Ανακαίνιση μπάνιου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν το μπάνιο όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.

Δωρεάν προσφορές άμεσα

Απόλυτα προσωποποιημένες και λειτουργικές λύσεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 130+ συνεργεία μας κάνουν την ανακαίνιση την καλύτερη επένδυση. Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.
π.χ.: Μερική, Πλήρη
 • Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
 • Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
π.χ.: 3 τ.μ. - 5 τ.μ., 6 τ.μ. - 10 τ.μ.
 • Έως 2 τ.μ.
 • 3 τ.μ. - 5 τ.μ.
 • 6 τ.μ. - 10 τ.μ.
 • Πάνω από 10 τ.μ.
π.χ.: Αντικατάσταση ειδών υγιεινής, Άλλες εργασίες
 • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής, Αλλαγή σωληνώσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων - Συνιστάται σε όλα τα σπίτια άνω των 30 ετών, Αλλαγή θερμαντικού σώματος (καλοριφέρ)
 • Αφορά και αλλες εργασίες (π.χ πλακάκια, βάψιμο, ηλεκτρολογικά)
π.χ.: Ενοικιαστής, Ιδιοκτήτης
 • Ενοικιαστής
 • Δεν έχω αγοράσει ή νοικιάσει ακόμη το σπίτι
 • Δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά έχω λάβει την άδεια από τον ιδιοκτήτη
 • Ιδιοκτήτης
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 16/3/2020

Ανακαίνιση μπάνιου: Δες ιδέες, συμβουλές & τιμές για να δημιουργήσεις!

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα σημαντικό και αρκετά μεγάλο project για το σπίτι. Ανάλογα με τις εργασίες που θα επιλέξεις να κάνεις, το κόστος ανακαίνισης μπορεί να φτάσει έως και χιλιάδες ευρώ, αν πρόκειται για ολική ανακαίνιση. 

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει για σένα όλα όσα θέλεις να μάθεις πριν προχωρήσεις στη διαδικασία και έχουμε βρει τους καλύτερους επαγγελματίες σε όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, για να σου εξασφαλίσουμε το μπάνιο που ονειρευόσουν. 

1. Αποξήλωση παλιού μπάνιου

Αν θέλεις να αλλάξεις τα παλιά σου είδη υγιεινής, τα πλακάκια ή να κάνεις επεμβάσεις στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, πρέπει πρώτα να γίνει αποξήλωση των παλαιών εγκαταστάσεων. Είναι το πρώτο βήμα στην ανακαίνιση μπάνιου και οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να το αναλάβουν για σένα. 

2. Σχεδιασμός νέου μπάνιου

Πώς ονειρεύεσαι το καινούργιο σου μπάνιο; Το θέλεις παραδοσιακό και με vintage νότες ή σε μίνιμαλ σκανδιναβικό ύφος; Συζήτησε την ιδέα που έχεις στο μυαλό σου με τους επαγγελματίες. Έτσι, εκείνοι θα μπορέσουν να σου κάνουν ένα λεπτομερές σχέδιο για μέγιστη λειτουργικότητα και στυλ.

3. Υδραυλικές - ηλεκτρολογικές εργασίες

Οι αξιολογημένοι υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι της πλατφόρμας μας φροντίζουν για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει στην ανακαίνιση του μπάνιου σου. Για παράδειγμα, αν σκέφτεσαι να αλλάξεις φωτισμό στο μπάνιο, σίγουρα θα χρειαστείς έμπειρο ηλεκτρολόγο. Ομοίως, αν οι σωληνώσεις σου είναι παλιές, σίγουρα θα χρειαστούν έλεγχο από υδραυλικό.

4. Αντικατάσταση ειδών υγιεινής

Σκέφτεσαι να αλλάξεις τουαλέτα ή μήπως νιπτήρα; Η αλλαγή ειδών υγιεινής είναι, ίσως, η πιο δημοφιλής εργασία στην ανακαίνιση του μπάνιου, είτε είναι ολική, είτε μερική. Συνήθως, επιλέγουμε ίδιες αποχρώσεις και γραμμές στα είδη υγιεινής, για να διατηρήσουμε την ομοιομορφία στη διακόσμηση του μπάνιου. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα κατάλληλα είδη υγιεινής, ειδικά για το μπάνιο που σχεδιάζεις.
ανακαίνιση μπάνιου μικρού

5. Αντικατάσταση πλακιδίων

Μαζί με την αλλαγή ειδών υγιεινής, η τοποθέτηση πλακιδίων κατέχει από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων για ανακαίνιση μπάνιου. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη και υλικά κατασκευής για πλακάκια, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Τα λευκά πλακάκια παραμένουν μια δημοφιλής επιλογή για μικρά μπάνια, που θέλουμε να μοιάζουν μεγαλύτερα.

Έπειτα, υπάρχουν πλακάκια με γεωμετρικά σχέδια, με φλοράλ απεικονίσεις, αλλά και μονόχρωμα πλακάκια που κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις ξεχωριστές αποχρώσεις τους. Αν χρειάζεσαι μια επαγγελματική γνώμη, ειδικά για το μπάνιο σου, οι επαγγελματίες μας βρίσκονται δίπλα σου ανά πάσα στιγμή.

6. Βάψιμο ταβανιού

Σίγουρα δε θα βάλεις πλακάκια και στο ταβάνι. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να φροντίσεις για το βάψιμό του, με χρώματα που αντέχουν στην υψηλή υγρασία του μπάνιου. Όμως, μπορεί να σκέφτεσαι να μη βάλεις πλακάκια και στο πάνω μέρος των τοίχων ή να αφήσεις εντελώς χωρίς πλακάκια έναν τοίχο.

Για κάθε περίπτωση, οι επαγγελματίες μας θα φροντίσουν το σωστό βάψιμο με τα καλύτερα υλικά, ώστε να εξασφαλίσουν στο χρώμα μεγάλη αντοχή στον χρόνο. 

7. Χτίσιμο - τοποθέτηση ντουζιέρας

Η ντουζιέρα είναι η λύση στο πρόβλημα του μικρού μπάνιου. Αν φοβάσαι ότι η μπανιέρα περιορίζει πολύ τον χώρο σου, μην το σκέφτεσαι καν. Μια χτιστή ντουζιέρα ή μια ντουζιέρα με καμπίνα θα σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι. Το χτίσιμο ντουζιέρας με πέτρα ή πλακάκια διαφόρων ειδών είναι μια πολύ αγαπημένη εργασία στην ανακαίνιση μπάνιου.

8. Τοποθέτηση μπανιέρας

Φυσικά, μπορείς να προτιμήσεις να βάλεις μπανιέρα στο μπάνιο σου. Ειδικά αν έχεις αρκετό χώρο για αυτή, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις. Άλλωστε, τι καλύτερο από το να επιστρέφεις στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να χαίρεσαι το αφρόλουτρό σου;

Τι πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση του μπάνιου σου;

Το πιο σημαντικό πράγμα, όταν σχεδιάζεις μια ανακαίνιση μπάνιου, είναι να αποφασίσεις από την αρχή για το στυλ και το ύφος διακόσμησης, αλλά και να καταλήξεις στον διαθέσιμο προϋπολογισμό σου. Αυτά τα δύο σημεία προσοχής θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερη επικοινωνία με τον επαγγελματία, έτσι ώστε όλη η διαδικασία να γίνει όπως τη θέλεις.

Είναι καλό να μην πάρεις μόνο μια προσφορά, αλλά να μιλήσεις με περισσότερους επαγγελματίες, για να καταλήξεις να συνεργαστείς με εκείνον που σε καταλαβαίνει πραγματικά. Για τον λόγο αυτό, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν, για να σου βρούμε τους κατάλληλους στην περιοχή σου!

Ποιες είναι οι τιμές για επιμέρους εργασίες σε μία ανακαίνιση μπάνιου;

Εργασία

Τιμές

Αντικατάσταση Πλακιδίων Μπάνιου

350-550€

Αντικατάσταση Πλακιδίων WC

150-230€

Αντικατάσταση Μπαταρίας Μπανιέρας

20-40€

Αντικατάσταση Μπαταρίας Νιπτήρα

20-40€

Αντικατάσταση Λεκάνης

30-65€

Αντικατάσταση Νιπτήρα

30-60€

Αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης & αποχέτευσης

160-300€

Αντικατάσταση μπανιέρας

80-100€

Τοποθέτηση Επίπλου Μπάνιου

80-100€

Οι τιμές αυτές είναι καθαρά ενδεικτικές και έχουν σαν στόχο να σου δώσουν μια πρώτη ιδέα για το πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου. Αν θέλεις προσωποποιημένη προσφορά, ειδικά για τις ανάγκες σου, αρκεί να συμπληρώσεις τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις προσφορές από εξειδικευμένους επαγγελματίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για ανακαίνιση μπάνιου;

Το πιο σημαντικό που πρέπει να αποφασίσεις, για να καθοριστεί η τιμή και το κόστος ανακαίνισης μπάνιου, είναι αν πρόκειται για ολική ή μερική ανακαίνιση, δηλαδή περίπου πόσες εργασίες χρειάζεσαι. Έπειτα, μεγάλη σημασία έχει πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το μπάνιο που χρειάζεται ανακαίνιση. Και όπως είναι φυσικό, σημασία έχουν και τα υλικά που θα επιλέξεις, γιατί δεν είναι όλα ίδια!

Συνήθως, τα μπάνια είναι κάτω από 20 τ.μ και μια ολοκληρωμένη πρόταση μπάνιου που δίνουν οι επαγγελματίες αναφέρεται σε αυτά τα μεγέθη. Αν το μπάνιο σου είναι πάνω από 20 τ.μ, είναι πολύ πιθανό το κόστος να αυξηθεί σημαντικά.

Στην αγορά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής, δάπεδα και έπιπλα μπάνιου. Έτσι, υπάρχει τεράστιο εύρος στο κόστος. Για παράδειγμα, η τιμή ενός νιπτήρα μπάνιου ξεκινάει από 25€ και φτάνει μέχρι 800€. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φτιάξει εξαρχής έναν προϋπολογισμό, έτσι ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Ο προϋπολογισμός είναι ένας παράγοντας που μπορείς να επηρεάσεις. Θα πρέπει να καταγράψεις το ποσό που διατίθεσαι να επωμιστείς για κάθε αντικείμενο που υπάρχει στο μπάνιο. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί, πως ακόμα και με την ύπαρξη προϋπολογισμού, συχνά προκύπτουν επιπλέον κόστη για ανακαίνιση μπάνιου.

Αν δε σε ενδιαφέρει μόνο το κόστος για ολική ανακαίνιση μπάνιου, είναι σημαντικό να ξέρεις τιμές και για μεμονωμένες εργασίες ανακαίνισης μπάνιου. Ωστόσο, πρέπει να έχεις υπόψη σου, ότι ανάλογα με τα υλικά που επιλέγεις, οι τιμές αυτές επηρεάζονται πάρα πολύ, καθώς τα κόστη αγοράς υλικών αλλάζουν.

Πώς θα οργανώσεις σωστά την ανακαίνιση μικρού μπάνιου;

1. Επίλεξε μίνιμαλ είδη υγιεινής, για να κερδίσεις χώρο.

2. Συνδύασε καλό φωτισμό και καθρέφτες. Ο επαρκής φωτισμός κάνει μεγάλη διαφορά.

3. Προτίμησε διαφορετικά μοτίβα στα πλακάκια για το πάτωμα και τους τοίχους.

4. Επίλεξε ντουζιέρα, αντί για μπανιέρα στο μικρό μπάνιο.

5. Κάνε έλεγχο - επισκευές για τα υδραυλικά - ηλεκτρολογικά του μπάνιου.

Πότε χρειάζονται αλλαγή οι υδραυλικές - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις;

Είναι καλό να γίνεται έλεγχος στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τουλάχιστον κάθε 20-25 χρόνια. Ωστόσο, αν ο επαγγελματίας κάνει τον έλεγχο και καταλήξει στο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος η ανακαίνιση μπάνιου να περιλαμβάνει τέτοιες εργασίες. Αντιθέτως, μπορείς να επενδύσεις τα χρήματά σου σε άλλα σημεία που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, όπως τα πλακάκια του μπάνιου!

Συμβουλές & Tips για να αποκτήσεις ένα λειτουργικό μπάνιο με υψηλή αισθητική!

Ζητήσαμε από τα αξιολογημένα συνεργεία ανακαινίσεων της υπηρεσίας μας να μοιραστούν μαζί μας συμβουλές για την ανακαίνιση μπάνιου που δεν σχετίζονται με τα υλικά και τα κόστη, αλλά με σημεία που πρέπει να προσέξεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Συγκεντρώσαμε τις πιο πολύτιμες από αυτές και τις μοιραζόμαστε μαζί σου για να σε βοηθήσουμε να σχεδιάσεις και να οργανώσεις σωστά μια ανακαίνιση μπάνιου:

 • Ιδιαίτερα αν έχεις ένα μικρό μπάνιο, είναι πολύ σημαντικό, με τις εργασίες ανακαίνισης, να αξιοποιήσεις κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου. Σημαντική βοήθεια για να το πετύχεις αυτό, θα σου δώσουν οι ντουζιέρες και οι νιπτήρες με λεπτή βάση.

 • Ακόμη, μην παραλείψεις κατά την επιλογή νέων ειδών υγιεινής, να επιλέξεις λειτουργικά έπιπλα που θα συνδυάζουν χρηστικότητα και ομορφιά. Όλα αυτά περιλαμβάνονται και σε μια ολοκληρωμένη πρόταση μπάνιου, που μπορεί να σου προσφέρει ένα έμπειρο συνεργείο ανακαίνισης.

 • Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο βασικά δωμάτια που χρειάζεται επαρκή φωτισμό. Ένας έξυπνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό, πέρα από τα φωτιστικά, είναι και οι καθρέφτες. Τοποθέτησε μεγάλους καθρέφτες σε στρατηγικά σημεία, για να διαχέεται καλύτερα το φως.

ανακαίνιση μπάνιου

 • Αν το μπάνιο σου έχει παράθυρο, προσπάθησε να το αφήνεις ακάλυπτο, όσο γίνεται, για να φέρνει στο χώρο φυσικό φως. Έπειτα, μπορείς να βάλεις και σύστημα κρυφού φωτισμού, αν δεν έχεις μεγάλους οικονομικούς περιορισμούς για το πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου.

 • Αν θέλεις ένα όμορφο και διαχρονικό μπάνιο, το καλύτερο σημείο για να πειραματιστείς διακοσμητικά, είναι το πάτωμα. Στους τοίχους, είναι καλό να προτιμήσεις ανοιχτόχρωμους τόνους, που θα προσθέτουν μέγεθος στο χώρο, χωρίς να κουράζουν.

 • Αντίθετα, για το πάτωμα του μπάνιου, μπορείς να κάνεις πιο εντυπωσιακές επιλογές, όπως είναι το μωσαϊκό, τα βότσαλα δαπέδου, ή η πατητή τσιμεντοκονία. Φυσικά, πρέπει να θυμάσαι ότι το πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα υλικά για το πάτωμα και τους τοίχους.

 • Στην ανακαίνιση μπάνιου υπάρχουν εργασίες, όπως είναι η αλλαγή σωληνώσεων και αποχέτευσης, που δύσκολα μπορούν να επαναληφθούν, καθώς συνοδεύονται από μεγάλη ταλαιπωρία και απαιτούν αρκετές άλλες διορθωτικές εργασίες. 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες ιδέες για την ανακαίνιση μπάνιου και να κάνεις τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι σου, μπορείς να διαβάσεις και τον οδηγό ανακαίνισης που δημιουργήσαμε.

Δείγματα εργασιών επαγγελματιών μας για ανακαίνιση μπάνιου πριν & μετά

Πριν επιλέξεις επαγγελματία για την ανακαίνιση μπάνιου, μπορείς να ζητήσεις να δεις αξιολογήσεις πελατών, αλλά και κάποια δείγματα εργασιών. Οι συνεργάτες μας μπορούν να αλλάξουν εντελώς ένα μπάνιο, όπως αυτό:
ανακαίνιση μπάνιου πριν & μετά

Με τις κατάλληλες εργασίες, αισθητικές και υδραυλικές, ένα παλιομοδίτικο μπάνιο μπορεί να αλλάξει εντελώς. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για ανακαίνιση μπάνιου πριν & μετά:
ανακαίνιση μπάνιου πριν & μετά

4,54 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν την Ανακαίνιση του Μπάνιου τους

φωτογραφία επαγγελματία
PAULIN MARKU
38 αξιολογήσεις

Η συνεργασία με τον Paulin υπήρξε άψογη. Είναι σωστός επαγγελματίας, με φιλικές τιμές και πρόθυμος να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα προ…

φωτογραφία επαγγελματία
Μανώλης Λαμπαρδάκης
34 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία και ταχύτητα

φωτογραφία επαγγελματία
DEL CONSTRUCTION Δημήτρης Λιαπάτης
25 αξιολογήσεις

Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικός και ως επαγγελματίας αλλά και ο άνθρωπος. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου αμέσως και τελικά την κέρδισε επάξια. Ήτ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Στράτος Μπιρλής
10 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, μου ανακαίνισε ένα παμπάλαιο μπάνιο και έκανε εξαιρετική δουλειά. Για όλες τις κακοτεχνίες που υπήρχαν, είχε ιδέε…

φωτογραφία επαγγελματία
Υδατοτεχνική Ανακαινίσεις κτιρίων
9 αξιολογήσεις

Επαγγελματική δουλειά, Ελπίζουμε να συνεργαστούμε μέλλον ακόμα

Σχετικά άρθρα

Ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου: Οι κορυφαίες τάσεις για την ολική ανανέωση του χώρου σου!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα

Μοντέρνα Πλακάκια Μπάνιου: 7 Σχέδια και Συνδυασμοί για να Ανανεώσεις το Μπάνιο σου!

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαινίσεις το μπάνιο σου; Αν ναι, ξεκίνα με τα πλακάκια! Τα πλακάκια μπάνιου αποτελούν τη βασική

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Ανακαίνιση Μπάνιου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Άκης Αρουτζίδης

Κέντρο Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακαίνιση μπάνιου, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μου, είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για να φέρω εις πέρας τις τεχνικές εργασίες που χρειάζεστε, στις πιο προσιτές τιμές. Είμαι στη διάθεσή σας, για να συζητήσουμε για το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε και να σας δώσω την προσφορά μου!

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
38 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση μπάνιου για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι εργασίες που παρέχουμε αφορούν ολόκληρο το μπάνιο, από το ταβάνι έως το πάτωμα, καθώς φροντίζουμε και για κάθε οικοδομική εργασία και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας χρειαστείτε, με εγγυημένα αποτελέσματα!

Γεώργιος Λαυτσής

Θεσσαλονίκη
15 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 15 χρόνια, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου. Συνδυάζουμε πείρα με τεχνογνωσία και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες μεθόδους και τακτικές που εξασφαλίζουν την ταχύτατη και ποιοτική ολοκλήρωση των εργασιών μας. Προτιμήστε μας, για να σας αποδείξουμε πως αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας!

Υδατοτεχνική Ανακαινίσεις κτιρίων

Κέντρο Αθήνας
9 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανακαίνισης μπάνιου, όπου εξυπηρετούμε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Από τις επεμβάσεις στα υδραυλικά, έως την αλλαγή των πλακιδίων σας, έχουμε τη λύση διαθέσιμη, αρκεί να μελετήσουμε το χώρο! Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές, ακόμα και για ολοκληρωμένη ανακαίνιση μπάνιου. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Θανάσης Παπαντώνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ προσφέρουμε λύσεις για ανακαίνιση μπάνιου, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Θέλουμε πάντα οι πελάτες μας να μένουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της εργασίας μας και γι' αυτό λειτουργούμε με ταχύτητα, αλλά και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, έτσι ώστε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Μαστροτεχνική Group
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
3 τ.μ. - 5 τ.μ. Κόστος: 60,00€
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Βριλήσσια
Εκτελέστηκε από
Βασίλης Γκέκας
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
3 τ.μ. - 5 τ.μ. Κόστος: 1200,00€
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Δήμος Παύλου Μελά
Εκτελέστηκε από
ALS GREECE CONSTRUCTION
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
3 τ.μ. - 5 τ.μ. Κόστος: 1200,00€
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Αχαρνές
Εκτελέστηκε από
DEL CONSTRUCTION Δημήτρης Λιαπάτης
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
6 τ.μ. - 10 τ.μ. Κόστος: 2150,00€
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Ραφήνα
Εκτελέστηκε από
Βασίλης Τσοπάνης
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
Πάνω από 10 τ.μ. Κόστος: 1000,00€