Ανακαίνιση γκαρσονιέρας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν τη γκαρσονιέρα όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί.

Δωρεάν προσφορές άμεσα

Απόλυτα προσωποποιημένες και λειτουργικές λύσεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 130+ συνεργεία μας κάνουν την ανακαίνιση την καλύτερη επένδυση. Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.
π.χ.: Γενική, Ενός χώρου
 • Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
 • Ανακαίνιση ενός χώρου
π.χ.: Μία εργασία
 • Μία εργασία (πχ μόνο ελαιοχρωματισμό)
 • Πάνω από μία εργασίες
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 150 τ.μ.
 • 151 τ.μ. - 250 τ.μ.
 • Πάνω από 250 τ.μ.
π.χ.: Ενοικιαστής, Ιδιοκτήτης
 • Δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά έχω λάβει την άδεια από τον ιδιοκτήτη
 • Ιδιοκτήτης
 • Ενοικιαστής
 • Δεν έχω αγοράσει ή νοικιάσει ακόμη το σπίτι
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 μέρες, Μεσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 01/6/2020

Ανακαίνιση Γκαρσονιέρας: Ιδέες & Λύσεις

Ένα μικρό διαμέρισμα τύπου γκαρσονιέρα, πρέπει πρώτα από όλα να είναι λειτουργικό. Έχοντας τον περιορισμό του ελάχιστου χώρου, οι δυνατότητες που έχουμε στην ανακαίνιση γκαρσονιέρας μοιάζουν περιορισμένες. Ή μήπως όχι;

Αναφορικά με τα μικρά διαμερίσματα, αρκεί να δοθεί βάση στην κατάλληλη διαμόρφωση και διαρρύθμιση του χώρου. Όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται να μεταμορφώσεις αυτό τον μικρό χώρο σε ένα όμορφο και πρακτικό περιβάλλον, υπάρχουν απλοί τρόποι που - σε συνδυασμό με τη σωστή διαρρύθμιση - θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη ανακαίνιση γκαρσονιέρας;

1. Επιλογή χρώματος

Για τους τοίχους σε μικρά σπίτια, προτείνουμε να διαλέξεις ένα χρωματικό θέμα για το βάψιμο τον τοίχων κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμο, παλ ή γήινο. Η πολυχρωμία είναι ενδιαφέρουσα, αλλά μικραίνει το χώρο και δεν συνιστάται για μία γκαρσονιέρα.

Αν επιθυμείς ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείς να  χρησιμοποιήσεις μια ιδιαίτερη ταπετσαρία για να καλύψεις την επιφάνεια ενός τοίχου σε κάποια ανοιχτόχρωμη και όχι έντονη απόχρωση.

2. Χρήση διαχωριστικών

Δημιούργησε διαχωριστικά χώρου με έπιπλα, ξύλινα στόρια ή κάποια κατασκευή με γυψοσανίδες. Μπορεί αρχικά να σκεφτείς ότι ένα διαχωριστικό θα μικρύνει το χώρο σου, αλλά με σωστή διαρρύθμιση και χρήση των κατάλληλων διαχωριστικών, σου εγγυόμαστε ότι ο χώρος σου θα “ανοίξει” και θα αποκτήσει ένα τελείως διαφορετικό ύφος.

3. Επίλεξε τα κατάλληλα έπιπλα

Δώσε προτεραιότητα στα έπιπλα με διπλή χρηστικότητα. Για παράδειγμα ένας καλός καναπές κρεβάτι ή ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, είναι απαραίτητη επιλογή στην ανακαίνιση του μικρού διαμερίσματος. Επίσης μπορείς να φτιάξεις έξυπνες κρεμαστές συνθέσεις από ράφια και να αποκτήσεις το χαμένο επιπλέον χώρο που σου έλειπε από το πάτωμα.

4. Εστίασε στο φωτισμό

Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην γκαρσονιέρα σου με πλούσιο φωτισμό, τοποθετώντας μικρά φωτιστικά αλλά και κρυφό φωτισμό στα κατάλληλα σημεία του σπιτιού σου. Η επιλογή αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας. Επίσης ένα έξυπνο tip είναι οι τοποθέτηση καθρεφτών στους τοίχους σου, οι οποίοι διαχέουν αποτελεσματικότερα το φως και μεγαλώνουν το χώρο σου.

5. Αντικατάστησε τις εσωτερικές πόρτες

Προτίμησε να αντικαταστήσεις τις εσωτερικές πόρτες με συρόμενες. Είναι μία μικρή, αλλά σημαντική αλλαγή, που θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς το διαθέσιμο χώρο στο έπακρον, ειδικά στα μικρά διαμερίσματα.

6. Διακόσμησε τη σωστά

Επίλεξε έξυπνες διακοσμητικές ιδέες για μικρά σπίτια και δώσε βάση στην ποιότητα και όχι την ποσότητα. Τα αντικείμενα που μπορείς να έχεις είναι περιορισμένα, για αυτό το καθένα πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο. Διάλεξε απλά σχέδια και χρώματα στα υφάσματα που θα επιλέξεις για την γκαρσονιέρα σου. Επίσης μπορείς να επιλέξεις μοντέρνους αποθηκευτικούς χώρους, όπως vintage κουτιά, που να έχουν διπλή χρήση: αποθήκευση και ανανέωση του χώρου σου!

Αυτές είναι μερικές έξυπνες λύσεις για μικρά σπίτια, που  μπορείς να εφαρμόσεις για να μεγαλώσεις το χώρο σου, αλλά και να τον ανανεώσεις δραστικά. Παρακάτω σου έχουμε επισυνάψει μερικά παραδείγματα με σκοπό να εμπευστείς για την ανακαίνιση του χώρου σου!

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για ανακαίνιση γκαρσονιέρας;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης γκαρσονιέρας, με πολυετή εμπειρία, για την ανακαίνιση του μικρού διαμερίσματός σου. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα προσφορές για να ανακαινίσεις τη γκαρσονιέρα σου επιλέγοντας το οικονομικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Περισσότερες Ιδέες για τη Γκαρσονιέρα σου!

Πού κυμαίνονται οι τιμές στην ανακαίνιση γκαρσονιέρας;

Σε αυτό το σημείο θα δούμε πώς διαμορφώνονται οι τιμές σε μία ανακαίνιση γκαρσονιέρας αλλά και ποιοι παράγοντες τις επηρεάζουν.


1. Τετραγωνικά της γκαρσονιέρας
 

Μία γκαρσονιέρα υπολογίζεται ότι είναι περίπου 30-40 τμ.

Σε μικρότερα διαμερίσματα το κόστος μειώνεται μιας και οι ανάγκες του χώρου, είναι πιο περιορισμένες.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να διαμορφωθεί ριζικά ο χώρος, ώστε να αλλάξεις τη διαρρύθμισή του προς το καλύτερο, το κόστος θα μεταβληθεί προς τα πάνω.
 

2. Εργασίες ανακαίνισης
 

Το κόστος της ανακαίνισης είναι αρκετά ευμετάβλητο για κάθε χώρο, καθώς οι απαιτήσεις κάθε οικίας ποικίλουν. Μία βασική ανακαίνιση γκαρσονιέρας περιλαμβάνει:

Αποξηλώσεις και Μερεμέτια

- Αποξήλωση ειδών υγιεινής, πλακιδίων τοίχου και δαπέδου σε μπάνιο και κουζίνα, αφαίρεση ντουλαπιών και ηλεκτρικών συσκευών και τέλος αποκομιδή των μπαζών.

- Για το γκρέμισμα τοίχων 20τμ και την αποκομιδή των μπάζων το κόστος είναι περίπου 300€.  Ενώ, η αφαίρεση των σοβάδων κοστίζει προσεγγιστικά 3-6€ /m².

- Επισκευή μερεμετιών που έχουν δημιουργηθεί από τις αποξηλώσεις και προετοιμασία οικοδομής για τις εργασίες ανακαίνισης.

- Για εσωτερικά ή εξωτερικά σοβατίσματα το κόστος προσεγγίζει τα 80-100€ /m²*, ενώ για το χτίσιμο τοίχων 20τμ το κόστος είναι περίπου 380€.

Πλήρης Ανακαίνιση Μπάνιου και Κουζίνας
 

Πλήρης ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας που περιλαμβάνει:

 • Αντικατάσταση παροχών ύδρευσης και αποχέτευσης με νέες.

 • Αντικατάσταση πλακιδίων σε πάτωμα, τοίχους και λουτρό.

 • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής με καινούρια.

Το κόστος για τις παραπάνω εργασίες κυμαίνεται στα 2.000€*.
 

 • Αντικατάσταση ντουλαπιών κουζίνας, νεροχύτη και μπαταρία νεροχύτη.


Η οικονομικότερη επιλογή για ντουλάπια κουζίνας ξεκινάει από 200€ /m*, ενώ η καλύτερη μπορεί να φτάσει και τα 400€ /m*.

Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση

Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των οποίων το κόστος μπορεί να φτάσει τα 1500€ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

 • Έλεγχο εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

 • Αντικατάσταση όλων των πριζοδιακοπτών.

 • Τροποποίηση του εσωτερικού δικτύου ισχυρών ρευμάτων για κουζίνα και μπάνιο σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

Κουφώματα και Ελαιοχρωματισμός
 

 • Ελαιοχρωματισμός εσωτερικού και εξωτερικού χώρου γκαρσονιέρας με κόστος που κυμαίνεται στα 6€ /m² χωρίς την εργασία του τεχνίτη και τα χρώματα κοστίζουν προσεγγιστικά 12€ / λίτρο*.

 • Αντικατάσταση κουφωμάτων με απλά κουφώματα αλουμινίου διαστάσεων 2,20m * 1,30m, με σίτα και ρολό, λευκού χρώματος, κοστίζουν περίπου 1.000€* το τεμάχιο.

Αντικατάσταση δαπέδων

Αντικατάσταση δαπέδων με δάπεδα Laminate: Μόνο για τα υλικά το κόστος κυμαίνεται στα 5-10€ /m² *.
 

3. Απόκλιση τιμών στην Ανακαίνιση Γκαρσονιέρας

Μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση γκαρσονιέρας, ωστόσο, χρειάζεται να περιλαμβάνει πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη, επίβλεψη του έργου, αντικατάσταση κουφωμάτων και χρήση ενεργειακών υαλοπινάκων, καθώς και αντικατάσταση της πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας.
 

Σε αυτή την περίπτωση το συνολικό κόστος της ανακαίνισης ξεκινάει από 350 € /m²*.

Είναι πολύ πιθανό στις προσφορές που θα πάρεις από εταιρείες ανακαινίσεων να παρατηρήσεις αρκετά σημαντικές αποκλίσεις στις τιμές. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να διαφοροποιήσουν σημαντικά τα κόστη μιας ανακαίνισης. Το σημαντικότερο εξ’ αυτών των στοιχείων είναι η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.

Οι τιμές, λοιπόν, που παρουσιάστηκαν είναι μόνο ενδεικτικές και σαφώς προκειμένου να δοθεί μια συνολική τελική εκτίμηση κόστους ολικής ή μερικής ανακαίνισης για κάθε σπίτι, πρέπει να γίνει εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου από εξειδικευμένα συνεργεία.

*Οι τιμές που αναφέρονται, δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Σχετικά άρθρα

Ανακαίνιση σπιτιού όταν μένεις σε ενοίκιο – μάθε ποιες αλλαγές μπορείς να κάνεις

Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!

Διακόσμηση φοιτητικής γκαρσονιέρας: Φτιάξε το ιδανικό φοιτητικό σπίτι!

Η διακόσμηση φοιτητικής γκαρσονιέρας είναι, ίσως, μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη ζωή ενός νέου.

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,47 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για την Ανακαίνιση της Γκαρσονιέρας τους

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Σαρημανώλης
29 αξιολογήσεις

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Και η τεχνική ομάδα το έδειξε σε όλες τις εργασίες της. Μπορεί να ξεπέρασε τον προβλεπόμενο χρόνο, δικαιολογημένα όμως λόγω των απαιτήσεων για να υπάρξει το θεμιτό αποτέλεσμα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλίας Σταθάκος
8 αξιολογήσεις

Υπέροχος, ζεστός, ευγενικός και ΑΝΘΡΩΠΟΣ, εξαιρετικός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά το αντικείμενο της εργασίας του. Έχει να προτείνει πολλές ιδέες για οτιδήποτε κι αν του ζητηθεί. Το αποτέλεσμα της εργασίας που του ανέθεσα είναι απλά υπέροχο και έγινε σε χρόνο ρεκόρ τελειώνοντας μάλιστα νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό όριο που τέθηκε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα για οποιαδήποτε μελλοντική εργασία θα τον προτιμήσω ξανά με κλειστά μάτια.

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλίας Σταθάκος
8 αξιολογήσεις

εξαιρετικός επαγγελματίας!! Καλή συνεργασία οργανωμένα συνεργεία πολύ καλό αποτέλεσμα!!!

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
7 αξιολογήσεις

Άψογο συνεργείο. Άνθρωποι ευγενικοί, καθαροί, συνεπείς, γρήγοροι, σωστοί επαγγελματίες. Τους ευχαριστώ πολύ.

φωτογραφία επαγγελματία
Dimitrios Damoulakis
5 αξιολογήσεις

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ

Κορυφαία συνεργεία Ανακαίνισης της Υπηρεσίας μας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Σταθελάκης

Πειραιάς
75 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρεία διαθέτει 15 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ανακαίνισης σπιτιού, με εξειδίκευση σε παντός είδους εργασίες που σχετίζονται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, φωτισμό και σύνδεση των ηλεκτρολογικών σας συσκευών. Προσφέρουμε λύσεις για απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα του σπιτιού σας, οικονομικά και με τις πλέον σύγχρονες ιδέες. Προτιμήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

Αβραάμ Ελευθεριάδης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
59 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με σημαντική εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιού. Παρακολουθώ διαρκώς τις εξελίξεις στον κλάδο μου και ενσωματώνω νέες μεθόδους και τακτικές, ώστε να είμαι βέβαιος ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω και να σας δώσω άμεσα προσφορά για τις υπηρεσίες μου, στο πιο προσιτό κόστος.
 

Ιωάννης Βαζούρας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο της ανακαίνισης σπιτιού εδώ και πολλά χρόνια. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε λύσεις που θα αναβαθμίσουν αισθητά την αισθητική του χώρου σας. Έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες στο παρελθόν, είμαστε έτοιμοι να φροντίσουμε και για το δικό σας έργο, με ταχύτητα και αξιοπιστία!

Γιώργος Τσιαπαρίκος

Νότια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Είμαστε επαγγελματίες στον χώρο της ανακαίνισης, με εξειδίκευση σε γυψοσανίδες, χωρίσματα και ψευδοροφές. Στόχος μας, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε πολύ να φτιάξουμε μαζί σας το κατάλληλο σχέδιο για την ανακαίνιση του χώρου σας και να το φέρουμε εις πέρας στην πιο προσιτή τιμή!

HOME GARDEN ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
1 αξιολόγηση

Η εταιρεία μας προσφέρει καστασκευαστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.Μπορούμε να σας παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες σε οικίες,πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους: ανακαινίσεις, μελέτες, κατασκεύη και διαμόρφωση κήπου 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Νέα Σμύρνη
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Χ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γυψοσανίδες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Υδραυλικές εργασίες
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ. Κόστος: 3250,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Κορωπί
Εκτελέστηκε από
INTER KTISMA Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γυψοσανίδες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Υδραυλικές εργασίες, Άλλο, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ. Κόστος: 10000,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Ηράκλειο
Εκτελέστηκε από
MARCU P.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Μόνωση, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γυψοσανίδες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Υδραυλικές εργασίες, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
101 τ.μ. - 150 τ.μ. Κόστος: 8000,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
MARCU P.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ. Κόστος: 4500,00€
Ανακαίνιση ενός χώρου
Ηράκλειο
Εκτελέστηκε από
Βασιλης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Ανακαίνιση ενός χώρου
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ. Κόστος: 450,00€