Το Ψυγείο Κάνει Θόρυβο

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για να αναλάβουν την εξειδικευμένη επισκευή ψυγείου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Όλα όσα πρέπει να κάνεις όταν το ψυγείο κάνει θόρυβο!

Το ψυγείο κάνει θόρυβο και φοβάσαι ότι κάτι δεν πάει καλά; Αναρωτιέσαι γιατί βουίζει το ψυγείο; Μην πανικοβάλλεσαι, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα!

Αναμφίβολα το ψυγείο είναι από τις οικιακές συσκευές που είναι απαραίτητες για κάθε σπίτι και μια βλάβη ψυγείου θα μας δυσκόλευε πολύ την καθημερινότητα. Αυτό που ακούς όμως ίσως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Τί μπορείς να κάνεις αν το ψυγείο κάνει θόρυβο;

Ο περίεργος θόρυβος ψυγείου είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας. Ωστόσο, ένα μικρό συνεχόμενο βουητό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Υπάρχουν μερικά πολύ απλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις για να διαπιστώσεις αν όντως έχει κάποια βλάβη.

Έλεγξε το λάστιχο της πόρτας.

Όπως είπαμε ένα μικρό βουητό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Αν όμως τελευταία η ένταση του έχει αυξηθεί, το πρώτο που έχεις να ελέγξεις είναι μήπως έχει φθαρεί το λάστιχο της πόρτας. Είναι αρκετά πιθανό να μην κλείνει η πόρτα ψυγείου και για αυτό να ακούγεται πιο δυνατά ο θόρυβος.

Ρύθμισε σωστά το θερμοστάτη ψυγείου.

Μια άλλη πιθανή αιτία που κάνει φασαρία το ψυγείο σου είναι η λανθασμένη θερμοκρασία. Πολλές φορές ξεχνάμε να ρυθμίσουμε το θερμοστάτη ψυγείου ανάλογα με την εποχή που έχουμε ή δεν κάνουμε σωστή χρήση της συσκευής μας. Έτσι, το μοτέρ ψυγείου αναγκάζεται να δουλεύει συνεχόμενα και με διπλή ένταση για να πιάσει την κατάλληλη θερμοκρασία.

Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει σωστή τοποθέτηση ψυγείου.

Κατά την εγκατάσταση ψυγείου είναι σημαντικό να γίνει η σωστή ευθυγράμμιση του. Η συσκευή σου πρέπει να πατάει καλά στο πάτωμα και να μην ακουμπάει σε άλλα πράγματα. Ακόμη, πρέπει να δεις το εσωτερικό του. Έλεγξε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι καλά τοποθετημένα και δεν κουνιέται κάτι.

Απευθύνσου σε έναν επαγγελματία.

Οι παραπάνω είναι μερικές πολύ απλές λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις για να διαπιστώσεις αν όντως χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια. Αν τα ελέγξεις όλα και ο θόρυβος συνεχίζεται είναι καλύτερο να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό που θα βρει άμεσα την πηγή του προβλήματος. Προσπαθώντας μόνος σου είναι αρκετά πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Τί σου προσφέρει το εξειδικευμένο service του Douleutaras.gr;

Στην ομάδα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους τεχνικούς που θα σε βοηθήσουν για την άμεση και πλήρη αντικατάσταση βλάβης. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι συνεχώς στη διάθεση σου και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν για οτιδήποτε χρειάζεσαι για την επισκευή ψυγείου σου. Ακόμη σου παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής ψυγείου για όλες τις περιοχές της Αττικής.

Για να εξασφαλίσεις τη μακροζωία και την καλή λειτουργία του ψυγείου σου, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα μόνο κλικ. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία οι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστείς και να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά ψυγείου της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές ενώ αναλαμβάνουν το service για κάθε είδος και μάρκα ψυγείου όπως Ψυγεία Ariston, Ψυγεία Morris, Ψυγεία Schaub Lorenz, Ψυγεία Hotpoint, Ψυγεία Miele, Ψυγεία Kuppersbusch, Ψυγεία Indesit, Ψυγεία AEG, Ψυγεία BlueSky, Ψυγεία Candy, Ψυγεία Electrolux, Ψυγεία Eskimo, Ψυγεία General Electric, Ψυγεία Neff, Ψυγεία Pitsos, Ψυγεία Samsung, Ψυγεία Sharp, Ψυγεία Whirlpool, Ψυγεία Bosch, Ψυγεία Siemens, Ψυγεία LG, κ.ά.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορά για επισκευή ψυγείο και πες αντίο στο θόρυβο ψυγείου!

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Κώστας Ρ.
75 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Μας βοήθησε να βρούμε την πιο οικονομική λύση για το χαλασμένο ψυγείο μας. Συνεπής και ευχάριστος.
Αναστάσιος Μ.
48 αξιολογήσεις
Όπως περιμένει κανείς έναν σωστό επαγγελματία. Συνεπής, ενημερωμένος, γρήγορος και εξυπηρετικός.
Δημήτρης Κ.
278 αξιολογήσεις
Μου άρεσε η άμεση απάντησή του στο αίτημα μου και το γεγονός ότι το έφτιαξε αμέσως με την πρώτη επίσκεψη.
Γιώργος Γ.
115 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας ο κ.Γιώργος. Ήρθε την ώρα που είχαμε συμφωνήσει (Πέραμα), επισκεύασε τη βλάβη στο ψυγείο μέσα σε λίγα λεπτά, με ...
Παναγιώτης Φ.
289 αξιολογήσεις
Ο άνθρωπος ήταν γνώστης, μου εξήγησε αναλυτικά το πρόβλημα του ψυγείου, καθώς και ότι δεν επισκευάζεται, οπότε σύστησε αντικατάσταση. Πολ...
L. Service
249 αξιολογήσεις
Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή . Υπήρχε επαγγελματισμός και σωστή διευθέτηση του προβλήματος μου. Σας ευχαριστώ πολύ.
Σχετικά άρθρα
Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει