Ανακαίνιση φαρμακείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν το φαρμακείο όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα & θα λάβεις προσφορές εντελώς δωρεάν από αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης
π.χ.: Μερική ανακαίνιση, Πλήρης ανακαίνιση
 • Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
 • Πλήρης ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
π.χ.: Χώρος εστίασης, Κατάστημα
 • Ξενοδοχείο
 • Χώρος εστίασης / Mini market / Παντοπωλείο
 • Κατάστημα
 • Ιατρείο / Φαρμακείο / Γυμναστήριο / Χώρος ομορφιάς
 • Άλλο
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 200 τ.μ.
 • Πάνω από 200 τ.μ.
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019

Ανακαίνιση Φαρμακείου

Η ανανέωση ενός επαγγελματικού χώρου δεν έχει μόνο αισθητικούς σκοπούς, αλλά και λόγους πρακτικότητας. Με την επαγγελματική ανακαίνιση φαρμακείου από εξειδικευμένο συνεργείο, μπορείς να κάνεις το χώρο του καταστήματός σου πολύ πιο άνετο και ελκυστικό για τους πελάτες. Φυσικά, η κατασκευή φαρμακείου δεν είναι μια απλή εργασία, που μπορεί να αναλάβει κάθε συνεργείο ανακαίνισης.

Για τη σωστή και ολοκληρωμένη ανακαίνιση φαρμακείου, απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός και μελέτη από εξειδικευμένους τεχνικούς και αρχιτέκτονες. Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις αξιολογημένα συνεργεία για ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, μαζί με τους οποίους μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για το φαρμακείο σου.

Τι περιλαμβάνεται σε ένα πακέτο ανακαίνισης φαρμακείου;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σου για κατασκευή φαρμακείου ή ανακαίνιση. Είναι σε θέση να σου προσφέρουν συμβουλές για τα κατάλληλα έπιπλα φαρμακείου του καταστήματός σου και να σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις αποτελεσματικά το χώρο.

Συχνά, ένα πακέτο για ανακαίνιση φαρμακείου περιλαμβάνει τα εξής:

 • Αρχιτεκτονική μελέτη για την ανακαίνιση φαρμακείου.

 • Σχεδιασμός πρόσοψης καταστήματος.

 • Κατασκευή εξοπλισμού φαρμακείου.

 • Κατασκευή - διαρρύθμιση επίπλων φαρμακείου.

 • Υποστήριξη μετά την κατασκευή φαρμακείου.

​​​​​​Τέλος, με χρήση προγραμμάτων απεικονίσεων, μπορείς να έχεις μία αντιπροσωπευτική εικόνα από το τελικό αποτέλεσμα του χώρου σου για την ανακαίνιση φαρμακείου. Μετά από μια προσεκτική μελέτη του χώρου και των αναγκών σου, το συνεργείο ανακαινίσεών μας θα σου κάνει την πιο προσιτή προσφορά, που καλύπτει πλήρως τις εργασίες που θέλεις να πραγματοποιηθούν.

Πού πρέπει να εστιάσεις για μία επιτυχημένη κατασκευή ή ανακαίνιση φαρμακείου;

Σε περιπτώσεις τόσο σημαντικές, όσο είναι η ανακαίνιση φαρμακείου ή καταστήματος άλλου είδους, η γνώμη του αρχιτέκτονα είναι πολύ σημαντική, για να ανακαλύψεις τα βασικά σημεία που θα αναδείξουν το χώρο σου. Ωστόσο, κάποια βασικά σημεία στη σωστή κατασκευή φαρμακείου είναι τα εξής:

1. Φωτισμός του φαρμακείου.

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί μία ζεστή και προσιτή εικόνα προς τους πελάτες και τους περαστικούς στο δρόμο. Επίλεξε πολλές και διαφορετικές πηγές φωτισμού για μοναδικά αποτελέσματα.

2. Εργονομία του χώρου.

Εκτός από όμορφα διαμορφωμένος, ο χώρος πρέπει να είναι χρηστικός για τους υπαλλήλους του φαρμακείου. Έτσι, είναι σημαντικό να δώσεις βάση στον κατάλληλο εξοπλισμό, που θα βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική κατασκευή φαρμακείου.

3. Σωστή επιλογή για έπιπλα φαρμακείου.

Τα έπιπλα φαρμακείου είναι πολύ βασικό στοιχείο για τη διαμόρφωσή του. Λειτουργικές βιτρίνες, ευρύχωρη ρεσεψιόν, χώροι ανάπαυσης, αναβαθμίζουν σημαντικά το χώρο. Οι διαστάσεις των επίπλων είναι πολύ σημαντικό να είναι προσεγμένες, ώστε να έχουν πολύ καλή χωρητικότητα, αλλά και να μην περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων στο κατάστημα.

4. Οργανωμένοι αποθηκευτικοί χώροι.

Στον ολοκληρωμένο εξοπλισμό φαρμακείου περιλαμβάνονται και οι αποθηκευτικοί χώροι. Αν κάνεις ολοκληρωμένη ανακαίνιση φαρμακείου, φρόντισε να κατασκευαστούν μεγάλα ντουλάπια, κατάλληλα για την οργάνωση προμηθειών με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην εμποδίζουν στο χώρο.

ανακαίνιση φαρμακείου

Γιατί να επιλέξεις συνεργείο ανακαινίσεων του Douleutaras.gr για κατασκευή φαρμακείου;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία για κατασκευές φαρμακείων, με αξιολογήσεις για το επίπεδο υπηρεσιών τους. Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από το σχεδιασμό για ανακαινίσεις φαρμακείου, έως την ολοκλήρωση των εργασιών, με πακέτα ανακαινίσεων σε πολύ προσιτές τιμές. Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε κατασκευή ή ανακαίνιση φαρμακείου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία ανακαινίσεων επαγγελματικών χώρων στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Οι καλύτερες συμβουλές για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου!

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να

Περισσότερα
Διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου σε 4 βήματα!

Αναρωτιέσαι μήπως ο επαγγελματικός σου χώρος χρειάζεται αλλαγές, για να αυξηθεί η παραγωγικότητα των εργαζομένων;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν

φωτογραφία επαγγελματία

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά του κύριου Μπαλούκα. Έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα, και στους χρόνους που είχαμε συμφωνήσει. Είν...

φωτογραφία επαγγελματία

Η εργασία ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε.

Douleutaras.gr λογότυπο

Πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία, εντελώς τυπικό και στη συμφωνία του και στα χρονοδιαγράμματά του. Πρόθυμος να κάνει και έξτρα δουλ...

Douleutaras.gr λογότυπο

Έχουμε κάνει και παλιότερα παρόμοιες εργασίες και έχουμε την εμπειρία να κρίνουμε έναν συνεργάτη, στην περίπτωση της Κα. Χασιώτη έχουμε ν...

Douleutaras.gr λογότυπο

Πολύ γρήγορος και εξυπηρετικός επαγγελματίας με πολύ προσιτές τιμές. Έχουμε κάνει ήδη μια εργασία και αναμένεται να συνεργαστούμε ξανά γι...

Douleutaras.gr λογότυπο

Ανακαινιση καταστήματος το οποίο είχε πολλες φθορές και ελλείψεις. Ο Στεφανος Μαστρογιαννοπουλος μας κέρδισε αμέσως με την συνέπεια του, ...

Κορυφαίοι Επαγγελματίες για Κατασκευή & Ανακαίνιση Φαρμακείου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ.

Ανακαίνιση φαρμακείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Ίλιον
43 reviews

Δραστηριοποιούμαι σε παντός τύπου εργασίες που αφορούν την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο και μπορώ να παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Προτείνω έξυπνες ιδέες για ανακαίνιση που ταιριάζουν στην προσωπική αισθητική των πελατών μου και θα καλύπτουν πλήρως τις πολλές ανάγκες ενός επαγγελματικού χώρου. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλού επιπέδου. Μοναδικός μου στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου. Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω κάθε εργασία για την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και μπορώ να εγγυηθώ ότι αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μου πελάτες. Προτιμήστε με για την ανανέωση του χώρου σας και δεν θα χάσετε!

ΑΡΜΠΕΝ Ν.

Ανακαίνιση φαρμακείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Αρτέμιδα(Λούτσα)
30 reviews

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στις κατασκευαστικές εργασίες και στο κλάδο των ανακαινίσεων, η ομάδα μας αναλαμβάνει παντώς είδους τεχνικές εργασίες με σκοπό την ποιοτική αναδιαμόρφωση του χώρου σας! Αναλαμβάνουμε αξιόπιστα και με συνέπεια την μερική ή ολική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είτε πρόκειται για γραφείο, κατάστημα ή εταιρεία. Διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούμε να σας παρέχουμε έξυπνες ιδέες ανακαίνισης σε προσιτές τιμές. Η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και για αυτό δίνουμε μεγάλη προσοχή τόσο στη χρηστικότητα όσο και στην αισθητική ενός χώρου. Επιλέξτε μας για μια ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου έτσι όπως την έχετε φανταστεί!

Γιάννης Π.

Ανακαίνιση φαρμακείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Χαλάνδρι
266 reviews

Αναλαμβάνω την ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου σας και εγγυώμαι ότι τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικούς χώρους υψηλής αισθητικής. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματικά αποτελέσματα αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

Δημήτρης Μ.

Ανακαίνιση φαρμακείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Αθήνα
18 reviews

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ανακαινίσεων για 20 χρόνια και έχοντας άριστη κατάρτιση και εμπειρία, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας αξιόπιστα μικρές ή μεγάλες τεχνικές εργασίες. Με διακρίνουν η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός. Για κάθε ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου που αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω, δίνω άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, ενώ η εγγυημένη ποιότητα της εργασίας μου, είναι το στοιχείο που με έχει καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας για την εξασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος. Βρισκόμαστε άμεσα στη διάθεσή σας για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου σε προσιτές τιμές!

Γιώργος Σ.

Ανακαίνιση φαρμακείου στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Αγία Παρασκευή
28 reviews

Αναλαμβάνω αξιόπιστα και με συνέπεια ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων. Η εμπειρία μου μετρά πάνω από 24 χρόνια και διαθέτω ειδικευμένους συνεργάτες με άριστες τεχνικές γνώσεις που μπορούν να αναλάβουν και τις πιο δύσκολες εργασίες. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευαστικών υλικών και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε τεχνική εργασία χρειάζεστε, για μερική ή ολική ανακαίνιση, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε μας στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου και δεν θα το μετανιώσετε!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει