Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Teka Service

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Teka Service Οικιακών Συσκευών από Εξειδικευμένους Τεχνικούς, με Εγγύηση Επισκευής. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 10/1/2020

Teka service - Επισκευή teka οικιακών συσκευών

Η Teka είναι μια κατασκευαστική εταιρεία οικιακών συσκευών με πολλά χρόνια εμπειρίας στο σχετικό κλάδο. Τα προϊόντα της βρίσκονται σε χιλιάδες σπίτια στη χώρα μας, κάνοντας την καθημερινότητά μας πιο άνετη. Ωστόσο, το εξουσιοδοτημένο Teka service είναι απαραίτητο, όταν περάσουν μερικά χρόνια, για να εξασφαλίσει την άριστη λειτουργία των συσκευών.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν τις επισκευές Teka συσκευών, για κάθε είδους βλάβες και προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις, με τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά. Μπορούν να αναλάβουν το service Teka κουζινών, ψυγείων, πλυντηρίων, φούρνων μικροκυμάτων, απορροφητήρων και κάθε άλλης συσκευής που διαθέτεις.

Ποιες συσκευές Teka αναλαμβάνουν να επισκευάσουν οι τεχνικοί μας;

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν καθημερινά δεκάδες δύσκολες βλάβες για Teka service, σε παλιά και νέα μοντέλα οικιακών συσκευών. Χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και ποιοτικά ανταλλακτικά, για εγγυημένα αποτελέσματα. Έτσι, μπορούν να σου προσφέρουν άμεση επισκευή για τις εξής συσκευές:

 • Κουζίνες - φούρνοι Teka

 • Πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων Teka

 • Πλυντήρια πιάτων Teka

 • Επαγωγικές εστίες Teka

 • Ψυγεία - ψυγειοκαταψύκτες Teka

 • Απορροφητήρες Teka

 • Φούρνοι μικροκυμάτων Teka

Γιατί να επιλέξεις έναν από τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για το Teka Service της συσκευής σου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εμπιστευτείς τους τεχνικούς της πλατφόρμας μας για το Teka service της συσκευής σου. Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες συσκευών Teka αναθέτουν την επισκευή των συσκευών τους στους τεχνικούς μας, για τους εξής λόγους:

1. Σημαντική εμπειρία & τεχνογνωσία

Κάθε μέρα, οι επαγγελματίες μας προσφέρουν υπηρεσίες για συντηρήσεις και σέρβις Teka συσκευών, παλιάς ή νέας τεχνολογίας. Χάρη στην εμπειρία τους, μπορούν να κάνουν άμεση διάγνωση της βλάβης που αντιμετωπίζεις και να σου προσφέρουν την καλύτερη λύση.

2. Πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς για κάθε συσκευή, όπως πλυντήρια, ψυγεία, απορροφητήρες, κουζίνες και φούρνους μικροκυμάτων Teka. Εκτός από εξουσιοδοτημένο service Teka συσκευών, προσφέρουν υπηρεσίες για συντηρήσεις, εγκαταστάσεις και συνδέσεις στο χώρο σου.

3. Αξιολογημένοι τεχνικοί

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας ειναι αξιολογημένοι, με εγγυημένη εμπειρία στον κλάδο των επισκευών οικιακών συσκευών. Οι τεχνικοί μας αξιολογούνται από κάθε πελάτη που εξυπηρετούν, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών τους.

4. 6μηνη εγγύηση επισκευής

Σε όλες τις περιοχές της Αττικής, παρέχεται εγγύηση 6 μηνών για τις επισκευές συσκευών Teka που ολοκληρώνουν οι τεχνικοί μας. Χάρη στην εγγύηση αυτή, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το επίπεδο εξυπηρέτησης που λαμβάνεις.

5. Παροχή οικονομικών ανταλλακτικών

Στο service Teka οικιακής συσκευής με βλάβη, είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς κάποιο ανταλλακτικό εξάρτημα, για να ολοκληρωθεί η εργασία. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικά, αλλά και οικονομικά ανταλλακτικά, για να προσφέρουν στη συσκευή σου τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

6. Άμεση εξυπηρέτηση

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι οικιακές συσκευές για την καθημερινότητά σου στο σπίτι, οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την άμεση εξυπηρέτησή σου, έως και αυθημερόν, για επείγουσες περιπτώσεις βλαβών. Το μόνο που έχεις να κάνεις, για να πάρεις προσφορά από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, με λίγα κλικ!

Πώς θα αναγνωρίσεις ότι χρειάζεσαι άμεσα Teka service από εξειδικευμένο τεχνικό;

Από τη συχνή χρήση των οικιακών συσκευών, είναι λογικό να προκύπτει η ανάγκη για service Teka μέσα σε λίγα χρόνια. Η μειωμένη απόδοση μιας συσκευής είναι ξεκάθαρο δείγμα, ότι πρέπει να καλέσεις τεχνικό για σέρβις. Επίσης, υπάρχουν σημάδια βλαβών που θα σε κάνουν να στραφείς άμεσα σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό για επισκευή.

Κάποια συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μας για Teka service είναι:

 • Δεν ζεσταίνει ο φούρνος Teka.

 • Τα μάτια της κουζίνας Teka, δεν ανάβουν.

 • Το στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα και κάνει θόρυβο.

 • Το ψυγείο δεν έχει ψύξη.

 • Το πλυντήριο ρούχων Teka δεν τραβάει νερό.

 • Το πλυντήριο πιάτων Teka δεν αδειάζει το νερό.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου Teka, ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων Teka.

 • Το πλυντήριο κάνει θόρυβο όταν στύβει.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις, αποτελούν προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οι τεχνικοί μας για service Teka συσκευών. Όμως και για κάθε άλλο πρόβλημα που παρουσιάζουν οι συσκευές σου, θα σου προτείνουμε τον κατάλληλο τεχνικό, για να σου δώσει άμεση λύση.

Αν χρειάζεσαι τεχνικό για Teka service οικιακών συσκευών, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για επισκευή από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν το Service της Οικιακής τους Συσκευής

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
384 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και ευγενικός. Μεγάλος γνώστης και σίγουρος για τη δουλειά του!! Είμαι ευχαριστημένος!!

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

Ειλικρινης και ευστοχη διαγνωση του προβληματος!

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
315 αξιολογήσεις

Η ζημιά επιδιορθωθηκε γρήγορα κ αποτελεσματικά.

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
306 αξιολογήσεις

Απόγευμα χάλασε το λάστιχο πόρτας πλυντηρίου, μίλησα με τον Σάκη και μου είπε ότι το πρωί θα με πάρει να μου πει για το ανταλλακτικό και το…

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
281 αξιολογήσεις

Ήρθε ο Άγγελος, (συνεργάτης ηλεκτρολόγος) και όχι ο κ. Γιάννης. Άψογος στη δουλειά του. Ευχαριστώ πολύ.

φωτογραφία επαγγελματία

Ένας πολύ καλός και σωστός τεχνικός που ήρθε ακριβώς στην ώρα του! Ευχαριστούμε πολύ!

Σχετικά άρθρα

Κάνε εύκολα απόψυξη ψυγείου σε 4 μόλις βήματα!

Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος στα τοιχώματα

Περισσότερα
Δεν λειτουργεί το πλυντήριο; 3 απλά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για υπηρεσίες Teka Service

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ.

Teka Service - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις

Η ομάδας μας αποτελείται από έμπειρο προσωπικό και εξυπηρετεί πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές και ψυκτικές υπηρεσίες που αφορούν το Teka Service. Επιλέξτε μας για αξιόπιστο Service Teka συσκευών, γρήγορα και οικονομικά!

Δημήτρης Κ.

Teka Service - Περιστέρι
384 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνικός στο serviceTeka. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών Teka και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Θα χαρώ να εξυπηρετήσω κάθε ανάγκη της συσκευής σας.

Γιάννης Λ.

Teka Service - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις

Διαθέτω αξιόπιστη ομάδα τεχνικών για το Service της Τeka συσκευής σας. Παρέχουμε επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε βλάβη, εδώ και 25 χρόνια. Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και το δικό σας Service Teka. 

Πασχάλης Δ.

Teka Service - Αθήνα
39 αξιολογήσεις

Εξυπηρετώ σε 24ωρη βάση και λειτουργώ πάντα άμεσα, σεβόμενος τα προσυμφωνηθέντα και το χρονοδιάγραμμα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τεχνογνωσία και δίκτυο συνεργατών που ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε βλάβη συσκευής Teka, ανά πάσα στιγμή. Πρωταρχικός μου στόχος, είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου για το Service Τeka που χρειάζονται! 

Βαγγέλης Λ.

Teka Service - Κορυδαλλός
155 αξιολογήσεις

Με την ομάδα μου ειδικευόμαστε στο Teka Service.Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές Teka με τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Προτιμήσετ μας για την επισκευή της συσκευής σας, και δε θα χάσετε! 

Σχετικές υπηρεσίες