Συνεργεία Καθαρισμού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργεία Καθαρισμού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Τελευταία ενημέρωση: 31/7/2019

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία καθαρισμού μας;

Ο καθαρισμός του σπιτιού και των επαγγελματικών χώρων, είναι η ειδικότητα των συνεργείων καθαρισμού μας. Πολλές φορές, οι εργασίες καθαρισμού ξεπερνούν τις δυνατότητες των έμπειρων οικιακών βοηθών μας και η επιλογές ενός συνεργείου είναι μονόδρομος. Τα συνεργεία καθαρισμών, διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου σου και σου παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ταχύτατα.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία μας;

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες καθαρισμού που θα κάνουν το σπίτι και το γραφείο σου να λάμπει, όμως στην πλατφόρμα μας θα έχεις προτερήματα που θα ωφελήσουν. Αν δεν έχεις πειστεί, σου παρουσιάζουμε κάποιους βασικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να εμπιστευθείς το καθάρισμα σε έναν επαγγελματία:

Εμπειρία

Ο παράγοντας αυτός είναι καταλυτικός προκειμένου να πετύχεις την απόλυτη καθαριότητα για τον χώροι σου. Με λίγα χρήματα από πλευράς σου και καθόλου κόπο, μπορείς να έχεις ένα φρέσκο και μυρωδάτο χώρο, έτοιμο να στεγάσει τους ανθρώπους που αγαπάς.

Ταχύτητα

Απόρροια της εμπειρίας, το συνεργείο καθαρισμού μπορεί στον βέλτιστο δυνατό χρόνο να ολοκληρώσει την καθαριότητα του χώρου σου. Στην αντίθετη περίπτωση, εάν επιχειρήσεις δηλαδή μόνος ένα αντίστοιχο καθάρισμα, θα σου πάρει χρόνο πολύτιμο, ώρες ή και μέρες.

Αξιοπιστία

Το καταξιωμένο συνεργείο καθαρισμού, είναι διατεθειμένο να καθαρίσει με ακρίβεια και υψηλή απόδοση όλα όσα επιθυμείς. Δεσμεύεται, τόσο για την ποιότητα του καθαρισμού που προσφέρει, όσο και για το αποτέλεσμα των ονείρων σου.

Λεπτομέρεια

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Οι απαιτητικές γωνίες που σε δυσκολεύουν ή εκείνο το σημείο που σε ταλαιπωρεί όταν πας να καθαρίσεις, μπορεί από ένα συνεργείο καθαρισμού να καθαριστεί με εξαιρετική ακρίβεια και ευκολία.

Τι είδους χώρους καθαρίζουν τα συνεργεία μας;

Τα συνεργεία καθαρισμού, αναλαμβάνουν δράση όταν οι καθαρίστριές μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υπηρεσίες καθαρισμού που χρειάζεται ο πελάτης. Οι εταιρείες καθαρισμού που συνεργάζονται με το Douleutaras Cleaning, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να καλύψουν τόσο τον τομέα της γενική καθαριότητας ενός σπιτιού όσο και ενός επαγγελματικού χώρου. Παρακάτω, θα βρεις μία ενδεικτική λίστα με τους χώρους που μπορούν να αναλάβουν το εξειδικευμένο καθάρισμα τα συνεργεία μας:

 • Πολυκατοικίες & Μονοκατοικίες

 • Κτίρια

 • Επαγγελματικοί Χώροι

 • Γενικοί Καθαρισμοί και Αρχικοί Καθαρισμοί Νεόκτιστων Κτιρίων

 • Ξενοδοχεία, Γραφεία, Φροντιστήρια, Εταιρείες

 • Χώρους έπειτα από Μετακόμιση

Όποιος χώρος κι αν χρειάζεται αξιόπιστο καθαρισμό είτε είναι σπίτι είτε επαγγελματικός χώρος, τα συνεργεία καθαρισμού μας μπορούν να τον ολοκληρώσουν άμεσα και αποτελεσματικά και να εγγυηθούν για τις συνθήκες υγιεινής.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού μας;

Όσο έμπειρο και εξειδικευμένο να είναι το γραφείο καθαρισμού, στο τέλος κρίνεται για το αν καλύπτει τις ανάγκες καθαριότητας του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Ειδικά, σε χώρους όπου υπάρχει συχνή διέλευση ατόμων, οι ανάγκες για υπηρεσίες καθαρισμού συνεχώς αυξάνονται ώστε να διασφαλίζεται η υγεία τόσο των πελατών όσο και των εργαζόμενων. Ακολουθεί μία λίστα με βασικές υπηρεσίες καθαρισμού που αναλαμβάνουν τα συνεργεία καθαρισμού μας:

 • Καθαρισμός Δαπέδου

 • Καθάρισμα πλακιδίων και μαρμάρων

 • Καθαρισμός Τζαμιών & Υαλοπινάκων

 • Καθαρισμός Μοκετών & Χαλιών

 • Καθαρισμός Επίπλων

 • Αρχικός Καθαρισμός & Τακτικός Καθαρισμός

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρουν οι εταιρείες καθαρισμού μας. Μπορείς να μάθεις για τα πακέτα καθαρισμού των συνεργείων μας, προγραμματίζοντας τον επόμενο καθαρισμό του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου με την ομάδα μας. Κι αν η τιμή αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να προχωρήσεις στην καταχώρηση της εργασίας καθαρισμού, τότε επιβάλλεται να γνωρίζεις ότι τα συνεργεία καθαρισμού δίνουν τις καλύτερες προσφορές για τιμές στους καθαρισμούς.

Άφησε στα χέρια ενός από τα συνεργεία καθαρισμού την καθαριότητα του σπιτιού σου και του επαγγελματικού σου χώρου και διώξε το βάρος από πάνω σου. Με βάση τις ανάγκες σου και μέσω της πλατφόρμας μας, με μία απλή κίνηση, υποδέξου στο χώρο σου τους ανθρώπους που θα δημιουργήσουν ένα εκθαμβωτικά καθαρό αποτέλεσμα με διάρκεια!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογα συνεργεία καθαρισμού στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο

Εξαιρετική εργασία, με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.

φωτογραφία επαγγελματία

Υπέροχος άνθρωπος! Πολύ σωστή επαγγελματίας! Μπράβο!

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλή στη δουλειά της και στη συμπεριφορά

φωτογραφία επαγγελματία

Η κυρία Πόπη ήταν πολύ ευγενική και διακριτική. Καθάρισε το σπίτι γρήγορα και με λεπτομέρεια σαν νοικοκυρά. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι κ...

Douleutaras.gr λογότυπο

άψογα τα δυο παιδιά ...πολύ ευγενικά και μάλιστα από μόνα τους μόλις ειδανε μαρκαδωρο στον αλλο καναπε(που δεν ηταν για καθαρισμα) χωρις...

Σχετικά άρθρα

Θα ενοικιάσεις επιπλωμένο σπίτι; O βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι απαραίτητος!

Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!

Περισσότερα
Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων: Γιατί χρειάζεται;

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην καθημερινή μας ζωή, που μας βοηθά να νιώθουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Quick S.

Συνεργεία Καθαρισμού - Καλλιθέα
62 reviews

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

B. Hellas

Συνεργεία Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη
47 reviews

Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας, αλλά και των πραγμάτων σας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα σχετικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας, δυσκολίας και μεγέθους, σε οικιακούς ή και επαγγελματικούς χώρους. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που επιθυμείτε, καλύπτοντας και τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε η λύση για τον βιολογικό σας καθαρισμό, πάντα στη διάθεση σας!

Βασίλης Φ.

Συνεργεία Καθαρισμού - Μαρούσι
16 reviews

Είμαστε εταιρεία βιοκαθαρισμού με έδρα το Χαλάνδρι. Αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς σε όλη την Αθήνα, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό!  

Ελένη Β.

Συνεργεία Καθαρισμού - Βύρωνας
17 reviews

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους επαγγελματικούς σας χώρους. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Δημήτρης Χ.

Συνεργεία Καθαρισμού - Περιστέρι
12 reviews

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και τον δικό σας βιολογικό καθαρισμό. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική μας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν το πράσινο στη ζωή τους. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει