Ταπετσαρίες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ταπετσαρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ταπετσαρίες: Τί πρέπει να γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση!

Οι ταπετσαρίες, είναι μία επιλογή που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στον τομέα της διακόσμησης των τοίχων. Η ποικιλία που υπάρχει σε σχέδια και χρωματικούς συνδυασμούς και η εύκολη τοποθέτηση, τις κάνει να ξεχωρίζουν σε σχέση με τις τεχνοτροπίες και τους ελαιοχρωματισμούς.

Οι επιλογές που έχεις στα είδη ταπετσαρίας είναι πολλές και μπορείς να βρεις το σχέδιο και την ποιότητα του υλικού που καλύπτει τόσο την αισθητική όσο και τον προϋπολογισμό σου. Ρωτώντας τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας, ενημερωθήκαμε για τις πιο δημοφιλείς προτάσεις στον τομέα της ταπετσαρίας τοίχου. Στην αγορά μπορείς να βρεις φωτοταπετσαρίες, 3d ταπετσαρίες, μοντέρνες, κλασσικές, παιδικές, vintage, αυτόλλητες, με ρίγες και ταπετσαρίες με υφές που να ταιριάζουν στο στυλ της διακόσμησης του χώρου σου.

Προτού όμως, αναθέσεις τις εργασίες τοποθέτησης σε έναν επαγγελματία, είναι σημαντικό να εφιστήσεις την προσοχή σε 4 βασικά σημεία και να ενημερώσεις τον επαγγελματία γι’ αυτά.

4 Βασικά Σημεία Προσοχής πριν την Τοποθέτηση!

  • Επιφάνεια τοποθέτησης ταπετσαρίας: Πρέπει να είναι καθαρή, μη απορροφητική και λεία. Εάν δεν είναι τότε μόνο ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να την φροντίσει ώστε να είναι έτοιμη για την ταπετσαρία σας.

  • Σύνθεση επιφάνειας: Διαφορετικές επιφάνειες, χρειάζονται διαφορετικούς τύπους κόλλας για να γίνει σωστή τοποθέτηση και μόνος ένας επαγγελματίας γνωρίζει ποια είναι τα κατάλληλα υλικά.

  • Σύνθεση ταπετσαρίας: Απαιτεί διαφορετικό εξοπλισμό και πρέπει να το γνωρίζει ο τεχνίτης για να γίνει σωστά η διαδικασία.

  • Μέτρα & Ποσότητα ταπετσαρίας: Πρέπει να είστε ενήμεροι για τις διαστάσεις της επιφάνειας που θέλετε να την τοποθετήσετε και να ζητήσετε την συμβουλή ενός επαγγελματία τεχνικού διότι μπορεί να χρειαστείτε περισσότερα μέτρα.

Έχοντας εξετάσει τα παραπάνω ζητήματα, θα είσαι έτοιμος για τις εργασίες και το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει. Η ταπετσαρία τοίχου, μπορεί να σου χαρίσει πολλά πλεονεκτήματα που δεν τα έχεις καν σκεφτεί. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα, τα βασικότερα από αυτά και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα.

Πλεονεκτήματα Ταπετσαρίας Τοίχου!

  1. Οι ταπετσαρίες τοίχου, αντέχουν τον διπλάσιο ή τριπλάσιο χρόνο από έναν απλό ελαιοχρωματισμό.

  2. Υπάρχουν πολλές επιλογές όχι μόνο σε σχέδια αλλά και σε υφές και χρώματα που μπορούν να χαρίσουν ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης στον χώρο σου.

  3. Με το κατάλληλο σχέδιο, μπορεί να χαρίσεις στον χώρο σου το βάθος ή και το ύψος που του λείπει.

  4. Μπορεί να λειτουργήσει ως κάλυψη σε ατέλειες που υπάρχουν σε τοίχους και σε ρωγμές.

  5. Οι τιμές τους κυμαίνονται έτσι μπορείς να βρεις από οικονομικές έως και ακριβές ταπετσαρίες τοίχου.

Και επειδή <<μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις>>, στο παρακάτω βίντεο θα βρεις μερικές όμορφες ιδέες που θα κάνουν το χώρο σου να ξεχωρίσει για την διακόσμησή του.

Τί είδους ταπετσαρία να τοποθετήσεις;

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τεχνίτες στην περιοχή σου

Σάββας Τεπελίδης
27 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, οικονομική προσφορά και το κυριότερο: ήρθαν τα πήραν, τα επισκεύασαν και μας τα έφεραν στο χώρο μας! Συνιστώ ανεπιφύλα...
Γκαρμπίς Δογραματζιάν
1 αξιολόγηση
Έμπειρος στη ταπετσαρία ! Ποικιλία στο δειγματολόγιο ! Επαγγελματισμός και γρήγορη εξυπηρέτηση! Απόλυτα ευχαριστημένη !
Alexandre Da Silva
7 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός. Ήρθε άμεσα να αποκαταστήσει την ζημιά. Λογική τιμή και πολύ επαγγελματίας και συνεπής. Στα συν επίσης η...
Στέλιος Παπαδόπουλος
61 αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Άψογος επαγγελματίας και συνεργασία! Λεπτομερής και τελειομανής!
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
46 αξιολογήσεις
Γρήγορος, συνεπής και αποτελεσματικός!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
ART CASA CANAPE ...
8 αξιολογήσεις
Άψογη συνεργασία, τέλεια δουλειά και συνεπέστατοι! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και ευχαριστώ πολύ!!!
Σχετικά άρθρα
Όπως πάντα η μόδα κάνει τον κύκλο της και επιστρέφει δριμύτερη. Ήταν απλά θέμα χρόνου, λοιπόν, να επιστρέψουν οι ταπετσαρίες τοίχου
Θέλεις να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου, χωρίς να μπλέξεις με τη φασαρία του βαψίματος;
Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει