Δεν Γυρίζει ο Κάδος του Πλυντηρίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να αναλάβουν την εξειδικευμένη επισκευή του πλυντηρίου σου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Τι να κάνεις όταν δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

Το πλυντήριο ρούχων είναι από τις πιο πολύτιμες οικιακές συσκευές για ένα σπίτι. Η χρήση του είναι καθημερινή και για αυτό είναι αρκετά πιθανό να εμφανίσει ανάγκη για επισκευή βλάβης κάποια στιγμή. Τί γίνεται λοιπόν όταν δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου;

Αν και αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας , δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Σίγουρα μοιάζει ένα αρκετά ανησυχητικό σημάδι, όμως η λύση είναι πολύ πιο απλή από ότι φαντάζεσαι.

Πριν ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια, υπάρχουν κάποια πολύ απλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις.

Άδειασε τα ρούχα που έχεις βάλει μέσα.

Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνεις αν δεν γυρίζει ο κάδος πλυντηρίου είναι να βεβαιωθείς ότι δεν έχει πιαστεί κάποιο ρούχο κάπου και εμποδίζει την περιστροφή του. Ακόμη είναι πιθανό να έχεις τοποθετήσει ασύμμετρα τα ρούχα στο πλυντήριο ή να το έχεις γεμίσει ασφυκτικά. Ξαναγέμισε τον κάδο πιο προσεχτικά και δοκίμασε πάλι.

Έλεγξε τον ιμάντα πλυντηρίου.

Αν ο κάδος πλυντηρίου δεν γυρίζει και δεν οφείλεται στα ρούχα, το επόμενο που πρέπει να ελέγξεις είναι ο ιμάντας κίνησης. Άνοιξε το καπάκι που βρίσκεται στην πλάτη του πλυντηρίου και δες μήπως έχει φύγει από τη θέση του, μήπως έχει κοπεί ή αν έχει κάποια φθορά.

Αν κάνοντας τα παραπάνω αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία ή αν το πρόβλημα συνεχίζεται, μη προσπαθήσεις άλλο μόνος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά, καθώς δεν έχεις τις τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται. Ένα επαγγελματίας θα βρει άμεσα και εύκολα την πηγή του προβλήματος.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς που με την πολυετή εμπειρία τους και το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουν θα σου εξασφαλίσουν πλήρη και άμεση αντικατάσταση βλάβης. Η ομάδα μας είναι συνεχώς στη διάθεση σου για να σου προσφέρει εκτενή τεχνική υποστήριξη και την πιο άμεση εξυπηρέτηση.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
324 αξιολογήσεις

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγενικό προσωπικό

Δημήτρης Κ.
323 αξιολογήσεις

Συνέπεια, ευγένεια, άριστη εργασία

L. Service
270 αξιολογήσεις

Καλός επαγγελματίας. Συνεπής στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει. Ευγενικός και με γνώσεις.

Σάκης Κ.
254 αξιολογήσεις

Ήρθε στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει. Με ενημέρωσε για την βλάβη του πλυντηρίου και αποφασίσαμε ότι είναι χρηματικά ασύμφωρη. Όλα καλά.

Πολύ καλός επαγγελματίας και γρήγορος.

Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

ήταν εντάξει στο ραντεβού .είδε το πλυντήριο ρούχων και μου είπε ότι έχει χαλάσει η πλακέτα. .αποφάσισα να μην το φτιάξω. ...Ενώ εσείς λέ...

Σχετικά άρθρα

Δεν λειτουργεί το πλυντήριο; 3 απλά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.

Περισσότερα
Πώς θα καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων;

Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες τεχνικοί για το Πλυντήριό σου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Κ. Δεν Γυρίζει ο Κάδος του Πλυντηρίου - Περιστέρι
323 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του πλυντηρίων ρούχων σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίας άμεσα και οικονομικά!
Βαγγέλης Λ. Δεν Γυρίζει ο Κάδος του Πλυντηρίου - Κορυδαλλός
139 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρολογικών ειδών και ηλεκτρολογικών έργων και εξειδικευόμαστε στις επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών. Διαθέτουμε 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εγγυόμαστε ότι το θα σας παραδώσουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές.
Γιάννης Λ. Δεν Γυρίζει ο Κάδος του Πλυντηρίου - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να εξασφαλίσουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!
Βασίλης Κ. Δεν Γυρίζει ο Κάδος του Πλυντηρίου - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις και επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι ο στόχος μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως εταιρείας. Είμαστε οι επαγγελματίες που αναζητάτε και βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Απόστολος Λ. Δεν Γυρίζει ο Κάδος του Πλυντηρίου - Περιστέρι
26 αξιολογήσεις
Δίνω άμεσες λύσεις στην επισκευή ή την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Η εμπειρία και οι γνώσεις μου με έχουν βοηθήσει στο να μπορώ να αναλάβω όλα τα μοντέλα των εταιρειών. Η ευχαρίστηση των πελατών μου είναι προτεραιότητά μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας και για να εξασφαλίσω για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει