20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για αποφράξεις του 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Τέχνη Group - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Βύρωνας Αττική 162 32

Η ΤΕΧΝΗ GROUP, αναλαμβάνει να αποφράξει τις βουλωμένες αποχετεύσεις που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τεχνικών εργασιών, διατηρώντας συνεργεία αποτελούμενα από καταξιωμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων. Κάνουμε χρήση ποιοτικών προϊόντων και υλικών ώστε τα αποτελέσματα μας να είναι εξίσου ποιοτικά, τόσο σε επίπεδα αντοχής όσο και σε επίπεδα λειτουργικότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΤΣΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Πετρούπολη Αττική 132 31

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις στις αποχετεύσεις που σας ταλαιπωρούν. Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, αλλά και τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν τη δυνατότητα να καλύπτω μία ευρεία γκάμα εργασιών, τόσο για τις οικιακές όσο και για τις επιχειρησιακές ανάγκες σας. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, με τους οποίους θα αναλάβουμε υπεύθυνα να υλοποιήσουμε κάθε έργο που χρειάζονται τα υδραυλικά του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Κιμουλιατης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων που σας ανησυχούν. Βρίσκομαι για πολλά συνεχόμενα έτη στον χώρο της ύδρευσης και μπορώ να σας καλύψω σε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, για τις οικιακές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για να βοηθήσω σε κάθε υδραυλική βλάβη που μπορεί να προκύψει. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειά μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΝΟΥΔΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ραφήνα Αττική 190 09

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο της απολύμανσης αλλά και της αποχέτευσης του χώρου σας προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, αρκετά χρόνια τώρα αναλαμβάνει την αποκατάσταση κάθε είδους προβλήματος που μπορεί να σας προκύψει. Με άριστες τεχνικές γνώσεις αλλά και δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΛΕΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Ονομάζομαι Φώτιος Δηλές και αναλαμβάνω εργασίες αποχέτευσης του χώρου που επιθυμείτε άμεσα και οικονομικά. Συνεργάζομαι με άψογους επαγγελματίες στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και μαζί αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες για τις οικιακές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή το χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περικλής Γιαλαμάς - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Μοσχάτο Αττική 183 45

Η “Αποφρακτική Γιαλαμάς Γ. Περικλής”, αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, σε οικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία, βαθιά τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να επιτύχουμε τα υψηλότερα αποτελέσματα για εσάς. Ανταποκρινόμαστε άμεσα, όλο το 24ωρο, δίνοντας ταχύτατες και εγγυημένες λύσεις και αφήνουμε τις αποχετεύσεις πεντακάθαρες μετά το πέρας των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Μαντής - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποχετευτικές εργασίες και αποφράξεις, ώστε να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό που θα φέρει εις πέρας την δουλειά, που θα του αναθέσετε, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και κάθε εργασία μας πραγματοποιείται με τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά της αγοράς σε πολύ προσιτές τιμές. Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίησή του πελάτη μας και πρωταρχικός μας στόχος η άμεση ανταπόκριση και η γρήγορη επίλυση του προβλήματός του. Η σωστή οργάνωση και τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να βρεθούμε δίπλα στον πελάτη, δίνοντας άμεσες λύσεις για την εργασία απόφραξης, που επιθυμεί να ολοκληρώσει, στο προσωπικό ή επαγγελματικό του χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι Αττική 121 34

Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις και με όπλα τον άρτιο εξοπλισμό και το και αξιόπιστο προσωπικό μας, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να προτείνουν λύσεις που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας πληρούν τις προϋποθέσεις για ασφαλή και λειτουργικά αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας και να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον κλάδο και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής, αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την αποχέτευσή σας. Με το πέρας της δικιάς μας εργασίας το πρόβλημα της υπερχείλισης του βόθρου σας, αποτελεί παρελθόν. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Πελέκης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνω εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με την 15ετή εμπειρία μου, την βαθιά τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτω, παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας. Έχω αναλάβει με επιτυχία πολλά έργα όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι όταν εισπράττω τη χαρά και την ικανοποίηση του πελάτη. Κάνω χρήση ποιοτικών υλικών προκειμένου τα αποτελέσματα των εργασιών μου να είναι ανθεκτικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μουρατίδης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας , Αποφράξεις Μακεδονία, διαθέτει άρτια καταρτισμένους τεχνικούς και εξωτερικούς συνεργάτες, προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με εγγυημένη ταχύτητα και αποτέλεσμα, την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσης οποιουδήποτε κτιρίου και εγκατάστασης. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, ανεξαρτήτου μεγέθους σωλήνα και πολυπλοκότητας εγκατάστασης. Με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα (πιεστικά & ηλεκτροκίνητα, κάμερες ειδικές για αποχετεύσεις), επιτυγχάνουμε την απόλυτη απόφραξη και τον πλήρη καθαρισμό του δικτύου σου, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Προτιμήστε μας για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και για εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Αγγελακόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των αποφράξεων αποχετεύσεων για λογαριασμό του πελάτη μου και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις εξαιρετικής ποιότητας. Έχω πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και συνεργάζομαι με εξειδικευμένο και εξίσου έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνοντας την σωστή ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας. Οι δουλειές μας χαρακτηρίζονται από το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε και την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη και επιδιώκουμε την ενίσχυση της εκτίμησης προς το πρόσωπό μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΕΡΖΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Διαθέτω πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και συνεργάζομαι με έμπειρους επαγγελματίες που συνεχώς ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα και μου προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Με χαρακτηρίζουν η άμεση εξυπηρέτηση και η ευγένεια μου προς τους πελάτες. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Περιμένω καθημερινά να δώσω άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πέτρος Αναγνώστης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων. Διαθέτω εμπειρία πολλών ετών στον συγκεκριμένο κλάδο και αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας κάθε εργασία με επαγγελματισμό και απόλυτη συνέπεια. Σέβομαι τον πελάτη και τις ανάγκες του, έχοντας ως στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Χαρακτηρίζομαι από την καλή οργάνωση αλλά και την καθαρότητα στον τόπο εκτέλεσης της εργασίας μου. Στόχος μου είναι να δημιουργώ μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και προϊόντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΛΛΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνω την υδραυλική επισκευή της αποχέτευσης και της απόφραξής σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Συνεργάζομαι με άψογους επαγγελματίες στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και μαζί αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες για τις οικιακές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Σε κάθε εργασία φροντίζουμε έτσι ώστε να είμαστε συνεπής απέναντι στον χρόνο που έχουμε συμφωνήσει και πάντα προσέχουμε έτσι ώστε να παραδώσουμε έναν καθαρό χώρο. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις  - 20 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια