20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ταπετσαρίες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι εξειδικευμένοι στις ταπετσαρίες επαγγελματίες του 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις ταπετσαρίες


Εμμανουήλ Δήμου - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Δίνουμε αισθητικά όμορφες λύσεις για τον χώρο σας, τοποθετώντας ταπετσαρίες στα έπιπλα της επιλογής σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του επίπλου από το 1986 και πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας. Η πολύ έμπειρη ομάδα μας, είναι στη διάθεση σας, για την βέλτιστη εξυπηρέτηση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας, γι’ αυτό τα υλικά που επιλέγουμε, φροντίζουμε να είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Τσιλιγκρός - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την ταπετσαρία που θα χρειαστείτε, είτε για τον τοίχο είτε για το έπιπλο της επιθυμίας σας. Έχω πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και είμαι σε θέση με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου να μπορώ να φέρω αισθητικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η συνέπεια που δείχνουμε στον λόγο και τις πράξεις μας. Τα υλικά που επιλέγουμε είναι υψηλής ποιότητας, ώστε τα αποτελέσματα να αντέξουν στο πέρασμα του καιρού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πέτρος Ανθουλάκης - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, Κρεβατοτεχνική, αναλαμβάνει το ντύσιμο επίπλων με ταπετσαρίες. Διαθέτω 25 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ποιοτικών επίπλων και μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να επιλέξετε. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση ταπετσαρίας σε κάθε έπιπλο, επαγγελματικό ή οικιακό. Στόχος μας, είναι η ικανοποίηση του πελάτη, από την αγορά ποιοτικών επίπλων σε χαμηλές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση ταπετσαρίας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Antrea Konteli - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ποιοτικές λύσεις για την τοποθέτηση ταπετσαρίας στους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Με την πολυετή πείρα μου, για τουλάχιστον 17 χρόνια, μπορώ να δώσω λύσεις σε όποια ανάγκη του χώρου σας, οικιακού η επαγγελματικού. Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για να φέρω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν. Σέβομαι το χώρο και την περιουσία σας και εργάζομαι με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες σας, σε οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

The wallpaper Project - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, The Wallpaper, αναλαμβάνει την εκτύπωση ταπετσαρίας για τους χώρους που αγαπάτε. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο από το 2007 και επενδύοντας στην τεχνολογία αλλά και την τεχνογνωσία, μπορούμε να παραδίδουμε στον πελάτη, το βέλτιστο αποτέλεσμα στον προβλεπόμενο χρόνο. Προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής θέματος από μία ποικιλία εικόνων, αλλά μπορούμε και να δημιουργήσουμε αποκλειστικά θέματα για εσάς ή τους πελάτες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την τοποθέτηση ταπετσαρίας στους χώρους που επιθυμείτε. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μελετάμε λεπτομερώς τον χώρο σας και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Παπαδόπουλος - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ταπετσαρίας, για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας χώρους, άμεσα και με ασφάλεια. Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή ενός αποτελέσματος που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ERGOtechnica αναλαμβάνει εκτυπώσεις και τοποθετήσεις ταπετσαριών. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών καθώς και αξιόπιστα συνεργεία, εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART CASA CANAPE ... - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην εταιρία μας, Art Casa Canape, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ταπετσαριών. Διαθέτουμε πανέμορφα σχέδια αλλά και υλικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η Artwall αναλαμβάνει παντός είδους μερεμέτια και τεχνικές εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και εξειδικευόμαστε στην τοποθέτηση ταπετσαρίας για τον χώρο σας. Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων, αποτελούμενη από ζωγράφους, τεχνίτες, κατασκευαστές, ελαιοχρωματιστές, διακοσμητές και αρχιτέκτονες οι οποίοι σε άμεση συνεργασία μεταξύ τους δίνουν ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο. Τα συνεργεία μας μελετούν το πρόβλημα και εφαρμόσουν τις καλύτερες μεθόδους για την σωστή επίλυση του προβλήματος σας. Διαθέτουμε τη δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό, την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει λειτουργικές λύσεις στις εγκαταστάσεις ταπετσαρίας τοίχου στους χώρους που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ανακαίνισης από το 1996 και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του καθώς και η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Έλενα Μουδάκη - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρία "Αντίκες Μουδάκη" ξεκίνησε το 1972 και αναλαμβάνει από τότε πληθώρα εργασιών με εγγυημένες λύσεις. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Αναλαμβάνουμε και την εξ' ολοκλήρου εργασία τοποθέτησης ταπετσαρίας, ανεξαρτήτως δυσκολίας πάντα σε συνεννόηση μαζί σας. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα για να ικανοποιούμε τον πελάτη και να ενισχύουμε την φήμη μας. Συνδυάζουμε εξειδικευμένους συνεργάτες, άριστα υλικά και γούστο και όλα αυτά σας τα προσφέρουμε σε πολύ καλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κουρτίνες Βαγγελάτος - - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Vangelatos Textiles, παρέχει υπηρεσίες αλλαγής και τοποθέτησης ταπετσαρίας για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Από το 1957 μέχρι σήμερα η εταιρεία μας αποτελείται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, πρόθυμων και έτοιμων να προτείνουν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το χώρο σας. Χρησιμοποιούμε ως γνώμονα την υψηλή αισθητική και την κορυφαία ποιότητα. Μία επίσκεψη στο show room μας, αρκεί για να σας πείσει πως η Vangelatos Textiles Μπορεί να καλύψει, επιτυχώς, κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη του ιδιώτη ή του επαγγελματία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ταπετσαρίες  - 20 εξειδικευμένοι επαγγελματίες