160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Ανακαίνιση μπάνιου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν το μπάνιο όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.

Δωρεάν προσφορές άμεσα

Απόλυτα προσωποποιημένες και λειτουργικές λύσεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 130+ συνεργεία μας κάνουν την ανακαίνιση την καλύτερη επένδυση. Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.
π.χ.: Μερική, Πλήρη
 • Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
 • Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
π.χ.: 3 τ.μ. - 5 τ.μ., 6 τ.μ. - 10 τ.μ.
 • Έως 2 τ.μ.
 • 3 τ.μ. - 5 τ.μ.
 • 6 τ.μ. - 10 τ.μ.
 • Πάνω από 10 τ.μ.
π.χ.: Αντικατάσταση ειδών υγιεινής, Άλλες εργασίες
 • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής, Αλλαγή σωληνώσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων - Συνιστάται σε όλα τα σπίτια άνω των 30 ετών, Αλλαγή θερμαντικού σώματος (καλοριφέρ)
 • Αφορά και αλλες εργασίες (π.χ πλακάκια, βάψιμο, ηλεκτρολογικά)
π.χ.: Ενοικιαστής, Ιδιοκτήτης
 • Ενοικιαστής
 • Δεν έχω αγοράσει ή νοικιάσει ακόμη το σπίτι
 • Δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά έχω λάβει την άδεια από τον ιδιοκτήτη
 • Ιδιοκτήτης
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 04/7/2020

Ανακαίνιση μπάνιου: Δες ιδέες, συμβουλές & τιμές για να δημιουργήσεις!

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα σημαντικό και αρκετά μεγάλο project για το σπίτι. Ανάλογα με τις εργασίες που θα επιλέξεις να κάνεις, το κόστος ανακαίνισης μπορεί να φτάσει έως και χιλιάδες ευρώ, αν πρόκειται για ολική ανακαίνιση. 

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει για σένα όλα όσα θέλεις να μάθεις πριν προχωρήσεις στη διαδικασία και έχουμε βρει τους καλύτερους επαγγελματίες σε όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, για να σου εξασφαλίσουμε το μπάνιο που ονειρευόσουν.

Ποιες είναι οι τιμές για επιμέρους εργασίες σε μία ανακαίνιση μπάνιου;

 • Η πιο οικονομική εργασία ανακαίνισης μπάνιου είναι η αλλαγή μπαταρίας νιπτήρα ή μπανιέρας, που ξεκινά στα 20€.

 • Η αλλαγή πλακιδίων ξεκινά περίπου από τα 350€.

 • Για τοποθέτηση νέου επίπλου μπάνιου, η τιμή ξεκινά περίπου στα 80€.

Δες εδώ περισσότερες εργασίες για το μπάνιο σου και ενδεικτικές τιμές:

Εργασία Τιμές
Αντικατάσταση Πλακιδίων Μπάνιου 350-550€
Αντικατάσταση Πλακιδίων WC 150-230€
Αντικατάσταση Μπαταρίας Μπανιέρας 20-40€
Αντικατάσταση Μπαταρίας Νιπτήρα 20-40€
Αντικατάσταση Λεκάνης 30-65€
Αντικατάσταση Νιπτήρα 30-60€
Αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης & αποχέτευσης 160-300€
Αντικατάσταση μπανιέρας 80-100€
Τοποθέτηση Επίπλου Μπάνιου 80-100€

Οι τιμές αυτές είναι καθαρά ενδεικτικές και έχουν σαν στόχο να σου δώσουν μια πρώτη ιδέα για το πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου. Αν θέλεις προσωποποιημένη προσφορά, ειδικά για τις ανάγκες σου, αρκεί να συμπληρώσεις τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις προσφορές από εξειδικευμένους επαγγελματίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εργασίες ανακαίνισης;

1. Αποξήλωση παλιού μπάνιου

Αν θέλεις να αλλάξεις τα παλιά σου είδη υγιεινής, τα πλακάκια ή να κάνεις επεμβάσεις στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, πρέπει πρώτα να γίνει αποξήλωση των παλαιών εγκαταστάσεων. Είναι το πρώτο βήμα στην ανακαίνιση μπάνιου και οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να το αναλάβουν για σένα. 

2. Σχεδιασμός νέου μπάνιου

Πώς ονειρεύεσαι το καινούργιο σου μπάνιο; Το θέλεις παραδοσιακό και με vintage νότες ή σε μίνιμαλ σκανδιναβικό ύφος; Συζήτησε την ιδέα που έχεις στο μυαλό σου με τους επαγγελματίες. Έτσι, εκείνοι θα μπορέσουν να σου κάνουν ένα λεπτομερές σχέδιο για μέγιστη λειτουργικότητα και στυλ.

3. Υδραυλικές - ηλεκτρολογικές εργασίες

Οι αξιολογημένοι υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι της πλατφόρμας μας φροντίζουν για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει στην ανακαίνιση του μπάνιου σου. Για παράδειγμα, αν σκέφτεσαι να αλλάξεις φωτισμό στο μπάνιο, σίγουρα θα χρειαστείς έμπειρο ηλεκτρολόγο. Ομοίως, αν οι σωληνώσεις σου είναι παλιές, σίγουρα θα χρειαστούν έλεγχο από υδραυλικό.

4. Αντικατάσταση ειδών υγιεινής

Σκέφτεσαι να αλλάξεις τουαλέτα ή μήπως νιπτήρα; Η αλλαγή ειδών υγιεινής είναι, ίσως, η πιο δημοφιλής εργασία στην ανακαίνιση του μπάνιου, είτε είναι ολική, είτε μερική. Συνήθως, επιλέγουμε ίδιες αποχρώσεις και γραμμές στα είδη υγιεινής, για να διατηρήσουμε την ομοιομορφία στη διακόσμηση του μπάνιου. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα κατάλληλα είδη υγιεινής, ειδικά για το μπάνιο που σχεδιάζεις.

5. Αντικατάσταση πλακιδίων

Μαζί με την αλλαγή ειδών υγιεινής, η τοποθέτηση πλακιδίων κατέχει από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων για ανακαίνιση μπάνιου. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη και υλικά κατασκευής για πλακάκια, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Τα λευκά πλακάκια παραμένουν μια δημοφιλής επιλογή για μικρά μπάνια, που θέλουμε να μοιάζουν μεγαλύτερα.

Έπειτα, υπάρχουν πλακάκια με γεωμετρικά σχέδια, με φλοράλ απεικονίσεις, αλλά και μονόχρωμα πλακάκια που κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις ξεχωριστές αποχρώσεις τους. Αν χρειάζεσαι μια επαγγελματική γνώμη, ειδικά για το μπάνιο σου, οι επαγγελματίες μας βρίσκονται δίπλα σου ανά πάσα στιγμή.

6. Βάψιμο ταβανιού

Σίγουρα δε θα βάλεις πλακάκια και στο ταβάνι. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να φροντίσεις για το βάψιμό του, με χρώματα που αντέχουν στην υψηλή υγρασία του μπάνιου. Όμως, μπορεί να σκέφτεσαι να μη βάλεις πλακάκια και στο πάνω μέρος των τοίχων ή να αφήσεις εντελώς χωρίς πλακάκια έναν τοίχο.

Για κάθε περίπτωση, οι επαγγελματίες μας θα φροντίσουν το σωστό βάψιμο με τα καλύτερα υλικά, ώστε να εξασφαλίσουν στο χρώμα μεγάλη αντοχή στον χρόνο. 

7. Χτίσιμο - τοποθέτηση ντουζιέρας

Η ντουζιέρα είναι η λύση στο πρόβλημα του μικρού μπάνιου. Αν φοβάσαι ότι η μπανιέρα περιορίζει πολύ τον χώρο σου, μην το σκέφτεσαι καν. Μια χτιστή ντουζιέρα ή μια ντουζιέρα με καμπίνα θα σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι. Το χτίσιμο ντουζιέρας με πέτρα ή πλακάκια διαφόρων ειδών είναι μια πολύ αγαπημένη εργασία στην ανακαίνιση μπάνιου.

8. Τοποθέτηση μπανιέρας

Φυσικά, μπορείς να προτιμήσεις να βάλεις μπανιέρα στο μπάνιο σου. Ειδικά αν έχεις αρκετό χώρο για αυτή, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις. Άλλωστε, τι καλύτερο από το να επιστρέφεις στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να χαίρεσαι το αφρόλουτρό σου;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για ανακαίνιση μπάνιου;

Το πιο σημαντικό που πρέπει να αποφασίσεις, για να καθοριστεί η τιμή και το κόστος ανακαίνισης μπάνιου, είναι αν πρόκειται για ολική ή μερική ανακαίνιση, δηλαδή περίπου πόσες εργασίες χρειάζεσαι. Έπειτα, μεγάλη σημασία έχει πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το μπάνιο που χρειάζεται ανακαίνιση. Και όπως είναι φυσικό, σημασία έχουν και τα υλικά που θα επιλέξεις, γιατί δεν είναι όλα ίδια!

 • Μέγεθος μπάνιου

Συνήθως, τα μπάνια είναι κάτω από 20 τ.μ και μια ολοκληρωμένη πρόταση μπάνιου που δίνουν οι επαγγελματίες αναφέρεται σε αυτά τα μεγέθη. Αν το μπάνιο σου είναι πάνω από 20 τ.μ, είναι πολύ πιθανό το κόστος να αυξηθεί σημαντικά.

 • Υλικά που θα χρησιμοποιήσεις

Στην αγορά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής, δάπεδα και έπιπλα μπάνιου. Έτσι, υπάρχει τεράστιο εύρος στο κόστος. Για παράδειγμα, η τιμή ενός νιπτήρα μπάνιου ξεκινάει από 25€ και φτάνει μέχρι 800€. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φτιάξει εξαρχής έναν προϋπολογισμό, έτσι ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

 • Εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις

Αν δεν χρειάζεσαι ολική ανακαίνιση μπάνιου, το κόστος θα καθοριστεί από το είδος των εργασιών που θέλεις να κάνεις στο μπάνιο σου.

 • Ο προϋπολογισμός που έχεις για τις εργασίες ανακαίνισης

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις και να έχεις καταγράψει το ποσό που διατίθεσαι να διαθέσεις. Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και οικονομικές αντοχές, τις εργασίες και τα υλικά που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις,

Πώς θα οργανώσεις σωστά την ανακαίνιση μικρού μπάνιου;

 • Επίλεξε μίνιμαλ είδη υγιεινής, για να κερδίσεις χώρο.

 • Συνδύασε καλό φωτισμό και καθρέφτες. Ο επαρκής φωτισμός κάνει μεγάλη διαφορά.

 • Προτίμησε διαφορετικά μοτίβα στα πλακάκια για το πάτωμα και τους τοίχους.

 • Επίλεξε ντουζιέρα, αντί για μπανιέρα στο μικρό μπάνιο.

 • Κάνε έλεγχο - επισκευές για τα υδραυλικά - ηλεκτρολογικά του μπάνιου.

Πότε χρειάζονται αλλαγή οι υδραυλικές - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις;

Είναι καλό να γίνεται έλεγχος στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τουλάχιστον κάθε 20-25 χρόνια. Ωστόσο, αν ο επαγγελματίας κάνει τον έλεγχο και καταλήξει στο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος η ανακαίνιση μπάνιου να περιλαμβάνει τέτοιες εργασίες.

Αντιθέτως, μπορείς να επενδύσεις τα χρήματά σου σε άλλα σημεία που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, όπως τα πλακάκια του μπάνιου!

Τι πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση του μπάνιου σου;

Εφόσον αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να ανακαινίσεις το μπάνιο σου, πρέπει να αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις, ακόμα κι αν απαιτεί αρκετή έρευνα στην αρχή, για το είδος των αλλαγών που θέλεις να κάνεις, αλλά και το διαθέσιμο budget σου.
Εφόσον έχες αποφασίσει για το είδος των αλλαγών (π.χ έπιπλα μπάνιου, χρώματα, πλακάκια ή άλλο υλικό σε δάπεδο και τοίχους, λεκάνες και άλλα είδη υγιεινής κτλ), θα πρέπει να έχεις ξεκάθαρο το ύψος του προϋπολογισμού που έχεις για την ανακαίνιση.
Αυτό θα σε βοηθήσει να προτεραιοποιήσεις τις εργασίες, αλλά και την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσεις.
Παράλληλα, επειδή πλέον υπάρχει πλειάδα επιλογών για υλικά, το να ξέρεις τι στυλ και ύφος θέλεις να έχει το μπάνιο σου, θα σε βοηθήσουν σημαντικά στο να καταλήξεις σε εργασίες και στα υλικά, που θα σε φέρουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συμβουλές & Tips για να αποκτήσεις ένα λειτουργικό μπάνιο με υψηλή αισθητική!

Ζητήσαμε από τα αξιολογημένα συνεργεία ανακαινίσεων της υπηρεσίας μας να μοιραστούν μαζί μας συμβουλές για την ανακαίνιση μπάνιου που δεν σχετίζονται με τα υλικά και τα κόστη, αλλά με σημεία που πρέπει να προσέξεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Συγκεντρώσαμε τις πιο πολύτιμες από αυτές και τις μοιραζόμαστε μαζί σου για να σε βοηθήσουμε να σχεδιάσεις και να οργανώσεις σωστά μια ανακαίνιση μπάνιου:

 • Ιδιαίτερα αν έχεις ένα μικρό μπάνιο, είναι πολύ σημαντικό, με τις εργασίες ανακαίνισης, να αξιοποιήσεις κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου. Σημαντική βοήθεια για να το πετύχεις αυτό, θα σου δώσουν οι ντουζιέρες και οι νιπτήρες με λεπτή βάση.

 • Ακόμη, μην παραλείψεις κατά την επιλογή νέων ειδών υγιεινής, να επιλέξεις λειτουργικά έπιπλα που θα συνδυάζουν χρηστικότητα και ομορφιά. Όλα αυτά περιλαμβάνονται και σε μια ολοκληρωμένη πρόταση μπάνιου, που μπορεί να σου προσφέρει ένα έμπειρο συνεργείο ανακαίνισης.

 • Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο βασικά δωμάτια που χρειάζεται επαρκή φωτισμό. Ένας έξυπνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό, πέρα από τα φωτιστικά, είναι και οι καθρέφτες. Τοποθέτησε μεγάλους καθρέφτες σε στρατηγικά σημεία, για να διαχέεται καλύτερα το φως.

ανακαίνιση μπάνιου

 • Αν το μπάνιο σου έχει παράθυρο, προσπάθησε να το αφήνεις ακάλυπτο, όσο γίνεται, για να φέρνει στο χώρο φυσικό φως. Έπειτα, μπορείς να βάλεις και σύστημα κρυφού φωτισμού, αν δεν έχεις μεγάλους οικονομικούς περιορισμούς για το πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου.

 • Αν θέλεις ένα όμορφο και διαχρονικό μπάνιο, το καλύτερο σημείο για να πειραματιστείς διακοσμητικά, είναι το πάτωμα. Στους τοίχους, είναι καλό να προτιμήσεις ανοιχτόχρωμους τόνους, που θα προσθέτουν μέγεθος στο χώρο, χωρίς να κουράζουν.

 • Αντίθετα, για το πάτωμα του μπάνιου, μπορείς να κάνεις πιο εντυπωσιακές επιλογές, όπως είναι το μωσαϊκό, τα βότσαλα δαπέδου, ή η πατητή τσιμεντοκονία. Φυσικά, πρέπει να θυμάσαι ότι το πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα υλικά για το πάτωμα και τους τοίχους.

 • Στην ανακαίνιση μπάνιου υπάρχουν εργασίες, όπως είναι η αλλαγή σωληνώσεων και αποχέτευσης, που δύσκολα μπορούν να επαναληφθούν, καθώς συνοδεύονται από μεγάλη ταλαιπωρία και απαιτούν αρκετές άλλες διορθωτικές εργασίες. 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες ιδέες για την ανακαίνιση μπάνιου και να κάνεις τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι σου, μπορείς να διαβάσεις και τον οδηγό ανακαίνισης που δημιουργήσαμε.

Δείγματα εργασιών επαγγελματιών μας για ανακαίνιση μπάνιου πριν & μετά

Πριν επιλέξεις επαγγελματία για την ανακαίνιση μπάνιου, μπορείς να ζητήσεις να δεις αξιολογήσεις πελατών, αλλά και κάποια δείγματα εργασιών. Οι συνεργάτες μας μπορούν να αλλάξουν εντελώς ένα μπάνιο, όπως αυτό:
ανακαίνιση μπάνιου πριν & μετά

Με τις κατάλληλες εργασίες, αισθητικές και υδραυλικές, ένα παλιομοδίτικο μπάνιο μπορεί να αλλάξει εντελώς. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για ανακαίνιση μπάνιου πριν & μετά:
ανακαίνιση μπάνιου πριν & μετά

4,55 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν την Ανακαίνιση του Μπάνιου τους

φωτογραφία επαγγελματία
PAULIN MARKU
44 αξιολογήσεις

Ακριβής στα ραντεβού συνεννοήσιμος πολύ καλή τεχνογνωσία και πολύ καλή η σχέση κόστους --ποιότητας εργασίας.

φωτογραφία επαγγελματία
PAULIN MARKU
44 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας με σωστή ομάδα. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά ανακαίνιση και βοήθησε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας με οργανωτικότητα και επαγγελματισμό. Φρόντισε να προχωρήσει η ανακαίνιση ομαλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς περιττές ενέργειες και σωστή καθοδήγηση. Ήταν εκεί κάθε φορά που χρειάστηκε επικοινωνία συνεπής στους χρόνους του και το αποτέλεσμα των εργασιών ήταν απόλυτα ικανοποιητικό και ποιοτικό. Συστήνεται ανπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Εμμανουήλ Τσιρδήμος
20 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός σε όλα!

φωτογραφία επαγγελματία
Γεώργιος Λαυτσής
16 αξιολογήσεις

Συνεπής επαγγελματίας με λύσεις σε ότι προέκυψε. Πολύ καλή συμπεριφορά από τα άτομα του συνεργείου του. Τηρήθηκαν όλα τα συμφωνηθέντα και λεπτομέρειες και μικρο-υλικά που χρειάστηκαν, τα είχε μαζί του.

Douleutaras.gr λογότυπο
Στράτος Μπιρλής
11 αξιολογήσεις

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΜΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΑΠΟΛΥΤΆ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ .

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Ανακαίνιση Μπάνιου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Μιχάλης Κατσαρός

Πειραιάς
75 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις υδραυλικές εργασίες και την τοποθέτηση επίπλων μπάνιου. Έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για την ανακαίνιση μπάνιου, είμαι σε θέση να προτείνω για τον χώρο σας ιδέες που συνδυάζουν την πρακτικότητα και την υψηλή αισθητική. Προτιμήστε με και θα φροντίσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας!

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
44 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση μπάνιου για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι εργασίες που παρέχουμε αφορούν ολόκληρο το μπάνιο, από το ταβάνι έως το πάτωμα, καθώς φροντίζουμε και για κάθε οικοδομική εργασία και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας χρειαστείτε, με εγγυημένα αποτελέσματα!

Μανώλης Λαμπαρδάκης

Κέντρο Αθήνας
84 αξιολογήσεις

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις, αλλά και ιδιοκτήτες κατοικιών, για τους οποίους αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση μπάνιου, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι μας έχουν υπόψη τους για κάθε έργο που σκέφτονται να πραγματοποιήσουν. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά, χάρη στα οποία μπορούμε να επιτυγχάνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

Άκης Αρουτζίδης

Κέντρο Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακαίνιση μπάνιου, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μου, είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για να φέρω εις πέρας τις τεχνικές εργασίες που χρειάζεστε, στις πιο προσιτές τιμές. Είμαι στη διάθεσή σας, για να συζητήσουμε για το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε και να σας δώσω την προσφορά μου!

DEL CONSTRUCTION Δημήτρης Λιαπάτης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
25 αξιολογήσεις

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι έμπειρο και άρτια καταρτισμένο στην ανακαίνιση μπάνιου. Έχοντας αναλάβει πολυάριθμες υπηρεσίες για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, είμαστε σε θέση να σας κάνουμε προτάσεις ειδικά για τον χώρο σας, με μεράκι και πάθος για τη δουλειά μας. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές και σίγουρα δεν θα σας αποτρέψουν από το να μας επιλέξετε!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Νέα Σμύρνη
Εκτελέστηκε από
Άκης Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
3 τ.μ. - 5 τ.μ. Κόστος: 1300,00€
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Δήμος Θέρμης
Εκτελέστηκε από
ALS GREECE C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
3 τ.μ. - 5 τ.μ. Κόστος: 1420,00€
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Γαλάτσι
Εκτελέστηκε από
Θανάσης Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
3 τ.μ. - 5 τ.μ. Κόστος: 1000,00€
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
INTER KTISMA Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
Έως 2 τ.μ. Κόστος: 1000,00€
Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
Νέα Σμύρνη
Εκτελέστηκε από
Kyrillos L.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
Τετραγωνικά μέτρα μπάνιου:
3 τ.μ. - 5 τ.μ. Κόστος: 250,00€

Σχετικά άρθρα

Ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου: Οι κορυφαίες τάσεις για την ολική ανανέωση του χώρου σου!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα

Μοντέρνα Πλακάκια Μπάνιου: 7 Σχέδια και Συνδυασμοί για να Ανανεώσεις το Μπάνιο σου!

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαινίσεις το μπάνιο σου; Αν ναι, ξεκίνα με τα πλακάκια! Τα πλακάκια μπάνιου αποτελούν τη βασική

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές