Δεν λειτουργεί η κουζίνα σου; Μάθε τις 3 σημαντικότερες αιτίες!

Δεν λειτουργεί η κουζίνα

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός, για αυτό και μια βλάβη μας δένει κυριολεκτικά τα χέρια. Τα είδη που κυκλοφορούν πια είναι πολλά και το καθένα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, που πρέπει να προσέξεις για να καταλάβεις τι δεν πάει καλά.

Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους δεν λειτουργεί η κουζίνα σου και και πώς να τους αντιμτωπίσεις.

Τι πρέπει να κάνεις όταν δεν λειτουργεί η κουζίνα σου!

#1 Δεν ανάβει το φωτάκι του φούρνου.

Έφτιαξες το φαγάκι σου, πήγες όλο λαχτάρα να το βάλεις στο φούρνο και ξαφνικά παρατηρείς το μαύρο σκοτάδι; Μην πανικοβάλλεσαι. Είναι από τα πιο απλά προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις. Πιθανότατα απλά έχει καεί η λάμπα. Αν ο θάλαμος θερμαίνεται κανονικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς έναν καινούργιο λαμπτήρα και να τον αντικαταστήσεις. Είναι μια απλή, σχετικά, διαδικασία που πιθανότατα μπορείς να την κάνεις και μόνος/η, αρκεί βέβαια να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες χρήσης της κουζίνας σου.

#2 Η κουζίνα δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής.

Δεν ανάβει, δεν ζεσταίνει και γενικά δεν αντιδρά σε τίποτα από ότι και να δοκιμάζεις. Ομολογώ ότι τα πράγματα φαντάζουν λίγο πιο σκούρα, αλλά ακόμα έχεις κάποιες πιθανότητες να τη γλιτώσεις φθηνά. Ίσως η βλάβη να μην βρίσκεται στην ίδια τη συσκευή αλλά στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Το πρώτο που πρέπει να δοκιμάσεις είναι αν έχει πέσει κάποια ασφάλεια στον πίνακα και δεν περνάει ρεύμα. Έπειτα έλεγξε ότι η πρίζα που είναι συνδεδεμένη λειτουργεί κανονικά. Δοκίμασε με μια μικρή συσκευή, όπως η τοστιέρα, για να δεις αν υπάρχει τάση στην πρίζα. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν αποδώσει, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία που θα βρει αμέσως τι φταίει και δεν λειτουργεί η κουζίνα σου.

#3 Ανάβει, αλλά δεν ζεσταίνει.

Οι ενδείξεις της κουζίνας σου ανάβουν κανονικά, το φως το ίδιο κι όλα φαίνονται έτοιμα για να ολοκληρώσεις τη μαγειρική σου. Με μια μικρή διαφορά. Περιμένεις περιμένεις, αλλά ο φούρνος δεν ζεσταίνει. Αυτό είναι από τα πιο βασικά σημάδια που πρέπει να σε θορυβήσουν ότι κάτι πάει στραβά. Για αρχή, πριν καταλήξεις στην επισκευή, δοκίμασε μερικά απλά πράγματα. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει τις σωστές ρυθμίσεις. Είναι ο θερμοστάτης στην κατάλληλη θερμοκρασία; Αφού ελέγξεις κι αυτό, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις μόνος. Ή ο θερμοστάτης θέλει αλλαγή ή έχει καεί η ασφάλεια. Για οποιαδήποτε εργασία από δω κι πέρα, η επαγγελματική βοήθεια είναι απαραίτητη.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα αντιμετωπίσουν το οποιαδήποτε πρόβλημα σου εύκολα και γρήγορα. Η λύση βρίσκεται λίγα μόνο κλικ μακριά. Γιατί να αφήνεις μια βλάβη να δυσκολεύει την καθημερινότητά σου;

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Επισκευή
Παλαιό Φάληρο 27/02/2021
Εκτελέστηκε από
Αργύρης Δ.
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Εγκατάσταση / Τοποθέτηση τηλεόρασης
Αθήνα 25/02/2021
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Μ.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Τοποθέτηση τηλεόρασης
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
5,0
Αναρτήθηκε από Κανέλλος Α.

Ευγενέστατος, επαγγελματίας και άμεσος στην εξυπηρέτηση.

Επισκευή τηλεόρασης
Καλλιθέα 25/02/2021
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Γ.
Είδος εργασίας:
Επισκευή τηλεόρασης
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Πρόβλημα τηλεόρασης:
Άλλο
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Ευγενέστατος, επαγγελματίας και άμεσος στην εξυπηρέτηση.

Για: Δημήτρης Μερκούρης / Τηλεόραση: Επισκευή/Εγκατάσταση
4,9

Χαμογελαστός,γρήγορος,γνώστης ,φιλόζωος. Καθυστερησε στο ραντεβου για το οποίο όμως φρόντισε να με καλέσει νωριτερα και να με ενημερώσει. Τον προτείνω!

Για: Αναστάσιος Βρεττός / Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση
5,0

Άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτηση και παράλληλα η τιμή ήταν λογική. Η επισκευή του ψυγείου μας έγινε αυθημερόν.

Για: Γιώργος Γραμμένος / Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή
5,0

Ευγενικό παιδί, ανταποκριθηκε αμεσα οταν τον καλεσα και ας ήταν Σάββατο και ας μενω Σαρωνιδα. Ηρθε σε 2 ωρες και εφτιαξε αρτια το ψυγείο.

Για: Μιχάλης Γκίκας / Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή
5,0

Ο κ. Μιχάλης Γκίκας είναι συνεπέστατος και καταρτισμένος επαγγελματίας. Σαφής στις συνεννοήσεις μας, μεθοδικός και ευγενικός, επισκεύασε το αγαπημένο μου ψυγείο των 28 ετών, με ευρηματικότητα και ευστροφία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Για: Μιχάλης Γκίκας / Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή
5,0

ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΑ

Για: Ηλεκτρονικό Service Γκίκας Δημήτρης / Τηλεόραση: Επισκευή/Εγκατάσταση