Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεχνικούς στην κατηγορία Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2019

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά μια βλάβη πλυντηρίου πιάτων!

 

Η επισκευή πλυντηρίου πιάτων είναι μια εργασία που όλοι θα χρειαστούμε κάποια στιγμή. Για πολλούς είναι ότι καλύτερο έχει εφευρεθεί τα τελευταία χρόνια για να διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων. Τι γίνεται, όμως, όταν το πλυντήριο πιάτων παρουσιάζει βλάβη;

Γνωρίζοντας τη διευκόλυνση που προσφέρουν σε όποιον τα χρησιμοποιεί, γίνεται εύκολα κατανοητή η σημασία που έχει ένα καλό service πλυντηρίων πιάτων. Γνωρίζουμε ότι η καθημερινότητα όλων μας είναι αρκετά δύσκολη και χωρίς μια χαλασμένη οικιακή συσκευή. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να κάνεις λίγο πιο εύκολη τη ζωή σου, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επισκευή πλυντηρίων πιάτων.

Ποιες είναι οι πιο συχνές ενδείξεις ότι υπάρχει μια βλάβη στο πλυντήριο πιάτων;

 

Το σημαντικότερο βήμα για μια αποτελεσματική επισκευή πλυντηρίου είναι η άμεση αναγνώριση του προβλήματος. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς ότι το πλυντήριο πιάτων έχει βλάβη, τόσο πιο πιθανό είναι να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Στην λίστα που ακολουθεί θα βρεις τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι χρειάζεσαι επισκευή πλυντηρίου πιάτων.

Το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει το νερό ή το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερά από κάτω.

Χρειάζεται να δεις αν τα φίλτρα του πλυντηρίου πιάτων σου είναι καθαρά και δεν έχουν βουλώσει. Αν βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάτι να φράζει την αποχέτευση, αλλά το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερά από την πόρτα είναι η κατάλληλη στιγμή να απευθυνθείς σε έναν ειδικό.

Δε λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων.

Αν η συσκευή σου δεν λειτουργεί καν, το πρώτο που πρέπει να ελέγξεις είναι αν βρίσκεται στην πρίζα και αν κλείνει καλά η πόρτα του. Σε περίπτωση που τίποτα από τα δύο δε συμβαίνει, κάπου κρύβεται μια πιο σοβαρή βλάβη και μόνο ένας τεχνικός πλυντηρίου θα μπορέσει να την εντοπίσει.

Στο πλυντήριο πιάτων δε λιώνει η ταμπλέτα ή δεν καθαρίζουν τα σκεύη.

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται επανέλεγχος της δοσολογίας που βάζεις σε απορρυπαντικό, γυαλιστικό και αλάτι. Εάν αυτή πληρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, αλλά το πλυντήριο πιάτων δεν πλένει καλά, τότε είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη θερμοκρασία του πλυντηρίου σου.

Το πλυντήριο πιάτων δεν τραβάει νερό.

Αν το πλυντήριο πιάτων δε γεμίζει με νερό είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί η πλύση. Επομένως πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα. Συνήθως η αιτία οφείλεται σε μια λανθασμένη σύνδεση πλυντηρίου με την παροχή νερού ή σε κάποιο ξένο σώμα που φράζει τη δίοδο.

Τί πρέπει να κάνεις για να αντιμετωπίσεις μια βλάβη πλυντηρίου πιάτων;

 

Τα πλυντήρια αποτελούν μια από τις οικιακές συσκευές με τη μεγαλύτερη χρήση για ένα σπίτι, για αυτό και είναι αρκετά πιθανό να παρουσιάσουν κάποια βλάβη. Αν και είναι αδύνατον να αποφύγεις τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος σε κάθε οικιακή συσκευή, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση το πλυντήριό σου.

Μην κάνεις πειράματα.

Το πλυντήριο πιάτων, όπως κι όλες οι οικιακές συσκευές απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό, που ένας ερασιτέχνης δε μπορεί να έχει. Είτε πρόκειται για τη σύνδεση, είτε για την εγκατάσταση πλυντηρίου πιάτων, απευθύνσου σε έναν επαγγελματία. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανό να κάνεις σοβαρή ζημιά στο πλυντήριό σου, που θα σου κοστίσει σε χρόνο και χρήματα.

Ακολούθα πάντα τις οδηγίες χρήσης.

Αν και κάποια πράγματα μας φαίνονται αυτονόητα, η αλήθεια είναι ότι συχνά χρησιμοποιούμε λανθασμένα τις οικιακές συσκευές μας επιβαρύνοντας σημαντικά το μηχανισμό τους. Διάβασε με προσοχή τις οδηγίες χρήσης για να εξασφαλίσεις την καλύτερη απόδοση του πλυντηρίου πιάτων και να αποφύγεις διάφορες δυσλειτουργίες.

Φρόντισε για τη συντήρηση πλυντηρίου πιάτων.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγεις τα προβλήματα πλυντηρίων πιάτων είναι να μην αμελείς το τακτικό και προληπτικό service. Ακόμη, ο καθαρισμός πλυντηρίου πιάτων θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τις άσχημες μυρωδιές και τα υπολείμματα τροφών που δυσκολεύουν τη λειτουργία της συσκευής σου. 

Τί σου προσφέρει το εξειδικευμένο service πλυντηρίων πιάτων του Douleutaras.gr;

 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς για κάθε βλάβη πλυντηρίου πιάτων. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν κάθε εργασία που χρειάζεται η συσκευή σου όπως είναι η επισκευή πλυντηρίων πιάτων, η εγκατάσταση και η συντήρηση.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να εντοπίσουν άμεσα την πηγή του προβλήματος και να αποκαταστήσουν τη λειτουργία της συσκευής σου. Παράλληλα, μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά πλυντηρίου στις πιο προσιτές τιμές.

Οι τεχνικοί πλυντηρίων μας αξιολογούνται από τους ίδιους του πελάτες για κάθε εργασία που αναλαμβάνουν και εξυπηρετούν αξιόπιστα την επισκευή πλυντηρίου πιάτων για κάθε είδος και μάρκα πλυντηρίου όπως πλυντήρια πιάτων Bosch, AEG, Ariston, BlueSky, Brandt, Candy, Electrolux, Eskimo, Hotpoint, Indesit, Kuppersbusch, LG, Miele, Morris, Neff, Pitsos, Siemens, Whirlpool, Zanussi, κ.ά.

Αν, λοιπόν, θες την την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ. Οι επαγγελματίες μας θα αντιμετωπίσουν εύκολα τη βλάβη πλυντηρίου πιάτων και θα εξασφαλίσουν τη μακροζωία της συσκευής σου, στο μέρος και τη στιγμή που εσύ θες.

Καταχώρησε την εργασία και πάρε προσφορά για το κόστος επισκευής πλυντηρίου πιάτων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
323 αξιολογήσεις

Το πρόβλημα δεν μπόρεσε να εντοπιστεί, όμως τώρα η συσκευή δουλεύει.

L. Service
270 αξιολογήσεις

Άψογοι επαγγελματίες. Υπήρχε άμεση και συνεχή επικοινωνία της εταιρίας μαζί μου, για την επισκευή ενός πλυντηρίου πιάτων. Ο τεχνικός που ...

Σάκης Κ.
251 αξιολογήσεις

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άριστη συνεργασία!

Σε επισκευη αντλιας πλ. πιατων, ζητησα τιμη για ανταλλακτικο εκτος του αυθεντικου της αντιπροσωπειας και ειχα ηδη βρει εναλλακτικα ανταλλ...

Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος ο τεχνικος, ευγενεστατος και εφινε η επισκευη σε πολυ σύντομο χρονικο διαστημα.

Βασίλειος Τ.
176 αξιολογήσεις

Αψογος ο κοςΒασηλης,το πλυντηριο πιατων δουλευει τελια! Και ευγενης, και συνεπης και πανω απο ολα οικονομικος...Πασχαλης Αργυρουπολη

Πόσο κοστίζει μία εργασία πλυντηρίου πιάτων;

Μέσος όρος τιμής: €50

Το μέσο κόστος για μία εργασία πλυντηρίου πιάτων είναι 50€. Το πιο πιθανόν είναι να ξοδέψεις 30-80€, ανάλογα το είδος της εργασίας και τις απαιτήσεις της.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της εργασίας: "Επισκευή/Εγκατάσταση Πλυντηρίου πιάτων".

€30
Ελάχιστο
€50
Μέσο κόστος
€80
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Το πλυντήριο πιάτων έχει αρχίσει και γίνεται πιο δημοφιλής για τα νοικοκυριά. Είναι μια συσκευή που τοποθετείται στην κουζίνα και μπορεί να σε βοηθήσει στο καθάρισμα των πιάτων, των μαγειρικών σκευών και των μαχαιροπίρουνων. Εφόσον, τα τοποθετήσεις, πλένονται με τον ψεκασμό μείγματος, νερού και απορρυπαντικού, και μετά στεγνώνονται. Ανάλογα την δυναμικότητα που επιθυμείς και το μοντέλο που θα διαλέξεις, μπορείς να έχεις και διαφορετικές λειτουργίες. 

Το κόστος αγοράς ενός πλυντηρίου πιάτων κυμαίνεται στα 170€ με 1200€ και αν επιλέξεις καινούργια μοντέλα με περισσότερες δυνατότητες και καλύτερα αποτελέσματα το κόστος αγοράς μπορεί να αγγίξει και τις 2500€.

 

Είδος εργασίας

Ανάλογα το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις, θα εξαρτηθεί και το κόστος της. Οι εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι η εγκατάσταση και η επισκευή ενός πλυντηρίου πιάτων. Ας δούμε, όμως, τι αφορά κάθε εργασία, καθώς και το κόστος της.

 

Εγκατάσταση

Εφόσον έχεις αποφασίσει ποιο μοντέλο πλυντηρίου πιάτων, θα αγοράσεις, θα πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο χώρο για να το τοποθετήσεις. Να ξέρεις ότι χρειάζεται μία παροχή ρεύματος, μία παροχή νερού και μία έξοδο προς την αποχέτευση. Αφού αγοράσεις το πλυντήριο πιάτων, θα πρέπει να συνδεθεί σωστά. Εάν δεν ξέρεις πως να το συνδέσεις, καλό είναι να φωνάξεις έναν επαγγελματία. 

Τα στάδια της εγκατάστασης είναι συγκεκριμένα. Πρώτα, θα πρέπει να βγάλει την συσκευασία και να ετοιμάσει τον εξοπλισμό. Αφού, λοιπόν του υποδείξεις τον χώρο που θα τοποθετηθεί, θα ξεκινήσει την εγκατάσταση. Θα πρέπει να το συνδέσει με την παροχή του νερού και με την αποχέτευση. Η σύνδεση αυτή, γίνεται μέσω σωλήνων που υπάρχουν στην συσκευασία. Η σύνδεση αυτή θα πρέπει να είναι “τέλεια”, ώστε να μην υπάρχει διαρροή νερού. Τέλος, συνδέει την συσκευή με το ρεύμα. Όταν τελειώσει, κάνει τον έλεγχο και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, το πλυντήριο πιάτων είναι έτοιμο για χρήση. Θα πρέπει να σημειωθεί πως, το πλυντήριο πιάτων πρέπει να είναι σε οριζόντια θέση, να μην γέρνει καθόλου.     

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση ενός πλυντηρίου πιάτων, μπορεί να ξεκινήσει από τα 25€*. Ανάλογα την δυσκολία που μπορεί να συναντήσει ο επαγγελματίας, το κόστος μπορεί να φθάσει και μέχρι τα 70€*. Λίγες είναι οι περιπτώσεις που μπορεί να ξεπεράσει το ποσό αυτό.  

 

Επισκευή

Όταν το πλυντήριο πιάτων, σου παρουσιάσει κάποια βλάβη, πάρε την γνώμη ενός ειδικού. Συνήθως, οι βλάβες που μπορεί να σου παρουσιάσει, μπορεί να είναι είτε ηλεκτρολογικές - ηλεκτρονικές είτε λειτουργικές. Όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές - ηλεκτρονικές, αυτές οι βλάβες μπορεί να είναι οι εξής: να μην σου ξεκινάει, να μην ανάβει η οθόνη είτε και να μην δουλεύουν τα κουμπιά, για να επιλέξεις κάποιο πρόγραμμα πλυσίματος. 

Οι λειτουργικές βλάβες μπορεί να σου εμφανισθούν, όταν έχεις ξεκινήσει κάποιο πλύσιμο. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι ένας θόρυβος που ακούς κατά τη λειτουργία του, να μην σου ξεπλένει καλά τα πιάτα, να μπλοκάρει η παροχή νερού ή και να μην ξεκινάει το πλύσιμο. Για όλα αυτά έχει την λύση ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας. Πάρε μια γνώμη, πριν προσπαθήσεις να το επισκευάσεις μόνος σου ή να το αντικαταστήσεις. Το κόστος αγοράς των ανταλλακτικών μπορεί να ξεκινάει από τα 5€ και να φθάνει και τα 300€. 

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία συνήθως κυμαίνεται στα 30 - 80 €*. Μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα την πολυπλοκότητα της συσκευής και την σοβαρότητα της βλάβης.

 

Συμβουλές

  • Πριν τοποθετήσεις πιάτα, σκεύη και μαχαιροπίρουνα στο πλυντήριο πιάτων, απομάκρυνε τα μεγάλα κομμάτια φαγητού και λίπους που μπορεί να υπάρχουν. Τα υπόλοιπα θα τα απομακρύνει το απορρυπαντικό του πλυντηρίου. Τα μεγάλα κομμάτια πάνε και κάθονται στα φίλτρα και μειώνουν την αποτελεσματικότητα του πλυσίματος. 
  • Καθάριζε συχνά το πλυντήριο πιάτων σου. Κρατώντας το καθαρό, θα έχεις και καθαρά πιάτα. Καθάρισε το εσωτερικό, καθώς και το λάστιχο που είναι στην πόρτα.
  • Για να έχεις μία σωστή λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σου, βγάλε και καθάρισε τα φίλτρα του. Μπορεί να έχουν κολλήσει υπολείμματα τροφής και να σου παρουσιάσει κάποια ανεπιθύμητη διαρροή.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

Πώς θα καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων;

Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι τεχνικοί για υπηρεσίες Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Λ. Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμένα πάντοτε μια πρόκληση που με κινητοποιεί να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και για να παραμένω η πρώτη επιλογή στο μυαλό των πελατών μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.
Βασίλης Κ. Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις, αλλά και επισκευές οικιακών συσκευών. Η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι ο στόχος μας. Επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές! Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με προσιτές τιμές!
Απόστολος Λ. Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων - Περιστέρι
26 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για συσκευές με διάρκεια ζωής. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών, έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω, αποτελεσματικά. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας, όποτε με χρειαστείτε, για την κάλυψη των αναγκών σας.
Γιώργος Δ. Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων - Άγιοι Ανάργυροι
147 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του πληντυρίου πιάτων σας, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Οι καταξιωμένοι τεχνικοί μας, θα βρεθούν κοντά σας, για να δώσουν τις πιο κατάλληλες λύσεις για το πρόβλημα σας. Χαρακτηριζόμαστε από άμεση εξυπηρέτηση και από υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία με άριστο εξοπλισμό και όλα αυτά σε πολύ οικονομικές τιμές! Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά, γιατί επιθυμούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας!
Γιάννης Σ. Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων - Καλλιθέα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές πλυντηρίων πιάτων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας έχοντας ως αρχή ότι καμία εργασία δεν είναι τόσο μικρή που να μην την αναλαμβάνουμε και καμία τόσο μεγάλη που να μην μπορούμε να την αναλάβουμε! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει