Πλυντήριο Candy Βλάβες & Προβλήματα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να επισκευάσουν την βλάβη του πλυντηρίου σου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τελευταία ενημέρωση: 31/5/2018

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για τα προβλήματα και βλάβες πλυντηρίων Candy!

Τα υλικά κατασκευής των πλυντηρίων Candy είναι υψηλής ποιότητας και εγγυημένα ασφαλή. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων, με διαφορετικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά.

Αν και θεωρούνται εξαιρετικά ποιοτικά, τα πλυντήρια Candy παρουσιάζουν κι αυτά (όπως και από όλες τις μάρκες) βλάβες και φθορές με το πέρασμα του χρόνου. Η μακροχρόνια και συχνή χρήση τους επιβαρύνει τις συσκευές, με συνέπεια την εμφάνιση βλαβών έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα.

Η λύση ενός έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα άμεσα και με ασφάλεια, αποτελεί μονόδρομο στις περισσότερες περιπτώσεις.

10 ενδεικτικά προβλήματα που δείχνουν ότι το πλυντήριο ρούχων Candy χρήζει επισκευής

Μερικά σημάδια που υποδεικνύουν ότι το πλυντήριο ρούχων Candy χρειάζεται service και επισκευή είναι τα εξής:

 • Δεν παίρνει νερό.

 • Δεν ξεκινάει το πρόγραμμα πλυσίματος.

 • Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ.

 • Τρέχει νερό από το πλυντήριο.

 • Το πλυντήριο κάνει περίεργο θόρυβο.

 • Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου.

 • Τα ρούχα δεν πλένονται καλά.

 • Δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου.

 • Ο κάδος πλυντηρίου μυρίζει άσχημα.

 • Το πλυντήριο κάνει πολύ θόρυβο κατά το στύψιμο

Είναι σημαντικό σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προβλήματα να μην χάσουμε χρόνο και να καλέσουμε το συντομότερο ένα εξειδικευμένο τεχνικό πλυντηρίων. Είναι σημαντικό να προλάβουμε να επισκευάσουμε το πρόβλημα, πριν εξελιχθεί σε ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Σέρβις στο Πλυντήριο Πιάτων: Τα 6 ανησυχητικά σημάδια

Μερικά σημάδια που μαρτυρούν ότι το πλυντήριο πιάτων Candy έχει βλάβη και χρειάζεται service:

 • Δεν λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων

 • Δεν παίρνει νερό

 • Δεν αδειάζει το πλυντήριο πιάτων

 • Δεν καθαρίζει τα πιάτα

 • Το πλυντήριο αφήνει στίγματα στα σκεύη

 • Το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερό από κάτω

Πώς να αντιμετωπίσεις μία βλάβη στο πλυντήριο Candy;

Τόσο το πλυντήριο ρούχων, όσο και το πλυντήριο πιάτων, είναι ευαίσθητες και περίπλοκες συσκευές. Δε συστήνεται να παρεμβαίνεις με το εσωτερικό τους μέρος, αν δεν έχεις γνώσεις σχετικά με την επισκευή οικιακών συσκευών.

Μία λάθος ενέργεια μπορεί να επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη βλάβη, με αποτέλεσμα την αύξηση του απαιτούμενου κόστους (αλλαγής συσκευής ή επισκευής).

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις όταν διαπιστώσεις ότι υπάρχει βλάβη στο πλυντήριο, είναι να το απενεργοποιήσεις και να καλέσεις άμεσα έναν επαγγελματία τεχνικό, ο οποίος θα αναλάβει την πλήρη επισκευή του πλυντηρίου.

Οδηγίες προφύλαξης από βλάβες και άλλα προβλήματα για πλυντήρια Candy

 • Οι οδηγίες χρήσης είναι εξαιρετικά χρήσιμες

Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, ώστε να είσαι σίγουρος για το ποια είναι η ορθή χρήση του και κάθε πότε χρειάζεται συντήρηση. Θα σε βοηθήσει να μειώσεις σημαντικά τη φθορά από λανθασμένη χρήση, αυξάνοντας την διάρκεια ζωής της συσκευής σου.

 • Καθαρισμός πλυντηρίου με σόδα σε τακτική βάση

Ένας εβδομαδιαίος καθαρισμός με σόδα βοηθάει στην αποτελεσματική καταπολέμηση μικροβίων και μικροοργανισμών, που συγκεντρώνονται με τη χρήση του.

Ο καθαρισμός του πλυντηρίου θα συντελέσει επίσης και σε υπέροχη μυρωδιά για τα ρούχα σας.

Extra tip: Κράτα ανοιχτή την πόρτα του πλυντηρίου για τουλάχιστον μισή ώρα, ώστε να αποφύγεις τη συγκέντρωση μούχλας στο εσωτερικό του πλυντηρίου

 • Τακτική συντήρηση πλυντηρίου

Σε ετήσια βάση, μία συντήρηση του πλυντηρίου από εξειδικευμένο τεχνικό συντελεί στην αύξηση της προσδόκιμης ζωής του.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό πλυντηρίων από την πλατφόρμα μας;

Οι τεχνικοί πλυντηρίων του Douleutaras.gr διαθέτουν εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή και το σέρβις πλυντηρίων ρούχων και πιάτων Candy. Ενημέρωσε τους για το ποιο μοντέλο πλυντηρίου Candy υπάρχει στο σπίτι και θα σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα ανταλλακτικά για να γίνει σωστά η εργασία.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
323 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Δημήτρης Κ.
319 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας!

L. Service
270 αξιολογήσεις

Συνεπής στην ώρα του... πολύ εξυπηρετικός κι επεξηγηματικός με το πρόβλημα που είχαμε κι την λύση του...

Σάκης Κ.
248 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση, ήρθε αμέσως (το ίδιο απόγευμα) και μετά από τρεις μέρες ήταν έτοιμο. ενημέρωση από την πρώτη στιγμή για χρόνο και κόστ...

καλημερα σας ευχαριστω πολυ , δυστυχως ομως η επισκευη δεν εγινε , διοτι ειχε προβλημα το πλυντηριο μου ,

Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

ήταν εντάξει στο ραντεβού .είδε το πλυντήριο ρούχων και μου είπε ότι έχει χαλάσει η πλακέτα. .αποφάσισα να μην το φτιάξω. ...Ενώ εσείς λέ...

Σχετικά άρθρα

Δεν λειτουργεί το πλυντήριο; 3 απλά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.

Περισσότερα
Πώς θα καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων;

Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Πλυντήριο Candy Βλάβες & Προβλήματα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Κ. Πλυντήριο Candy Βλάβες & Προβλήματα - Περιστέρι
319 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του πλυντηρίων ρούχων σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίας άμεσα και οικονομικά!
Βαγγέλης Λ. Πλυντήριο Candy Βλάβες & Προβλήματα - Κορυδαλλός
133 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρολογικών ειδών και ηλεκτρολογικών έργων και εξειδικευόμαστε στις επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών. Διαθέτουμε 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εγγυόμαστε ότι το θα σας παραδώσουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές.
Γιάννης Λ. Πλυντήριο Candy Βλάβες & Προβλήματα - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμένα πάντοτε μια πρόκληση που με κινητοποιεί να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και για να παραμένω η πρώτη επιλογή στο μυαλό των πελατών μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.
Βασίλης Κ. Πλυντήριο Candy Βλάβες & Προβλήματα - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις, αλλά και επισκευές οικιακών συσκευών. Η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι ο στόχος μας. Επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές! Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με προσιτές τιμές!
Απόστολος Λ. Πλυντήριο Candy Βλάβες & Προβλήματα - Περιστέρι
26 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για συσκευές με διάρκεια ζωής. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών, έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω, αποτελεσματικά. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας, όποτε με χρειαστείτε, για την κάλυψη των αναγκών σας.

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει