No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Ταπετσαρίες Τοίχου

Βρες Αξιολογημένους Τεχνίτες για Τοποθέτηση Ταπετσαρίας. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ταπετσαρίες Τοίχου Υψηλής Αισθητικής, μέσα σε 3’!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 ή περισσότερους
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 20/9/2020

Ταπετσαρίες τοίχου - Δες σχέδια, τιμές & βρες τους ειδικούς για τοποθέτηση!

Αν σε έχει κουράσει η μονοχρωμία στο σπίτι σου και θέλεις να διακοσμήσεις τους τοίχους σου με ιδιαίτερα σχέδια, οι ταπετσαρίες τοίχου είναι μονόδρομος για σένα. Η τοποθέτηση ταπετσαρίας έχει να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για να αλλάξεις στυλ στο χώρο σου.

Στην αγορά μπορείς να βρεις φωτοταπετσαρίες, 3d ταπετσαρίες, μοντέρνες, κλασικές, παιδικές, vintage, αυτοκόλλητες, με ρίγες, με όψη τούβλου ή πέτρας και ταπετσαρίες με υφές και ιδιαίτερα υλικά, όπως μπαμπού, που να ταιριάζουν στο στυλ της διακόσμησης του χώρου σου.

Οι τεχνίτες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να μελετήσουν το χώρο σου και να σου δώσουν προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους μάστορες στην περιοχή σου!
τοποθέτηση ταπετσαρίας

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τελική τιμή για τοποθέτηση ταπετσαρίας;

Το κόστος για τοποθέτηση ταπετσαρίας θα εξαρτηθεί από τα τετραγωνικά μέτρα των τοίχων προς επένδυση, το είδος ταπετσαρίας τοίχου και τα υλικά - εργαλεία που θα χρειαστούν για την εργασία.

Αν θέλουμε να αναλύσουμε τους παράγοντες που θα καθορίσουν τις τιμές για τοποθέτηση ταπετσαρίας, είναι σημαντικό να αναφέρουμε τα εξής: 

1. Τετραγωνικά μέτρα τοίχων: 

Πολλές φορές, η χρέωση γίνεται ανά ρολό ταπετσαρίας τοίχου που θα χρειαστείς για τους τοίχους σου. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα τετραγωνικά μέτρα είναι οι τοίχοι, τόσο περισσότερα ρολά θα χρειαστείς. Συνεπώς, η τιμή θα διαμορφωθεί ανάλογα.
ταπετσαρίες τοίχου

2. Είδος ταπετσαρίας: 

Το κόστος αγοράς κυμαίνεται από 5€ μέχρι 500€ ανά ρολό, ανάλογα με το είδος, το υλικό και το σχέδιο που θα διαλέξεις.

Οι τιμές του κόστους εργασίας για την τοποθέτηση μιας ταπετσαρίας είναι 5-7€ (+ΦΠΑ) ανά τετραγωνικό μέτρο ή 25-30€ ανά ρολό ταπετσαρίας. Οι τιμές ανά τετραγωνικό μπορεί να μειωθούν, αν η επιφάνεια που θες να καλύψεις είναι αρκετά μεγάλη.

3. Υλικά & Εργαλεία: 

Τα υλικά και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την τοποθέτηση της ταπετσαρίας είναι κόλλα, ρολό, πινέλο, μία ειδική βούρτσα και χάρακα κοψίματος.Το κόστος αγοράς αυτών των υλικών και εργαλείων, κυμαίνεται μεταξύ 15-25€ (+ΦΠΑ). Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια θέλεις να καλύψεις, τόσο περισσότερη κόλλα θα χρειαστείς. Μπορείς να αγοράσεις εσύ τα υλικά ή να το αφήσεις στην εμπειρία του επαγγελματία.

Σε ποιες περιοχές εξυπηρετούν οι τεχνίτες μας για ταπετσαρίες τοίχου;

Οι συνεργάτες μας για ταπετσαρίες τοίχου εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στην Αθήνα, αλλά και όλη την Αττική. Επίσης, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στη Θεσσαλονίκη.

ταπετσαρίες τοίχου

Γιατί να επιλέξεις τεχνίτη για ταπετσαρίες από το Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους μάστορες για ταπετσαρίες, με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση ταπετσαρίας. Θα μελετήσουν το χώρο σου, για να σου δώσουν προσφορά, σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Εφόσον το επιθυμείς, μπορούν να σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με ταπετσαρία της επιλογής σου, για να μην κουραστείς καθόλου.

Θέλεις να τοποθετήσεις ταπετσαρίες τοίχου; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Ποια είναι τα βασικά σημεία προσοχής πριν την τοποθέτηση;

 • Η επιφάνεια τοποθέτησης ταπετσαρίας πρέπει να είναι καθαρή, μη απορροφητική και λεία. 

 • Σύνθεση επιφάνειας: Διαφορετικές επιφάνειες, χρειάζονται διαφορετικούς τύπους κόλλας για να γίνει σωστή τοποθέτηση.

 • Σύνθεση ταπετσαρίας: Οι ταπετσαρίες τοίχου ενδέχεται να είναι κατασκευασμένες από ιδιαίτερα υλικά, όπως φελλό, καλάμι ή ακόμα και LED, που απαιτούν διαφορετικό εξοπλισμό.

 • Μέτρα & ποσότητα ταπετσαρίας: Είναι καλό να επισκεφτεί ο μάστορας για ταπετσαρίες το χώρο σου, για να μελετήσει πόσα ρολά ταπετσαρίες τοίχου χρειάζεσαι.

 • Καθαρισμός ταπετσαρίας: Το κάθε υλικό ταπετσαρίας απαιτεί και διαφορετική φροντίδα. Ορισμένες ταπετσαρίες τοίχου καθαρίζονται με νωπό πανί, άλλες με βρεγμένο, ενώ άλλες μπορούν να σαπουνιστούν χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητά τους.

 • Αντικατάσταση ταπετσαρίας: Θα πρέπει να ενημερωθείς πόσο εύκολο είναι να αποκολληθεί ή να αντικατασταθεί από τον επαγγελματία η παλιά σου ταπετσαρία. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείς να ρωτήσεις εάν είναι εφικτό να κολληθεί από πάνω μια νέα ταπετσαρία.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μπορεί να τα φροντίσει για σένα ένας έμπειρος επαγγελματίας, χωρίς να κουραστείς καθόλου. Οι μάστορες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά!
τοποθέτηση ταπετσαρίας

Ποια πλεονεκτήματα έχει η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου;

1. Οι ταπετσαρίες τοίχου αντέχουν το διπλάσιο ή τριπλάσιο χρόνο από έναν απλό ελαιοχρωματισμό.

2. Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε σχέδια, υφές και χρώματα που μπορούν να χαρίσουν ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης στο χώρο σου.

3. Με το κατάλληλο σχέδιο, μπορείς να χαρίσεις στον χώρο σου το βάθος, το ύψος ή την ατμόσφαιρα που του λείπει.

4. Μπορεί να λειτουργήσει ως κάλυψη σε ήδη υπάρχουσες ατέλειες που υπάρχουν σε τοίχους και σε ρωγμές, λόγω κάποιας βλάβης ή υγρασίας.

5. Οι τιμές τους κυμαίνονται σε αρκετά μεγάλο εύρος, έτσι μπορείς να βρεις και αρκετά οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου.

τοποθέτηση ταπετσαρίας

Ποια είναι η διαδικασία τοποθέτησης για ταπετσαρίες τοίχου;

Μπορείς να τοποθετήσεις ταπετσαρίες τοίχου, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια τεχνίτη. Ωστόσο, ο τεχνίτης ταπετσαρίας έχει εμπειρία και εξειδίκευση, χάρη στην οποία θα ολοκληρώσει την εργασία πιο γρήγορα και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η τυπική διαδικασία για τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι:

 • Αρχικά, προετοιμάζεται η επιφάνεια, όπου θα μπει η ταπετσαρία. Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι καθαρή. Πρέπει να καθαριστεί μ’ ένα πανί και αν χρειαστεί, να πλυθεί με νερό και μετά, να στεγνώσει καλά. Ακόμα, η επιφάνεια πρέπει να είναι ευθεία, χωρίς καμπυλώματα και ρωγμές. Αν χρειαστεί, θα τριφτεί και θα στοκαριστεί σ’ αυτές τις περιοχές. Μόλις ετοιμαστεί, πρέπει να μετρηθεί και να κοπούν τα ανάλογα κομμάτια της ταπετσαρίας.

 • Η ειδική κόλλα πρέπει να απλωθεί σ’ όλη την επιφάνεια. Για τον τοίχο, καλό είναι να χρησιμοποιηθεί ένα ρολό, ενώ για τις γωνίες ένα πινέλο. Μόλις, απλωθεί, αρχίζει η τοποθέτηση της ταπετσαρίας. Η κόλλα αργεί να στεγνώσει, συνεπώς, αυτό βοηθάει στην σωστή τοποθέτηση.

 • Αφού τοποθετηθεί, πρέπει να αφαιρεθούν οι φουσκάλες, αν υπάρχουν, με την ειδική βούρτσα.

 • Τέλος, αφού κοπούν τα κομμάτια, που προεξέχουν, και στεγνώσει για 12 ώρες, είναι έτοιμη.

Η διαδικασία σου φαίνεται δύσκολη ή μήπως δεν έχεις την απαραίτητη εμπειρία; Οι μάστορες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι δίπλα σου. Μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν, για να σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους τεχνίτες και να σου δώσουν προσφορές!
ταπετσαρίες τοίχου

6 μοναδικά σχέδια για ταπετσαρίες τοίχου για κρεβατοκάμαρα που θα λατρέψεις!

#1 Μονόχρωμες ταπετσαρίες

Πολλοί από εμάς επιλέγουν να τοποθετήσουν ταπετσαρίες τοίχου για κρεβατοκάμαρα, αντί να βάψουν τους τοίχους, ώστε να επωφεληθούν από την πολυχρωμία και τα διαθέσιμα σχέδια τους. Παρόλα αυτά, αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο μπορείς να διαλέξεις την ταπετσαρία. Ακόμα κι αν θέλεις να αλλάξεις μόνο το χρώμα των τοίχων σου, η ταπετσαρία είναι η κατάλληλη επιλογή. Στο εμπόριο μπορείς να βρεις μονόχρωμες ταπετσαρίες σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων.

Θεωρείται απίθανο το να μη βρεις το χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο και τη διακόσμηση σου. Επίσης, μπορεί η ταπετσαρία σου να έχει διακριτικούς σχηματισμούς σε ένα ενιαίο χρώμα, όπως για παράδειγμα το σχήμα των κυμάτων. Αυτό χρησιμεύει, κυρίως, στο να μη μοιάζουν οι τοίχοι μονότονοι, αλλά να μοιάζουν μοντέρνοι και ξεχωριστοί. Γι’ αυτό το λόγο έχει γίνει τόσο δημοφιλής και η τάση με τις 3D ταπετσαρίες τοίχου. Με άλλα λόγια, έχει γίνει πιο εύκολο από ποτέ να δημιουργήσεις ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο, μέσω της διακόσμησης σου.

#2 Ρομαντικές ταπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες τοίχου για κρεβατοκάμαρα με θερμά χρώματα και φλοράλ σχέδια, συνηθίζονται να αποκαλούνται και ως ρομαντικές ταπετσαρίες. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ταπετσαρίες που ενισχύουν τη ζεστή διάθεση και τη χαρά. Οι ταπετσαρίες με ρομαντική διάθεση είναι άλλη μια μοντέρνα τάση που έχει αναδειχθεί τελευταία. Οι λάτρεις της εντυπωσιάζονται από όμορφα και πολύπλοκα σχέδια, τα οποία δε θα μπορούσαν εύκολα να δημιουργηθούν, μέσω παραδοσιακού βαψίματος. Μια ιδέα για να διαλέξεις την καλύτερη ρομαντική ταπετσαρία, είναι να αποφασίσεις ποια θέλεις να είναι τα βασικά της χρώματα.

Συνήθως, κυριαρχεί ένα ουδέτερο χρώμα για το φόντο και ένα πιο έντονο χρώμα για τα σχέδια. Για παράδειγμα, μπορεί το φόντο, πίσω από τα λουλούδια, να είναι μπεζ, ανοιχτό γκρι, ή ροζ παστέλ. Όλα αυτά τα χρώματα είναι αρκετά απαλά, ώστε να επιτρέπουν να διαλέξεις ένα πιο έντονο χρώμα για τα λουλούδια. Τα λουλούδια μπορούν να είναι πορτοκαλί, κόκκινα, ροζ, ή όποιο άλλο χρώμα σε εκφράζει. Ο λόγος που συνηθίζεται να επιλέγονται θερμά χρώματα είναι πως δημιουργούν εξ ορισμού μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

#3 Vintage ταπετσαρίες

Με τον όρο vintage, εννοούμε τα αντικείμενα που έχουν πάνω τους τον αέρα του κλασικού, του παλιού, αλλά καλοδιατηρημένου. Η τάση αυτή έχει αγαπηθεί πολύ, σε σημείο που το vintage να αναγνωρίζεται ως αυτόνομο στυλ διακόσμησης. Ένας τρόπος για να κάνεις τους τοίχους σου να ταιριάζουν με αυτό το στυλ, είναι οι διάφορες τεχνοτροπίες βαψίματος για τοίχους. Ωστόσο, πολλοί από εμάς βρίσκουμε τις τεχνοτροπίες αρκετά δύσκολες στην εφαρμογή. Ταυτόχρονα, τα υλικά που απαιτούνται για την εφαρμογή τους έχουν ένα σχετικό κόστος που μας επιβαρύνει. Και φυσικά, το κόστος αυτό είναι μεγαλύτερο, σε σχέση με το κόστος αγοράς και τοποθέτησης ταπετσαρίας.

Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι συνηθίζεται οι ταπετσαρίες να πωλούνται ανά τετραγωνικό μέτρο (m2), ή σε ρολό. Όσο για τις τιμές τους, θεωρείται πως μπορείς να βρεις πολύ ποιοτικές και ανθεκτικές ταπετσαρίες, χωρίς να σου κοστίσει πάνω από 20 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Φυσικά, η τιμή διαφοροποιείται, ανάλογα με τον κατασκευαστή. Επίσης, οι ταπετσαρίες μπορούν να παρέχουν μόνωση και άλλες ιδιότητες, ανάλογα με την πηγή, από όπου θα τις προμηθευτείς. Για το λόγο αυτό, αξίζει να κάνεις μια έρευνα αγοράς, προτού αγοράσεις, χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν μόνο το κόστος.

#4 3D ταπετσαρίες

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι 3D ταπετσαρίες είναι μια ενδιαφέρουσα τάση, η οποία πραγματικά κάνει τη διακόσμηση μας ξεχωριστή. Ονομάζονται 3D, γιατί έχουν βάθος, ή τουλάχιστον μοιάζουν να έχουν. Με τον τρόπο αυτό, φαίνονται πιο αληθινές, κάνουν τους τοίχους να “ζωντανεύουν”. Για παράδειγμα, μπορείς να διαλέξεις μια ταπετσαρία που απεικονίζει ένα όμορφο τοπίο και να μοιάζει σαν να βρίσκεται πραγματικά μέσα στην κρεβατοκάμαρα σου.

Σκέψου απλά, πως μετά την τοποθέτηση της 3D ταπετσαρίας θα μπαίνεις στο δωμάτιο σου και θα νιώθεις σαν να μεταφέρθηκες κάπου πολύ μακριά, στο τοπίο που αντικρίζεις. Παρόλα αυτά, δε θα σου συστήναμε να επενδύσεις όλους τους τοίχους του δωματίου με 3D ταπετσαρία. Μια τέτοια κίνηση μπορεί να σημαίνει ότι το θέαμα θα γίνει γρήγορα κουραστικό και θα σου δημιουργεί υπερένταση, κάτι που δεν είναι επιθυμητό για ένα υπνοδωμάτιο.

#5 Ταπετσαρίες με παιδική διάθεση

Αν έχεις παιδί στο σπίτι, τότε οι ταπετσαρίες τοίχου για κρεβατοκάμαρα θα σε εξυπηρετήσουν πάρα πολύ. Τα περισσότερα παιδιά έχουν την τάση να βαριούνται εύκολα, χάνουν το ενδιαφέρον τους και αναζητούν κάτι καινούριο. Το ίδιο ισχύει και για τη διακόσμηση του δωματίου τους. Λοιπόν, γιατί να μην κάνεις αυτό το τόσο απλό δώρο στο παιδί σου, αφού δε θα σου κοστίσει πολύ; Αν εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει τη διακόσμηση του δωματίου του, δείτε μαζί μερικές όμορφες ταπετσαρίες που θα στολίσουν τον προσωπικό του χώρο. Μπορείτε να διαλέξετε ταπετσαρίες σε χαρούμενα χρώματα και απλά σχέδια, ώστε να μη φαίνονται πολύ περίπλοκες, ή να σκοτεινιάζουν το χώρο. Μάλιστα, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια του παιδιού σου στην τοποθέτηση της ταπετσαρίας, ώστε να την αγαπήσει περισσότερο, έχοντας νιώσει ότι συνέβαλε στην εφαρμογή της. Πίστεψε μας, το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει και τους δύο!

#6 Ταπετσαρίες με γεωμετρικά σχήματα

Τα γεωμετρικά σχήματα, όπως και γενικότερα τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, είναι ένα κλασικό, αλλά πάντα αγαπημένο σχέδιο για ταπετσαρίες τοίχου για κρεβατοκάμαρα. Ανάλογα με τα χρώματα και τα σχέδια που θα επιλέξεις, μπορείς ακόμα και να κάνεις το δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Ας υποθέσουμε πως το υπνοδωμάτιο σου είναι αρκετά μικρό και θέλεις να το αναδείξεις. Φυσικά, η πρώτη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα μεγάλο καθρέφτη.

Πέρα από αυτό, μπορείς να διαλέξεις μια όμορφη ταπετσαρία σε ανοιχτές αποχρώσεις και μικρά, ή μεσαίου μεγέθους σχήματα. Αν χρησιμοποιήσεις ταπετσαρία με μεγάλα σχήματα, θα χωρέσουν λιγότερα στον τοίχο σου και θα τον κάνουν να μοιάζει πιο μικρός. Ωστόσο, τα μικρά σχήματα μπορούν να χρησιμοποιούνται με μεγαλύτερη πυκνότητα πάνω στο υλικό. Σαν αποτέλεσμα, σου δίνεται η αίσθηση πως ο τοίχος είναι πιο ψηλός, πιο μεγάλος.

4,91 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύτηκαν τους τεχνίτες μας για τοποθέτηση ταπετσαρίας

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
107 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, συνεπής και πολύ ευγενικός άνθρωπος.

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
107 αξιολογήσεις

Άψογος σε όλα!

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
107 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής, σχολαστικός, με έμφαση στην λεπτομέρεια.

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
107 αξιολογήσεις

Πολύ καλός

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
107 αξιολογήσεις

Ο κύριος Στέλιος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας... εκτος του οτι ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου.... ήταν ευγενέστατος , προσιτός , και άξιος στη δουλειά του..πλήρως εξοπλισμένος και αρκετά γρήγορος και προσεκτικός....τον ευχαριστώ πολυ για το όμορφο αποτελεσμα και σίγουρα θα τον ξαναπροτιμησω!

Σχετικά άρθρα

3D ταπετσαρίες τοίχου: 6 λόγοι για να τις αγαπήσεις!

Οι 3D ταπετσαρίες τοίχου είναι η νέα τάση που κι εσύ αξίζει να σκεφτείς ή ακόμη, να αγαπήσεις!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Ταπετσαρίες Τοίχου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Στέλιος Παπαδόπουλος

Νότια Προάστια Αθήνας
107 αξιολογήσεις

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η ειδικότητά μας. Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την τοποθέτηση ταπετσαρίας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τα μέγιστα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, παρέχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε άμεσα και με ασφάλεια. Προσφέροντάς σας χαμηλές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας χρειαστείτε.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Βριλήσσια
Εκτελέστηκε από
Νικολαος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 60,00€
Αγία Παρασκευή
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Π.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 70,00€
Άλιμος
Εκτελέστηκε από
Νικολαος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
2-3
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 150,00€
Παπάγου - Χολαργού
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Π.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 80,00€
Άνω Λιόσια
Εκτελέστηκε από
Νικολαος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 80,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές