Δεν Λειτουργεί η Ηλεκτρική Σκούπα; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!

Φτάνει τέλος Νοέμβρη και οι περισσότεροι έχουμε ήδη στρώσει τα χαλιά μας. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τη ζεστασιά που προσφέρουν στο σπίτι, αλλά ούτε και την ιδιαίτερη προσοχή που χρειάζονται. Η περιποίηση που χρειάζονται είναι καθημερινή και αναγκαία. Τί γίνεται, όμως, όταν δεν λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα;

Εκτός απ’ όλα τα άλλα εργαλεία, που έχουμε στη διάθεση μας για τη καθαριότητα των χαλιών και των πατωμάτων μας, η ηλεκτρική σκούπα αποτελεί το μεγαλύτερο και βασικό σύμμαχο μας. Υπάρχει στα περισσότερα σπίτια και είναι από τις πιο οικονομικές και εύχρηστες οικιακές συσκευές. Είναι γεγονός ότι μια βλάβη της θα μας “έδενε” τα χέρια στη καθημερινή καθαριότητα. Γι’ αυτό ρωτήσαμε τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε για σένα τα πιο συνηθισμένα προβλήματα και τι πρέπει να κάνεις για να τα αντιμετωπίσεις.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που δεν λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα, όπως θα έπρεπε!

#1 “Μα γιατί δεν τραβάει;”

Από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις με τη σκούπα σου. Ευτυχώς, είναι και από τα πιο εύκολα στη λύση καθώς οι επιλογές είναι δύο. Ή κάτι έχει φράξει το σωλήνα ή απλά έχει γεμίσει η σακούλα της. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα καλό καθάρισμα. Διάβασε της οδηγίες χρήσης της, ώστε να καθαρίσεις σωστά όλα τα εξαρτήματα και να αλλάξεις τη σακούλα και το φίλτρο της.

#2 “Τί μυρίζει έτσι;”

Πολλές φορές μετά τη χρήση της ηλεκτρικής μας σκούπας υπάρχει μια δυσάρεστη μυρωδιά στον αέρα. Αυτό συμβαίνει διότι με το πέρασμα του χρόνου η σκούπα μας έχει γίνει εστία μικροβίων που προκαλούν δυσοσμία. Λόγοι υγιεινής επιβάλλουν ένα καλό καθάρισμα και πάλι. Αφού λοιπόν θα έχεις καταπολεμήσει την κύρια αιτία, μπορείς να πας ένα βήμα παραπέρα. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, ρίξε στη σακούλα της σκούπας σου λίγη βανίλια ή κανέλα. Την επομένη φορά, που θα σκουπίσεις, το άρωμα τους θα σκορπιστεί σε όλο το σπίτι.

#3 “ Πάει πέθανε.”

Ακόμα κι όταν η ηλεκτρική σκούπα δεν λειτουργεί καθόλου, δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μοτέρ της ή με το κουμπί εκκίνησης. Είναι καλύτερο να μη δοκιμάσεις να βρεις τη λύση μόνος/η, γιατί είναι πολύ πιθανό να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά. Με λίγη επαγγελματική βοήθεια το πρόβλημα σου θα εξαφανιστεί αμέσως και θα έχεις γρήγορα πίσω το "φίλο" σου.

Στη πλατφόρμα μας υπάρχουν οι έμπειροι και αξιολογημένοι επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν στη μάχη των μικροβίων. Ό,τι ψάχνεις, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr! Με λίγα μόνο κλικ, η συσκευή σου θα είναι πάλι σαν καινούργια!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου 30/09/2020
Εκτελέστηκε από
Ανδρέας Π.
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Εγκατάσταση
Πετρούπολη 29/09/2020
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Χ.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Για: Βασίλης Γενναιόπουλος / Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση
5,0

Άψογος επαγγελματίας σε συνέπεια και εμπειρία. Πολύ αποτελεσματικός. Μας έλυσε ένα χρονικόν πρόβλημα στο ψυγείο. (έβγαζε νερά στις φρουτολεκανες, ενώ μάζευε και πάγο στα τοιχωματα). Τον ευχαριστούμε πολύ.

Για: Γιώργος Γραμμένος / Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή
5,0

Πολύ συνεπής ευγενικος και υπομονετικός

Για: SERVICE 24 / Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση
1,0

Ο κύριος που ήρθε για την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων ήταν ευγενέστατος, ωστόσο μου είπε ότι με την συμφωνημένη τιμή (20€) δεν μπορούσε να επισκευάσει το πλυντήριο, ούτε καν να μου πει τι βλάβη έχει, έπρεπε να μεταφερθεί στην εταιρεία του με ελάχιστο κόστος επισκευής 100 €. Η δικαιολογία του ήταν ότι για τη βλάβη που παρουσιάζει (διαρροή) αυτό είναι το αντίτιμο που ζητάει η εταιρεία του. Εγώ ωστόσο είχα δηλώσει ότι η βλάβη μου είναι διαρροή, και στο αντίστοιχο πεδίο του δουλευταρά, και τηλεφωνικά όταν με κάλεσε η εταιρεία του για να με ενημερώσει για το ραντεβού και για το κόστος. Όφειλε λοιπόν η εταιρεία να μου φανερώσει το πραγματικό κόστος της επισκευής για να αποφασίσω αν θα το δεχτώ ή όχι (το πλυντήριο καινούργιο κοστίζει 230 €). Αντί για αυτό, με χρέωσαν 20 € χωρίς να κάνουν τίποτα.

Για: IQ Service / Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση
4,9

Εξαιρετικά αναλυτικός και διατεθημένος να απαντήσει με ειλικρινά κάθε απαιτητική ερώτηση,

Για: IQ Service / Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή
5,0

ΣΥΝΕΠΗΣ

Για: Γεώργιος Ντάφος / Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση