Το Πλυντήριο δεν Αδειάζει τα Νερά

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να αναλάβουν την εξειδικευμένη επισκευή του πλυντηρίου σου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά και έχεις αρχίσει να πανικοβάλλεσαι;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ πιο απλά από ότι φαίνονται. Είναι αλήθεια ότι το πλυντήριο ρούχων είναι μία από τις οικιακές συσκευές με τη μεγαλύτερη χρήση. Αναπόφευκτα, επομένως, κάποια στιγμή θα εμφανίσει κάποια βλάβη που θα χρειάζεται επισκευή.

Ένα αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα που καλούνται να εξυπηρετήσουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι όταν το πλυντήριο ρούχων κρατάει νερό μετά την πλύση. Σίγουρα πρόκειται για ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σας, δεν σημαίνει όμως ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Για να βεβαιωθείτε ότι όντως έχετε κάποια βλάβη και χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε.

Ψάξτε μήπως υπάρχει κάποιο ξένο σώμα.

Υπάρχει περίπτωση καθώς βάζατε τα ρούχα στο πλυντήριο να ξεχάσατε στις τσέπες κάποιο μικρό αντικείμενο ή κέρμα το οποίο τώρα έχει καταλήξει στο εσωτερικό του πλυντηρίου σας. Ξεκινώντας αδειάστε όσο γίνεται από το νερό που υπάρχει στο κάδο. Έπειτα ελέγξτε διαδοχικά μήπως υπάρχει κάτι που φράζει την αντλία αποχέτευσης ή το φίλτρο.

Έλεγξε τον ιμάντα πλυντηρίου ρούχων.

Αν το πλυντήριό σας δεν αδειάζει τα νερά είναι πιθανό να έχει φύγει ο ιμάντας από τη θέση του ή να έχει κοπεί. Για να το διαπιστώσετε πρέπει αρχικά να βγάλεις τη συσκευή από το ρεύμα. Στη συνέχεια, ανοίξτε την πλάτη του πλυντηρίου σου και δείτε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν απλά έχει βγει από τη θέση του μπορείτε να τον επανατοποθετήσετε και μόνοι, αν όμως έχει κοπεί χρειάζεστε έναν ειδικό.

Αυτές είναι μερικές απλές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή διαπιστώσετε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, καλύτερα να σταματήσετε τις προσπάθειες και να εμπιστευτείτε κάποιον με τις κατάλληλες γνώσεις, καθώς μπορεί να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις τους πιο έμπειρους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν για πλήρη και άμεση αντικατάσταση της βλάβης. Οι αξιολογημένοι συνεργάτες μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να βρουν τη ρίζα του προβλήματος.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
316 αξιολογήσεις
Εξυπηρετικός και επεξηγηματικός ευγενικός ακριβής στην ώρα του
Δημήτρης Κ.
287 αξιολογήσεις
Ευγενικός, επεξηγησιμος για να καταλάβω τι χάλασε, η δουλειά εγινε όπως κανονίσαμε, μεσα χρονικά πλαίσια που είχαμε συνεννοηθεί.
L. Service
254 αξιολογήσεις
πολυ καλος επαγγελματιας και συνεπης το πλυντηριο δουλεψε σωστα (προσ το παρον ) και αυτο το λεω γιατι ο προηγουμενος (γνωριζετε τα στοιχ...
Τ K.
223 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας και γρήγορος.
Σάκης Κ.
221 αξιολογήσεις
ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
ήταν εντάξει στο ραντεβού .είδε το πλυντήριο ρούχων και μου είπε ότι έχει χαλάσει η πλακέτα. .αποφάσισα να μην το φτιάξω. ...Ενώ εσείς λέ...
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.
Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει