Επισκευές Ψυγείων Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολόγησε τον επαγγελματία

Εξυπηρετήσου από τον έμπειρο τεχνικό μας και αξιολόγησε τις υπηρεσίες του

Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/4/2017

10 σημάδια ότι χρειάζεσαι βοήθεια στην επισκευή ψυγείου

Η επισκευή ψυγείου στην Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει γολγοθά,εάν δεν έχεις υπόψη σου εξειδικευμένους ψυκτικούς που μπορούν ανά πάσα στιγμή να έρθουν στον χώρο σου και να επισκευάσουν το ψυγείο σου.

Σε περίπτωση που το ψυγείου σου κάνει θορύβους και η απόδοσή του μειώνεται συνεχώς, μην πανικοβάλλεσαι.

Η εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η ομάδα των έμπειρων ψυκτικών της πλατφόρμας μας, στις επισκευές ψυγείων στην Θεσσαλονίκη, θα επαναφέρει την λειτουργικότητα στην οικιακή σου συσκευή.

Ένας επαγγελματίας ψυκτικός που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη και καθημερινά έρχεται αντιμέτωπος με αμέτρητες βλάβες ψυγείων, έχει την δυνατότητα από την πρώτη στιγμή να εντοπίσει εύκολα το πρόβλημα και να επιδιορθώσει την ζημιά

Το ψυγείο, είναι η αγαπημένη οικιακή συσκευή για όλα τα μέλη της οικογενείας. Μια πιθανή βλάβη πέρα από τη δαπάνη χρημάτων θα προκαλούσε μεγάλη επιβάρυνση της καθημερινότητας μας.

Για να μην φτάσεις στο σημείο να χρειαστείς επισκευή, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείται τακτικό service και συντήρηση ψυγείων. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, συνιστούν να γίνεται έγκαιρα και σε τακτικά χρονικά διαστήματα η συντήρηση του ψυγείου.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί ψυγείων της πλατφόρμας μας, προσφέρουν υπηρεσίες συντήρησης, εγκατάστασης ή σύνδεσης και επισκευής ή σέρβις, για τους εξής τύπους ψυγείων:

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης
 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης
 • Ψυγείο ντουλάπα
 • Γαλλικό ψυγείο
 • Ψυγείο συντήρησης
 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη
 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο
 • Ελεύθερο ψυγείο
 • Ψυγείο κρασιών

Η αντοχή του ψυγείου στο πέρασμα του χρόνου, εξαρτάται από την καλή χρήση, τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Ακόμη, κι αν όμως φροντίζεις το ψυγείο σου, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστεί βλάβη και να χρειαστεί επισκευή.

Όσο και να προσέχεις την οικιακή συσκευή σου, η χρήση και η επιβάρυνση που υφίσταται είναι τέτοια που μια βλάβη δεν μπορεί ποτέ να αποκλειστεί. Οι τεχνικοί ψυγείων της πλατφόρμας μας, μπορούν να χειριστούν όλες τις συσκευές ψυγείων ανεξαρτήτως μάρκας.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να φέρουν εις πέρας επισκευές ψυγείων Franke, Teka, Ariston, Morris, Miele, Hitachi, Schaub Lorenz, Hotpoint, Kuppersbusch, Indesit, AEG, Amana, BlueSky, Candy, Electrolux, Eskimo, General Electric, Hoover, Liebherr, Neff, Pitsos, Samsung, Sharp, Whirlpool, Zanussi, Κorting, Philips, Bosch, Siemens και LG.

Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία τους, εξασφαλίζει λειτουργικά αποτελέσματα και αποκαθιστά κάθε βλάβη του ψυγείου. Χρησιμοποιώντας τα ψυκτικά τους εργαλεία και τα κατάλληλα ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας, εξασφαλίζουν λειτουργικά αποτελέσματα.

Οι έμπειροι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά επισκευές ψυγείων στην Θεσσαλονίκη. Οι ίδιοι μας αποκάλυψαν, τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα χρειαστείς επισκευή ψυγείου:

 • Το ψυγείο κάνει περίεργο θόρυβο
 • Το ψυγείο σταμάτησε να λειτουργεί
 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου
 • Το ψυγείο έχει χαμηλή απόδοση
 • Δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα ψυγείου
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο
 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα
 • Δεν κάνει απόψυξη
 • Δεν ανάβει η λάμπα ή τα Led φωτάκια στο θάλαμο του ψυγείου

Αν αντιμετωπίσεις κάποιο από τα παραπάνω, μη ρισκάρεις να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Προσπαθώντας να λύσεις το πρόβλημα μόνος σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις ανεπανόρθωτη ζημιά στη συσκευή σου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους ψυκτικούς που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και το κέντρο της για επισκευές ψυγείων.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα τη συντήρηση και το service της οικιακής συσκευής σου, ενώ παράλληλα μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς.

Κι αν βιάζεσαι να δεις άμεσα αποτελέσματα, μπορείς να ξεκινήσεις με έναν προσεκτικό καθαρισμό του ψυγείου σου, κι αν δεν δεις διαφορά στην απόδοσή του, συμβουλεύσου τους έμπειρους ψυκτικούς μας.

Σε περίπτωση που ο καθαρισμός ψυγείου αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για εσένα, δες:

5 εύκολα βήματα για τον καθαρισμό ψυγείου

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2019

Σάκης Κ.
254 αξιολογήσεις

θα ήθελα περισσότερη ενημέρωση για την πορεία των εργασιών και πιο μικρή αναμονή στην αποπεράτωση έστω και αν επρόκειτο για ανταλλακτικό....

Αναστάσιος Μ.
58 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ολοκλήρωση της δουλειάς αυθημερόν, ευγενικός, απλά μας φάνηκε λίγο ακριβός.

Κωνσταντίνος Γ.
42 αξιολογήσεις

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

Ανδρέας Π.
38 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, συνεπής στο ραντεβού, ιδιαίτερα φιλικός και το σπουδαιότερο πολύ ειλικρινής !

Φώτης Τ.
24 αξιολογήσεις

Αψογος επαγγελματιας ηρθε εψαξε βρηκε και εφτιαξε την βλαβη και η τιμη ηταν προσιτη!!!Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!!

H. Service
19 αξιολογήσεις

Συνεπέστατος, ευγενέστατος και απόλυτα αποτελεσματικός!

Σχετικά άρθρα

Κάνε εύκολα απόψυξη ψυγείου σε 4 μόλις βήματα!

Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος

Περισσότερα
Oι 3 συνηθέστερες βλάβες του επαγγελματικού ψυγείου!

Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αλμπέρτο Π. Επισκευές Ψυγείων Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών ψυγείων. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες καθώς και πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός προς την συσκευή σας. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε συνδυασμός με το χαμηλό κόστος. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας συσκευή με κύριο στόχο να σας ευχαριστήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα!
Χρυσοβαλάντης Π. Επισκευές Ψυγείων Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ηλεκτρικών συσκευών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.
C. K. Επισκευές Ψυγείων Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις
Από το 2004, η εταιρεία μας προσφέρει στο χώρο σας, υπηρεσίες συντήρησης εξοπλισμού πληροφορικής σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, ενώ δραστηριοποιείται και στον κλάδο του εμπορίου και service λευκών οικιακών συσκευών, καλύπτει πληθώρα των αναγκών σας. 
Αναστάσιος Λ. Επισκευές Ψυγείων Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2 αξιολογήσεις
Με πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές των οικιακών συσκευών η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη λειτουργία των συσκευών σας! Προσφέρουμε τις ιδανικότερες λύσεις για κάθε τύπο οικιακού ψυγείου! Χαρακτηριστικά μας είναι οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η πιστή τέλεση του χρονοδιαγράμματος, όταν αναλάβουμε ένα έργο.
Α. GROUP Επισκευές Ψυγείων Θεσσαλονίκη - Αρτέμιδα(Λούτσα)
1 αξιολόγηση
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και φέρνουν εις πέρας και τις πιο δύσκολες εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την πολυετή εμπειρία μας και τα ανταλλακτικά μας τα οποία τα έχουμε επιλέξει γιατί μας έχουν αποδείξει ότι είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Διαθέτουμε ανταγωνιστικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση. Προτιμήστε μας και θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας!

Επαγγελματίες Ψυκτικοί σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει