160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Ταπετσαρίες Τοίχου

Βρες Αξιολογημένους Τεχνίτες για Τοποθέτηση Ταπετσαρίας. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ταπετσαρίες Τοίχου Υψηλής Αισθητικής, μέσα σε 3’!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 ή περισσότερους
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2020

Ταπετσαρίες τοίχου - Δες σχέδια, τιμές & βρες τους ειδικούς για τοποθέτηση!

Αν σε έχει κουράσει η μονοχρωμία στο σπίτι σου και θέλεις να διακοσμήσεις τους τοίχους σου με ιδιαίτερα σχέδια, οι ταπετσαρίες τοίχου είναι μονόδρομος για σένα. Η τοποθέτηση ταπετσαρίας έχει να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για να αλλάξεις στυλ στο χώρο σου.

Στην αγορά μπορείς να βρεις φωτοταπετσαρίες, 3d ταπετσαρίες, μοντέρνες, κλασικές, παιδικές, vintage, αυτοκόλλητες, με ρίγες, με όψη τούβλου ή πέτρας και ταπετσαρίες με υφές και ιδιαίτερα υλικά, όπως μπαμπού, που να ταιριάζουν στο στυλ της διακόσμησης του χώρου σου.

Οι τεχνίτες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να μελετήσουν το χώρο σου και να σου δώσουν προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους μάστορες στην περιοχή σου!
τοποθέτηση ταπετσαρίας

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τελική τιμή για τοποθέτηση ταπετσαρίας;

Το κόστος για τοποθέτηση ταπετσαρίας θα εξαρτηθεί από τα τετραγωνικά μέτρα των τοίχων προς επένδυση, το είδος ταπετσαρίας τοίχου και τα υλικά - εργαλεία που θα χρειαστούν για την εργασία.

Αν θέλουμε να αναλύσουμε τους παράγοντες που θα καθορίσουν τις τιμές για τοποθέτηση ταπετσαρίας, είναι σημαντικό να αναφέρουμε τα εξής: 

1. Τετραγωνικά μέτρα τοίχων: 

Πολλές φορές, η χρέωση γίνεται ανά ρολό ταπετσαρίας τοίχου που θα χρειαστείς για τους τοίχους σου. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα τετραγωνικά μέτρα είναι οι τοίχοι, τόσο περισσότερα ρολά θα χρειαστείς. Συνεπώς, η τιμή θα διαμορφωθεί ανάλογα.
ταπετσαρίες τοίχου

2. Είδος ταπετσαρίας: 

Το κόστος αγοράς κυμαίνεται από 5€ μέχρι 500€ ανά ρολό, ανάλογα με το είδος, το υλικό και το σχέδιο που θα διαλέξεις.

Οι τιμές του κόστους εργασίας για την τοποθέτηση μιας ταπετσαρίας είναι 5-7€ (+ΦΠΑ) ανά τετραγωνικό μέτρο ή 25-30€ ανά ρολό ταπετσαρίας. Οι τιμές ανά τετραγωνικό μπορεί να μειωθούν, αν η επιφάνεια που θες να καλύψεις είναι αρκετά μεγάλη.

3. Υλικά & Εργαλεία: 

Τα υλικά και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την τοποθέτηση της ταπετσαρίας είναι κόλλα, ρολό, πινέλο, μία ειδική βούρτσα και χάρακα κοψίματος.Το κόστος αγοράς αυτών των υλικών και εργαλείων, κυμαίνεται μεταξύ 15-25€ (+ΦΠΑ). Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια θέλεις να καλύψεις, τόσο περισσότερη κόλλα θα χρειαστείς. Μπορείς να αγοράσεις εσύ τα υλικά ή να το αφήσεις στην εμπειρία του επαγγελματία.

Σε ποιες περιοχές εξυπηρετούν οι τεχνίτες μας για ταπετσαρίες τοίχου;

Οι συνεργάτες μας για ταπετσαρίες τοίχου εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στην Αθήνα, αλλά και όλη την Αττική. Επίσης, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στη Θεσσαλονίκη.

ταπετσαρίες τοίχου

Γιατί να επιλέξεις τεχνίτη για ταπετσαρίες από το Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους μάστορες για ταπετσαρίες, με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση ταπετσαρίας. Θα μελετήσουν το χώρο σου, για να σου δώσουν προσφορά, σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Εφόσον το επιθυμείς, μπορούν να σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με ταπετσαρία της επιλογής σου, για να μην κουραστείς καθόλου.

Θέλεις να τοποθετήσεις ταπετσαρίες τοίχου; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Ποια είναι τα βασικά σημεία προσοχής πριν την τοποθέτηση ταπετσαρίας;

 • Η επιφάνεια τοποθέτησης ταπετσαρίας πρέπει να είναι καθαρή, μη απορροφητική και λεία. 

 • Σύνθεση επιφάνειας: Διαφορετικές επιφάνειες, χρειάζονται διαφορετικούς τύπους κόλλας για να γίνει σωστή τοποθέτηση.

 • Σύνθεση ταπετσαρίας: Οι ταπετσαρίες τοίχου ενδέχεται να είναι κατασκευασμένες από ιδιαίτερα υλικά, όπως φελλό, καλάμι ή ακόμα και LED, που απαιτούν διαφορετικό εξοπλισμό.

 • Μέτρα & ποσότητα ταπετσαρίας: Είναι καλό να επισκεφτεί ο μάστορας για ταπετσαρίες το χώρο σου, για να μελετήσει πόσα ρολά ταπετσαρίες τοίχου χρειάζεσαι.

 • Καθαρισμός ταπετσαρίας: Το κάθε υλικό ταπετσαρίας απαιτεί και διαφορετική φροντίδα. Ορισμένες ταπετσαρίες τοίχου καθαρίζονται με νωπό πανί, άλλες με βρεγμένο, ενώ άλλες μπορούν να σαπουνιστούν χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητά τους.

 • Αντικατάσταση ταπετσαρίας: Θα πρέπει να ενημερωθείς πόσο εύκολο είναι να αποκολληθεί ή να αντικατασταθεί από τον επαγγελματία η παλιά σου ταπετσαρία. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείς να ρωτήσεις εάν είναι εφικτό να κολληθεί από πάνω μια νέα ταπετσαρία.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μπορεί να τα φροντίσει για σένα ένας έμπειρος επαγγελματίας, χωρίς να κουραστείς καθόλου. Οι μάστορες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά!
τοποθέτηση ταπετσαρίας

Ποια πλεονεκτήματα έχει η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου;

1. Οι ταπετσαρίες τοίχου αντέχουν το διπλάσιο ή τριπλάσιο χρόνο από έναν απλό ελαιοχρωματισμό.

2. Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε σχέδια, υφές και χρώματα που μπορούν να χαρίσουν ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης στο χώρο σου.

3. Με το κατάλληλο σχέδιο, μπορείς να χαρίσεις στον χώρο σου το βάθος, το ύψος ή την ατμόσφαιρα που του λείπει.

4. Μπορεί να λειτουργήσει ως κάλυψη σε ήδη υπάρχουσες ατέλειες που υπάρχουν σε τοίχους και σε ρωγμές, λόγω κάποιας βλάβης ή υγρασίας.

5. Οι τιμές τους κυμαίνονται σε αρκετά μεγάλο εύρος, έτσι μπορείς να βρεις και αρκετά οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου.

τοποθέτηση ταπετσαρίας

Ποια είναι η διαδικασία τοποθέτησης για ταπετσαρίες τοίχου;

Μπορείς να τοποθετήσεις ταπετσαρίες τοίχου, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια τεχνίτη. Ωστόσο, ο τεχνίτης ταπετσαρίας έχει εμπειρία και εξειδίκευση, χάρη στην οποία θα ολοκληρώσει την εργασία πιο γρήγορα και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η τυπική διαδικασία για τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι:

 • Αρχικά, προετοιμάζεται η επιφάνεια, όπου θα μπει η ταπετσαρία. Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι καθαρή. Πρέπει να καθαριστεί μ’ ένα πανί και αν χρειαστεί, να πλυθεί με νερό και μετά, να στεγνώσει καλά. Ακόμα, η επιφάνεια πρέπει να είναι ευθεία, χωρίς καμπυλώματα και ρωγμές. Αν χρειαστεί, θα τριφτεί και θα στοκαριστεί σ’ αυτές τις περιοχές. Μόλις ετοιμαστεί, πρέπει να μετρηθεί και να κοπούν τα ανάλογα κομμάτια της ταπετσαρίας.

 • Η ειδική κόλλα πρέπει να απλωθεί σ’ όλη την επιφάνεια. Για τον τοίχο, καλό είναι να χρησιμοποιηθεί ένα ρολό, ενώ για τις γωνίες ένα πινέλο. Μόλις, απλωθεί, αρχίζει η τοποθέτηση της ταπετσαρίας. Η κόλλα αργεί να στεγνώσει, συνεπώς, αυτό βοηθάει στην σωστή τοποθέτηση.

 • Αφού τοποθετηθεί, πρέπει να αφαιρεθούν οι φουσκάλες, αν υπάρχουν, με την ειδική βούρτσα.

 • Τέλος, αφού κοπούν τα κομμάτια, που προεξέχουν, και στεγνώσει για 12 ώρες, είναι έτοιμη.

Η διαδικασία σου φαίνεται δύσκολη ή μήπως δεν έχεις την απαραίτητη εμπειρία; Οι μάστορες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι δίπλα σου. Μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν, για να σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους τεχνίτες και να σου δώσουν προσφορές!
ταπετσαρίες τοίχου

4,90 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύτηκαν τους τεχνίτες μας για τοποθέτηση ταπετσαρίας

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
99 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, συνεπής και πολύ ευγενικός άνθρωπος.

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
99 αξιολογήσεις

ο κυριος παπαδοπουλος είναι αριστος επαγγελματιας συνεπης και καλος τεχνιτης.εμεινα απολυτα ικανοποιημένος από την συνεργασια μας. τον συνηστω ανεπυφυλλακτα. σε προσεχη αναγκη αυτόν θα καλεσω. κυριε Στελιο ν σαι καλα.

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
99 αξιολογήσεις

Ο κ. Στέλιος ήταν ευγενικός και εξυπηρετικός. Βρήκε την λύση στο πρόβλημα που του παρουσιάσαμε και μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
99 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος στη δουλεια του, ευγενεστατος και επαγγελματιας.

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Παπαδόπουλος
99 αξιολογήσεις

Πολύ καλός

Σχετικά άρθρα

6 Μοντέρνες Ταπετσαρίες Τοίχου για την κρεβατοκάμαρα σου!

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι μια υπέροχη επιλογή για πολλούς χώρους του σπιτιού. Η τοποθέτηση γίνεται εύκολα από σένα ή τον επαγγελματία.

3D ταπετσαρίες τοίχου: 6 λόγοι για να τις αγαπήσεις!

Οι 3D ταπετσαρίες τοίχου είναι η νέα τάση που κι εσύ αξίζει να σκεφτείς ή ακόμη, να αγαπήσεις!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Ταπετσαρίες Τοίχου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Στέλιος Παπαδόπουλος

Νότια Προάστια Αθήνας
99 αξιολογήσεις

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η ειδικότητά μας. Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την τοποθέτηση ταπετσαρίας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τα μέγιστα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, παρέχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε άμεσα και με ασφάλεια. Προσφέροντάς σας χαμηλές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας χρειαστείτε.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Παπάγου - Χολαργού
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Π.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 40,00€
Διόνυσος
Εκτελέστηκε από
Νικολαος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 50,00€
Παλαιό Φάληρο
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Π.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 55,00€
Γλυφάδα
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Π.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 40,00€
Παλαιό Φάληρο
Εκτελέστηκε από
Νικολαος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Πλήθος τοίχων:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 75,00€