Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Συνεργεία Καθαρισμού

Βρες Αξιολογημένα Συνεργεία Καθαρισμού για το Σπίτι ή τον Επαγγελματικό σου Χώρο. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Συνεργείο Καθαρισμού, σε Μόλις 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019

Συνεργεία καθαρισμού: Βρες άμεσα συνεργείο

Υπάρχουν περιπτώσεις, όπου μια οικιακή βοηθός δεν είναι αρκετή για να καθαρίσει το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Για παράδειγμα, μετά από μια ανακαίνιση ή μετακόμιση, υπάρχουν πολλές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Έτσι, είναι πιθανό να χρειαστείς συνεργείο καθαρισμού. Τα συνεργεία καθαρισμού μπορούν να προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να γνωρίζεις, είναι πως το συνεργείο καθαρισμού - εταιρεία καθαρισμού διαθέτει ειδικά καθαριστικά και μηχανήματα, με τα οποία καθαρίζουν και πολύ δύσκολους λεκέδες (π.χ. μούχλα). Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για την καθαριότητα του χώρου σου, γρήγορα και εύκολα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σε φέρουμε σε επαφή με εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά, ειδικά για το σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημά σου!

Σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο το συνεργείο καθαρισμού για σπίτι;

 • Πριν / μετά τη μετακόμιση: Είναι πολύ δύσκολο να οργανωθείς, όταν μετακομίζεις σε νέο σπίτι. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αν δεν έχεις τους κατάλληλους συνεργάτες. Τα συνεργεία καθαρισμού μας σε απαλλάσσουν εντελώς από τον κόπο να καθαρίσεις το καινούργιο σου σπιτικό.

 • Μετά την ανακαίνιση: Μετά από μια τόσο σοβαρή αλλαγή - εργασία, είναι φυσικό να απομείνουν στο χώρο σκουπίδια, σκόνη, ακόμα και υπολείμματα από μπογιές και άλλα υλικά. Συστήνουμε να έρθει στο χώρο σου και συνεργείο καθαρισμού, μαζί με το συνεργείο ανακαίνισης, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ακριβώς όπως θέλεις.

 • Μετά από πυρκαγιά - πλημμύρα: Σίγουρα δεν θα ήθελες ποτέ να προκληθεί μια τέτοια ζημιά στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Ωστόσο, αν προκύψει κάποιο ατύχημα, τα συνεργεία καθαρισμού μας είναι έτοιμα να αποκαταστήσουν την τάξη.

 • Μετά από γκρεμίσματα - σοβατίσματα: Για παράδειγμα, αν γκρεμίσεις μια μεσοτοιχία για να ενώσεις δύο χώρους, είναι προφανές ότι θα πρέπει να καθαρίσεις το χώρο από μπάζα και σκόνη. Για το λόγο αυτό, ένα έμπειρο συνεργείο καθαρισμού θα σε απαλλάξει από τον κόπο.

 • Για αντιμετώπιση δύσκολων λεκέδων: Αν στο χώρο υπάρχει πρόβλημα με μούχλα, λεκέδες από σκουριά και άλλες στάμπες που έχουν ποτίσει στα δάπεδα και τις επιφάνειες, μια οικιακή βοηθός δύσκολα θα μπορέσει να σου δώσει λύση. Γι’ αυτό, θα χρειαστείς εξειδικευμένη εταιρεία καθαρισμού.

 • Για απόσμηση χώρου: Οι εταιρείες καθαρισμού διαθέτουν και ειδικά υλικά, με τα οποία μπορούν να απομακρύνουν δυσάρεστες μυρωδιές που επιμένουν στο χώρο σου.

Τι είδους χώρους καθαρίζουν τα συνεργεία μας;

Οι εταιρείες καθαρισμού που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να καλύψουν τον τομέα της γενική καθαριότητας ενός σπιτιού, αλλά και επαγγελματικού χώρου. Αυτή είναι η ενδεικτική λίστα με χώρους που αναλαμβάνουν συχνά τα συνεργεία μας:

 • Πολυκατοικίες & Διαμερίσματα

 • Μονοκατοικίες

 • Γραφεία εταιρειών

 • Χώροι εστίασης 

 • Καταστήματα

 • Άλλοι επαγγελματικοί χώροι

 • Γενικοί και Αρχικοί καθαρισμοί νεόκτιστων κτιρίων

Για οποιονδήποτε χώρο χρειαστεί εκτενή καθαρισμό από συνεργείο, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε την κατάλληλη εταιρεία καθαρισμού, εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να συμπληρώσεις τη δωρεάν φόρμα μας, για να σε φέρουμε σε επαφή με συνεργείο καθαρισμού σε λίγα λεπτά!

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού μας;

Μερικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν συχνά τα συνεργεία καθαρισμού που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι:

 • Καθαρισμός δαπέδου

 • Καθάρισμα πλακιδίων και μαρμάρων

 • Καθαρισμός τζαμιών & υαλοπινάκων

 • Καθαρισμός μεγάλης τζαμαρίας - τζάμια καταστημάτων

 • Καθαρισμός μοκετών & χαλιών

 • Καθαρισμός επίπλων

 • Αρχικός καθαρισμός & Τακτικός καθαρισμός

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρουν οι εταιρείες καθαρισμού μας. Όσο για τις τιμές για συνεργείο καθαρισμού, κανονίζονται ανάλογα με τις ανάγκες σου. Όπως είναι φυσικό, η τιμή θα επηρεαστεί από τον αριθμό ατόμων που χρειάζονται για τον καθαρισμό του χώρου, αλλά και την πολυπλοκότητα των εργασιών.

Γιατί να επιλέξεις συνεργείο καθαρισμού από το Douleutaras.gr;

1. Πολυετής εμπειρία: Τα συνεργεία καθαρισμού που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στους καθαρισμούς σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, όπου καθημερινά προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

2. Αξιολογημένα συνεργεία: Όλοι οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για το επίπεδο υπηρεσιών τους, από τους ίδιους τους πελάτες. Έτσι, διατηρούμε το επίπεδο ποιότητας όσο το δυνατόν υψηλότερα.

3. Εξειδικευμένος εξοπλισμός: Ένα συνεργείο καθαρισμού της πλατφόρμα μας μπορεί να διαθέτει περιστροφικές μηχανές, πιεστικά μηχανήματα, ατμοκαθαριστές και άλλα είδη εξοπλισμού, που δύσκολα θα έχεις στην κατοχή σου. Χάρη σε αυτά, θα σου προσφέρουν άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα για την καθαριότητα του χώρου.

4. Υπηρεσίες για σπίτια & επαγγελματικούς χώρους: Για διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, χώρους εστίασης και κάθε άλλο χώρο που χρειάζεται καθαρισμό, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε εταιρείες καθαρισμού που θα φροντίσουν για τις ανάγκες σου.

5. Πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών: Εκτός από τη γενική καθαριότητα του χώρου, τα συνεργεία καθαρισμού μπορούν να αναλάβουν και απολυμάνσεις - απεντομώσεις, σε ειδικές περιστάσεις. Χρησιμοποιούν δικά τους καθαριστικά, φάρμακα και άλλα είδη εξοπλισμού, χάρη στα οποία μπορούν να αντιμετωπίσουν ακόμα και σημάδια μούχλας. 

6. Συχνότητα ανάλογα με τις ανάγκες σου: Χρειάζεσαι τακτικό καθαρισμό από εταιρεία καθαρισμού ή μήπως μόνο έναν εξονυχιστικό καθαρισμό (π.χ. Μετά από ανακαίνιση); Όποια κι αν είναι η περίπτωση, τα συνεργεία καθαρισμού μας βρίσκονται στη διάθεσή σου, καθημερινά!

Χρειάζεσαι εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε την κατάλληλη εταιρεία καθαρισμού στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τα συνεργεία καθαρισμού μας

φωτογραφία επαγγελματία

Άριστη εξυπηρέτηση! Κανένα πρόβλημα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις

Εγινε πολυ γρηγορα και με συνεπεια στην διαρκεια. Σρο σαλονι μας και με οσο καλυτερα μεσα μπορουσε

φωτογραφία επαγγελματία
Quick S.
62 αξιολογήσεις

Όλα καλά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
52 αξιολογήσεις

Άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία!

φωτογραφία επαγγελματία
B. Hellas
49 αξιολογήσεις

Καθάρισαν άψογα το σπίτι και το εργαστήριό μου μετά από ανακαίνιση. Είναι ευγενέστατοι όλοι τους και οι υπεύθυνοι και το προσωπικό. Άψογη σ…

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωσήφ Γ.
43 αξιολογήσεις

Καλή και τίμια συνεργασία και αποτέλεσμα σημαντικό ότι το αφεντικό ήταν συνέχεια μαζί με τους υπαλλήλους και βοηθούσε και συντονιζε οπότε χ…

Σχετικά άρθρα

10 «μη συνηθισμένες» εργασίες για το μηνιαίο καθαρισμό σαλονιού!

Ο διεξοδικός καθαρισμός σαλονιού είναι κάτι που ίσως σε τρομάζει στο άκουσμά του, αλλά δεν είναι τόσο χρονοβόρος

Περισσότερα
Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων: Γιατί χρειάζεται;

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην καθημερινή μας ζωή, που μας βοηθά να νιώθουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαία Συνεργεία Καθαρισμού που Συνεργάζονται με την Πλατφόρμα μας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Quick S.

Συνεργεία Καθαρισμού - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

Βασίλης Φ.

Συνεργεία Καθαρισμού - Μαρούσι
25 αξιολογήσεις

Είμαστε εταιρεία βιοκαθαρισμού με έδρα το Χαλάνδρι. Αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς σε όλη την Αθήνα, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό!  

B. Hellas

Συνεργεία Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη
49 αξιολογήσεις

Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας, αλλά και των πραγμάτων σας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα σχετικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας, δυσκολίας και μεγέθους, σε οικιακούς ή και επαγγελματικούς χώρους. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που επιθυμείτε, καλύπτοντας και τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε η λύση για τον βιολογικό σας καθαρισμό, πάντα στη διάθεση σας!

Ιωσήφ Γ.

Συνεργεία Καθαρισμού - Αθήνα
43 αξιολογήσεις

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της εξυπηρέτησης και καθαριότητας κτιρίων από το 1999. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι παρακάτω: καθαρισμοί πολυκατοικιών, καθαρισμοί οικιών,   καθαρισμοί υαλοπινάκων, βίο-καθαρισμοί (στρώματα,σαλόνια, χαλιά), απολυμάνσεις-μυοκτονίες κ.α 

 

Δημήτρης Χ.

Συνεργεία Καθαρισμού - Περιστέρι
12 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και τον δικό σας βιολογικό καθαρισμό. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική μας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν το πράσινο στη ζωή τους. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές