Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Αποφράξεων για Αποφράξεις Αποχετεύσεων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Αποχέτευση - Απόφραξη στην περιοχή σου
Τελευταία ενημέρωση: 25/6/2019

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις αποφράξεις αποχετεύσεων

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων αποτελούν μια ευρύτατη κατηγορία εργασιών που είναι βέβαιο ότι όλοι θα χρειαστούμε κάποια στιγμή. Η βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, αν και δυσάρεστη κατάσταση, είναι αρκετά συνηθισμένη και τις περισσότερες φορές έχουμε ευθύνη για αυτό.

Πιθανότατα, όλοι θα βρεθούμε κάποια στιγμή αντιμέτωποι με μια βουλωμένη λεκάνη, ή μπανιέρα και η ανάγκη για απόφραξη αποχέτευσης θα είναι επιτακτική. Για να σε βοηθήσουμε να λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα σου, μιλήσαμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για την Απόφραξη της Αποχέτευσης τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
309 αξιολογήσεις

Η εργασία αφορούσε καθαρισμό μικρού φρεατίου τριώροφης κατοικίας και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και επιτυχώς. Είμαι πολύ ...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
236 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, συνεπής και αποτελεσματικός. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Αριστη συνεργασία, επαγγελματισμός, συνέπεια, σωστή ενημέρωση, πολύ καλή δουλειά, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Ευγενικοί, εξαιρετικά καθαροί και αποτελεσματικοί. Επικοινώνησαν αμέσως και ήρθαν ακριβώς στην ώρα τους!

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημένος. Συνεπής, αποτελεσματικός και εξυπηρετικός. Έκανε μια απόφραξη σιφωνιού. Στα θετικά επίσης, η προσιτή τιμή της υπηρεσ...

φωτογραφία επαγγελματία
Άγγελος Π.
61 αξιολογήσεις

Συνεπής,γρήγορος αποτελεσματικός και ευγενικός.

Οι πιο δημοφιλείς εργασίες στις Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου,

Περισσότερα
4 συνηθισμένοι λόγοι που θα σε αναγκάσουν να κάνεις απόφραξη αποχέτευσης!

Μία βουλωμένη μπανιέρα, τουαλέτα ή ένας νιπτήρας είναι προβλήματα που σχεδόν όλοι έχουμε αντιμετωπίσει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Γ. Αποφράξεις Αποχετεύσεων - Παλλήνη
29 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων παντός τύπου και ανεξάρτητου μεγέθους και χωρητικότητας, έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα, μηνιαίες συντηρήσεις σε οικίες, καταστήματα, εταιρίες και δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και αντλήσεις υδάτων, υδραυλικές εργασίες και απολυμάνσεις. 
 
Χρήστος Σ. Αποφράξεις Αποχετεύσεων - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
Δίνω οριστικές λύσεις στις αποφράξεις αποχετεύσεων που σας ταλαιπωρούν με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο χώρο για 20 χρόνια και διαθέτοντας αρκετή εμπειρία, τεχνογνωσία αλλά και άρτιο εξοπλισμό, παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας για την απόφραξη βουλωμένης κεντρικής αποχέτευσης. Εξυπηρετώ άμεσα σε όλη την Αττική και αναλαμβάνω κάθε είδους υδραυλική εργασία και απόφραξη. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και ανανεώνω συνεχώς τον εξοπλισμό μου ώστε να μπορώ να δώσω οριστικές λύσεις ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες απόφραξης. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή αν σας εξυπηρετήσω και να δώσω εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!
Αναστάσιος Κ. Αποφράξεις Αποχετεύσεων - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος και καταξιωμένος επαγγελματίας του κλάδου και παρέχω αποφρακτικές υπηρεσίες, παντός τύπου δίνοντας άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Η ομάδα μου δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στον τομέα της απόφραξης για βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, αλλά και με συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Είτε αφορά απόφραξη νιπτήρα ή σιφονιού είτε λεκάνης, είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για να δώσετε λύση στο πρόβλημά σας. Εξασφαλίζω λειτουργικά και ανθεκτικά στον χρόνο αποτελέσματα,έτσι ώστε να κερδίζω την εμπιστοσύνη του πελάτη και να ελπίζω σε μια μακροχρόνια συνεργασία. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειάς μου είναι εξαιρετικό. Θα χαρώ να αναλάβω την σωστή αποκατάσταση του προβλήματος σας!
Ανδρέας Ν. Αποφράξεις Αποχετεύσεων - Κηφισιά
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία τεχνικών εργασιών μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης που σας ταλαιπωρεί. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες με πολύχρονη εμπειρία, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε ανάγκη που προκύπτει. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας και η πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο. Εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, με έδρα τη Νέα Ερυθραία.
Γιάννης Β. Αποφράξεις Αποχετεύσεων - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων για βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο των υδραυλικών για 20 χρόνια και συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Σε ποιες περιπτώσεις θα χρειαστείς απόφραξη αποχέτευσης;

Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις, για τις οποίες θα χρειαστείς αποφράξεις αποχετεύσεων είναι οι εξής:

 • Βουλωμένη μπανιέρα

 • Βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας

 • Βουλωμένη τουαλέτα

 • Βουλωμένη κεντρική αποχέτευση

 • Βουλωμένο σιφόνι μπαλκονιού

 • Φραγμένο φρεάτιο

 • Βουλωμένα λούκια υδρορροής

 • Βουλωμένο σιφόνι μπάνιου

 • Υπερχείλιση βόθρου

Με τον όρο αποχετευτικό σύστημα ενός σπιτιού, εννοούμε το σύνολο των σωληνώσεων, κάθετων και οριζόντιων, που οδηγούν τα απόβλητα έξω από το κτίριο. Γίνεται εύκολα, λοιπόν, κατανοητό ότι μια βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, πέρα από τα σοβαρά υλικά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει, κρύβει και πολύ σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας.

Αν δε φροντίσεις για την τακτική συντήρηση και απόφραξη της αποχέτευσης, είναι πιθανό οι σωληνώσεις να μετατραπούν σε πηγή ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως είναι οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά. Μια βουλωμένη αποτέχευση, όμως, πέρα από πολύ ανθυγιεινή, μπορεί να αποβεί και πολύ κοστοβόρα, καθώς είναι πιθανό να προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές, όπως πλημμύρες, ή υγρασία στους τοίχους.

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες που οδηγούν στις αποφράξεις αποχετεύσεων;

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων μπορούν να αποφευχθούν, αν ακολουθήσεις τις κατάλληλες συμβουλές. Τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα δημιουργείται από απροσεξία και ευτυχώς μπορεί να λυθεί εύκολα. Παρακάτω, θα βρεις τους πιο συνηθισμένους λόγους που βουλώνει μια αποχέτευση και όλα όσα πρέπει να προσέξεις.

1. Τρίχες στη μπανιέρα και το νιπτήρα:

Οι τρίχες, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, είναι η κυριότερη αιτία μιας βουλωμένης μπανιέρας, ή ενός νιπτήρα. Στο μπάνιο χάνουμε καθημερινά πάρα πολλές τρίχες, που χωρίς να το καταλάβουμε, καταλήγουν στις αποχετεύσεις.

Όσο ο καιρός περνάει, μπορεί να συγκεντρωθεί μια εντυπωσιακή ποσότητα, που θα εμποδίζει την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσής σου. Αν, λοιπόν, αντιληφθείς μια περίεργη μυρωδιά στο σιφόνι του μπάνιου, πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει και σύντομα θα χρειαστείς απόφραξη.

2. Λίπη & υπολείμματα τροφών:

Αρκετός κόσμος παραλείπει να αδειάσει καλά τα πιάτα του στα σκουπίδια, πριν ξεκινήσει το πλύσιμό τους. Έτσι, τα υπολείμματα φαγητών συσσωρεύονται στην αποχέτευση, ενώ τα λίπη εγκαθίστανται στα τοιχώματα των σωληνώσεων, φράζοντας σταδιακά τη δίοδο.

Το αποτέλεσμα, που δυστυχώς δε θα αργήσει να έρθει, είναι ένας βουλωμένος νεροχύτης και μια πλημμυρισμένη κουζίνα, που θα έχουν το ανάλογο κόστος για αποφράξεις αποχετεύσεων.

3. Χαρτιά και μικροαντικείμενα στη λεκάνη

Ένα άλλο συνηθισμένο φαινόμενο που οδηγεί στην ανάγκη για απόφραξη της αποχέτευσης είναι η αντιμετώπιση της λεκάνης σαν καλάθι σκουπιδιών. Πολλοί συνηθίζουν να ξεφορτώνονται διάφορα μικρά αντικείμενα που δε χρειάζονται στην τουαλέτα, φράζοντας έτσι την αποχέτευση.

Ακόμα και τα χαρτιά αποτελούν πρόβλημα, καθώς η διάσπαση τους αργεί αρκετά και έτσι συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις σου, εμποδίζοντας την ομαλή λειτουργία τους. Επίσης, τα πεσμένα φύλλα, ή άλλα σκουπίδια στο μπαλκόνι, μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα και να οδηγήσουν σε ένα βουλωμένο σιφόνι μπαλκονιού.

4. Χαλασμένοι ή φθαρμένοι σωλήνες:

Τέλος, ένας άλλος λόγος που μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη για συχνές αποφράξεις αποχετεύσεων είναι οι χαλασμένοι σωλήνες. Αν και είναι πιο σπάνιο, δεν αποκλείεται το αποχετευτικό σου δίκτυο να έχει φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου και να μην μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Ακόμη, αν αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα με τη βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, δε μπορεί να αποκλειστεί ένα λάθος στην κατασκευή του βόθρου, ή των αποχετευτικών σωληνώσεων και αυτή η περίπτωση απαιτεί κάτι παραπάνω από μια απλή απόφραξη.

Τι πρέπει να κάνεις για να εξασφαλίσεις μια απόλυτα λειτουργική αποχέτευση;

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν συχνό πρόβλημα για πολύ κόσμο. Αν και είναι δύσκολο να λυθεί οριστικά, υπάρχουν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις τη συχνότητα που χρειάζεσαι απόφραξη.

1. Προσοχή στην καθημερινή φροντίδα της αποχέτευσης.

Σαν πρώτη συμβουλή για να αποφύγεις τις συχνές αποφράξεις αποχετεύσεων, πρέπει να υιοθετήσεις κάποιες απλές καθημερινές συνήθειες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν ριζικά την κατάσταση. Για παράδειγμα, είναι σημαντικό να καθαρίζεις τα υπολείμματα τροφών από το πιάτο σου, πριν το βάλεις στο νεροχύτη. Έπειτα, δεν πρέπει να πετάς χαρτιά στη λεκάνη της τουαλέτας, αλλά ούτε τρίχες στη μπανιέρα και το νιπτήρα, ώστε να καθυστερήσεις την επόμενη απόφραξη.

2. Τακτική συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης.

Η συχνή συντήρηση αποτελεί πάντα την καλύτερη πρόληψη. Φροντίζοντας να διατηρείς καθαρή την αποχέτευση του σπιτιού σου, θα προλάβεις το πρόβλημα πριν μεγαλώσει, αποφέυγοντας περιττά έξοδα και απομακρύνοντας έγκαιρα τις εστίες μικροβίων. Περίπου 2 φορές το χρόνο, είναι καλό να φροντίζεις για τον επαγγελματικό καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης.

3. Αποφυγή χημικών καθαριστικών.

Μια από τις συμβουλές που θα σου δώσουν όλα τα έμπειρα συνεργεία αποφράξεων είναι, να αποφεύγεις τα χημικά καθαριστικά. Αν και τα σκευάσματα αυτά υπόσχονται άμεσες και δραστικές λύσεις, η αλήθεια είναι ότι σταδικά καταστρέφουν την αποχέτευση σου και προκαλούν φθορές και διαβρώσεις στους σωλήνες της αποχέτευσης.

4. Εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία.

Όποια και αν είναι η αιτία για τη βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε έναν έμπειρο επαγγελματία, για να εντοπίσει τη πηγή του προβλήματος και να το αντιμετωπίσει ριζικά. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων απαιτούν γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό που δεν υπάρχει συχνά στα σπίτια, όπως για παράδειγμα, η κάμερα αποχέτευσης.

Προσπαθώντας να λύσεις το πρόβλημα, χωρίς επαγγελματική παρέμβαση, είναι αρκετά πιθανό να σπαταλήσεις μάταια χρόνο και χρήματα, ενώ μπορεί να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ζημιά.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνει ένα συνεργείο απόφραξης;

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία σχετική με αποφράξεις όπως:

 • Καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης

 • Απόφραξη για βουλωμένη κεντρική αποχέτευση

 • Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

 • Συντήρηση αποχέτευσης

 • Ξεβούλωμα νεροχύτη

 • Ξεβούλωμα μπανιέρας

 • Ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου

 • Ξεβούλωμα τουαλέτας

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου

 • Απόφραξη υδρορροών

 • Άντληση υδάτων

 • Εκκενώσεις βόθρων

Τι σου προσφέρουν τα συνεργεία απόφραξης του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία αποφράξεων που θα φροντίσουν το πρόβλημα σου άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη κατάρτιση, μπορούν να εντοπίσουν εύκολα την πηγή του προβλήματος και να δώσουν μια οριστική λύση στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Τα συνεργαζόμενα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και ταχύτητα, με την οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για απόφραξη με χρήση κάμερας, βυτιοφόρα, πιεστικά μηχανήματα και ριζοκοπτικά και μπορούν να σε βοηθήσουν, τόσο στην πρόληψη του προβλήματος με τακτική συντήρηση αποχέτευσης, όσο και στην πλήρη αντιμετώπισή του, παρέχοντάς σου αποφράξεις αποχετεύσεων κάθε είδους. 

Αν χρειάζεσαι άμεσα εργασίες για αποφράξεις αποχετεύσεων, είτε πρόκειται για μια βουλωμένη αποχέτευση είτε για άλλο σχετικό πρόβλημα, καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εύκολα και γρήγορα και πάρε την καλύτερη προσφορά για απόφραξη, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου, στην καλύτερη τιμή!


 

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει