεί η πλακέτατης τηλεόρασης.

Πριν πάρεις την τελική σου απόφαση, ένας τεχνικός της πλατφόρμας μας μπορεί να κάνει διάγνωση και να σου προτείνει την καλύτερη λύση για σένα.

Γιατί να επιλέξεις το Douleutaras.gr αν αντιμετωπίζεις βλάβη στην τηλεόραση;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, με εμπειρία σε όλες τις μάρκες τηλεοράσεων. Οι τεχνικοί μας εξυπηρετούν όλη την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας άμεση διάγνωση βλάβης τηλεόρασης και προσφέροντας προσωποποιημένες λύσεις.

Αντιμετωπίζεις βλάβη ή πρόβλημα με την τηλεόραση; Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλο επαγγελματία, έως και 24 ώρες καθημερινά, για να σου δώσει προσφορά για επισκευή στα μέτρα σου!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Ηλεκτρονικό Service Γκίκας Δημήτρης
Δήμος Αρριανών

Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαι σε θέση να σας καλύψω σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας ανάγκε…

4.9
(422)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή
Seller photo
Τρύφωνας Δημήτρης
Μαρούσι

Ονομάζομαι Δημήτρης Τρύφωνας και ασχολούμαι με την επισκευή ηλεκτρονικών ειδών, με εξειδίκευση στις επισκευές τηλεοράσεων.Τα εικο…

4.9
(63)
4.9
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή