Αποφράξεις

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Απόφραξης στην κατηγορία Αποφράξεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεσαι απόφραξη και γιατί;

Οι αποφράξεις είναι μια εργασία που είναι βέβαιο ότι όλοι θα χρειαστούμε κάποια στιγμή. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, αν και δυσάρεστες, είναι αρκετά συνηθισμένες και τις περισσότερες φορές φταίμε εμείς για αυτό.

Πιθανότατα όλοι θα βρεθούμε κάποια στιγμή αντιμέτωποι με μια βουλωμένη λεκάνη ή μπανιέρα. Είναι γεγονός ότι το πρόβλημα των φραγμένων αποχετεύσεων μπορεί να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητά μας.

Πέρα από τις σοβαρές ζημιές που μπορεί να προκαλέσει στο χώρο μια πιθανή υπερχείλιση, είναι και ιδιαίτερα ανθυγιεινό καθώς οι βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν πηγή ανεπιθύμητων επισκεπτών όπως κατσαρίδες ή τρωκτικά.

Για να σε βοηθήσουμε να αποφύγεις ένα πρόβλημα με την αποχέτευση, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρήκαμε τις πιο συνηθισμένες αιτίες μιας βουλωμένης αποχέτευσης, αλλά και τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης.

Τρίχες

Οι τρίχες, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, είναι η κυριότερη αιτία μιας βουλωμένης μπανιέρας ή του νιπτήρα. Στο μπάνιο χάνουμε καθημερινά πάρα πολλές τρίχες, που χωρίς να το καταλάβουμε καταλήγουν στις σωληνώσεις μας. Όσο ο καιρός περνάει, μπορεί να συγκεντρωθεί μια εντυπωσιακή ποσότητα που θα εμποδίζει την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσής σου.

Λίπη

Αρκετός κόσμος παραλείπει να αδειάσει καλά τα πιάτα του στα σκουπίδια πριν ξεκινήσει το πλύσιμό τους. Έτσι τα υπολείμματα φαγητών συσσωρεύονται στην αποχέτευση, ενώ τα λίπη εγκαθίστανται στα τοιχώματα των σωληνώσεων φράζοντας σταδιακά τη δίοδο. Το αποτέλεσμα, που δε θα αργήσει να έρθει, είναι ένας βουλωμένος νεροχύτης και μια πλημμυρισμένη κουζίνα.

Χαρτιά και μικροαντικείμενα

Ένα άλλο συνηθισμένο φαινόμενο είναι η αντιμετώπιση της λεκάνης σαν καλάθι σκουπιδιών. Πολλοί συνηθίζουν να πετάνε διάφορα άλλα αντικείμενα που δε χρειάζονται στη τουαλέτα, φράζοντας σταδιακά την αποχέτευση. Ακόμα και τα χαρτιά αποτελούν πρόβλημα, καθώς η διάσπαση τους αργεί αρκετά και έτσι συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις σου εμποδίζοντας τη λειτουργία τους.

Χαλασμένοι ή φθαρμένοι σωλήνες

Τέλος, ένας άλλος λόγος που μπορεί να οδηγήσει στις αποφράξεις αποχετεύσεων είναι οι χαλασμένοι σωλήνες. Αν και είναι πιο σπάνιο, δεν αποκλείεται το αποχετευτικό σου δίκτυο να έχει φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου και να μην μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Ακόμη, αν αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα με την αποχέτευσή σου, δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα κατασκευαστικό λάθος στις σωληνώσεις και αυτή η περίπτωση απαιτεί κάτι παραπάνω από μια απλή απόφραξη αποχέτευσης.

Όποια και αν είναι η αιτία της βουλωμένης σου αποχέτευσης, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία για να εντοπίσει τη πηγή του προβλήματος και να το αντιμετωπίσει ριζικά. Προσπαθώντας να λύσεις το πρόβλημα μόνος, είναι αρκετά πιθανό να σπαταλήσεις μάταια χρόνο και χρήματα.

Οι διάφορες σπιτικές συνταγές για καθαρισμό αποχετεύσεων μπορούν να αποτελέσουν μόνο προσωρινή λύση, ενώ τα πιο δραστικά χημικά σκευάσματα που υπάρχουν στο εμπόριο σταδιακά θα κάνουν μεγαλύτερο κακό στις αποχετεύσεις σου.

Αν θες ένα απόλυτα λειτουργικό αποχετευτικό δίκτυο, στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία αποφράξεων που θα φροντίσουν το πρόβλημα σου άμεσα και αποτελεσματικά. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό με βυτιοφόρα, πιεστικά μηχανήματα και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη κατάρτιση αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία σχετική με αποφράξεις όπως:

 • Συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης
 • Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα
 • Ξεβούλωμα νεροχύτη
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Ξεβούλωμα τουαλέτας
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροών
 • Άντληση υδάτων
 • Εκκενώσεις βόθρων
 • Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, η λύση είναι απλή. Καταχώρισε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος αποφράξεων.

  4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
  Ήταν καταπληκτικός!
  Αξιόλογος επαγγελματίας!!!
  Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
  Σχετικά άρθρα
  Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου,
  Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών