Service Pitsos Αθήνα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/4/2017

Αντιμετωπίζεις βλάβη στις Πίτσος συσκευές σου;

Οι οικιακές συσκευές Pitsos, όπως και κάθε άλλη οικιακή συσκευή, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να παρουσιάσουν κάποια βλάβη και να χρειάζονται άμεσο σέρβις.

Μια βλάβη μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου και μόνο η επαγγελματική βοήθεια από τους τεχνικούς μας στην Αθήνα, θα σε απαλλάξει από την ταλαιπωρία.

Με ένα επαγγελματικό service συσκευών Πίτσος από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, δεν θα επαναλειτουργήσει απλά η συσκευή σου αλλά θα πετύχεις και άλλα οφέλη.

Γιατί να μην επισκευάσεις μόνος σου την Pitsos συσκευή σου;

Είναι συνηθισμένο αρκετές φορές να προσπαθούμε να λύσουμε μόνοι μας το πρόβλημα της οικιακής μας συσκευής. Ωστόσο έτσι, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα και ακόμα και μια μικρή βλάβη να μας στοιχίσει ακριβά.

Οι έμπειροι τεχνικοί της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, είναι η λύση που αναζητείς ώστε να επισκευάσεις άμεσα και αποτελεσματικά τις οικιακές συσκευές Πίτσος.

Τι θα κερδίσεις εάν επιλέξεις τους τεχνικούς μας για service Pitsos συσκευών;

Επιλέγοντας έναν εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνικό μας στην Αθήνα, για την επισκευή της Pitsos συσκευής σου θα έχεις τα παρακάτω οφέλη:

 • Μέγιστη απόδοση της οικιακής συσκευής σου
 • Αύξηση του χρόνου ζωής της συσκευής
 • Εξοικονόμηση χρημάτων
 • Πρόληψη βλαβών
 • Αποφυγή σπατάλης χρόνου

Αν και οι οικιακές συσκευές Pitsos σχεδιάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά και τεχνολογικά κριτήρια, δεν είναι απίθανο να παρουσιάσουν μια βλάβη που να εμποδίζει την άριστη λειτουργία τους.

Η πάροδος του χρόνου, αλλά και η λανθασμένη μερικές φορές χρήση μπορεί να οδηγήσουν σε κάποια φθορά που χρειάζεται άμεση επισκευή.

Τι είδους βλάβη μπορεί να παρουσιάσει η Πίτσος συσκευή σου;

Οι πιο συχνές βλάβες και προβλήματα που συναντάμε σε οικιακές συσκευές και αντιμετωπίζονται οριστικά με ένα επαγγελματικό service από τους αξιόλογους τεχνικούς μας στην Αθήνα, είναι:

 • To ψυγείο δεν παγώνει
 • Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου
 • Τρέχουν νερά από το πλυντήριο
 • Το πλυντήριο ρούχων δεν παίρνει νερό
 • Δεν λειτουργεί ο φούρνος
 • Δεν ρουφάει η σκούπα
 • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση
 • Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας
 • Δεν γυρίζει ο δίσκος του φούρνου μικροκυμάτων
 • Το πλυντήριο/ το ψυγείο/ ο φούρνος κάνει θόρυβο

Βρίσκεσαι σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις ή μήπως το πρόβλημα σου δεν βρίσκεται στη λίστα; Μήπως απλά χρειάζεσαι βοήθεια με τη σύνδεση της Πίτσος οικιακής συσκευής σου;

Όποια και αν είναι η εργασία που χρειάζεσαι, οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας που δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, είναι εδώ για σένα.

4 λόγοι να επιλέξεις τους τεχνικούς μου για σέρβις συσκευών Pitsos!

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας στην Αθήνα, αποτελούν την πρώτη επιλογή στην επισκευή, συντήρηση ή τοποθέτηση συσκευών Πίτσος.  Γιατί;

 • Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και έχοντας επισκευάσει επιτυχώς πάνω από 2000 συσκευές  μπορούν να σε βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειαστείς.
 • Η πολυετής εμπειρία τους αποτελεί μια μοναδική εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.
 • Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν στο χώρο σου κάθε εργασία που έχει να κάνει με την εγκατάσταση ή απεγκατάσταση, επισκευή (σέρβις) και συντήρηση των οικιακών συσκευών Pitsos.
 • Με λογικές τιμές κόστους μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι και να σε βοηθήσουν με την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης.

Ποιες συσκευές Pitsos αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν το σέρβις οποιασδήποτε συσκευής Pitsos στην Αθήνα, ανεξαρτήτως είδους. Με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό τους και τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά τους, μπορούν να επισκευάσουν ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες βλάβες.

Πιο συγκεκριμένα οι συσκευές Pitsos που εξυπηρετούν είναι :

 • Πλυντήρια Ρούχων Pitsos
 • Στεγνωτήρια Ρούχων
 • Πλυντήρια Πιάτων Pitsos
 • Φούρνοι Μικροκυμάτων
 • Ψυγεία Pitsos
 • Μικροσυσκευές
 • Σκούπες
 • Κλιματιστικά Pitsos
 • Κουζίνες - Φούρνοι Πίτσος

Η πολυμελής ομάδα μας και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας στην Αθήνα, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη σου για τέλεια λειτουργικές συσκευές Pitsos, βρίσκονται δίπλα σου ανά πάσα στιγμή να σε εξυπηρετήσουν.

Καθημερινά αναλαμβάνουν επισκευές ψυγείων Pitsos, επισκευές πλυντηρίων Πίτσος, τοποθετήσεις κουζινών Pitsos κ.α.

Στόχος της πλατφόρμας μας, είναι η εύρεση του καταλληλότερου για σένα επαγγελματία την ώρα που εσύ θες και σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

Αν χρειάζεσαι ένα πραγματικά ποιοτικό service σε κάποια από τις Pitsos συσκευές σου, η λύση είναι απλή.

Καταχώρησε την εργασία και λύσε το πρόβλημα που σε βασανίζει με λίγα μόνο κλικ. Πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά από τους τεχνικούς μας στην Αθήνα και απόλαυσε ποιοτικό service των συσκευών Pitsos του σπιτιού σου.

Δες το παρακάτω video και ενημερώσου για τις οικιακές συσκευές που μπορείς να επισκευάσεις στο Douleutaras.gr.

Οικιακές συσκευές που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί στις Συσκευές Pitsos για το 2019

Γιάννης Α.
435 αξιολογήσεις

Όλα άψογα, νέα χαρούμενα παιδιά, καλοί επαγγελματίες.

Παναγιώτης Φ.
322 αξιολογήσεις

Άψογη συνεννόηση και διάθεση ευελιξίας για το κλεισιμο του ραντεβού. Επιδιόρθωση του προβλήματος και παραγγελία των ανταλλακτικών που χρε...

Δημήτρης Κ.
313 αξιολογήσεις

Ήταν συνεπέστατοι στο ραντεβού και φρόντισαν για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

L. Service
268 αξιολογήσεις

διάγνωση βλάβης σωστή και γνώση ιστορικού βλαβών της συγκεκριμένης μάρκας πλυντηριων, ωστόσο ακριβό κόστος

Γιάννης Π.
241 αξιολογήσεις

Ολοκλήρωσε μια δύσκολη εγκατάσταση αποροφητηρα οροφής η οποία ταυτόχρονα απαιτούσε και αλλαγή σωλήνα και ξηλωμα γυψοσανιδας με εξαιρετική...

Σταύρος Π.
181 αξιολογήσεις

Οι μάστορες ήταν επαγγελματίες, με βοηθήσανε πολύ και σε άλλα προβλήματα που είχα στο σπίτι,εννοείται ότι θα τους ξαναπρωτιμησω

Σχετικά άρθρα

Κάνε εύκολα απόψυξη ψυγείου σε 4 μόλις βήματα!

Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος στα τοιχώματα

Περισσότερα
Πώς θα καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων;

Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Τεχνικοί για Συσκευές Πίτσος

Επίλεξε τον επαγγελματία τεχνικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Γιάννης Κ. Service Pitsos Αθήνα | Σέρβις Πίτσος - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων,άμεσα και αποτελεσματικά. Μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί δια της φήμης της και μόνο με την σύσταση από πελάτη σε πελάτη. Διαθέτει εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό με τεχνογνωσία και πείρα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Στόχος μας είναι η φήμη μας να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και τα αποτελέσματα που προσφέρουμε να μιλούν από μόνα τους! Συνδυάζουμε εμπειρία με τιμές που σοκάρουν και επιθυμούμε να γίνουμε η πρώτη σας επιλογή!
Δημήτρης Κ. Service Pitsos Αθήνα | Σέρβις Πίτσος - Περιστέρι
313 αξιολογήσεις
Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού σας με προτεραιότητα την ευχαρίστηση των πελατών μου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την άμεση ανάληψη της εργασίας τους και την παροχή εξειδικευμένων και λειτουργικών προτάσεων που θα τους εξασφαλίσουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε δίπλα σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και υπεύθυνα!
Βαγγέλης Λ. Service Pitsos Αθήνα | Σέρβις Πίτσος - Κορυδαλλός
130 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρολογικών ειδών και ηλεκτρολογικών έργων και εξειδικευόμαστε στις επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών. Διαθέτουμε 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εγγυόμαστε ότι το θα σας παραδώσουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές.
Γιάννης Λ. Service Pitsos Αθήνα | Σέρβις Πίτσος - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Είμαι η λύση που αναζητάτε για την επισκευή και την εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και εξασφαλίζω λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μου στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρω και η ευχαρίστηση των πελατών μου. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!
Πασχάλης Δ. Service Pitsos Αθήνα | Σέρβις Πίτσος - Αθήνα
39 αξιολογήσεις
Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Εξυπηρετώ σε 24ωρη βάση τις απαιτήσεις των πελατών και ανταποκρίνομαι σε όποια δυσκολία προκύψει με επαγγελματισμό. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τεχνογνωσία και δίκτυο συνεργατών που μπορούν να επισκευάσουν ανά πάσα στιγμή την σκούπα σας. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει