Need help?Call us!

Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ανακαίνιση Κουζίνας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν την κουζίνα όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί.

Δωρεάν προσφορές άμεσα

Απόλυτα προσωποποιημένες και λειτουργικές λύσεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 130+ συνεργεία μας κάνουν την ανακαίνιση την καλύτερη επένδυση. Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.
π.χ.: Μερική, Πλήρης
 • Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
 • Πλήρης ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
π.χ.: 6 τ.μ. - 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 20 τ.μ.
 • Έως 5 τ.μ.
 • 6 τ.μ. - 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 20 τ.μ.
 • Πάνω από 20 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Ενοικιαστής, Ιδιοκτήτης
 • Ενοικιαστής
 • Δεν έχω αγοράσει ή νοικιάσει ακόμη το σπίτι
 • Δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά έχω λάβει την άδεια από τον ιδιοκτήτη
 • Ιδιοκτήτης
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 μέρες, Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 22/1/2020

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για μια επιτυχημένη Ανακαίνιση Κουζίνας!

Η κουζίνα είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που έχουν τη συχνότερη χρήση και δέχονται τη μεγαλύτερη καταπόνηση. Έτσι, οι διάφορες φθορές που προκύπτουν δεν μας προκαλούν έκπληξη. Ωστόσο, η ανάγκη για ανακαίνιση κουζίνας γίνεται πιο εμφανής, όταν προκύπτουν προβλήματα. Είτε ολική, είτε μερική ανακαίνιση, η κουζίνα χρειάζεται φροντίδα, έτσι ώστε να παραμένει λειτουργική.

Στις παλιές κουζίνες, η αισθητική δεν είναι ο μόνος λόγος, για τον οποίο προχωρούμε σε εργασίες ανακαίνισης. Πιθανώς, χρειάζονται και κάποιες ηλεκτρολογικές εργασίες ή ίσως και υδραυλικές. Αυτές είναι απαραίτητες για να λειτουργούν σωστά όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και να είναι απολύτως ασφαλής ο χώρος. Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις, όμως, για να κάνεις μια πετυχημένη ανακαίνιση; Οι επαγγελματίες μας μοιράστηκαν μαζί μας όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Πώς θα επιλέξεις ποιο πακέτο ανακαίνισης κουζίνας χρειάζεσαι;

Οι επιλογές που έχεις για μια ανακαίνιση κουζίνας είναι πάρα πολλές. Το μέγεθος και το πλήθος των εργασιών που θα επιλέξεις να κάνεις, εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες του χώρου σου και τις δικές σου προτιμήσεις. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο ανακαίνισης θα μπορέσει, με μια αυτοψία του χώρου, να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγήσει για το τι πραγματικά χρειάζεσαι.

Βασικοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς πριν διαλέξεις κάποιο πακέτο ανακαίνισης κουζίνας είναι:

 • Ο προϋπολογισμός σου και το κόστος ανακαίνισης στο οποίο μπορείς να κινηθείς.

 • Ο λόγος που κάνεις την ανακαίνιση, δηλαδή αν επιθυμείς απλά την ανανέωση του χώρου ή αν υπάρχουν βλάβες που χρειάζονται επισκευή.

 • Αν επιθυμείς την ανακαίνιση μόνο της κουζίνας σου ή θα χρειαστείς υπηρεσίες ανακαίνισης και για τους υπόλοιπους χώρους.

 • Αν θα προμηθευτείς μόνος/ -η σου τα υλικά ή θα στα προμηθεύσει το συνεργείο ανακαίνισης.

 • Οι διαστάσεις της κουζίνας σου σε τετραγωνικά μέτρα.

Πώς θα πάρεις προσφορές για ανακαίνιση κουζίνας;

Αν θέλεις προσφορές, ειδικά για τη δική σου κουζίνα, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλα συνεργεία ανακαίνισης στην Αθήνα και σε όλο το Νομό Αττικής, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Αφού επικοινωνήσεις με τους επαγγελματίες, μπορείς να δεις δείγματα εργασιών τους, να κλείσεις ραντεβού για εκτίμηση κόστους και να πάρεις τις καλύτερες προσφορές, ειδικά για σένα!

Ποια είναι τα στάδια ανακαίνισης κουζίνας;

Ανάλογα με την έκταση της ανακαίνισης που επιθυμείς, υπάρχει πλήθος εργασιών τις οποίες μπορείς να επιλέξεις και να μεταμορφώσεις ριζικά την κουζίνα σου. Από περίπλοκες τεχνικές εργασίες, μέχρι μικρές αλλαγές σε διακοσμητικά στοιχεία, αυτά που μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου είναι πραγματικά πολλά.

Έτσι, ανάλογα με τις εργασίες που θα επιλέξεις να  πραγματοποιήσεις, τα βασικά στάδια που ακολουθούνται συνήθως σε μια ανακαίνιση κουζίνας είναι:

1. Σχεδιασμός ανακαίνισης

Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες, πρέπει να συζητήσεις με το συνεργείο ανακαίνισης που έχεις επιλέξει, τι ακριβώς θες να πετύχεις και ποιος είναι ο προϋπολογισμός σου. Στη συνέχεια, ο εξειδικευμένος επαγγελματίας θα μελετήσει το χώρο και θα σου προτείνει ιδέες και λύσεις που θα βασίζονται στις προσωπικές σου επιθυμίες, αλλά θα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την κουζίνα σου.

2. Αποξηλώσεις και απομάκρυνση μπάζων

Σε αυτό το στάδιο, γίνεται αποξήλωση των παλιών εγκαταστάσεων και επίπλων. Αν επιθυμείς να κάνεις ολική ανακαίνιση κουζίνας, τώρα είναι η στιγμή όπου θα κατεδαφιστεί οτιδήποτε παλιό, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η αναδιαμόρφωση της κουζίνας σου.

3. Αντικατάσταση υδραυλικών - ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Οι αλλαγές και οι επισκευές των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων είναι από τις πρώτες εργασίες που γίνονται σε μια ανακαίνιση κουζίνας, καθώς απαιτούνται αρκετά μερεμέτια. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην εγκατάσταση νέων σωληνώσεων, καθώς θα σε συνοδεύουν για αρκετά χρόνια.

4. Δόμηση και μερεμέτια

Αφού έχουν περαστεί όλες οι εγκαταστάσεις, είναι η στιγμή για επιδιορθώσεις στους τοίχους ή το δάπεδο. Στο στάδιο αυτό, γίνονται τυχόν σοβατίσματα, τοποθέτηση γυψοσανίδας, αλλαγή κουφωμάτων ή εγκατάσταση καινούργιου πατώματος.

5. Έπιπλα κουζίνας και είδη υγιεινής

Αφού έχουν τελειώσει οι τεχνικές εργασίες, τοποθετούνται τα καινούργια έπιπλα και τα είδη υγιεινής. Τα έπιπλα που θα επιλέξεις μπορούν είτε να κατασκευαστούν αποκλειστικά για σένα, είτε να είναι έτοιμα και να γίνει απλά η τοποθέτηση.

6. Ελαιοχρωματισμοί και τελευταίες πινελιές

Στο τελικό στάδιο γίνεται το βάψιμο κουζίνας και τοποθετούνται οι πρίζες, οι διακόπτες και τα φωτιστικά. Στη συνέχεια, η κουζίνα σου είναι έτοιμη για να τη διακοσμήσεις, όπως εσύ επιθυμείς.

 

 

Τι πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση κουζίνας;

Για να σε βοηθήσουμε να εξασφαλίσεις μια απόλυτα λειτουργική και χρηστική κουζίνα, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και φτιάξαμε μια λίστα με μερικά μικρά πράγματα που συχνά παραμελούνται, αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο στην κουζίνα σου.

1. Ο σωστός φωτισμός κουζίνας

Για όποιο λόγο κι αν βρισκόμαστε στην κουζίνα, είναι σίγουρο ότι χρειαζόμαστε άπλετο φως. Μην περιορίζεσαι σε μια μοναδική πηγή φωτός, αλλά φρόντισε να υπάρχουν αρκετές διαφορετικές που θα εξασφαλίζουν την αναγκαία ποσότητα φωτεινότητας στο χώρο που θα σε διευκολύνει στις καθημερινές σου δουλειές. Πολύ σημαντικά σημεία είναι το τραπέζι που τρώτε, αλλά και ο πάγκος της κουζίνας.

2. Καλή πόρτα στην κουζίνα

Ένα άλλο στοιχείο, που πολλές φορές υποβιβάζεται η σημασία του, είναι η πόρτα. Μία καλή πόρτα προσφέρει μόνωση, τόσο από τις μυρωδιές τους μαγειρέματος, όσο και από τους ήχους των οικιακών συσκευών. Σίγουρα, ο ενοχλητικός ήχος του απορροφητήρα είναι κάτι που θες να αποφύγεις για την ηρεμία του υπνοδωματίου σου.

3. Τοποθέτηση πλυντηρίου πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι μια συσκευή που μπορεί πραγματικά να μας λύσει τα χέρια. Ωστόσο, η λανθασμένη τοποθέτηση του μπορεί να αποδειχτεί αρκετά εκνευριστική. Για μέγιστη χρηστικότητα μην ξεχάσεις, να το εγκαταστήσεις στα δεξιά του νεροχύτη αν είσαι δεξιόχειρας και στα αριστερά αν είσαι αριστερόχειρας.

4. Εξοικονόμηση χώρου με ντουλάπια

Ο αποθηκευτικός χώρος σε κάθε σπίτι δεν είναι ποτέ αρκετός. Στην ανακαίνιση κουζίνας, λοιπόν, φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε δυνατότητα ελεύθερου χώρου που υπάρχει. Ακόμη και για τις πιο μικρές κουζίνες υπάρχουν λύσεις με διάφορα συστήματα ντουλαπιών για να πετύχεις τη μέγιστη χρηστικότητα. Συμβουλέψου τους εξειδικευμένους επαγγελματίες για έξυπνες ιδέες αποθήκευσης και αξιοποίησε στο μέγιστο το χώρο σου.

 

 

Γιατί να επιλέξεις συνεργείο ανακαινίσεων από το Douleutaras.gr;

Όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν τους επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας, για να κάνουν ανακαίνιση κουζίνας. Μερικοί λόγοι για να τους εμπιστευτείς είναι:

 • Έμπειροι επαγγελματίες: Όλοι οι επαγγελματίες για ανακαίνιση κουζίνας που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα τους. 

 • Χρήσιμες συμβουλές & Προτάσεις: Μπορούν να σου προτείνουν χρήσιμες ιδέες, για να κάνεις την κουζίνα σου απολύτως λειτουργική, όσο μικρή κι αν είναι.

 • Διαθέσιμες αξιολογήσεις συνεργείων: Πριν επιλέξεις τον επαγγελματία που θα συνεργαστείς, μπορείς να δεις αξιολογήσεις στα προφίλ τους, για να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά. Επίσης, μπορείς να βλέπεις δείγματα εργασιών τους!

 • Δωρεάν & χωρίς δεσμεύσεις διαδικασία: Η εύρεση επαγγελματία μέσω της πλατφόρμας μας είναι εντελώς δωρεάν για σένα. Είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, χωρίς να δεσμευτείς να συνεργαστείς με κάποιον από αυτούς.

Σκέφτεσαι να κάνεις ανακαίνιση κουζίνας; Μην ψάχνεις αλλού! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες για τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι, για να επικοινωνήσουν μαζί σου, να κλείσεις ραντεβού και να σου δώσουν προσφορές, ειδικά για σένα!

Δες δείγματα για ανακαίνιση κουζίνας πριν και μετά!

Με μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση κουζίνας, μπορείς να μεταμορφώσεις εντελώς έναν χώρο που έχεις συνηθίσει, σε κάτι ολοκαίνουργιο, που θα λατρεύεις να βλέπεις. Οι επαγγελματίες μας μοιράστηκαν μαζί μας δείγματα για ανακαίνιση πριν και μετά, σαν αυτό:
ανακαίνιση κουζίνας πριν μετά

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για ανακαίνιση κουζίνας πριν και μετά είναι και το εξής:
ανακαίνιση κουζίνας πριν μετά

Σχετικά άρθρα

6 Βήματα για να Ανακαινίσεις την Παλιά σου Κουζίνα χωρίς Περιττά Έξοδα!

Η κουζίνα είναι για κάποιους ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού, αφού εκεί θα βρουν νόστιμες λιχουδιές και ζεστό φαγητό.

Περισσότερα
10 Μοντέρνα Πλακάκια που θα δώσουν Στυλ στην Κουζίνα σου!

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους χώρους σε ένα σπίτι. Είναι η χαρά του μάγειρα του σπιτιού, αλλά και του μόνιμα λιχούδη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Ανακαίνιση της Κουζίνας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Πρόδρομος Γ.
129 αξιολογήσεις

Άριστο και σύγχρονο αποτέλεσμα που πρώτα δημιουργήθηκε σε σχέδιο υπολογιστή. Πολύ καλή συνεννόηση και εξυπηρέτηση σε ότι χρειάστηκα. Συστήν…

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ξ.
63 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά από έναν έμπειρο και συνεπή επαγγελματία, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Ποιότητα εργασίας σε λογικό κόστος.

φωτογραφία επαγγελματία
Στυλιανός Κ.
44 αξιολογήσεις

Πολύ επικοινωνιακός και ξεκάθαρος. Παρέδωσε στους χρόνους που είχαμε συμφωνήσει, είναι εντιμος άνθρωπος, και το αποτέλεσμα των εργασιών πολ…

Douleutaras.gr λογότυπο
ΟΥΡΑΝΙΑ Χ.
29 αξιολογήσεις

Γνώστης της δουλειας κ καλός επαγγελματίας. Προσπαθει να βρει λυση για ολα τα προβληματα που μπορει να προκύψουν ώστε να ολοκληρωθει με επι…

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Τ.
27 αξιολογήσεις

Ευγενέστατος, εξαιρετικός στη δουλειά του, επαγγελματίας. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας και αυτός και η ομάδα του! Δουλεύουν σκληρα και ο κύριος Κορδονούρης επιβλέπει με μεγάλη συνέπεια το έργο! Είμαι …

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για υπηρεσίες Ανακαίνισης Κουζίνας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ.

Ανακαίνιση Κουζίνας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Δυτικά Προάστια Αθήνας
43 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω ανακαινίσεις κουζίνας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έχω πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να καλύψω τις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών μου. Στόχος μου είναι το λειτουργικό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση σας με το αποτέλεσμα, αισθητικά αλλά και ποιοτικά. Φροντίζω πάντα να χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και θα χαιρόμουν να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Παναγιώτης Κ.

Ανακαίνιση Κουζίνας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Σέργιος Γ.

Ανακαίνιση Κουζίνας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Κέντρο Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Προσφέρω πρωτοποριακές  και έξυπνες προτάσεις για την ανακαίνιση κουζίνας του σπιτιού σας. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών, έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για την ανακατασκευή της κουζίνας σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας αποτελούν για μένα προτεραιότητα και εργάζομαι με συνέπεια και επαγγελματισμό για την απόλυτη ικανοποίησή τους. Επιλέξτε με για την ανακαίνισης κουζίνας αν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα αποτέλεσμα μοναδικής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας.

Γιώργος Σ.

Ανακαίνιση Κουζίνας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Βόρεια Προάστια Αθήνας
28 αξιολογήσεις

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση κουζίνας της κατοικίας ή του εργασιακού σας χώρου. Η επαγγελματική μου εμπειρία, στις τεχνικές εργασίες, μετρά πάνω από 24 χρόνια και δουλεύοντας μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πάρα πολλές εργασίες μερικής και ολικής ανακαίνισης. Συνδυάζουμε υψηλή εξειδίκευση με επαγγελματισμό και σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας κουζίνα χρηστικής και παράλληλα όμορφης. Για αυτό, προτείνουμε έξυπνες ιδέες για την ανακαίνιση κουζίνας που θα συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Το κόστος είναι βέβαιο ότι δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε για την ανακαίνιση κουζίνας άμεσα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Ανδρέας Ν.

Ανακαίνιση Κουζίνας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Βόρεια Προάστια Αθήνας
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία τεχνικών εργασιών μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση κουζίνας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες με μεγάλη πείρα στον τομέα των ανακαινίσεων και τεχνογνωσία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση, υλικά εξαιρετικής ποιότητας, φαντασία και δημιουργικότητα. Προτείνοντας έξυπνες και οικονομικές λύσεις, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην ανανέωση της κουζίνας σας! Εμπιστευτείτε μας και θα σας εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές