5 Επιτυχημένα Παραδείγματα στη Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό για να Εμπνευστείς!

Μήπως ήρθε η ώρα να διακοσμήσεις το εξοχικό σου σπίτι στο χωριό; Αξίζει να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου, για να ανανεώσεις το εξοχικό σου και να αρχίσεις να το επισκέπτεσαι συχνότερα. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός για τα σαββατοκύριακα και τις γιορτές, από ένα ήρεμο και ήσυχο εξοχικό κοντά στη φύση, μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που μπορείς να εφαρμόσεις, για αλλάξεις το ντεκόρ και να δώσεις μια πιο σύγχρονη νότα στο εξοχικό σου. Ποια στυλ διακόσμησης μπορείς να εφαρμόσεις στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό; Από που θα εμπνευστείς για να δημιουργήσεις ένα όμορφο και ξεχωριστό σκηνικό για εσένα και την οικογένειά σου; Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει πέντε επιτυχημένα παραδείγματα, που θα σου δώσουν έμπνευση για τη διακόσμηση του εξοχικού σου.

4+1 Επιτυχημένα Παραδείγματα Διακόσμησης Εξοχικού στο Βουνό που θα σε Εμπνεύσουν!

1. Διακόσμηση εξοχικού στο βουνό σε στυλ Σαλέ

Μια μοναδική ιδέα για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό είναι να το μετατρέψεις σε ένα όμορφο σαλέ. Για να φτιάξεις το δικό σου σαλέ, μπορεί να χρειαστείς μικρές ή μεγάλες αλλαγές, ανάλογα με την κατάσταση του χώρου. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό προτίμησε να δώσεις έμφαση στο στοιχείο του ξύλου. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα ξύλινο πάτωμα και να αντικαταστήσεις τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σου με ξύλινες σκαλιστές.

Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε σημείο του διαθέσιμου χώρου! Σε περίπτωση που το εξοχικό σου είναι ψηλοτάβανο, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μια γωνία και να τοποθετήσεις μια ξύλινη κατασκευή, δημιουργώντας έναν μικρό ημιόροφο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο κάτω μέρος έχει προκύψει επαρκής χώρος για μια πενταθέσια, ξύλινη τραπεζαρία. Στο πάνω μέρος της κατασκευής, μπορείς να τοποθετήσεις ένα κρεβάτι, δημιουργώντας ένα επιπλέον δωμάτιο. Με αυτό τον τρόπο, κερδίζεις περισσότερο χώρο και δημιουργείς ένα πιο άνετο περιβάλλον για εσένα και την οικογένειά σου.

Για το χώρο της κουζίνας, προτίμησε ξύλινα ντουλάπια. Για να διαχωρήσεις το χώρο της κουζίνας με το υπόλοιπο σπίτι, μπορείς να τοποθετήσεις έναν ξύλινο πάγκο. Έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα να τοποθετήσεις σκαμπό και να αποκτήσεις ένα επιπλέον σημείο για να τρως το πρωινό σου ή να πίνεις τον καφέ σου.

2. Σύγχρονη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό

Σπάσε τους κανόνες που θέλουν το χωριάτικο και το παραδοσιακό, ως βασικά στυλ για τη διακόσμηση του εξοχικού στο βουνό. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο σύγχρονο σκηνικό, που είναι ικανό να ταιριάξει απόλυτα στο εξοχικό σου και να το αναδείξει.

Το ξύλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό. Για αυτό φρόντισε να υπάρχει στο χώρο είτε στο δάπεδο, είτε στο ταβάνι. Επίσης, κάτι που δεν πρέπει να παραλείψεις είναι το τζάκι. Το τζάκι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εξοχικού στο βουνό. Δεν χρειάζεται, όμως, να είναι σε παραδοσιακό στυλ. Μπορείς να αποδόσεις μια πιο σύγχρονη έκδοση τζακιού στο χώρο σου. Φρόντισε να εντάξεις το σύγχρονο τζάκι σου στο θέμα της διακόσμησης εξοχικού στο βουνό, ώστε να υπάρχει αρμονία στο εσωτερικό του σπιτιού, με το εξωτερικό περιβάλλον.

Τι επιλογές μπορείς να κάνεις για να διατηρηθεί η αρμονία; Προτίμησε καναπέ σε λευκές ή παλ αποχρώσεις. Τοποθέτησε στο χώρο ριχτάρια και χαλιά σε περίτεχνα, ασπρόμαυρα σχέδια και βάλε λίγες μαύρες ματ πινελιές. Επίσης, η προσθήκη κάποιου φυτού μπορεί να προσφέρει ζωντάνια στο χώρο.

7 προτάσεις για μια cozy χειμωνιάτικη διακόσμηση σπιτιού!

3. Διακόσμηση εξοχικού στο βουνό με πέτρινο τζάκι

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το τζάκι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό. Ειδικά ένα πέτρινο τζάκι, όπως στη φωτογραφία, μπορεί να αναδείξει μοναδικά το χώρο.

Επίλεξε ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ που θα επιτρέψει σε εσένα και την οικογένειά σου να περνάτε χαλαρές οικογενειακές στιγμές, γύρω από το τζάκι. Για τα υπόλοιπα έπιπλα προτίμησε ξύλινες υφές. Το ξύλο θα πρέπει να κατέχει βασικό ρόλο στη διακόσμηση.

Προσπάθησε να μην υπερφορτώνεις το χώρο με έπιπλα που δε χρειάζεται να έχεις στο εξοχικό σου. Κράτα μόνο τα απαραίτητα και προσπάθησε να κινηθείς σε ανοιχτές παλ και παστέλ αποχρώσεις.

4. Διακόσμηση εξοχικού στο βουνό σε σκανδιναβικό στυλ

Το σκανδιναβικό στυλ αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις για φέτος. Είναι ένα στυλ που έχει ως βασικά γνωρίσματα το τζάκι και την cozy διάθεση στη διακόσμηση. Έτσι, μπορεί να επιλεγεί ως βασικό στυλ στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό.

Το σκανδιναβικό στυλ ταιριάζει απόλυτα στο mood που θα πρέπει να έχει το εξοχικό σου, καθώς πρεσβεύει το αίσθημα τη άνεσης και της χαλάρωσης.

Στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό με σκανδιναβικό στυλ προτίμησε να κινηθείς σε ανοιχτές αποχρώσεις. Σπάσε τη μονοτονία με κάποιο περίτεχνο χαλί και mix and match διαφορετικών μαξιλαριών.

Πρόσθεσε αρκετά ξύλινα στοιχεία στο χώρο, για να τον αναδείξεις. Στις ίδιες γραμμές μπορείς να κινηθείς και για το χώρο της κρεβατοκάμαρας.

5. Ρουστίκ διακόσμηση εξοχικού στο βουνό

Η ρουστίκ διακόσμηση, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για εσένα που θες να δημιουργήσεις ένα πιο παραδοσιακό ντεκόρ για το εξοχικό σου. Το ρουστίκ στυλ βασίζεται στην παράδοση και το χωριάτικο στυλ. Παντρεύει τη φύση και τα γήινα χρώματα, με τη διακόσμηση του σπιτιού και αποπνέει μια ζεστασιά, που δεν μπορεί να αποδοθεί με κανένα άλλο στυλ διακόσμησης.

7 Κορυφαίες Τάσεις για να διακοσμήσεις το Σαλόνι σου σε Ρουστίκ Στυλ!

Το ξύλινο στοιχείο κυριαρχεί στο πάτωμα, τους τοίχους, το ταβάνι και τα έπιπλα. Στη ρουστίκ διακόσμηση επίλεξε έπιπλα και υφάνσεις από ακατέργαστα υλικά. Πρόσθεσε στο χώρο έπιπλα σε παραδοσιακές γραμμές και υφές από δέρμα ή βελούδο.

Φυσικά, δε γίνεται να λείπει από το χώρο και μια παραδοσιακή ξύλινη τραπεζαρία.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να εμπνευστείς από τις ιδέες μας για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό και να εφαρμόσεις κάποια από αυτές στο εξοχικό σου. Εάν, όμως, χρειάζεσαι τη συμβουλή κάποιου ειδικού που θα μελετήσει το χώρο σου και θα σου προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διακόσμησή του, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα, θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από τους αξιολογημένους διακοσμητές της πλατφόρμας μας.

διακοσμητικά για τζάκι

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Διακόσμηση σπιτιού
Αγία Βαρβάρα 22/09/2020
Εκτελέστηκε από
Ευρύκλεια Παναγιώτης Τ.
Τι είδους διακόσμηση χρειάζεσαι;
Διακόσμηση σπιτιού
Υπηρεσίες διακόσμησης:
Επιλογή χρωμάτων
Διαστάσεις χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Διακόσμηση σπιτιού
Αθήνα 17/09/2020
Εκτελέστηκε από
Ευρύκλεια Παναγιώτης Τ.
Τι είδους διακόσμηση χρειάζεσαι;
Διακόσμηση σπιτιού
Υπηρεσίες διακόσμησης:
Διαμόρφωση / Σχεδιασμός χώρου, Αλλαγή επίπλωσης, Επιλογή φωτισμού
Διαστάσεις χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Κόστος 260,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Πολύ σωστός επαγγελματίας, τήρησε σωστά το αυστηρό χρονοδιάγραμμα που είχα και με πολύ καλές τιμές.

Για: Αργύρης Κουγιουμτσιάδης / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
4,0

Ο κύριος Μιχάλης Βαμβακάς ειναι ένας επαγγελματίας, συνεπείς στις υποχρεώσεις του και απο την αρχή του έργου η εργασίες κύλησαν ρολόι .

Για: Homeworks Constructions / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Συνέπεια, αμεσότητα, άριστη δουλειά και πολύ καλή τιμή

Για: Νίκη Νίνου / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Ήρθαν 4 για να μου δώσουν προσφορά και ο μοναδικός που μου έλυσε όλες τις απορίες και μου βρήκε λύσεις ήταν ο κύριος Ηλίας. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και τον συστήνω ανεπιφύλακτα ! Όλοι όσοι μπαίνουν στο χώρο μου σχολιάζουν τι ωραία δουλειά έχει γίνει. Ευχαριστώ πολύ !!!!!

Για: Ηλίας Σταθάκος / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
4,6

Στους 5 συνολικά υποψηφίους που ήρθαν να δουν το σπίτι ήταν ο μοναδικός που με κάλυψε σε ότι ακριβώς ήθελα να κάνω στον χώρο μου. Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί απόλυτα όπως και το συνολικό κόστος. Τον ευχαριστώ πολύ!

Για: Ηλίας Σταθάκος / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
1,0

Μακρια απο αυτον τον υποτιθεμενο επαγγελματια! Ξεκινησε τις εγρασιες Ιανουαριο (δουλεια ενος μηνα) και μας αφησε ατελειωτο το σπιτι και με παρα πολλα προβληματα στο σπιτι και μισοτελειωμενο τον Ιουνιο! Καμμια εργασια δεν εγινε οπως πρεπει. Οι τοιχοι στραβοι, τα πλακακια ολα κακοβαλμενα, υδραυλικα που βγαλανε προβληματα κατευθειαν, ελαιοχρωματισμοι που γινανε συμφωνα με τα γουστα του εργατη! Και απειρα αλλα θεματα, τιποτα δεν εγινε σωστο. Σε βαζει να μιλας με εναν εναν τους εργατες, συνεχως ανεβαζει το κοστος ενω οι εργασιες ειναι μεσα στο συμβολαιο σε βαζει να τις διπλο/τριπλοπληρωνεις! Αγχος, νευρα, χασιμο χρονου με συζητησεις επιπεδου << Ναι ειναι οι εργασιες ειναι μεσα στο συμβολαιο αλλα δεν υπολογησα σωστα το κοστος οταν εκανα το συμβολαιο και αρα θα πρεπει να τις ξαναπληρωσεις>>. Απο ολες τις αποψεις: ΜΑΚΡΙΑ!!! Ηταν εφιαλτης!

Για: Νικόλαος Σταλίκας / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού