Χτιστή Ντουζιέρα

Χτιστή Ντουζιέρα

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
Εξυπηρέτηση 24/7
2.092 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
review image

Αξιολόγηση εργασιών

4.6

μέσος όρος από 478 αξιολογήσεις πελατών

Άνθη Ν.
5.0

Απολυτα συννενοησιμος,ευγενέστατος,Αρίστος στη δουλειά του,ικανός ν αντιμετοπισει το οποίο πρόβλημα προκύψει.Γνωστης του αντικειμένου του αφήνει το χώρο πιο καθαρό από οτι τον βρή…

Για: Δημήτρης Τριανταφύλλου
Καλομοίρα Α.
5.0

Μείμναμε ικανοποιημένοι απο το τελικό αποτέλεσμα! Έγινε ο,τι συμφωνήσαμε. Πολύ εξυπηρετικός και συνεννοήσιμος ο Δημήτρης. Μας βόλεψε γιατί προμηθευτήκαμε κάποια απο τα είδη υγιειν…

Για: DEL CONSTRUCTION Δημήτρης Λιαπάτης
Μπάμπης Κ.
5.0

Ο Δημήτρης μας επιβεβαιωσε στο απόλυτο την εμπιστοσύνη που του δείξαμε . Μας παρέδωσε ένα μπάνιο πιο ωραίο από αυτό που περιμέναμε . Εξαιρετικός επαγγελματίας , πολύ ευγενικός και…

Για: DEL CONSTRUCTION Δημήτρης Λιαπάτης
Παναγιώτης Τ.
5.0

Εκπληκτικός επαγγελματίας ευχαριστώ πολύ.

Για: Εμμανουήλ Τσιρδήμος
Athanasios G.
5.0

Συνεπής, καταρτισμενος, άριστος στην εργασία του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Για: Άκης Αρουτζίδης
Ευάγγελος Κ.
5.0

Άψογη δουλειά , πολύ σωστός στους χρόνους του, πολύ καλή επικοινωνία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Για: Ανακαινίσεις Τζίμης
Ξένια Χ.
5.0

Είδα πολλούς επαγγελματίες εντός και εκτός Δουλευταρά πριν καταλήξω στον κο Θεοχάρη. Έκανα την καλύτερη επιλογή! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τον κο Θεοχάρη αλλά και απο τον κο…

Για: Τάκης Θεοχάρης
Ζάκκα Μ.
5.0

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον Τάκη! Συνεπείς σε όλα τα! Ότι είχαμε συμφωνήσει από την αρχή έγινε! Φιλότιμος! Μάστορας από τους λίγους! Ότι μου πρότεινε ήταν αυτά ακριβώς …

Για: Τάκης Θεοχάρης

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 1.279 αντίστοιχες εργασίες:
250€ - 1450€
Μερική ανακαίνιση άνω των 5 τ.μ. από
250€
Πλήρης ανακαίνιση άνω των 5 τ.μ. από
1450€
Μερική ανακαίνιση έως 5 τ.μ. από
250€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το κόστος για αλλαγή μπανιέρας σε ντουζιέρα;

Το κόστος επηρεάζεται σημαντικά από τις διαστάσεις του χώρου, τα υλικά κατασκευής και τυχόν ιδιαιτερότητες που μπορεί να προκύψουν. Έτσι, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Θέλεις να μάθεις το πραγματικό κόστος για τη δική σου αλλαγή μπανιέρας σε ντουζιέρα; Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να πάρεις προσφορές στα μέτρα σου!

Τι θα σου προσφέρει η αντικατάσταση μπανιέρας με ντουζιέρα;

Ειδικά αν το μπάνιο σου είναι μικρών διαστάσεων, η αλλαγή μπανιέρας σε ντουζιέρα είναι must, αν θέλεις να εξοικονομήσεις χώρο. Επίσης, για πολλούς από εμάς η μπανιέρα θεωρείται και μεγαλύτερος κίνδυνος ατυχημάτων, οπότε αυτή είναι η δεύτερη βασική αιτία που την ξηλώνουν και την αντικαθιστούν με ντουζιέρα.

Τι στυλ χτιστής ντουζιέρας να προτιμήσεις;

Οι επιλογές είναι πολλές και οι συνδυασμοί ακόμη περισσότεροι. Υπάρχουν διάφορα υλικά κατασκευής που μπορείς να επιλέξεις. Ένας έμπειρος επαγγελματίας στο σχετικό κλάδο μπορεί να σου προτείνει τις πιο κατάλληλες ιδέες για το μπάνιο σου.

Μερικές πολύ δημοφιλείς ιδέες για χτιστές ντουζιέρες είναι οι εξής:

  • Χτιστή ντουζιέρα με βάση το γυαλί

  • Χτιστή ντουζιέρα με πλακάκια

  • Χτιστή ντουζιέρα με πατητή τσιμεντοκονία

  • Τριγωνική χτιστή ντουζιέρα, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου

  • Ανοιχτή χτιστή ντουζιέρα

Εκτός από την επένδυση της ντουζιέρας που επιθυμείς, αισθητή διαφορά κάνει και η πόρτα που θα επιλέξεις για να την κλείσεις, αν φυσικά βάλεις πόρτα. Η πόρτα από γυαλί αποτελεί μια απολύτως ασφαλή και ανθεκτική επιλογή. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η κλασική κουρτίνα, για πιο οικονομικά αποτελέσματα. Φυσικά, αν βάλεις κουρτίνα θα πρέπει να θυμάσαι να την αλλάζεις συχνά, για να μην αναπτύξει μούχλα.

Πώς κατασκευάζεται μια χτιστή ντουζιέρα;

Για τη δημιουργία χτιστής ντουζιέρας, απαιτούνται ελάχιστα τετραγωνικά από το μπάνιο σου, μπετόν και το υλικό με το οποίο επιθυμείς να την επενδύσεις (πλακάκια, ξύλο, μέταλλο, τσιμεντοκονία κτλ).

Με σωστή μέτρηση από τον επαγγελματία, επιλογή των κατάλληλων υλικών και σωστή εφαρμογή τους, πετυχαίνεις το αποτέλεσμα που θέλεις για το μπάνιο σου. Ωστόσο, απαιτείται προσοχή κατά την κατασκευή της, γιατί μπορεί να προκύψει διαρροή νερού, σε περίπτωση που δεν στεγανωθεί με σωστό τρόπο.  

Η επιλογή των σωστών υλικών είναι πολύ σημαντική, ώστε να πετύχεις την ιδανική στεγανότητα. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί η σωστή βάση και να χτιστεί με προσοχή, ώστε να μην υπάρχουν πουθενά κενά που θα επιτρέπουν τη διαρροή νερού. Για το λόγο αυτό, μπορείς να συμβουλευτείς έναν έμπειρο τεχνικό, πριν αγοράσεις τα υλικά.

Γιατί είναι απαραίτητη η στεγανοποίηση & μόνωση της χτιστής ντουζιέρας;

Πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα κατά τη μόνωση για χτιστή ντουζιέρα, ιδιαίτερα αν το σπίτι βρίσκεται σε όροφο. Το νερό είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί και κάποια στιγμή θα παρουσιαστεί υγρασία, αν δεν έχει γίνει σωστή μόνωση και στεγάνωση, κατά τη δημιουργία της.

Πρέπει να γίνει έλεγχος για τη στεγανότητα στον πάτο της ντουζιέρας σου, πριν την τοποθέτηση των πλακιδίων. Ειδικά αν ζεις σε πολυκατοικία, απαιτείται επαρκής μόνωση κάτω από τα πλακάκια, για να μην εμφανιστεί υγρασία στο ταβάνι του από κάτω διαμερίσματος.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματίες του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις χτιστή ντουζιέρα;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έμπειρους επαγγελματίες για κατασκευή και μόνωση χτιστής ντουζιέρας. Αν δε γνωρίζεις ακριβώς τι χρειάζεσαι για μια πλήρως στεγανή ντουζιέρα που θα αντέξει πολλά χρόνια, οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεσή σου, για να σε συμβουλεύσουν και να σε καθοδηγήσουν.

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους και την ποιότητα της δουλειάς τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για το αποτέλεσμα στη χτιστή ντουζιέρα που ονειρεύεσαι. Θα αναλάβουν πλήρως την κατασκευή, τη στεγανοποίηση και τη μόνωση κάτω από πλακάκια, για να σου προσφέρουν αυτό που ονειρεύεσαι.

Αν σκέφτεσαι να κατασκευάσεις χτιστή ντουζιέρα στο μπάνιο σου ή να κάνεις αλλαγή μπανιέρας σε ντουζιέρα, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου για να πάρεις προσφορές, ειδικά στα μέτρα σου!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΜΗΝΑΣ
Αθήνα

<span style="color: #000000;">Διαθέτουμε έμπειρους μηχανικούς καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες, όπου σε…

4.5
(17)
4.4
Ποιότητα εργασίας
4.5
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.4
Τιμή
Seller photo
Diakosmos Construction
Πειραιάς

Η εταιρεία Diakosmos Design & Construction σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την Ανακαίνιση Μπάνιου, με γνώμονα πάντα την λειτ…

5.0
(4)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή