Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ταπετσαρίες Τοίχου

Βρες Αξιολογημένους Τεχνίτες για Τοποθέτηση Ταπετσαρίας. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ταπετσαρίες Τοίχου Υψηλής Αισθητικής, μέσα σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 ή περισσότερους
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2019

Ταπετσαρίες τοίχου

Αν σε έχει κουράσει η μονοχρωμία στο σπίτι σου και θέλεις να διακοσμήσεις τους τοίχους σου με ιδιαίτερα σχέδια, οι ταπετσαρίες τοίχου είναι μονόδρομος για σένα. Η τοποθέτηση ταπετσαρίας έχει να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για να αλλάξεις στυλ στο χώρο σου.

Στην αγορά μπορείς να βρεις φωτοταπετσαρίες, 3d ταπετσαρίες, μοντέρνες, κλασικές, παιδικές, vintage, αυτοκόλλητες, με ρίγες, με όψη τούβλου ή πέτρας και ταπετσαρίες με υφές και ιδιαίτερα υλικά, όπως μπαμπού, που να ταιριάζουν στο στυλ της διακόσμησης του χώρου σου.

Οι τεχνίτες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να μελετήσουν το χώρο σου και να σου δώσουν προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους μάστορες στην περιοχή σου!

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τελική τιμή για τοποθέτηση ταπετσαρίας;

Οι βασικοί παράγοντες που θα καθορίσουν τις τιμές για τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι: 

1. Τετραγωνικά μέτρα τοίχων: 

Πολλές φορές, η χρέωση γίνεται ανά ρολό ταπετσαρίας τοίχου που θα χρειαστείς για τους τοίχους σου. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα τετραγωνικά μέτρα είναι οι τοίχοι, τόσο περισσότερα ρολά θα χρειαστείς. Συνεπώς, η τιμή θα διαμορφωθεί ανάλογα.

2. Είδος ταπετσαρίας: 

Το κόστος αγοράς κυμαίνεται από 5€ μέχρι 500€ ανά ρολό, ανάλογα με το είδος, το υλικό και το σχέδιο που θα διαλέξεις.

Οι τιμές του κόστους εργασίας για την τοποθέτηση μιας ταπετσαρίας είναι 5-7€ (+ΦΠΑ) ανά τετραγωνικό μέτρο ή 25-30€ ανά ρολό ταπετσαρίας. Οι τιμές ανά τετραγωνικό μπορεί να μειωθούν, αν η επιφάνεια που θες να καλύψεις είναι αρκετά μεγάλη.

3. Υλικά & Εργαλεία: 

Τα υλικά και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την τοποθέτηση της ταπετσαρίας είναι κόλλα, ρολό, πινέλο, μία ειδική βούρτσα και χάρακα κοψίματος.Το κόστος αγοράς αυτών των υλικών και εργαλείων, κυμαίνεται μεταξύ 15-25€ (+ΦΠΑ). Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια θέλεις να καλύψεις, τόσο περισσότερη κόλλα θα χρειαστείς. Μπορείς να αγοράσεις εσύ τα υλικά ή να το αφήσεις στην εμπειρία του επαγγελματία.

Σε ποιες περιοχές εξυπηρετούν οι τεχνίτες μας για ταπετσαρίες τοίχου;

Οι συνεργάτες μας για ταπετσαρίες τοίχου εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στην Αθήνα, αλλά και όλη την Αττική. Επίσης, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί να επιλέξεις τεχνίτη για ταπετσαρίες από το Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους μάστορες για ταπετσαρίες, με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση ταπετσαρίας. Θα μελετήσουν το χώρο σου, για να σου δώσουν προσφορά, σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Εφόσον το επιθυμείς, μπορούν να σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με ταπετσαρία της επιλογής σου, για να μην κουραστείς καθόλου.

Θέλεις να τοποθετήσεις ταπετσαρίες τοίχου; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Ποια είναι τα βασικά σημεία προσοχής πριν την τοποθέτηση ταπετσαρίας;

 • Η επιφάνεια τοποθέτησης ταπετσαρίας πρέπει να είναι καθαρή, μη απορροφητική και λεία. 

 • Σύνθεση επιφάνειας: Διαφορετικές επιφάνειες, χρειάζονται διαφορετικούς τύπους κόλλας για να γίνει σωστή τοποθέτηση.

 • Σύνθεση ταπετσαρίας: Οι ταπετσαρίες τοίχου ενδέχεται να είναι κατασκευασμένες από ιδιαίτερα υλικά, όπως φελλό, καλάμι ή ακόμα και LED, που απαιτούν διαφορετικό εξοπλισμό.

 • Μέτρα & ποσότητα ταπετσαρίας: Είναι καλό να επισκεφτεί ο μάστορας για ταπετσαρίες το χώρο σου, για να μελετήσει πόσα ρολά ταπετσαρίες τοίχου χρειάζεσαι.

 • Καθαρισμός ταπετσαρίας: Το κάθε υλικό ταπετσαρίας απαιτεί και διαφορετική φροντίδα. Ορισμένες ταπετσαρίες τοίχου καθαρίζονται με νωπό πανί, άλλες με βρεγμένο, ενώ άλλες μπορούν να σαπουνιστούν χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητά τους.

 • Αντικατάσταση ταπετσαρίας: Θα πρέπει να ενημερωθείς πόσο εύκολο είναι να αποκολληθεί ή να αντικατασταθεί από τον επαγγελματία η παλιά σου ταπετσαρία. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείς να ρωτήσεις εάν είναι εφικτό να κολληθεί από πάνω μια νέα ταπετσαρία.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μπορεί να τα φροντίσει για σένα ένας έμπειρος επαγγελματίας, χωρίς να κουραστείς καθόλου. Οι μάστορες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά!

Ποια πλεονεκτήματα έχει η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου;

1. Οι ταπετσαρίες τοίχου αντέχουν το διπλάσιο ή τριπλάσιο χρόνο από έναν απλό ελαιοχρωματισμό.

2. Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε σχέδια, υφές και χρώματα που μπορούν να χαρίσουν ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης στο χώρο σου.

3. Με το κατάλληλο σχέδιο, μπορείς να χαρίσεις στον χώρο σου το βάθος, το ύψος ή την ατμόσφαιρα που του λείπει.

4. Μπορεί να λειτουργήσει ως κάλυψη σε ήδη υπάρχουσες ατέλειες που υπάρχουν σε τοίχους και σε ρωγμές, λόγω κάποιας βλάβης ή υγρασίας.

5. Οι τιμές τους κυμαίνονται σε αρκετά μεγάλο εύρος, έτσι μπορείς να βρεις και αρκετά οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου.

Ποια είναι η διαδικασία τοποθέτησης για ταπετσαρίες τοίχου;

Μπορείς να τοποθετήσεις ταπετσαρίες τοίχου, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια τεχνίτη. Ωστόσο, ο τεχνίτης ταπετσαρίας έχει εμπειρία και εξειδίκευση, χάρη στην οποία θα ολοκληρώσει την εργασία πιο γρήγορα και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η τυπική διαδικασία για τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι:

 • Αρχικά, προετοιμάζεται η επιφάνεια, όπου θα μπει η ταπετσαρία. Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι καθαρή. Πρέπει να καθαριστεί μ’ ένα πανί και αν χρειαστεί, να πλυθεί με νερό και μετά, να στεγνώσει καλά. Ακόμα, η επιφάνεια πρέπει να είναι ευθεία, χωρίς καμπυλώματα και ρωγμές. Αν χρειαστεί, θα τριφτεί και θα στοκαριστεί σ’ αυτές τις περιοχές. Μόλις ετοιμαστεί, πρέπει να μετρηθεί και να κοπούν τα ανάλογα κομμάτια της ταπετσαρίας.

 • Η ειδική κόλλα πρέπει να απλωθεί σ’ όλη την επιφάνεια. Για τον τοίχο, καλό είναι να χρησιμοποιηθεί ένα ρολό, ενώ για τις γωνίες ένα πινέλο. Μόλις, απλωθεί, αρχίζει η τοποθέτηση της ταπετσαρίας. Η κόλλα αργεί να στεγνώσει, συνεπώς, αυτό βοηθάει στην σωστή τοποθέτηση.

 • Αφού τοποθετηθεί, πρέπει να αφαιρεθούν οι φουσκάλες, αν υπάρχουν, με την ειδική βούρτσα.

 • Τέλος, αφού κοπούν τα κομμάτια, που προεξέχουν, και στεγνώσει για 12 ώρες, είναι έτοιμη.

Η διαδικασία σου φαίνεται δύσκολη ή μήπως δεν έχεις την απαραίτητη εμπειρία; Οι μάστορες για ταπετσαρίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι δίπλα σου. Μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν, για να σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους τεχνίτες και να σου δώσουν προσφορές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύτηκαν τους τεχνίτες μας για τοποθέτηση ταπετσαρίας

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Π.
94 αξιολογήσεις

Πολύ καλός

Σχετικά άρθρα

6 Μοντέρνες Ταπετσαρίες Τοίχου για την κρεβατοκάμαρα σου!

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι μια υπέροχη επιλογή για πολλούς χώρους του σπιτιού. Η τοποθέτηση γίνεται εύκολα από σένα ή τον επαγγελματία.

Περισσότερα
3D ταπετσαρίες τοίχου: 6 λόγοι για να τις αγαπήσεις!

Οι 3D ταπετσαρίες τοίχου είναι η νέα τάση που κι εσύ αξίζει να σκεφτείς ή ακόμη, να αγαπήσεις!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Ταπετσαρίες Τοίχου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Στέλιος Π.

Ταπετσαρίες Τοίχου - Δάφνη
94 αξιολογήσεις

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η ειδικότητά μας. Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την τοποθέτηση ταπετσαρίας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τα μέγιστα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, παρέχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε άμεσα και με ασφάλεια. Προσφέροντάς σας χαμηλές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας χρειαστείτε.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.

Ταπετσαρίες Τοίχου - Θεσσαλονίκη
16 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας παρέχει δημιουργικές λύσεις στην τοποθέτηση ταπετσαρίας για τους χώρους που εσείς θέλετε. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρο κι αξιόπιστο προσωπικό που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κάθε εργασίας για ταπετσαρίες τοίχου που αποφασίζουμε να αναλάβουμε. Έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται κάθε χώρος για την πλήρη ανανέωση του, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ποιοτικής λειτουργικότητας.

Σταμάτης Κ.

Ταπετσαρίες Τοίχου - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για την τοποθέτηση ταπετσαρίας του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις ταπετσαρίες τοίχου και το έμπειρο προσωπικό μας είναι διατεθειμένο να σας βοηθήσει σε κάθε τι που θα χρειαστείτε. Οι εργασίες μας έχουν γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη. Για το λόγο αυτό τις εκτελούμε άμεσα και οικονομικά. Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά δωρεάν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Πάνος Σ.

Ταπετσαρίες Τοίχου - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκτυπώσεις και τοποθετήσεις ταπετσαριών. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών καθώς και αξιόπιστα συνεργεία, εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές