Επισκευές Ψυγείων Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολόγησε τον επαγγελματία
Εξυπηρετήσου από τον έμπειρο τεχνικό μας και αξιολόγησε τις υπηρεσίες του

10 σημάδια ότι χρειάζεσαι βοήθεια στην επισκευή ψυγείου

Η επισκευή ψυγείου στην Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει γολγοθά,εάν δεν έχεις υπόψη σου εξειδικευμένους ψυκτικούς που μπορούν ανά πάσα στιγμή να έρθουν στον χώρο σου και να επισκευάσουν το ψυγείο σου.

Σε περίπτωση που το ψυγείου σου κάνει θορύβους και η απόδοσή του μειώνεται συνεχώς, μην πανικοβάλλεσαι.

Η εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η ομάδα των έμπειρων ψυκτικών της πλατφόρμας μας, στις επισκευές ψυγείων στην Θεσσαλονίκη, θα επαναφέρει την λειτουργικότητα στην οικιακή σου συσκευή.

Ένας επαγγελματίας ψυκτικός που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη και καθημερινά έρχεται αντιμέτωπος με αμέτρητες βλάβες ψυγείων, έχει την δυνατότητα από την πρώτη στιγμή να εντοπίσει εύκολα το πρόβλημα και να επιδιορθώσει την ζημιά

Το ψυγείο, είναι η αγαπημένη οικιακή συσκευή για όλα τα μέλη της οικογενείας. Μια πιθανή βλάβη πέρα από τη δαπάνη χρημάτων θα προκαλούσε μεγάλη επιβάρυνση της καθημερινότητας μας.

Για να μην φτάσεις στο σημείο να χρειαστείς επισκευή, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείται τακτικό service και συντήρηση ψυγείων. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, συνιστούν να γίνεται έγκαιρα και σε τακτικά χρονικά διαστήματα η συντήρηση του ψυγείου.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί ψυγείων της πλατφόρμας μας, προσφέρουν υπηρεσίες συντήρησης, εγκατάστασης ή σύνδεσης και επισκευής ή σέρβις, για τους εξής τύπους ψυγείων:

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης
 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης
 • Ψυγείο ντουλάπα
 • Γαλλικό ψυγείο
 • Ψυγείο συντήρησης
 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη
 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο
 • Ελεύθερο ψυγείο
 • Ψυγείο κρασιών

Η αντοχή του ψυγείου στο πέρασμα του χρόνου, εξαρτάται από την καλή χρήση, τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Ακόμη, κι αν όμως φροντίζεις το ψυγείο σου, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστεί βλάβη και να χρειαστεί επισκευή.

Όσο και να προσέχεις την οικιακή συσκευή σου, η χρήση και η επιβάρυνση που υφίσταται είναι τέτοια που μια βλάβη δεν μπορεί ποτέ να αποκλειστεί. Οι τεχνικοί ψυγείων της πλατφόρμας μας, μπορούν να χειριστούν όλες τις συσκευές ψυγείων ανεξαρτήτως μάρκας.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να φέρουν εις πέρας επισκευές ψυγείων Franke, Teka, Ariston, Morris, Miele, Hitachi, Schaub Lorenz, Hotpoint, Kuppersbusch, Indesit, AEG, Amana, BlueSky, Candy, Electrolux, Eskimo, General Electric, Hoover, Liebherr, Neff, Pitsos, Samsung, Sharp, Whirlpool, Zanussi, Κorting, Philips, Bosch, Siemens και LG.

Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία τους, εξασφαλίζει λειτουργικά αποτελέσματα και αποκαθιστά κάθε βλάβη του ψυγείου. Χρησιμοποιώντας τα ψυκτικά τους εργαλεία και τα κατάλληλα ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας, εξασφαλίζουν λειτουργικά αποτελέσματα.

Οι έμπειροι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά επισκευές ψυγείων στην Θεσσαλονίκη. Οι ίδιοι μας αποκάλυψαν, τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα χρειαστείς επισκευή ψυγείου:

 • Το ψυγείο κάνει περίεργο θόρυβο
 • Το ψυγείο σταμάτησε να λειτουργεί
 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου
 • Το ψυγείο έχει χαμηλή απόδοση
 • Δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα ψυγείου
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο
 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα
 • Δεν κάνει απόψυξη
 • Δεν ανάβει η λάμπα ή τα Led φωτάκια στο θάλαμο του ψυγείου

Αν αντιμετωπίσεις κάποιο από τα παραπάνω, μη ρισκάρεις να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Προσπαθώντας να λύσεις το πρόβλημα μόνος σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις ανεπανόρθωτη ζημιά στη συσκευή σου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους ψυκτικούς που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και το κέντρο της για επισκευές ψυγείων.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα τη συντήρηση και το service της οικιακής συσκευής σου, ενώ παράλληλα μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς.

Κι αν βιάζεσαι να δεις άμεσα αποτελέσματα, μπορείς να ξεκινήσεις με έναν προσεκτικό καθαρισμό του ψυγείου σου, κι αν δεν δεις διαφορά στην απόδοσή του, συμβουλεύσου τους έμπειρους ψυκτικούς μας.

Σε περίπτωση που ο καθαρισμός ψυγείου αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για εσένα, δες:

5 εύκολα βήματα για τον καθαρισμό ψυγείου

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Σάκης Κ.
229 αξιολογήσεις
Γρήγοροι, εξυπηρετικοί και με οικονομικές τιμές!!
Αναστάσιος Μ.
50 αξιολογήσεις
Μου έδειξε τις επιλογές μου και με άφησε να αποφασίσω εγώ, ενώ θα μπορούσε να μου είχε παρουσιάσει μόνο την πιο ακριβή επιλογή. Το εκτιμώ...
Κωνσταντίνος Γ.
42 αξιολογήσεις
ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΕΞΗΠΗΡΕΤΙΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΠΟΛΗ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ
Ανδρέας Π.
29 αξιολογήσεις
Συνεπής στο ραντεβού μας, φιλικός, γρήγορος και αποτελεσματικός.
Φώτης Τ.
24 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές!
H. Service
19 αξιολογήσεις
Εγινε συντήρηση κληματιστικού.Έχω μικρή αμφιβολία για την επάρκεια του καθαρισμού συγκρίνοντας την εργασία με το περσινό από άλλο επαγγελ...
Σχετικά άρθρα
Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας
Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει