Κατασκευή & Ανακαίνιση Φαρμακείου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κατασκευή & Ανακαίνιση Φαρμακείου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι χρειάζεται να κάνεις για μία επιτυχημένη ανακαίνιση φαρμακείου

Ολοένα και περισσότερα φαρμακεία την τελευταία περίοδο προχωράνε σε ανακαίνιση καταστημάτων. Αυτό γίνεται κατά βάση για ανανέωση του περιβάλλοντος που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της προσέλευσης των πελατών.

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το χώρο του φαρμακείου σου; Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά οφέλη και τα σημεία προσοχής μίας κατασκευής φαρμακείου.

Tα πλεονεκτήματα που θα κερδίσεις με την κατασκευή φαρμακείου

Η σωστή εργονομία και οργάνωση του χώρου που εξασφαλίζονται με μια σωστή ανακαίνιση φαρμακείου, θα σε βοηθήσουν δραστικά στη καλή λειτουργία του φαρμακείου σου. Τα σημαντικότερα οφέλη που θα έχεις είναι:

 • Καλύτερη εξυπηρέτηση πελάτη
 • Ανταγωνιστικότητα
 • Υψηλή αισθητική
 • Οπτική ταυτότητα
 • Αντικατάσταση και επισκευή φθορών

Σε ποια σημεία πρέπει να εστιάσεις για μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση φαρμακείου;

Φωτισμός

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί μία ζεστή και προσιτή εικόνα προς τους πελάτες και τους περαστικούς στο δρόμο. Επίλεξε πολλές και διαφορετικές πηγές φωτισμού για μοναδικά αποτελέσματα.

Εργονομία του χώρου

Εκτός από όμορφα διαμορφωμένος ο χώρος πρέπει να είναι χρηστικός για τους υπαλλήλους του φαρμακείου. Για αυτό το λόγο δώσε βάση στον κατάλληλο εξοπλισμό φαρμακείου, που θα βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική κατασκευή φαρμακείου.

Έπιπλα φαρμακείου

Τα έπιπλα φαρμακείου είναι πολύ βασικό στοιχείο για τη διαμόρφωσή του. Λειτουργικές βιτρίνες, ευρύχωρη ρεσεψιόν, χώροι ανάπαυσης, αναβαθμίζουν σημαντικά το χώρο.

Τι εξοπλισμό πρέπει να εντάξεις σε μία κατασκευή φαρμακείου;

Για να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση του φαρμακοποιού και των υπαλλήλων του φαρμακείο, αλλά και η βέλτιστη διαρρύθμιση του χώρου δεν πρέπει να παραληφθούν:

 • Χώροι προπαρασκευής φαρμάκων
 • Κινητά μέρη φαρμακείου
 • Έπιπλα κατασκευασμένα για οργανωμένη κατανομή των φαρμάκων

Η ατμόσφαιρα του φαρμακείου προτείνεται να είναι εναρμονισμένη με το περιβάλλον και τη γειτονιά στην οποία βρίσκεται ώστε να δίνει μία αίσθηση οικειότητας στον πελάτη.

Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο ανακαίνισης φαρμακείου; 

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για ανακαίνιση φαρμακείου έχουν την πολύχρονη εμπειρία να προσαρμόζουν το χώρο στις ανάγκες και το πελατολόγιο σου και παρέχουν τις εξής υπηρεσίες:

 • Αρχιτεκτονική μελέτη για την ανακαίνιση φαρμακείου
 • Σχεδιασμός πρόσοψης
 • Κατασκευή εξοπλισμού φαρμακείου
 • Υποστήριξη μετά την κατασκευή φαρμακείου

Τέλος με χρήση προγραμμάτων απεικονίσεων, μπορείς να έχεις μία αντιπροσωπευτική εικόνα από το τελικό αποτέλεσμα του χώρου σου για την ανακαίνιση φαρμακείου.

Πως θα επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία για την ανακαίνιση φαρμακείου σου; 

Οι επαγγελματίες στην ανακαίνιση καταστημάτων και στην κατασκευή φαρμακείου, εγγυώνται υψηλή ποιότητα υλικών κατασκευής και αισθητική, εργονομία του φαρμακείου και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

Οι αξιόπιστοι αρχιτέκτονες και διακοσμητές της πλατφόρμας μας φροντίζουν να εντάξουν έναν εντυπωσιακό χώρο στο προσωπικό σου γούστο και αισθητική. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα προσφορές για κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου από αξιολογημένους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για ανακαινίσεις καταστημάτων, στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης στην περιοχή σου

Βαγγέλης Μ.
50 αξιολογήσεις
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά του κύριου Μπαλούκα. Έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα, και στους χρόνους που είχαμε συμφωνήσει. Είν...
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις
Πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία, εντελώς τυπικό και στη συμφωνία του και στα χρονοδιαγράμματά του. Πρόθυμος να κάνει και έξτρα δουλ...
Δημήτριος Σ.
31 αξιολογήσεις
Η εργασία ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Χ.
26 αξιολογήσεις
Έχουμε κάνει και παλιότερα παρόμοιες εργασίες και έχουμε την εμπειρία να κρίνουμε έναν συνεργάτη, στην περίπτωση της Κα. Χασιώτη έχουμε ν...
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Πολύ γρήγορος και εξυπηρετικός επαγγελματίας με πολύ προσιτές τιμές. Έχουμε κάνει ήδη μια εργασία και αναμένεται να συνεργαστούμε ξανά γι...
Στέφανος Μ.
12 αξιολογήσεις
Ανακαινιση καταστήματος το οποίο είχε πολλες φθορές και ελλείψεις. Ο Στεφανος Μαστρογιαννοπουλος μας κέρδισε αμέσως με την συνέπεια του, ...
Σχετικά άρθρα
Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να “απογειώσουν” την εικόνα
Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει