Δεν Γυρίζει ο Κάδος του Πλυντηρίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να αναλάβουν την εξειδικευμένη επισκευή του πλυντηρίου σου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τι να κάνεις όταν δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

Το πλυντήριο ρούχων είναι από τις πιο πολύτιμες οικιακές συσκευές για ένα σπίτι. Η χρήση του είναι καθημερινή και για αυτό είναι αρκετά πιθανό να εμφανίσει ανάγκη για επισκευή βλάβης κάποια στιγμή. Τί γίνεται λοιπόν όταν δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου;

Αν και αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας , δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Σίγουρα μοιάζει ένα αρκετά ανησυχητικό σημάδι, όμως η λύση είναι πολύ πιο απλή από ότι φαντάζεσαι.

Πριν ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια, υπάρχουν κάποια πολύ απλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις.

Άδειασε τα ρούχα που έχεις βάλει μέσα.

Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνεις αν δεν γυρίζει ο κάδος πλυντηρίου είναι να βεβαιωθείς ότι δεν έχει πιαστεί κάποιο ρούχο κάπου και εμποδίζει την περιστροφή του. Ακόμη είναι πιθανό να έχεις τοποθετήσει ασύμμετρα τα ρούχα στο πλυντήριο ή να το έχεις γεμίσει ασφυκτικά. Ξαναγέμισε τον κάδο πιο προσεχτικά και δοκίμασε πάλι.

Έλεγξε τον ιμάντα πλυντηρίου.

Αν ο κάδος πλυντηρίου δεν γυρίζει και δεν οφείλεται στα ρούχα, το επόμενο που πρέπει να ελέγξεις είναι ο ιμάντας κίνησης. Άνοιξε το καπάκι που βρίσκεται στην πλάτη του πλυντηρίου και δες μήπως έχει φύγει από τη θέση του, μήπως έχει κοπεί ή αν έχει κάποια φθορά.

Αν κάνοντας τα παραπάνω αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία ή αν το πρόβλημα συνεχίζεται, μη προσπαθήσεις άλλο μόνος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά, καθώς δεν έχεις τις τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται. Ένα επαγγελματίας θα βρει άμεσα και εύκολα την πηγή του προβλήματος.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς που με την πολυετή εμπειρία τους και το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουν θα σου εξασφαλίσουν πλήρη και άμεση αντικατάσταση βλάβης. Η ομάδα μας είναι συνεχώς στη διάθεση σου για να σου προσφέρει εκτενή τεχνική υποστήριξη και την πιο άμεση εξυπηρέτηση.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Λεωνίδας Καλογερόπουλος
131 αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Γρήγορη και άμεση επισκευή του πλυντηρίου!
MTS Clima
8 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, ευγενικός και με αμεσότατη εξυπηρέτηση! Ασχολήθηκε μέχρι τέλους!!
Γιάννης Πατέλης
21 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, ευγενικός και στην ώρα του!
Τεχνικοί 24-7
45 αξιολογήσεις
Eξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ ευγενικός!
Γιώργος Γραμμένος
111 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός! Να είστε καλά! Από την επίσημη αντιπροσωπεία ακόμα περιμένω απάντηση...
Παναγιώτης Φερεντίνος
278 αξιολογήσεις
Άμεση και αποτελεσματική δουλειά!
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.
Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη
Σχετικές υπηρεσίες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει