Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ανακαίνιση ξενοδοχείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν το ξενοδοχείο όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα & θα λάβεις προσφορές εντελώς δωρεάν από αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης
π.χ.: Ανακαίνιση δωματίων, κοινόχρηστων χώρων
 • Μικροεπισκευαστική εργασία (Μερεμέτι)
 • Ανακαίνιση δωματίων
 • Ανακαίνιση κοινόχρηστων χώρων
π.χ.: Επέκταση, Αλλαγή χρήσης
 • Επέκταση
 • Αλλαγή χρήσης
 • Αλλαγή στυλ / Ανανέωση της επιχείρησης
 • Αλλαγή επίπλωσης και ειδών υγιεινής
 • Άλλο
π.χ.: Έως 10 ετών, 10 - 20 έτη
 • Εώς 10 ετών
 • 10 - 20 έτη
 • 20 - 30 έτη
 • Περισσότερο απο 30 έτη
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι - επιθυμώ απλά την εκτέλεση της εργασίας
 • Όχι - αλλά έχω μια ιδέα
 • Όχι - θα χρειαστώ τη συμβουλή του επαγγελματία
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Όχι - θα ήθελα να προμηθεύσει ο επαγγελματίας τα απαραίτητα υλικά
 • Ναι - θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά
 • Ναι - θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά υπό την καθοδήγηση του επαγγελματία
Η εργασία σου μπορεί να αναρτηθεί μόνο αν έχεις αποφασίσει να εκτελέσεις την εργασία σου, και όχι αν αναζητάς μόνο μία προσέγγιση τιμής γι' αυτή.
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Η ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου αποτελεί μια πολύ σημαντική απόφαση, καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η μετέπειτα καλή πορεία της μονάδας. Η εικόνα ενός ξενοδοχείου παίζει βασικό ρόλο στη φήμη του, για αυτό και πρέπει να είναι πάντα προσεγμένη και ελκυστική.

Η τακτική ανανέωση ενός ξενοδοχείου, λοιπόν, είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται έγκαιρα για πολύ πρακτικούς λόγους. Πέρα από τις πιθανές βλάβες και τα σημάδια φθοράς που μπορεί να παρουσιάζονται με την πάροδο του χρόνου και χρειάζονται άμεσα επισκευή, η ανακαίνιση ξενοδοχείου απαιτείται για την καλή οικονομική πορεία της μονάδας.

Οι εργασίες μερικής ή ολικής ανακαίνισης ξενοδοχείου πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν μια επένδυση από την οποία έχετε μόνο να κερδίσετε. Μια παλαιωμένη και ξεπερασμένη εικόνα θα σας στοιχίσει σε πλάτες και φήμη. Για να αποφύγετε, λοιπόν, τέτοια περιστατικά πρέπει να φροντίζετε ώστε το ξενοδοχείο σας να είναι πάντα προσεγμένο και να ακολουθεί τις εξελίξεις της εποχής.

Ωστόσο, ακόμα και αν έχετε κατανοήσει της σπουδαιότητα της ανακαίνισης για ένα ξενοδοχείο είναι βέβαιο ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μόνοι σας. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και απαιτείται η συνεργασία πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων. Για να εξασφαλίσετε τα οφέλη της ανανέωσης, η επιλογή ενός επαγγελματικού συνεργείου για ανακαίνιση ξενοδοχείου, είναι απαραίτητη. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ελέγξετε πριν καταλήξετε στον άνθρωπο που θα εμπιστευτείτε.

Τι πρέπει να ελέγξετε πριν επιλέξετε συνεργείο ανακαίνισης ξενοδοχείου;

 • Έχει αναλάβει ξανά αντίστοιχα έργα;

 • Τι εμπειρία έχει στην ανακαίνιση ξενοδοχείων;

 • Ποιες συγκεκριμένα εργασίες αναλαμβάνει;

 • Πόσο χρόνο θα πάρει η ανακαίνιση του ξενοδοχείου;

 • Ποιο θα είναι το συνολικό κόστος της ανακαίνισης και τι περιλαμβάνεται μέσα σε αυτό;

 • Πώς θα γίνονται οι πληρωμές;

Αφού επιλέξετε τον υπεύθυνο της ανακαίνισης σας, είναι σημαντικό να ξέρετε τα βασικά βήματα που ακολουθούνται σε μια ανακαίνιση ξενοδοχείου. Έτσι, θα μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε καλύτερα τις εργασίες, αλλά και να ελέγχετε ότι το συνεργείο που έχετε επιλέξει εργάζεται με συνέπεια και οργάνωση.

 

Οι πιο διαδεδομένες εργασίες για Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Πού κυμαίνονται οι τιμές για ανακαινίσεις δωματίων ξενοδοχείου;

Τα κόστη στις εργασίες ανακαίνισης δωματίων ξενοδοχείου αφενός δεν είναι σταθερά και αφετέρου διαφέρουν σημαντικά από την ανακαίνιση του δωματίου ενός σπιτιού.

 

Οι τιμές σε μία ανακαίνιση δωματίων ξενοδοχείου, όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα εξαρτηθούν τόσο από το πλήθος των εργασιών που επιθυμείτε να γίνουν, όσο και από τη φύση των εργασιών αυτών. Επίσης, καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής τιμής θα παίξουν και τα έπιπλα που θα επιλέξετε για τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας. Παραδείγματος χάριν, η τιμή για ένα σετ με δύο κομοδίνα και ένα διπλό κρεβάτι μπορεί να ξεκινήσει από τα 1200€ και να ξεπεράσει τα 5000€ ανάλογα με την κατασκευή και την ποιότητα των υλικών.

 

Απευθυνόμενοι στα αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης της υπηρεσίας μας, θα λάβετε εναλλακτικές προσφορές οι οποίες σαφώς θα προσαρμοστούν στις ανάγκες του έργου και τον προϋπολογισμό σας.

 

Σχετικά άρθρα

5 tips για μια απόλυτα επιτυχημένη ανακαίνιση ξενοδοχείου!

Είσαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου; Τότε υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις.

Περισσότερα
Οι καλύτερες συμβουλές για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου!

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να “απογειώσουν” την εικόνα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του συνεργείου της Κα.Ελένης. Η εργασία τέλειωσε στο χρονικό περιθώριο που είχαμε συμφωνήσει....

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για υπηρεσίες Ανακαίνισης Ξενοδοχείου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Π.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Χαλάνδρι
270 reviews

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς την εργασία σας. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη κατά την διάρκεια του έργου αλλά και μετά την ολοκλήρωση του, για οτιδήποτε χρειαστεί. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά ώστε το έργο μας να αντέξει στον χρόνο. Χαρακτηριζόμαστε για την οργάνωση της εργασίας μας, την συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη. Θα χαρούμε να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παραδώσουμε αποτελέσματα υψηλής λειτουργικότητας και χαμηλού κόστους. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε και βγείτε κερδισμένοι!

Γιώργος Σ.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Αγία Παρασκευή
28 reviews

Προσφέρω ποιοτικές λύσεις στην ανακαίνιση ξενοδοχείου με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η επαγγελματική μου εμπειρία μετρά πάνω από 24 χρόνια, και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πολλές εργασίες μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την επιχείρησή σας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών, η πολυετής εμπειρία μας αλλά και το μεράκι μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Η μεγάλη μας εξειδίκευση στον κλάδο μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε εύκολα τις ανάγκες ενός χώρου και να εκτελούμε άμεσα τις εργασίες που χρειάζονται για τη μερική ή ολική ανακαίνισή του. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε εργασία για την ξενοδοχειακή σας μονάδα, προσφέροντας οικονομικές λύσεις!

Μάριος Σ.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Νέα Ιωνία
16 reviews

Η εταιρεία μας ασχολείται με τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και προσφέρει αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, τόσο αισθητικά, όσο και ποιοτικά. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις ξενοδοχείων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλή ποιότητας και αισθητικής. Όποιο και αν είναι το στυλ που επιθυμείτε για τη ξενοδοχειακή σας μονάδα, η ομάδα μας είναι έτοιμη να το κάνει πραγματικότητα. Εργαζόμαστε για τη διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου έχοντας σαν βασικά κριτήρια τη λειτουργικότητα αλλά και την αισθητική. Τέλος, κατά την ανακαίνιση ξενοδοχείου, δείχνουμε ιδιαίτερη μέριμνα για τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς συγκροτήματος. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη κάτι που εξασφαλίζουμε παρουσιάζοντας μοναδική συνέπεια στο χρονδιάγραμμα, αλλά και δίνοντας την απαραίτητη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανακαίνιση ξενοδοχείου.

Σταμάτης Κ.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Αιγάλεω
30 reviews

Η εταιρεία μας προσφέρει οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για ανακαίνιση ξενοδοχείου. Έχουμε πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Με στόχο την καλύτερη εργονομία και λειτουργικότητα του ξενοδοχείου σας αναδιαμορφώνουμε προσεχτικά το χώρο ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, είμαστε αξιόπιστοι, έμπειροι και κατέχουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τις τεχνικές εργασίες που σχετίζονται με τις ανακαινίσεις. Η δουλειά μας διακρίνεται από συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιλέξτε μας για εγγυημένα και ανώτερης ποιότητας αποτελέσματα και βγείτε κερδισμένοι. Θα είναι χαρά μας να μας επιλέξετε και να αναλάβουμε την ανακαίνιση ξενοδοχείου σας.

Πάνος Σ.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Καλλιθέα
27 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει γενικές ανακαινίσεις ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων αλλά και μεμονωμένων εσωτερικών χώρων. Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος. Αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να δίνουμε 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξή μας και μας έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η γνώση που πηγάζει από την πολυετή εμπειρία μας και το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας. Τέλος, οι αξιόπιστες συνεργασίες που έχουμε και ο σεβασμός που δείχνουμε στις ανάγκες του πελάτη  είναι μερικά από τα στοιχεία που μας έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των πελατών. Η ομάδα μας μπορεί να σας δώσει έξυπνες και οικονομικές συμβουλές για την ανακαίνιση ξενοδοχείου. Εμπιστευτείτε μας και θα κάνουμε το ξενοδοχείο σας έτσι όπως το έχετε φανταστεί!

Ποια είναι τα στάδια για μια επιτυχημένη ανακαίνιση ξενοδοχείου;

 • Ορισμός του συνολικού αποτελέσματος και στυλ διακόσμησης που επιθυμείτε με βάση τον προϋπολογισμό σας.

 • Λεπτομερής καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν και των κατασκευαστικών εργασιών που πρέπει να γίνουν.

 • Εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης, αλλά και μελετών για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, του κατάλληλου φωτισμού, της πιο λειτουργικής διαρρύθμισης, κλπ.

 • Επανασχεδιασμός του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου.

 • Έναρξη των επιμέρους εργασιών ανακαίνισης ξενοδοχείου.

 • Διακόσμηση των χώρων του ξενοδοχείου.

​​​​​Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρείτε εξειδικευμένα συνεργεία για ανακαίνιση ξενοδοχείου, που μπορούν να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειαστείτε. Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα την μερική ή ολική ανακαίνιση ξενοδοχείου.

Καταχωρήστε την εργασία σας και πάρτε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης ξενοδοχείου από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να εξασφαλίσετε το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί!

Σχετικές υπηρεσίες