Ανακαίνιση Μπάνιου

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ανακαίνιση μπάνιου: Πώς θα πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα;

Η ανακαίνιση μπάνιου, είτε ολική, είτε μερική, δεν είναι μια διαδικασία, στην οποία μπαίνει συχνά ένα σπίτι. Είναι μια διαδικασία με σχετικά υψηλό κόστος, που συνήθως γίνεται κάθε λίγα χρόνια, με σκοπό να ομορφύνουμε το χώρο μας και να τον κάνουμε πιο λειτουργικό, ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα στο σπίτι.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών εργασίες, που μπορούν να γίνουν σε μια ανακαίνιση μπάνιου. Μπορείς να αλλάξεις πλακάκια και είδη υγιεινής, να βάψεις τους τοίχους, να επιδιορθώσεις τα υδραυλικά σου, ακόμα και να τοποθετήσεις νέα ντουζιέρα, ή μπανιέρα. Ανάλογα με τις εργασίες που χρειάζεσαι, επιλέγεις τη μερική, ή ολική ανακαίνιση, με το ανάλογο κόστος.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, πριν πάρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση μπάνιου. Με τις πληροφορίες που ακολουθούν, ελπίζουμε να σε εμπνεύσουμε και να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που χρειάζεσαι!

ανακαίνιση μπάνιου

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εργασίες για ανακαίνιση μπάνιου;

Κάθε σπίτι μπορεί να έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικό σκοπό, για τον οποίο κάνει ανακαίνιση μπάνιου. Εμείς ρωτήσαμε τους έμπειρους τεχνικούς μας, ποιες εργασίες αναλαμβάνουν συχνότερα και σου τις παρουσιάζουμε:

  • Αποξήλωση παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακάκια, υδραυλικές εγκαταστάσεις)

  • Σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα

  • Εργασίες για νέες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

  • Επιδιόρθωση στις παρούσες εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης

  • Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής

  • Τοποθέτηση πλακιδίων

  • Βάψιμο ταβανιού

  • Χτίσιμο ντουζιέρας - Τοποθέτηση καμπίνας ντουζιέρας

  • Τοποθέτηση μπανιέρας

Για όλες αυτές τις εργασίες, αλλά και ό,τι άλλο χρειαστείς στην ανακαίνιση μπάνιου του σπιτιού σου, έχουμε την καλύτερη λύση. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις άμεσα και υπεύθυνα, τους καλύτερους τεχνικούς για να ανακαινίσουν το μπάνιο σου.

ανακαίνιση μπάνιου

Πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου;

Το μέσο κόστος για μια ολική ανακαίνιση μπάνιου είναι 1200€. Το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις 500-3000€, ανάλογα με τον τύπο της ανακαίνισης, το είδος των εργασιών και τα τετραγωνικά μέτρα του μπάνιου. Παρακάτω, ακολουθούν οι πιο σημαντικοί παράγοντες, που επηρεάζουν τις τιμές στην ανακαίνιση μπάνιου:

1. Τετραγωνικά μέτρα του μπάνιου

Είναι δεδομένο, ότι το μέγεθος του μπάνιου θα έχει τον κύριο λόγο στη διαμόρφωση του κόστους για ολική ανακαίνιση. Τα μικρότερα μπάνια θα χρειαστούν λιγότερα υλικά, όπως σωληνώσεις και πλακάκια και λιγότερη ώρα εργασίας, με συνέπεια το μικρότερο κόστος.

Συνήθως, τα μπάνια είναι κάτω από 20 τ.μ και μια ολοκληρωμένη πρόταση μπάνιου που δίνουν οι επαγγελματίες αναφέρεται σε αυτά τα μεγέθη. Αν το μπάνιο σου είναι πάνω από 20 τ.μ, είναι πολύ πιθανό το κόστος να αυξηθεί σημαντικά.

2. Υλικά για την ανακαίνιση μπάνιου

Στην αγορά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής, δάπεδα και έπιπλα μπάνιου. Έτσι, υπάρχει τεράστιο εύρος στο κόστος. Για παράδειγμα, η τιμή ενός νιπτήρα μπάνιου ξεκινάει από 25€ και φτάνει μέχρι 800€. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φτιάξει εξαρχής έναν προϋπολογισμό, έτσι ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Ο προϋπολογισμός είναι ένας παράγοντας που μπορείς να επηρεάσεις. Θα πρέπει να καταγράψεις το ποσό που διατίθεσαι να επωμιστείς για κάθε αντικείμενο που υπάρχει στο μπάνιο. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί, πως ακόμα και με την ύπαρξη προϋπολογισμού, συχνά προκύπτουν επιπλέον κόστη για ανακαίνιση μπάνιου.

3. Είδος ανακαίνισης (ολική- μερική)

Μια ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να είναι, είτε ολική, είτε μερική. Αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή και εξαρτάται από τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό σου και τις αλλαγές που πρόκειται να κάνεις. Το κόστος της ολικής ανακαίνισης μπάνιου κυμαίνεται στην αγορά, από 700-1700€.

Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στη μερική ανακαίνιση, συχνά δεν περιλαμβάνουν εργασίες για νέες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ενδεικτικά, το κόστος της μερικής ανακαίνισης κυμαίνεται στην αγορά από 500-1200€.

ανακαίνιση μπάνιου

4. Κόστος για μεμονωμένες εργασίες

Αν δε σε ενδιαφέρει μόνο το κόστος για ολική ανακαίνιση μπάνιου, είναι σημαντικό να ξέρεις τιμές και για μεμονωμένες εργασίες ανακαίνισης μπάνιου. Ωστόσο, πρέπει να έχεις υπόψη σου, ότι ανάλογα με τα υλικά που επιλέγεις, οι τιμές αυτές επηρεάζονται πάρα πολύ, καθώς τα κόστη αγοράς υλικών αλλάζουν.

ανακαίνιση μπάνιου

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Ποια διαδικασία ακολουθούν οι επαγγελματίες μας για ολοκληρωμένες ανακαινίσεις μπάνιου;

Το πιο σημαντικό στοιχείο για μια επιτυχημένη ανακαίνιση μπάνιου είναι η οργάνωση. Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για το χώρο σου, είτε χρειάζεσαι μερική, είτε ολική ανακαίνιση. Παρακάτω, ακολουθούν τα βήματα που ακολουθούν οι επαγγελματίες μας στις ανακαινίσεις μπάνιου:

1. Μελέτη του χώρου

Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης, είναι απαραίτητο να γίνει η σχετική μελέτη από το συνεργείο και να συζητήσετε, σχετικά με τις εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι καλό να έχεις αποφασίσει, σχετικά με το στυλ που θέλεις να ακολουθήσεις, έτσι ώστε να μπορέσουν να σου κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις με κατάλληλα υλικά.

2. Εκτίμηση κόστους

Αφού συμφωνήσετε, σχετικά με τις εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, είναι σημαντικό να υπολογιστεί το κόστος των εργασιών. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν την καλύτερη προσφορά για ανακαίνιση μπάνιου, ανάλογα με τις εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

3. Προμήθεια υλικών ανακαίνισης

Για την ανακαίνιση μπάνιου που σχεδιάζεις, έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς τα υλικά που έχετε συμφωνήσει με τον επαγγελματία ή να του αναθέσεις την προμήθεια, ώστε να μη χάσεις χρόνο, αναζητώντας τις κατάλληλες επιλογές. Αν αλλάζεις πλακάκια μπάνιου, σου συστήνουμε να προμηθευτείς περισσότερα από όσα χρειάζεσαι, έτσι ώστε να καλυφθείς, σε κάθε περίπτωση φθοράς.

4. Πραγματοποίηση εργασιών

Αφού αγοραστούν τα υλικά για την ανακαίνιση μπάνιου, είναι ώρα για την πραγματοποίηση των εργασιών που έχουν συμφωνηθεί. Αν το σπίτι σου είναι σχετικά παλιό, συστήνουμε να κάνεις οπωσδήποτε έλεγχο και επισκευές στα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά του μπάνιου. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να καλύψουν κάθε ανάγκη σου, με τα πιο ελκυστικά πακέτα τιμών για ανακαινίσεις.

ανακαίνιση μπάνιου

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία ανακαίνισης του Douleutaras.gr για την ανακαίνιση μπάνιου;

Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην ανακαίνιση μπάνιου. Καθημερινά, αναλαμβάνουν εργασίες για μερική και ολική ανακαίνιση, φέρνοντας εγγυημένα αποτελέσματα. Από απλές επισκευές στα υδραυλικά, έως την αποξήλωση ειδών υγιεινής και πλακιδίων και την αντικατάστασή τους με νέα, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν!

Αν, λοιπόν, θέλεις να πάρεις προσφορές για ανακαίνιση μπάνιου, δε χρειάζεται να ψάξεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, με λίγα μόνο κλικ και πάρε τις καλύτερες προσφορές για ανακαινίσεις μπάνιου από έμπειρα συνεργεία στην περιοχή σου, στο πιο προσιτό κόστος για ολική ανακαίνιση μπάνιου!

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου;
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης στην περιοχή σου

Γιώργος Κ.
289 αξιολογήσεις
Επαγγελματισμός, ευγένεια και άμεση εξυπηρέτηση!
Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
Ο λάζαρος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Με το που ήρθε στον χώρο να δει τι εργασία έπρεπε να γίνει, μου πρότεινε ακριβώς αυτά που έπρε...
Mastoras
117 αξιολογήσεις
Γιάννης Β.
95 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και οικονομικός επαγγελματίας!
Δημήτρης Π.
75 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Π...
Γιάννης Νίκος Γ.
65 αξιολογήσεις
θα ήθελα να συγχαρώ την ποιότητα εργασίας σε συνδιασμό με την τιμή ,την ευγένεια και διακριτικότητα της παρουσίας του αλλά και του συνεργ...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις
Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει