Οι καλύτερες συμβουλές για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου!

ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να “απογειώσουν” την εικόνα μιας εταιρίας, προβάλλοντας την εταιρική της ταυτότητα και φυσικά διευκολύνοντας την καθημερινή εργασία των υπαλλήλων.

Όταν σκέφτεσαι την ανανέωση του επαγγελματικού σου χώρου εκείνο που θα πρέπει να έχεις ως στόχο είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα εμπνέει τους υπαλλήλους σου αλλά παράλληλα θα εντυπωσιάζει τους πελάτες και τους επισκέπτες.

Πάμε να δούμε πώς μπορείς να βελτιώσεις την απόδοση της εταιρίας ή του καταστήματος σου και να κάνεις τις ώρες που περνάς στη δουλειά πολύ πιο ευχάριστες, μέσα από μερικές χρήσιμες συμβουλές για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου.

1. Άφησε χώρο σε φυσικά στοιχεία

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι η ενσωμάτωση φυσικών στοιχείων κατά την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου, μπορεί να ενισχύσει την δημιουργικότητα των υπαλλήλων σου και να βελτιώσει τη διάθεση τους. Το φυσικό φως εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο αυτόν το σκοπό, γι’αυτό προσπάθησε να στρέψεις όλα τα γραφεία προς τα παράθυρα ή ακόμη καλύτερα - αν υπάρχει - προς μια μεγάλη μπαλκονόπορτα. Μπορείς επίσης να επιλέξεις όμορφα φυτά και λουλούδια, χωρίς μεγάλες απαιτήσεις περιποίησης, για να ζωντανέψεις το χώρο σου. Τέλος, διάλεξε άβαφο ξύλο ή ξύλο σε απαλές αποχρώσεις για να τονίσεις το στοιχείο της φύσης στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου που ετοιμάζεις!

2. Φώς και πάλι φώς!

Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου, καθώς ένα μοντέρνο και σύγχρονο γραφείο πρέπει να διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες για την εργασία των υπαλλήλων του. Εγκατέστησε φώτα οροφής που θα ζωντανέψουν το χώρο σου και θα δεις με τα ίδια σου τα μάτια, πώς θα ενισχυθεί η απόδοση των εργαζομένων σου μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να αποφεύγεται η απευθείας επαφή του φωτός με τα μάτια των εργαζομένων γι’αυτό ζήτησε τη στρατηγική τοποθέτηση τους.

3. Δώσε χρώμα στη δουλειά σου!

Μην ξεχνάς, πώς το χρώμα που θα διαλέξεις για τον τοίχο του γραφείο σου, αντικατοπτρίζει, εν μέρει, το είδος της δουλειάς του προιόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρεις. Όπως θα έχεις παρατηρήσει, ουδέτερα και φυσικά χρώματα, παραδείγματος χάρη το μπεζ και το γκρι, προτιμώνται κατεξοχήν για πιο συντηρητικές κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως είναι οι νομικές και οι ιατρικές υπηρεσίες. Αν δεν δραστηριοποιείσαι σε τέτοιες κατηγορίες, όπου ενδείκνυται η επιλογή και διατήρηση αυστηρών γραμμών στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου, μη διστάσεις να παίξεις με τα χρώματα και να γεμίσεις με ζωντάνια και ενέργεια τα γραφεία της εταιρίας σου. Επίσης, σκέψου το λογότυπο της εταιρίας σου και τα χρώματα του για να οραματιστείς ποιος θα είναι ο καλύτερος συνδυασμός χρωμάτων αν θελήσεις να το τοποθετήσεις στην είσοδο ή σε κάποιον τοίχο.

4. Εξοπλίσου με έπιπλα που θα σε “οργανώσουν”

Το κλειδί στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είναι, πέραν των άλλων, να εξοπλιστείς το γραφείο σου με έπιπλα και ράφια που θα εξυπηρετήσουν αργότερα όλες τις ανάγκες σου για οργάνωση και αποθήκευση. Ο καλύτερος τρόπος, για να φαίνεται ο επαγγελματικός σου χώρος πάντα τακτοποιημένος και καθαρός, είναι να αποφεύγεις την συσσώρευση εγγράφων πάνω στα γραφεία και κυρίως να γνωρίζεις πού ακριβώς βρίσκεται ό,τι χρειάζεσαι. Μια νέα τάση που έχει κερδίσει το δικό της κοινό στον κλάδο της ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου είναι τα ανοιχτά ράφια και οι βιβλιοθήκες, καθότι είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα αλλά επίσης σου επιτρέπουν να δεις το περιεχόμενο τους, δίχως να χάνεις χρόνο.

5. Κάνε μακροχρόνιες επενδύσεις

Αν έχεις σκεφτεί πώς θέλεις να προχωρήσεις σε ολοκληρωτική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου ή αν θέλεις απλώς να δώσεις μερικές μικρές πινελιές ανανέωσης, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως πρόκειται για μια επένδυση. Αν θέλεις να κάνεις οικονομία σε κάποιο σημείο, είναι απόλυτα λογικό, αλλά μην σκεφτείς -σε καμία περίπτωση- να κάνεις οικονομία στις καρέκλες και τα γραφεία. Μη διστάσεις να δώσεις περισσότερα χρήματα για τον εξοπλισμό των γραφείων σου, γιατί οποιαδήποτε κακή επιλογή εκεί μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις μελλοντικά. Αρχικά, πρέπει να έχεις κατά νου ότι το φθηνό, τις περισσότερες φορές,αποδεικνύεται και ακριβό, αφού θα χρειαστεί περισσότερες αλλαγές σε βάθος χρόνου. Επίσης, οι εργαζόμενοι, που νιώθουν άνετα στο γραφείο τους, έχουν φυσικά καλύτερη απόδοση και είναι πιο χαρούμενοι την ώρα που περνούν στο γραφείο.

Αν είσαι έτοιμος να δώσεις νέο αέρα στον επαγγελματικό σου χώρο, πάρε προσφορές από επιλεγμένα και αξιολογημένα συνεργεία της πλατφόρμας μας και απόλαυσε τα αποτελέσματα!

 

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Γλυφάδα 15/01/2021
Εκτελέστηκε από
Αχιλλέας Μ.
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Πλακάκια - Μάρμαρα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
101 τ.μ. - 150 τ.μ.
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
5,0
Αναρτήθηκε από NIKH N.
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Αθήνα 11/01/2021
Εκτελέστηκε από
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ.
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
5,0
Αναρτήθηκε από Θεοδώρα Μ.

Ο κ. Τζοίτης είναι άριστος γνώστης της δουλειάς του, ειλικρινής,συνεπής, αξιόπιστος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Παιανία 13/01/2021
Εκτελέστηκε από
ARLINE C.
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Γυψοσανίδες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Υδραυλικές εργασίες, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Κόστος 5700,00€
5,0
Αναρτήθηκε από Γιωτακη Α.

Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός μάστορας με ήθος. Μπορεί να φτιάξει με τα συνεργεία που διαθέτει ότι μπορείς να φανταστείς. Και αν αν δεν έχεις καλή φαντασία έχει αυτός για σένα. Σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με την ολοκληρωτική ανακαίνιση του διαμέρισματός μας!!!

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Ο κ. Τζοίτης είναι άριστος γνώστης της δουλειάς του, ειλικρινής,συνεπής, αξιόπιστος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Για: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός μάστορας με ήθος. Μπορεί να φτιάξει με τα συνεργεία που διαθέτει ότι μπορείς να φανταστείς. Και αν αν δεν έχεις καλή φαντασία έχει αυτός για σένα. Σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με την ολοκληρωτική ανακαίνιση του διαμέρισματός μας!!!

Για: ARTLINE CONSTRUCTIONS / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Την Polytexniki 2006 την βρήκα στο λειτουργικό και εξυπηρετικό σας site. Το project ήταν ανακαίνιση δύο γειτονικών διαμερισμάτων στη Δυτική Αττική. Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, ήρθε σχεδόν αμέσως η έγγραφη προσφορά και η συμφωνία επετεύχθη γρήγορα. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν και οι εργασίες των συνεργείων υπό τη διεύθυνση του Λεωνίδα που, ως άλλος διευθυντής ορχήστρας, συντόνιζε αρμονικά τους συνεργάτες του στην πορεία των εργασιών. Η ολοκλήρωση των δύο ανακαινίσεων έγινε ακριβώς στο χρόνο που συμφωνήσαμε κι αυτό δείχνει τον άριστο επαγγελματισμό και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου από τον Λεωνίδα, χωρίς μάλιστα να υπερβεί ούτε στο ελάχιστο το συμφωνηθέν budget. Προτείνεται με κλειστά μάτια!

Για: Polytexniki 2006 / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Εάν ψάχνετε να βρείτε έναν επαγγελματία με συνέπεια που θα αναλάβει τα πάντα με λύσεις γύρω από την ανακαίνιση του ακινήτου σας ο Θανάσης είναι αυτό που ψάχνετε.. Προσωπικά μιλώντας έτρεξε τις διαδικασίες σαν το σπίτι να είναι δικό του. Καμία σχέση με συνηθισμένους εργολάβους/μαστόρους που τους "κυνηγάς" για να γίνει η δουλειά. Άρτιος επαγγελματίας και συνεπής στις εργασίες και το χρονοδιάγραμμα που ορίσαμε εξαρχής.

Για: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Value for money.Ο ακριβής όρος που αρμόζει στον Ιωσήφ κ το συνεργείο του.Εξαιρετικη συνεργασία κ συμβουλευτική καθ όλη τη διάρκεια των εργασιών εκ μέρους όλων όσων ενεπλάκησαν.Ευγενεια κ εργατικότητα απ' όλους μηδενός εξαιρουμένου κ επαγγελματισμός.Εκ του αποτελέσματος ορθή επιλογή κ συνιστώ ανεπιφύλακτα τον εν λόγω άνθρωπο πρωτίστως κ μετά επαγγελματια

Για: Ιωσήφ Λιάσκος / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από το Κύριο Λευτέρη και το συνεργείο του. Υπήρχε συνέπεια και οργάνωση..Ευγενέστατος και κατατοπιστικος. Θα τον προτεινα

Για: Λευτέρης Ματσόλης / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού