Πώς θα καταλάβεις ότι το δωμάτιο σου θέλει οπωσδήποτε αλλαγή;

Το δωμάτιο είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Για τον λόγο αυτό, πρέπει όχι μόνο να είναι προσεγμένο και καθαρό όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά να είναι έτσι οργανωμένο που να μας δίνει μια ευχάριστη νότα. Το παραμελούμε όμως, ενώ μπορούμε να το αλλάξουμε πολύ εύκολα και πάνω απ’ όλα οικονομικά.

Ακολουθούν πέντε τρόποι για το πώς μπορείς να διαμορφώσεις το δωμάτιο σου.

1. Βάλτε θέμα!

Τα περισσότερα δωμάτια δεν έχουν ένα θέμα που να εμπνέουν. Γι’ αυτό μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα ή ακόμα και να δοκιμάσεις μια ταιριαστή τριχρωμία και να εμπλουτίσεις το χώρο με αγαπημένα σχέδια φτιάχνοντας ένα θέμα. Για παράδειγμα:

δωμάτιο θέλει αλλαγή

2. Άδειοι τοίχοι!

Στην αγορά σίγουρα θα βρείς φθηνούς πίνακες για να γεμίσεις τους τοίχους. Ακόμα μπορείς να κρεμάσεις φωτογραφίες και πρόσωπα που αγαπάς και στιγμές ευχάριστες μαζί τους, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να ξυπνάς και να τις αντικρίζεις.

bedroom2

3. Ρούχα σκορπισμένα!

Σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν σκορπισμένα στο δωμάτιο τα άπλυτα, κάτι που είναι τελείως αντιαισθητικό. Η λύση απλή. Αγόρασε ένα καλάθι μόνο για αυτό τον σκοπό. Έτσι θα φαίνεται περιποιημένο και μαζεμένο και πάνω απ’όλα θα αποκτήσεις παραπάνω χώρο!

bedroom3

4. Άβολο κρεβάτι!

Στο κρεβάτι, επίσης, μπορείς να περνάς πολλές ώρες την ημέρα, είτε για να δουλέψεις, είτε για να διαβάσεις και είτε φυσικά να κοιμηθείς. Επομένως, τα χρώματα του στρώματος που επιλέγεις φρόντισε να είναι κάποιο απ’ τα αγαπημένα σου και δώσε προσοχή στην επιλογή των σεντονιών. Φυσικά, καλό θα είναι να το στρώνεις με το που σηκωθείς από αυτό.

bedroom4

5. Αταξία στα κοσμήματα!

Λόγω ότι τα κοσμήματα είναι άφθονα, βρίσκονται και άτακτα στον χώρο με αποτέλεσμα να μπερδεύονται και να δημιουργούν μια κακή εικόνα στο μάτι. Μια θήκη για να τα κρεμάσεις θα σου λύσει τα χέρια!

bedroom5

Πηγή: Cool Home

Ανακαίνιση σπιτιού προσφορά

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα