Το Πλυντήριο δεν Αδειάζει τα Νερά

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να αναλάβουν την εξειδικευμένη επισκευή του πλυντηρίου σου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά και έχεις αρχίσει να πανικοβάλλεσαι;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ πιο απλά από ότι φαίνονται. Είναι αλήθεια ότι το πλυντήριο ρούχων είναι μία από τις οικιακές συσκευές με τη μεγαλύτερη χρήση. Αναπόφευκτα, επομένως, κάποια στιγμή θα εμφανίσει κάποια βλάβη που θα χρειάζεται επισκευή.

Ένα αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα που καλούνται να εξυπηρετήσουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι όταν το πλυντήριο ρούχων κρατάει νερό μετά την πλύση. Σίγουρα πρόκειται για ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σας, δεν σημαίνει όμως ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Για να βεβαιωθείτε ότι όντως έχετε κάποια βλάβη και χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε.

Ψάξτε μήπως υπάρχει κάποιο ξένο σώμα.

Υπάρχει περίπτωση καθώς βάζατε τα ρούχα στο πλυντήριο να ξεχάσατε στις τσέπες κάποιο μικρό αντικείμενο ή κέρμα το οποίο τώρα έχει καταλήξει στο εσωτερικό του πλυντηρίου σας. Ξεκινώντας αδειάστε όσο γίνεται από το νερό που υπάρχει στο κάδο. Έπειτα ελέγξτε διαδοχικά μήπως υπάρχει κάτι που φράζει την αντλία αποχέτευσης ή το φίλτρο.

Έλεγξε τον ιμάντα πλυντηρίου ρούχων.

Αν το πλυντήριό σας δεν αδειάζει τα νερά είναι πιθανό να έχει φύγει ο ιμάντας από τη θέση του ή να έχει κοπεί. Για να το διαπιστώσετε πρέπει αρχικά να βγάλεις τη συσκευή από το ρεύμα. Στη συνέχεια, ανοίξτε την πλάτη του πλυντηρίου σου και δείτε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν απλά έχει βγει από τη θέση του μπορείτε να τον επανατοποθετήσετε και μόνοι, αν όμως έχει κοπεί χρειάζεστε έναν ειδικό.

Αυτές είναι μερικές απλές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή διαπιστώσετε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, καλύτερα να σταματήσετε τις προσπάθειες και να εμπιστευτείτε κάποιον με τις κατάλληλες γνώσεις, καθώς μπορεί να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις τους πιο έμπειρους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν για πλήρη και άμεση αντικατάσταση της βλάβης. Οι αξιολογημένοι συνεργάτες μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να βρουν τη ρίζα του προβλήματος.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Λεωνίδας Καλογερόπουλος
131 αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Γρήγορη και άμεση επισκευή του πλυντηρίου!
MTS Clima
8 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, ευγενικός και με αμεσότατη εξυπηρέτηση! Ασχολήθηκε μέχρι τέλους!!
Γιάννης Πατέλης
21 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, ευγενικός και στην ώρα του!
Τεχνικοί 24-7
45 αξιολογήσεις
Eξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ ευγενικός!
Γιώργος Γραμμένος
111 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός! Να είστε καλά! Από την επίσημη αντιπροσωπεία ακόμα περιμένω απάντηση...
Παναγιώτης Φερεντίνος
277 αξιολογήσεις
Άμεση και αποτελεσματική δουλειά!
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.
Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη
Σχετικές υπηρεσίες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει