Αποφράξεις

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Αποφράξεων στην κατηγορία Αποφράξεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεσαι απόφραξη και γιατί;

Οι αποφράξεις είναι μια εργασία που είναι βέβαιο ότι όλοι θα χρειαστούμε κάποια στιγμή. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, αν και δυσάρεστες, είναι αρκετά συνηθισμένες και τις περισσότερες φορές φταίμε εμείς για αυτό.

Πιθανότατα όλοι θα βρεθούμε κάποια στιγμή αντιμέτωποι με μια βουλωμένη λεκάνη ή μπανιέρα. Είναι γεγονός ότι μια φραγμένη αποχέτευση μπορεί να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητά μας.

Πέρα από τις σοβαρές ζημιές που μπορεί να προκαλέσει στο χώρο μια πιθανή υπερχείλιση, είναι και ιδιαίτερα ανθυγιεινό καθώς οι βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν πηγή ανεπιθύμητων επισκεπτών όπως κατσαρίδες ή τρωκτικά.

Για να σε βοηθήσουμε να αποφύγεις ένα πρόβλημα με την αποχέτευση, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρήκαμε τις πιο συνηθισμένες αιτίες μιας βουλωμένης αποχέτευσης, αλλά και τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης.

Γιατί βουλώνει η αποχέτευση;

  • Τρίχες

Οι τρίχες, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, είναι η κυριότερη αιτία μιας βουλωμένης μπανιέρας ή του νιπτήρα. Στο μπάνιο χάνουμε καθημερινά πάρα πολλές τρίχες, που χωρίς να το καταλάβουμε καταλήγουν στις σωληνώσεις μας. Όσο ο καιρός περνάει, μπορεί να συγκεντρωθεί μια εντυπωσιακή ποσότητα που θα εμποδίζει την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσής σου. Αν, λοιπόν, αντιληφθείς μια περίεργη μυρωδιά στο σιφόνι του μπάνιου πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει και σύντομα θα χρειαστείς απόφραξη.

  • Λίπη

Αρκετός κόσμος παραλείπει να αδειάσει καλά τα πιάτα του στα σκουπίδια πριν ξεκινήσει το πλύσιμό τους. Έτσι τα υπολείμματα φαγητών συσσωρεύονται στην αποχέτευση, ενώ τα λίπη εγκαθίστανται στα τοιχώματα των σωληνώσεων φράζοντας σταδιακά τη δίοδο. Το αποτέλεσμα, που δε θα αργήσει να έρθει, είναι ένας βουλωμένος νεροχύτης και μια πλημμυρισμένη κουζίνα.

  • Χαρτιά και μικροαντικείμενα

Ένα άλλο συνηθισμένο φαινόμενο είναι η αντιμετώπιση της λεκάνης σαν καλάθι σκουπιδιών. Πολλοί συνηθίζουν να πετάνε διάφορα άλλα αντικείμενα που δε χρειάζονται στη τουαλέτα, φράζοντας έτσι την αποχέτευση. Ακόμα και τα χαρτιά αποτελούν πρόβλημα, καθώς η διάσπαση τους αργεί αρκετά και έτσι συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις σου εμποδίζοντας τη λειτουργία τους. Επίσης τα πεσμένα φύλλα ή άλλα σκουπίδια στο μπαλκόνι, μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα και να οδηγήσουν σε ένα βουλωμένο σιφόνι μπαλκονιού.

  • Χαλασμένοι ή φθαρμένοι σωλήνες

Τέλος, ένας άλλος λόγος που μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη για αποφράξεις είναι οι χαλασμένοι σωλήνες. Αν και είναι πιο σπάνιο, δεν αποκλείεται το αποχετευτικό σου δίκτυο να έχει φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου και να μην μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Ακόμη, αν αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα με την αποχέτευσή σου, δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα κατασκευαστικό λάθος στις σωληνώσεις και αυτή η περίπτωση απαιτεί κάτι παραπάνω από μια απλή απόφραξη αποχέτευσης.

Όποια και αν είναι η αιτία της βουλωμένης σου αποχέτευσης, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία για να εντοπίσει τη πηγή του προβλήματος και να το αντιμετωπίσει ριζικά. Οι αποφράξεις απαιτούν γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό που δεν μπορείς να έχεις. Προσπαθώντας να λύσεις το πρόβλημα μόνος, είναι αρκετά πιθανό να σπαταλήσεις μάταια χρόνο και χρήματα.

Οι διάφορες σπιτικές συνταγές για καθαρισμό αποχετεύσεων μπορούν να αποτελέσουν μόνο προσωρινή λύση, ενώ τα πιο δραστικά χημικά σκευάσματα που υπάρχουν στο εμπόριο σταδιακά θα κάνουν μεγαλύτερο κακό στις αποχετεύσεις σου.

Τί σου προσφέρουν τα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr;

Αν θες ένα απόλυτα λειτουργικό αποχετευτικό δίκτυο, στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία αποφράξεων που θα φροντίσουν το πρόβλημα σου άμεσα και αποτελεσματικά. 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη κατάρτιση μπορούν να εντοπίσουν εύκολα την πηγή του προβλήματος και να δώσουν μια οριστική λύση. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για αποφράξεις με βυτιοφόρα, πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να σε βοηθήσουν τόσο στην πρόληψη του προβλήματος με τακτική συντήρηση αποχέτευσης όσο και στην πλήρη αντιμετώπισή του παρέχοντάς σου αποφράξεις κάθε είδους.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία σχετική με αποφράξεις όπως:

Τέλος, ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους συνεργάτες μας στις αποφράξεις είναι η αμεσότητα και η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Κατανοώντας πόσο επείγον είναι ένα πρόβλημα με μια βουλωμένη αποχέτευση και πόσο μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου, κάνουν ότι χρειάζεται για να δώσουν τη λύση στο πρόβλημα σου τη στιγμή που το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Αν, λοιπόν, θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, η λύση είναι απλή. Καταχώρισε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος αποφράξεων.

Οι πιο δημοφιλείς εργασίες στις Αποφράξεις
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός! Επαγγελματίας, ταχύς στη δουλειά του και ευγενέστατος. Ευχαριστώ Νίκο!
Άμεσος και εξυπηρετικός! Περιμένω βέβαια έναν επιπλέον καθαρισμό όπως ζητήθηκε...
Άψογος!
Η εργασία ήταν απόφραξη φρεατίου. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Συνεπής στην ώρα άφιξης και ευγενέστατος!
Άμεση επικοινωνία και γρήγορη εξυπηρέτηση. Πολύ καλό συνεργείο, έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα της εργασίας! (Είχα βουλωμένη αποχέτευση.)
Άμεση απόκριση, αν και Κυριακή. Εξαιρετικός επαγγελματίας ο τεχνικός (Ηλίας) που αντιμετώπισε το πρόβλημα!
Σχετικά άρθρα
Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου,
Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών
Σχετικές υπηρεσίες