160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Ανακαίνιση φαρμακείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν το φαρμακείο όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 130+ συνεργεία μας κάνουν την ανακαίνιση την καλύτερη επένδυση. Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.
π.χ.: Μερική ανακαίνιση, Πλήρης ανακαίνιση
 • Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
 • Πλήρης ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
π.χ.: Χώρος εστίασης, Κατάστημα
 • Ξενοδοχείο
 • Χώρος εστίασης / Mini market / Παντοπωλείο
 • Κατάστημα
 • Ιατρείο / Φαρμακείο / Γυμναστήριο / Χώρος ομορφιάς
 • Άλλο
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 200 τ.μ.
 • Πάνω από 200 τ.μ.
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2020

Ανακαίνιση Φαρμακείου

Η ανανέωση ενός επαγγελματικού χώρου δεν έχει μόνο αισθητικούς σκοπούς, αλλά και λόγους πρακτικότητας. Με την επαγγελματική ανακαίνιση φαρμακείου από εξειδικευμένο συνεργείο, μπορείς να κάνεις το χώρο του καταστήματός σου πολύ πιο άνετο και ελκυστικό για τους πελάτες. Φυσικά, η κατασκευή φαρμακείου δεν είναι μια απλή εργασία, που μπορεί να αναλάβει κάθε συνεργείο ανακαίνισης.

Για τη σωστή και ολοκληρωμένη ανακαίνιση φαρμακείου, απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός και μελέτη από εξειδικευμένους τεχνικούς και αρχιτέκτονες. Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις αξιολογημένα συνεργεία για ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, μαζί με τους οποίους μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για το φαρμακείο σου.

Τι περιλαμβάνεται σε ένα πακέτο ανακαίνισης φαρμακείου;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σου για κατασκευή φαρμακείου ή ανακαίνιση. Είναι σε θέση να σου προσφέρουν συμβουλές για τα κατάλληλα έπιπλα φαρμακείου του καταστήματός σου και να σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις αποτελεσματικά το χώρο.

Συχνά, ένα πακέτο για ανακαίνιση φαρμακείου περιλαμβάνει τα εξής:

 • Αρχιτεκτονική μελέτη για την ανακαίνιση φαρμακείου.

 • Σχεδιασμός πρόσοψης καταστήματος.

 • Κατασκευή εξοπλισμού φαρμακείου.

 • Κατασκευή - διαρρύθμιση επίπλων φαρμακείου.

 • Υποστήριξη μετά την κατασκευή φαρμακείου.

​​​​​​Τέλος, με χρήση προγραμμάτων απεικονίσεων, μπορείς να έχεις μία αντιπροσωπευτική εικόνα από το τελικό αποτέλεσμα του χώρου σου για την ανακαίνιση φαρμακείου. Μετά από μια προσεκτική μελέτη του χώρου και των αναγκών σου, το συνεργείο ανακαινίσεών μας θα σου κάνει την πιο προσιτή προσφορά, που καλύπτει πλήρως τις εργασίες που θέλεις να πραγματοποιηθούν.

Πού πρέπει να εστιάσεις για μία επιτυχημένη κατασκευή ή ανακαίνιση φαρμακείου;

Σε περιπτώσεις τόσο σημαντικές, όσο είναι η ανακαίνιση φαρμακείου ή καταστήματος άλλου είδους, η γνώμη του αρχιτέκτονα είναι πολύ σημαντική, για να ανακαλύψεις τα βασικά σημεία που θα αναδείξουν το χώρο σου. Ωστόσο, κάποια βασικά σημεία στη σωστή κατασκευή φαρμακείου είναι τα εξής:

1. Φωτισμός του φαρμακείου.

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί μία ζεστή και προσιτή εικόνα προς τους πελάτες και τους περαστικούς στο δρόμο. Επίλεξε πολλές και διαφορετικές πηγές φωτισμού για μοναδικά αποτελέσματα.

2. Εργονομία του χώρου.

Εκτός από όμορφα διαμορφωμένος, ο χώρος πρέπει να είναι χρηστικός για τους υπαλλήλους του φαρμακείου. Έτσι, είναι σημαντικό να δώσεις βάση στον κατάλληλο εξοπλισμό, που θα βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική κατασκευή φαρμακείου.

3. Σωστή επιλογή για έπιπλα φαρμακείου.

Τα έπιπλα φαρμακείου είναι πολύ βασικό στοιχείο για τη διαμόρφωσή του. Λειτουργικές βιτρίνες, ευρύχωρη ρεσεψιόν, χώροι ανάπαυσης, αναβαθμίζουν σημαντικά το χώρο. Οι διαστάσεις των επίπλων είναι πολύ σημαντικό να είναι προσεγμένες, ώστε να έχουν πολύ καλή χωρητικότητα, αλλά και να μην περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων στο κατάστημα.

4. Οργανωμένοι αποθηκευτικοί χώροι.

Στον ολοκληρωμένο εξοπλισμό φαρμακείου περιλαμβάνονται και οι αποθηκευτικοί χώροι. Αν κάνεις ολοκληρωμένη ανακαίνιση φαρμακείου, φρόντισε να κατασκευαστούν μεγάλα ντουλάπια, κατάλληλα για την οργάνωση προμηθειών με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην εμποδίζουν στο χώρο.

ανακαίνιση φαρμακείου

Γιατί να επιλέξεις συνεργείο ανακαινίσεων του Douleutaras.gr για κατασκευή φαρμακείου;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία για κατασκευές φαρμακείων, με αξιολογήσεις για το επίπεδο υπηρεσιών τους. Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από το σχεδιασμό για ανακαινίσεις φαρμακείου, έως την ολοκλήρωση των εργασιών, με πακέτα ανακαινίσεων σε πολύ προσιτές τιμές. Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε κατασκευή ή ανακαίνιση φαρμακείου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία ανακαινίσεων επαγγελματικών χώρων στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Οι καλύτερες συμβουλές για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου!

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να

Διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου σε 4 βήματα!

Αναρωτιέσαι μήπως ο επαγγελματικός σου χώρος χρειάζεται αλλαγές, για να αυξηθεί η παραγωγικότητα των εργαζομένων;

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,30 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν

Douleutaras.gr λογότυπο
Εμμανουήλ Στρουμπούλης
40 αξιολογήσεις

Πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία, εντελώς τυπικό και στη συμφωνία του και στα χρονοδιαγράμματά του. Πρόθυμος να κάνει και έξτρα δουλειά όπου χρειαζόταν. Νομίζω ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω και τον συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Douleutaras.gr λογότυπο
Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος
12 αξιολογήσεις

Ανακαινιση καταστήματος το οποίο είχε πολλες φθορές και ελλείψεις. Ο Στεφανος Μαστρογιαννοπουλος μας κέρδισε αμέσως με την συνέπεια του, την εμπειρία του, τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα απέναντι στο έργο που ανέλαβε. Το αποτέλεσμα των εργασιών ανακαίνισης του καταστηματοσ ειναι καταπληκτικό!! Άριστα υλικά και τεχνογνωσία!!! Συνδυασμός που δεν μπορεί παρα να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα! Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!!! Καλές δουλειές Στέφανε!!

φωτογραφία επαγγελματία
Σταύρος Λάλλος
5 αξιολογήσεις

ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωαννης Περδικουλης
1 αξιολόγηση

Πολύ καλή συνεργασία. Εξυπηρετικός και συνεργάσιμος σε όλα τα θέλω μου.

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ
1 αξιολόγηση

Η συνεργασία μας με τη Velikat στην ανακατασκευή ενός block γραφείων 250μ2 ήταν υποδειγματική. Ο κος Βελιτσιάνος προσέγγισε το έργο σαν επιχειρηματίας και το αγκάλιασε σαν να ήταν δικό του, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα και στο τελικό αποτέλεσμα. Επαγγελματικές λύσεις αξίας στο σωστό κόστος , εστίαση στην παραγόμενη αξία και με μία ταχύτητα κατασκευής που ήταν καθηλωτική. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα των 2,5 μηνών στην πράξη έγινε 40 ημέρες. Ήταν το πρώτο εκ των συναφών έργων το οποίο δεν με κούρασε. Αντίθετα, όταν τελείωσε και μπήκαμε μέσα αισθάνθηκα ότι είναι κάτι νέο παρά το γεγονός ότι δεν έλειψα προσωπικά καμία από τις 40 ημέρες από το εργοτάξιο και σε αυτό συνέβαλλε το γεγονός ότι όλες οι επιλογές που έγιναν από τη Velikat ήταν εύστοχες και προσαρμοσμένες στις πραγματικές μας ανάγκες. Η καλύτερη επιλογή!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες για Κατασκευή & Ανακαίνιση Φαρμακείου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Νίνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, είμαστε δίπλα σας καθημερινά για να φροντίζουμε για το κατάστημα, το γραφείο σας ή άλλους χώρους εργασίας. Μπορούμε να σας κάνουμε λειτουργικές προτάσεις για κάθε χώρο, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Προτιμήστε μας και θα φροντίσουμε η επιλογή να σας δικαιώσει!

Αποστόλης Σωτηρόγλου

Κέντρο Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Χάρη στην εξειδίκευση και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε προτάσεις που θα αναδείξουν τον χώρο και θα γίνει πιο λειτουργικός και πρακτικός. Ζητήστε προσφορά για να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

3DS Energy

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστημάτων και άλλων επαγγελματικών χώρων, με εξειδίκευση στα συστήματα για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. Με εφόδια τους έμπειρους μηχανικούς, το σημαντικό αριθμό έργων σ' όλη την Ελλάδα και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή στην εφαρμογή ενεργειακών λύσεων. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την προσφορά μας!

Ανακαινίσεις Ιμιρτζίδης

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Ηλίας Ιμιρτζίδης κι έχω πολυετή εμπειρία και ειδίκευση σε παντός είδους ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες οικιακών ή και επαγγελματικών χώρων. Σε συνεργασία με το συνεργείο μου αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας. Για εργασίες μεγάλης ή μικρής κλίμακας, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Νέα Ιωνία
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Τ.
Περιγραφή εργασίας
Καλλιθέα
Εκτελέστηκε από
Serafim B.
Περιγραφή εργασίας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ελισάβετ Ι.
Περιγραφή εργασίας
Βάρη
Εκτελέστηκε από
Myzedin H.
Περιγραφή εργασίας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Σ.
Περιγραφή εργασίας