20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για αποφράξεις του 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία Hydroenergy, αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των υδραυλικών με εμπειρία από το 1992. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη χρήση των κατάλληλων μηχανημάτων, μας καθιστούν ικανό να αναλάβουμε από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη εργασία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και προϊόντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Αγγελακόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των αποφράξεων αποχετεύσεων για λογαριασμό του πελάτη μου. Έχω πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και συνεργάζομαι με εξειδικευμένο και εξίσου έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνοντας την σωστή ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας. Οι δουλειές μας χαρακτηρίζονται από το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε και την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περικλής Γιαλαμάς - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Μοσχάτο Αττική 183 45

Η “Αποφρακτική Γιαλαμάς Γ. Περικλής”, αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, σε οικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία, βαθιά τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να επιτύχουμε τα υψηλότερα αποτελέσματα για εσάς. Ανταποκρινόμαστε άμεσα, όλο το 24ωρο, δίνοντας ταχύτατες και εγγυημένες λύσεις και αφήνουμε τις αποχετεύσεις πεντακάθαρες μετά το πέρας των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΛΛΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Δημήτρης Ψύλλας και είμαι υδραυλικός. Συνεργάζομαι με άψογους επαγγελματίες στον χώρο των υδραυλικών εργασιών, και μαζί αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες για τις οικιακές αλλά ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΕΡΖΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω αποφρακτικές υπηρεσίες και συντηρήσεις. Διαθέτω πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και συνεργάζομαι με έμπειρους επαγγελματίες. Με χαρακτηρίζουν η άμεση εξυπηρέτηση και η ευγένεια μου προς τους πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Κακουλίδης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Ονομάζομαι Αναστάσιος Κακουλίδης και παρέχω αποφρακτικές υπηρεσίες. Η ομάδα μου δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στο τομέα αυτό και με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Κιμουλιατης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων που σας ανησυχούν. Βρίσκομαι για πολλά συνεχόμενα έτη στον χώρο της ύδρευσης και μπορώ να σας καλύψω σε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, για τις οικιακές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για να βοηθήσω σε κάθε υδραυλική βλάβη που μπορεί να προκύψει. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΤΣΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Πετρούπολη Αττική 132 31

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις στις αποχετεύσεις που σας ταλαιπωρούν. Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, αλλά και τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν τη δυνατότητα να καλύπτω μία ευρεία γκάμα εργασιών, τόσο για τις οικιακές όσο και για τις επιχειρησιακές ανάγκες σας. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, με τους οποίους θα αναλάβουμε υπεύθυνα να υλοποιήσουμε κάθε έργο που χρειάζονται τα υδραυλικά του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Αντιμισιάρης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων και φρεατίων. Διαθέτω μεγάλη πείρα στον συγκεκριμένο τομέα και έχοντας ολοκληρώσει, επιτυχώς, μία μεγάλη γκάμα εργασιών, βρίσκομαι σε θέση να εξυπηρετήσω και τον πιο απαιτητικό πελάτη μου. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου είναι η άριστη ποιότητα εκτέλεσης και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιώ. Για όλες τις μικρές δουλειές, δίνεται εγγύηση ποιοτικής εργασίας για 5 έτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον κλάδο και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό θέμα τον απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Μαντής - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η Κλιμαθερμική αναλαμβάνει αποχετευτικές εργασίες και αποφράξεις. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό που θα φέρει εις πέρας την δουλειά με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και κάθε εργασία μας πραγματοποιείται με τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά της αγοράς σε πολύ προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πέτρος Αναγνώστης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων. Διαθέτω εμπειρία πολλών ετών στον συγκεκριμένο κλάδο και αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας κάθε εργασία με επαγγελματισμό και απόλυτη συνέπεια. Σέβομαι τον πελάτη και τις ανάγκες του, έχοντας ως στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Χαρακτηρίζομαι από την καλή οργάνωση αλλά και την καθαρότητα στον τόπο εκτέλεσης της εργασίας μου. Στόχος μου είναι να δημιουργώ μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και προϊόντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αgt Hydro - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία Agt - Hydro, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων, για οικίες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών για περισσότερα από 18 χρόνια και στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών τους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η πολύχρονη εμπειρία μας, η άψογη συνεργασία που αναπτύσσουμε με τον κάθε συνεργάτη μας αλλά και ο άμεσος χρόνος παράδοσης της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης και τη συντήρηση των φρεατίων της οικίας σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τα χρονοδιαγράμματα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο του. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Νικολόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία τεχνικών εργασιών, Warm and Cool, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης που σας ταλαιπωρεί. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες με πολύχρονη εμπειρία, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε ανάγκη που προκύπτει. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας και η πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο. Εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, με έδρα τη Νέα Ερυθραία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις  - 20 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…