Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ψυκτικός

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένο Ψυκτικό της Περιοχής σου για το Κλιματιστικό ή το Ψυγείο σου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Καταχώρησε τη Συντήρηση Κλιματιστικού για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά για Συντήρηση Κλιματιστικού

Αξιολόγησε την εμπειρία σου

Αξιολόγησε την ποιότητα της εργασίας που έλαβες από τον ψυκτικό μας

Τελευταία ενημέρωση: 26/8/2019

Ψυκτικός: Βρες τον καλύτερο ψυκτικό κλιματιστικών & ψυγείων!

Ο επαγγελματίας ψυκτικός είναι ο τεχνικός που ασχολείται με τα συστήματα ψύξης και κλιματισμού, οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης. Αν και μερικές φορές ειδικεύονται σε μια από τις δύο κατηγορίες, συνήθως αναλαμβάνουν κάθε είδος εγκατάστασης ψύξης, αερισμού και κλιματισμού.

Έτσι, υπάρχει ο ψυκτικός κλιματιστικών και ο ψυκτικός ψυγείου, οικιακού και επαγγελματικού, όπου καθένας τους μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις την απόδοση και τη διάρκεια ζωής των συσκευών σου. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που είναι καλό να ξέρεις, πριν καλέσεις επαγγελματία ψυκτικό.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν συχνά οι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας;

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν καθημερινά τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις για κλιματιστικά και ψυγεία, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Συγκεκριμένα, παρέχουν τις εξής υπηρεσίες:

1. Υπηρεσίες για ψυκτικά μηχανήματα: Σύνδεση οικιακού ψυγείου, εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου, επισκευές ψυγείων, συντήρηση & service ψυγείου.

2. Υπηρεσίες για συστήματα κλιματισμού: Εγκατάσταση κλιματιστικού, απεγκατάσταση & μεταφορά κλιματιστικού, επισκευή, συντήρηση & service κλιματιστικού, εγκατάσταση εξαερισμού.

Ποιες είναι οι τιμές για να εξυπηρετηθείς από έμπειρο ψυκτικό μας;

Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες που απαιτούν επισκευή από επαγγελματία ψυκτικό;

Σύμφωνα με τους ψυκτικούς μας, οι πιο συχνές περιπτώσεις που λαμβάνει κλήση ένας επαγγελματίας ψυκτικός είναι για επισκευές και συντηρήσεις συσκευών. Τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι τα εξής:

1. Οι πιο συνηθισμένες βλάβες ψυγείων

 • Δε δουλεύει η συντήρηση ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση. Το  μοτέρ του ψυγείου δουλεύει συνέχεια.

 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει.

 • Το ψυγείο δεν ψύχει. Το ψυγείο δεν παγώνει.

 • Πιάνει πάγο η κατάψυξη.

 • Ρίχνει την ασφάλεια/ ρελέ του πίνακα.

 • Δεν ανάβει το φως στο ψυγείο.

 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.

2. Οι πιο συνηθισμένες βλάβες κλιματιστικών

 • Δε δουλεύει η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού.

 • Το κλιματιστικό δε βγάζει ζεστό ή κρύο αέρα.

 • Το κλιματιστικό τρέχει νερό.

 • Το κλιματιστικό μυρίζει.

 • Το κλιματιστικό ρίχνει την ασφάλεια.

 • Το air condition αυξομειώνει την ένταση του.

 • Υπάρχει βλάβη στην πλακέτα του κλιματιστικού.

 • Το air condition δε σταματάει να δουλεύει.

 • Υπάρχει διαρροή φρέον.

 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, στην πλατφόρμα μας υπάρχει ο κατάλληλος ψυκτικός κλιματιστικών και ψυγείων, στον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς την εργασία σου. Οι ψυκτικοί μας αναλαμβάνουν εργασίες, έως και 24 ώρες το 24ωρο, για επείγουσες περιπτώσεις.

Γιατί να καλέσεις επαγγελματία ψυκτικό για την εγκατάσταση συστήματος ψύξης;

Η σωστή εγκατάσταση ενός κλιματιστικού ή ενός οικιακού - επαγγελματικού ψυγείου είναι μια από τις σημαντικότερες  εργασίες για ένα αποτελεσματικό ψυκτικό μηχάνημα ή σύστημα κλιματισμού. Αν και μπορεί να μοιάζει απλή διαδικασία, η αλήθεια είναι ότι απαιτούνται τα έμπειρα χέρια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία ψυκτικού για να ολοκληρωθεί.

Υπάρχουν κάποια βασικά βήματα που δεν παραλείπονται κατά την εγκατάσταση ενός ψυκτικού μηχανήματος. Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας φροντίζουν για τα εξής:

1. Μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής πριν την εγκατάσταση.

2. Σημείωση των θέσεων τοποθέτησης των συσκευών.

3. Τοποθέτηση μηχανήματος ψύξης & κλιματισμού.

4. Σύνδεση των σωληνώσεων.

5. Δοκιμή & έλεγχος της στεγανότητας & λειτουργίας όλης της εγκατάστασης.

Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία των ψυκτικών μας, εξασφαλίζεται η άριστη λειτουργία και απόδοση του κλιματιστικού ή του ψυγείου σου. Έτσι, θεωρείται καλό να προτιμήσεις έναν ειδικό για να συνδέσει τις συσκευές σου.

Τι σου προσφέρει ο ψυκτικός του Douleutaras.gr;

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν κάθε μάρκα κλιματιστικών και ψυγείων, οικιακών και επαγγελματικών. Επίσης, ένας ψυκτικός μας μπορεί να σε προμηθεύσει με ποιοτικά και οικονομικά ανταλλακτικά για τη συσκευή σου, σε περίπτωση που χρειάζεται επισκευή.

Έχοντας άρτιες γνώσεις στο σχετικό τομέα, αναλαμβάνουν ψυγεία άνω και κάτω κατάψυξης, ψυγεία ντουλάπα, γαλλικά ψυγεία, ψυγεία συντήρησης, ψυγεία με εσωτερική κατάψυξη, εντοιχιζόμενα ψυγεία, ελεύθερα ψυγεία και ψυγεία κρασιών. Ακόμη, εξυπηρετούν κάθε είδος κλιματιστικών, όπως κλιματιστικά δαπέδου, κλιματιστικά οροφής, κλιματιστικά ντουλάπα, φορητά air condition, καναλάτα κλιματιστικά και multi κλιματιστικά συστήματα.

Αν χρειάζεσαι άμεσα ψυκτικό κλιματιστικών ή ψυκτικό ψυγείων, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και έμπειρος ψυκτικός στην περιοχή σου θα σου κάνει την καλύτερη προσφορά για την εργασία που χρειάζεσαι, άμεσα και αξιόπιστα, έως 24 ώρες το 24ωρο!

4,59 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που Εμπιστεύθηκαν τους Ψυκτικούς μας

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Α.
532 αξιολογήσεις

όλα ήταν άψογα. ευχαριστώ πολύ

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
397 αξιολογήσεις

ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

Συνεπής και αποτελεσματικός. Έμεινα ευχαριστημένος.

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
324 αξιολογήσεις

πραγματικά άψογοι οι άνθρωποι..με πήραν αμέσως τηλέφωνο,κατάλαβαν τη βλάβη,μου έδωσαν οδηγίες και όλα πάνε μια χαρά..άψογοι,ειλικρινά..

φωτογραφία επαγγελματία
Ι. ΠΑΡΜΑΞΗΣ - Δ. ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε. C.
288 αξιολογήσεις

Κανένα παράπονο, ήταν ταχύτατοι και επαγγελματίες. Ευχαριστώ.

φωτογραφία επαγγελματία

απολυτα ικανοποιημενη οι τεχνικοι Γιαννης & Κωστας ηταν αψογοι σε ολα καθαρισαν τα παντα οταν τελειωσαν τη δουλεια τους.σας το συστηνω ανεπ…

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού σε 5 απλά βήματα!

Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του

Περισσότερα
Κάνε εύκολα απόψυξη ψυγείου σε 4 μόλις βήματα!

Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Ψυκτικοί της Υπηρεσίας μας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ.

Ψυκτικός - Δυτικά Προάστια Αθήνας
100 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εγκατάσταση- απεγκατάσταση- συντήρηση κλιματιστικού, για την εσωτερική και την εξωτερική μονάδα στο χώρο σας. Επίσης, με την ομάδα μας φροντίζουμε για κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιάσει το ψυγείο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο σε σχετικές εργασίες και μπορεί να σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, με ευγένεια και σεβασμό. Για επαγγελματική τοποθέτηση κλιματιστικού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας!

Δημήτρης Κ.

Ψυκτικός - Δυτικά Προάστια Αθήνας
397 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ είμαστε ψυκτικοί με μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που θα χρειαστείτε για το κλιματιστικό ή το ψυγείο για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με εξειδίκευση και επαγγελματισμό. Για εμάς, κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι διαφορετική και την αντιμετωπίζουμε με προσοχή και αφοσίωση. Έτσι, οι πελάτες μας γνωρίζουν πως μπορούν να μας εμπιστεύονται, για κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστεί η συσκευή τους. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε καθημερινά, για κάθε βλάβη που απαιτεί εξειδικευμένο ψυκτικό!

Γιάννης Λ.

Ψυκτικός - Νότια Προάστια Αθήνας
105 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε εργασίες επισκευών και συντηρήσεων για ψυγεία και κλιματιστικά. Προσφέρω εξειδικευμένες υπηρεσίες για κάθε εργασία που αναλαμβάνω, γιατί βασικός μου στόχος είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας για περισσότερα χρόνια. Οι υπηρεσίες μου χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και υπευθυνότητα, αλλά και πολύ προσιτές τιμές. Προτιμήστε με, για να αναλάβω την εργασία σας το συντομότερο δυνατόν!

Δημήτριος Π.

Ψυκτικός - Δυτικά Προάστια Αθήνας
161 αξιολογήσεις

Οι συνεργάτες μου κι εγώ προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευών, συντηρήσεων και εγκαταστάσεων για ψυγεία και κλιματιστικά εδώ και χρόνια, έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στο σχετικό τομέα. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες συσκευών, για παλιά και νέα μοντέλα, με εγγυημένα ποιοτικά αποτελέσματα. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε επαγγελματικές και άμεσες λύσεις, με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, στις καλύτερες τιμές. Αν θέλετε εξειδικευμένες υπηρεσίες από επαγγελματία ψυκτικό, με σεβασμό στο χώρο σας, είμαστε στη διάθεσή σας!

Παναγιώτης Π.

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη
165 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί έμπειρους ψυκτικούς, με εξειδίκευση και σημαντική τεχνογνωσία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα ποιοτικές υπηρεσίες, για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, για οικιακές, αλλά και επαγγελματικές συσκευές. Εξυπηρετούμε ψυγεία και κλιματιστικά κάθε μάρκας και τεχνολογίας, προσφέροντας αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο. Προτιμήστε μας και δε θα το μετανιώσετε!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές