5 Επιτυχημένα Παραδείγματα στη Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό για να Εμπνευστείς!

Μήπως ήρθε η ώρα να διακοσμήσεις το εξοχικό σου σπίτι στο χωριό; Αξίζει να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου, για να ανανεώσεις το εξοχικό σου και να αρχίσεις να το επισκέπτεσαι συχνότερα. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός για τα σαββατοκύριακα και τις γιορτές, από ένα ήρεμο και ήσυχο εξοχικό κοντά στη φύση, μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που μπορείς να εφαρμόσεις, για αλλάξεις το ντεκόρ και να δώσεις μια πιο σύγχρονη νότα στο εξοχικό σου. Ποια στυλ διακόσμησης μπορείς να εφαρμόσεις στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό; Από που θα εμπνευστείς για να δημιουργήσεις ένα όμορφο και ξεχωριστό σκηνικό για εσένα και την οικογένειά σου; Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει πέντε επιτυχημένα παραδείγματα, που θα σου δώσουν έμπνευση για τη διακόσμηση του εξοχικού σου.

4+1 Επιτυχημένα Παραδείγματα Διακόσμησης Εξοχικού στο Βουνό που θα σε Εμπνεύσουν!

1. Διακόσμηση εξοχικού στο βουνό σε στυλ Σαλέ

Μια μοναδική ιδέα για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό είναι να το μετατρέψεις σε ένα όμορφο σαλέ. Για να φτιάξεις το δικό σου σαλέ, μπορεί να χρειαστείς μικρές ή μεγάλες αλλαγές, ανάλογα με την κατάσταση του χώρου. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό προτίμησε να δώσεις έμφαση στο στοιχείο του ξύλου. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα ξύλινο πάτωμα και να αντικαταστήσεις τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σου με ξύλινες σκαλιστές.

Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε σημείο του διαθέσιμου χώρου! Σε περίπτωση που το εξοχικό σου είναι ψηλοτάβανο, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μια γωνία και να τοποθετήσεις μια ξύλινη κατασκευή, δημιουργώντας έναν μικρό ημιόροφο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο κάτω μέρος έχει προκύψει επαρκής χώρος για μια πενταθέσια, ξύλινη τραπεζαρία. Στο πάνω μέρος της κατασκευής, μπορείς να τοποθετήσεις ένα κρεβάτι, δημιουργώντας ένα επιπλέον δωμάτιο. Με αυτό τον τρόπο, κερδίζεις περισσότερο χώρο και δημιουργείς ένα πιο άνετο περιβάλλον για εσένα και την οικογένειά σου.

Για το χώρο της κουζίνας, προτίμησε ξύλινα ντουλάπια. Για να διαχωρήσεις το χώρο της κουζίνας με το υπόλοιπο σπίτι, μπορείς να τοποθετήσεις έναν ξύλινο πάγκο. Έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα να τοποθετήσεις σκαμπό και να αποκτήσεις ένα επιπλέον σημείο για να τρως το πρωινό σου ή να πίνεις τον καφέ σου.

2. Σύγχρονη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό

Σπάσε τους κανόνες που θέλουν το χωριάτικο και το παραδοσιακό, ως βασικά στυλ για τη διακόσμηση του εξοχικού στο βουνό. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο σύγχρονο σκηνικό, που είναι ικανό να ταιριάξει απόλυτα στο εξοχικό σου και να το αναδείξει.

Το ξύλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό. Για αυτό φρόντισε να υπάρχει στο χώρο είτε στο δάπεδο, είτε στο ταβάνι. Επίσης, κάτι που δεν πρέπει να παραλείψεις είναι το τζάκι. Το τζάκι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εξοχικού στο βουνό. Δεν χρειάζεται, όμως, να είναι σε παραδοσιακό στυλ. Μπορείς να αποδόσεις μια πιο σύγχρονη έκδοση τζακιού στο χώρο σου. Φρόντισε να εντάξεις το σύγχρονο τζάκι σου στο θέμα της διακόσμησης εξοχικού στο βουνό, ώστε να υπάρχει αρμονία στο εσωτερικό του σπιτιού, με το εξωτερικό περιβάλλον.

Τι επιλογές μπορείς να κάνεις για να διατηρηθεί η αρμονία; Προτίμησε καναπέ σε λευκές ή παλ αποχρώσεις. Τοποθέτησε στο χώρο ριχτάρια και χαλιά σε περίτεχνα, ασπρόμαυρα σχέδια και βάλε λίγες μαύρες ματ πινελιές. Επίσης, η προσθήκη κάποιου φυτού μπορεί να προσφέρει ζωντάνια στο χώρο.

7 προτάσεις για μια cozy χειμωνιάτικη διακόσμηση σπιτιού!

3. Διακόσμηση εξοχικού στο βουνό με πέτρινο τζάκι

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το τζάκι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό. Ειδικά ένα πέτρινο τζάκι, όπως στη φωτογραφία, μπορεί να αναδείξει μοναδικά το χώρο.

Επίλεξε ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ που θα επιτρέψει σε εσένα και την οικογένειά σου να περνάτε χαλαρές οικογενειακές στιγμές, γύρω από το τζάκι. Για τα υπόλοιπα έπιπλα προτίμησε ξύλινες υφές. Το ξύλο θα πρέπει να κατέχει βασικό ρόλο στη διακόσμηση.

Προσπάθησε να μην υπερφορτώνεις το χώρο με έπιπλα που δε χρειάζεται να έχεις στο εξοχικό σου. Κράτα μόνο τα απαραίτητα και προσπάθησε να κινηθείς σε ανοιχτές παλ και παστέλ αποχρώσεις.

4. Διακόσμηση εξοχικού στο βουνό σε σκανδιναβικό στυλ

Το σκανδιναβικό στυλ αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις για φέτος. Είναι ένα στυλ που έχει ως βασικά γνωρίσματα το τζάκι και την cozy διάθεση στη διακόσμηση. Έτσι, μπορεί να επιλεγεί ως βασικό στυλ στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό.

Το σκανδιναβικό στυλ ταιριάζει απόλυτα στο mood που θα πρέπει να έχει το εξοχικό σου, καθώς πρεσβεύει το αίσθημα τη άνεσης και της χαλάρωσης.

Στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό με σκανδιναβικό στυλ προτίμησε να κινηθείς σε ανοιχτές αποχρώσεις. Σπάσε τη μονοτονία με κάποιο περίτεχνο χαλί και mix and match διαφορετικών μαξιλαριών.

Πρόσθεσε αρκετά ξύλινα στοιχεία στο χώρο, για να τον αναδείξεις. Στις ίδιες γραμμές μπορείς να κινηθείς και για το χώρο της κρεβατοκάμαρας.

5. Ρουστίκ διακόσμηση εξοχικού στο βουνό

Η ρουστίκ διακόσμηση, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για εσένα που θες να δημιουργήσεις ένα πιο παραδοσιακό ντεκόρ για το εξοχικό σου. Το ρουστίκ στυλ βασίζεται στην παράδοση και το χωριάτικο στυλ. Παντρεύει τη φύση και τα γήινα χρώματα, με τη διακόσμηση του σπιτιού και αποπνέει μια ζεστασιά, που δεν μπορεί να αποδοθεί με κανένα άλλο στυλ διακόσμησης.

7 Κορυφαίες Τάσεις για να διακοσμήσεις το Σαλόνι σου σε Ρουστίκ Στυλ!

Το ξύλινο στοιχείο κυριαρχεί στο πάτωμα, τους τοίχους, το ταβάνι και τα έπιπλα. Στη ρουστίκ διακόσμηση επίλεξε έπιπλα και υφάνσεις από ακατέργαστα υλικά. Πρόσθεσε στο χώρο έπιπλα σε παραδοσιακές γραμμές και υφές από δέρμα ή βελούδο.

Φυσικά, δε γίνεται να λείπει από το χώρο και μια παραδοσιακή ξύλινη τραπεζαρία.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να εμπνευστείς από τις ιδέες μας για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό και να εφαρμόσεις κάποια από αυτές στο εξοχικό σου. Εάν, όμως, χρειάζεσαι τη συμβουλή κάποιου ειδικού που θα μελετήσει το χώρο σου και θα σου προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διακόσμησή του, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα, θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από τους αξιολογημένους διακοσμητές της πλατφόρμας μας.

διακοσμητικά για τζάκι

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Διακόσμηση σπιτιού
Κηφισιά 02/07/2020
Εκτελέστηκε από
Ευρύκλεια Παναγιώτης Τ.
Τι είδους διακόσμηση χρειάζεσαι;
Διακόσμηση σπιτιού
Υπηρεσίες διακόσμησης:
Διαμόρφωση / Σχεδιασμός χώρου, Αλλαγή επίπλωσης, Επιλογή φωτισμού
Διαστάσεις χώρων:
Έως 50 τ.μ.
4,9
Αναρτήθηκε από Παπαδόπουλου Ε.
Διακόσμηση σπιτιού
Περιστέρι 30/06/2020
Εκτελέστηκε από
Αθανασία Κ.
Τι είδους διακόσμηση χρειάζεσαι;
Διακόσμηση σπιτιού
Υπηρεσίες διακόσμησης:
Διαμόρφωση / Σχεδιασμός χώρου, Επιλογή φωτισμού, Επιλογή χρωμάτων
Διαστάσεις χώρων:
Έως 50 τ.μ.
Κόστος 200,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

1,0

Μίλησα με το συγκεκριμένο κύριο και συμφωνήσαμε την ανακατασκευή ενός δωματίου 10 τμ σε ένα μικρό σπίτι . Μείνετε μακριά από τον συγκεκριμένο. Μας εξαπάτησε μας πήρε 4.300ευρω και άφησε το δωμάτιο ημιτελές με τα μπάζα στο σπίτι γκρεμισμένους τοίχους χώρις αλουμια κτλ . Μας ζήτησε προκαταβολή ένα μέρος των χρημάτων και στο τέλος τα υπόλοιπα .με το πρόσχημα της καραντίνας σταμάτησε τις εργασίες,ωστόσο από την αρχή ανάληψης του έργου (15 Φεβρουαρίου)δούλεψαν σύνολο μόνο 15 μέρες ανά διαστήματα . Κατά τη διάρκεια των εργασιών υπήρξαμε αρκετά γενναιόδωροι μαζί του πηγαίνοντας τον και σε αλλά 3 ακίνητα προς ολική ανακαινηση που σημάινε ότι από ένας θα έβγαζε παρά πολλά χρήματα . Κατά τη διάρκεια των εργάσιων στο σπίτι έκανε ζημιά σε τέντες των παρακάτω διαμερισμάτων και φθορές/βρωμιές στο κλιμακοστάσιο του κτηρίου. Στο τέλος που ζητήσαμε τα χρήματα μας η να παραιτηθεί από το έργο έτσι ώστε απλώς να συνέχισουμε με κάποιον άλλον μας έβρισε με το χειρότερο τρόπο και μας ΑΠΕΙΛΗΣΕ μεταξύ άλλων ότι αν δεν του δώσουμε χρήματα δεν θα μας επιστρέψει τα κλειδιά του διαμερίσματος και διαφορά αλλά . Μείνετε μακριά από αυτόν τον άνθρωπο . Οι υπόλοιπες κριτικές αμφιβάλω αν είναι γνήσιες . Για όσα γράφω υπάρχουν στοιχεία φωτογραφίες μηνύματα οποίος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου προσωπικά η με τον δουλευταρά . Φυσικά έχουμε Επιλέξει την νόμιμη όδο έτσι ώστε να μας αποζημειωσει ο συγκεκριμένος κύριος .

Για: Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Ο Γιώργος Δρόσος ανέλαβε την γενική ανακαίνιση του διαμερίσματός μου. Είναι το πατρικό μου σπίτι και ήθελα να εμπιστευτώ κάποιον ο οποίος να είναι και έμπειρος και προσιτός οικονομικά. Τα πληρούσε αυτά τα 2 κριτήρια ο κ. Δρόσος. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, ευγενικός και δίκαιος και προσέχει πάντα τους πελάτες του. Αν έχεις την τύχη να συνεργαστείς μαζί του, θα αποκτήσεις εκτός από έναν καλό επαγγελματία και συνεργάτη, και ένα φίλο. Έχει την εμπειρία να σου κάνει πράξη αυτό το οποίο υπόσχεται, ανεξαρτήτου προσωπικού κόστους και κακοτυχιών που αναπόφευκτα θα προκύψουν στην πορεία ενός έργου γενικής ανακαίνισης. Είναι παλιάς σχολής, με ήθος και τιμιότητα, αν του φερθείς μια φορά καλά θα σου το ανταποδώσει πολλάκις πίσω. Να τον εμπιστευτείτε, τόσο απλά.

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΣΟΣ Δ-Τεχνική / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

εξαιρετικος επαγγελματιας , συνεπεστατος, διαθεσιμος , επικοινωνιακος , με προθεση να βοηθησει τον ιδιοκτητη με την τεχνογνωσια του. Συνισταται ανεπιφυλακτα.Θα τον ξαναχρησιμοποιησω

Για: Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Εξαιρετική δουλειά και άμεση εξυπηρέτηση τους προτείνω ανεπιφύλακτα, ευχαριστημένος απόλυτα.

Για: ALS GREECE CONSTRUCTION / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Αξιόλογοι επαγγελματίες. Αξιόλογοι άνθρωποι όλο το συνεργείο.

Για: Αποστόλης Σωτηρόγλου / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
4,9

Είμαι πολύ ευχαριστημενη.Συνεργασιμη,γρήγορη, πολυ επικοινωνία. Πολλές εναλλακτικες λύσεις. Αριστη επαγγελματιας με στοιχεία ανθρωπιας. Την συνιστώ ανεπιφυλαχτα!!!!

Για: INTERIOR ARCHITECT + LIGHTING DESIGNER Evrykleia Tzimou / Διακόσμηση / Αρχιτεκτονική χώρου