Ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν την κρεβατοκάμαρα όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 130+ συνεργεία μας κάνουν την ανακαίνιση την καλύτερη επένδυση. Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.
π.χ.: Γενική, Ενός χώρου
 • Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
 • Ανακαίνιση ενός χώρου
π.χ.: Μία εργασία
 • Μία εργασία (πχ μόνο ελαιοχρωματισμό)
 • Πάνω από μία εργασίες
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 150 τ.μ.
 • 151 τ.μ. - 250 τ.μ.
 • Πάνω από 250 τ.μ.
π.χ.: Ενοικιαστής, Ιδιοκτήτης
 • Δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά έχω λάβει την άδεια από τον ιδιοκτήτη
 • Ιδιοκτήτης
 • Ενοικιαστής
 • Δεν έχω αγοράσει ή νοικιάσει ακόμη το σπίτι
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 μέρες, Μεσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019

Ανακαίνιση Κρεβατοκάμαρας - Ό,τι πρέπει να ξέρεις για να την ανανεώσεις!

Χρειάζεσαι μια ανανέωση στο σπίτι σου; Η ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας βρίσκεται μέσα στα σχέδια σου; Πριν ξεκινήσεις υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία σε ένα σπίτι. Ένας καλός και ποιοτικός ύπνος έχει αμέτρητα οφέλη και μπορεί να αναβαθμίσει πραγματικά την καθημερινότητά μας. Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα στην ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας, μπορείς να εξασφαλίσεις τη ψυχική ηρεμία που ψάχνεις.

Ποιες είναι οι βασικές εργασίες που μπορούν να γίνουν κατά την ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας;

 • Αλλαγή και τοποθέτηση πατώματος

 • Αλλαγή και τοποθέτηση κουφωμάτων

 • Εγκατάσταση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή φωτισμού

 • Βάψιμο δωματίου και τοποθέτηση ταπετσαρίας

 • Αλλαγή διακόσμησης κρεβατοκάμαρας

 • Ξυλουργικές εργασίες(κατασκευή ντουλάπας,ραφιών, ντουλαπιών, κλπ)

 • Τοποθέτηση κλιματιστικού

 

Από τις παραπάνω εργασίες μπορείς να τις κάνεις όλες ή να επιλέξεις μερικές μόνο, ανάλογα με το κόστος που θες να έχει η ανακαίνιση της κρεβατοκάμαρας και τον προϋπολογισμό που έχεις καθορίσει.

 

Για να σε βοηθήσουμε να πάρεις μερικές παραπάνω ιδέες για την ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρήκαμε ποια σημεία πρέπει να προσέξεις, για να έχεις ένα απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην ανανέωση του υπνοδωματίου σου.

5 πολύτιμες Συμβουλές για την ανακαίνιση της κρεβατοκάμαρας σου!

1. Δημιούργησε αποθηκευτικό χώρο
 

Η ύπαρξη επαρκούς ποσότητας αποθηκευτικού χώρου είναι μεγάλο πλεονέκτημα για κάθε σπίτι και ιδιαίτερα στην κρεβατοκάμαρα. Με την ανακαίνιση του υπνοδωματίου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου, όπως είναι το κενό κάτω από το κρεβάτι, αλλά και το ύψος του δωματίου. Μη ξεχνάς, ότι η ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας συνδυάζεται ιδανικά με την ανακαίνιση ντουλάπας και μπορεί να σου εξασφαλίσει μέγιστη χρηστικότητα και αισθητική.

Αν ψάχνεις λύσεις για ανακαίνιση μικρής κρεβατοκάμαρας, ένα έμπειρο συνεργείο ανακαίνισης θα σου προτείνει έξυπνες ιδέες για το υπνοδωμάτιο σου, όπως μια ιδιαίτερη κατασκευή με ράφια ή ένα περίτεχνο κεφαλάρι για το κρεβάτι σου, που θα σου λύσουν τα χέρια!

2. Επίλεξε τον ιδανικό φωτισμό
 

Η ύπαρξη κατάλληλου φωτισμού είναι καίριας σημασίας για ένα υπνοδωμάτιο και πολλές φορές γίνονται λάθη στην επιλογή του. Χρειάζεται να βρεις την κατάλληλη ισορροπία που θα σου εξασφαλίζει λειτουργικότητα, αλλά θα βοηθάει και στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Κατά την ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας, μπορείς εύκολα να αντικαταστήσεις τους συνηθισμένους διακόπτες με ντίμερ, που θα σου επιτρέπουν να ρυθμίζεις την ένταση του φωτισμού ανάλογα την περίσταση που θες. Ακόμη μπορείς να αλλάξεις της ηλεκτρολογικές σου εγκαταστάσεις και να προχωρήσεις στην τοποθέτηση κρυφού φωτισμού που θα βοηθήσει στη διαμόρφωση μια χαλαρωτικής και ξεκούραστης ατμόσφαιρας.

3. Δώσε προσοχή στα χρώματα που θα επιλέξεις για τους τοίχους του υπνοδωματίου σου
 

Τα χρώματα που θα επιλέξεις για τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας είναι ιδιαίτερα σημαντικά για αρκετούς λόγους. Είναι γνωστό ότι η ψυχολογία μας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα χρώματα που υπάρχουν στο δωμάτιο.

Σε μια ανακαίνιση υπνοδωματίου, ιδανικά, πρέπει να επιλέγονται ανοιχτές και παλ αποχρώσεις που βοηθάνε στην ηρεμία και την αποβολή της έντασης, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνουν και το χώρο. Αν είσαι λάτρης των έντονων χρωμάτων προτίμησε να βάψεις μόνο έναν τοίχο ή κάποια σημεία όπως τα πορτάκια της ντουλάπας, στο χρώμα που θες.

Οι ιδανικοί συνδυασμοί χρωμάτων για την κρεβατοκάμαρα, αλλάζουν τελείως το στυλ της και την απομακρύνουν από τη μονότονη μονοχρωμία. Παίξε με τα χρώματα των τοίχων του υπνοδωματίου σου και θα βγεις κερδισμένος! Τέλος, μην παραλείψεις να σκεφτείς την τοποθέτηση ταπετσαρίας σαν μια εξαιρετική εναλλακτική, που θα προσθέσει κάτι διαφορετικό στην κρεβατοκάμαρά σου.

4. Αφιέρωσε χρόνο στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας
 

Μόλις “ξεμπερδέψεις” με τα βασικά βήματα για την ανακαίνιση της κρεβατοκάμαρας σου, μην αμελήσεις να αφιερώσεις μεγάλο μέρος στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου. Επιλέγοντας την ιδανική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας, που θα ταιριάζει στο γούστο σου, θα σε κάνει να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από το κρεβάτι σου!

Έχεις επιλέξει ήδη ήρεμους και γήινους τόνους για το χρώμα των τοίχων του υπνοδωματίου σου, αλλά συνδυάζοντάς το με μερικά διακοσμητικά σε πιο έντονο χρώμα και τοποθετώντας ένα βάζο με όμορφα λουλούδια στο κομοδίνο σου, θα μεταμορφώσει την κρεβατοκάμαρά σου. Πάρε το ρίσκο και ξέφυγε από τις πιο ασφαλείς και μονότονες επιλογές!

Επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα για την κρεβατοκάμαρα σου, τους συνδυασμούς κλασσικών και μοντέρνων επίπλων, τα διακοσμητικά που ξεχωρίζουν ευχάριστα στο χώρο και παίζοντας με τους διαφορετικούς συνδυασμούς υφασμάτων, θα έχεις ως αποτέλεσμα το υπνοδωμάτιο που πάντα ονειρευόσουν!

5. Πάρε ιδέες και βρες τον κατάλληλο επαγγελματία
 

Για να πάρεις έμπνευση δες στο παρακάτω βίντεο μερικά όμορφα χρώματα για την κρεβατοκάμαρά σου και τι συμβολίζουν.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να αναλάβουν αξιόπιστα την πλήρη ανανέωση του χώρου σου.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης κρεβατοκάμαρας και φτιάξε το δωμάτιο των ονείρων σου.

 

 

5 εκπληκτικά χρώματα τοίχου για το υπνοδωμάτιο σου & οι συμβολισμοί τους!

Σχετικά άρθρα

Διακόσμηση Υπνοδωματίου: 10 ιδέες για την Τέλεια Κρεβατοκάμαρα!

Το υπνοδωμάτιο είναι το μέρος του σπιτιού που ηρεμούμε μετά από μία κουραστική μέρα.

Μεγάλες ιδέες για την ανακαίνιση μίας μικρής κρεβατοκάμαρας!

Θα ήθελες να έχεις μια απέραντη, μοντέρνα κρεβατοκάμαρα σαν και αυτές που χαζεύεις στα περιοδικά και την τηλεόραση, αλλά δυστυχώς ο χώρος

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,46 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για την Ανακαίνιση Κρεβατοκάμαρας!

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Σαρημανώλης
29 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας σε όλα, άμεση ανταπόκριση στην ζήτηση, αξιολόγηση και κοστολόγηση του έργου από το πρώτο ραντεβού, συνεπής στην ολοκλή…

φωτογραφία επαγγελματία
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
27 αξιολογήσεις

Άριστη συννενόηση με εξαιρετικό επαγγελματία. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
27 αξιολογήσεις

Τέλεια η συνεργασία μας με τον κύριο Δημήτρη. Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ευγενικός, συγκαταβατικός, θετικός, με διάθεση…

Douleutaras.gr λογότυπο
Άκης Αρουτζίδης
20 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας , διαθέσιμος να εξηγήσει τις όποιες απορίες είχα. Το έργο ολοκληρώθηκε στο συμφωνημένο χρόνο.

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλίας Σταθάκος
7 αξιολογήσεις

Συνεργαστηκα με τον κ.Ηλια Σταθακο για την γενικη ανακαινιση του σπιτιου μου.Εμεινα πολυ ευχαριστημενη με την συνεργασια μας κ το αποτελεσμ…

Κορυφαίοι Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Κρεβατοκάμαρας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Νίκος Κουρλός

Δυτικά Προάστια Αθήνας
69 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα των τεχνικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αναλάβει δεκάδες ανακαινίσεις. Οι πελάτες μας, επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την προσοχή που δείχνουμε στη λεπτομέρεια και την ταχύτατη παράδοση των έργων. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες, με τους οποίους χτίζουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας.

Νικόλαος Δόγκας

Θεσσαλονίκη
157 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με 25 χρόνια εμπειρίας στις εργασίες για ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη. Στα χρόνια εμπειρίας μου, έχω φέρει εις πέρας εργασίες μεγάλης και μικρής κλίμακας με απόλυτη επιτυχία. Η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και σεβασμό στο χώρο και τις ανάγκες του πελάτη. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

Αχιλλέας Πρέτσι

Θεσσαλονίκη
44 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακαίνιση σπιτιού. Στα 25 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον σχετικό κλάδο, έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία πάρα πολλές ανακαινίσεις, ολικές ή μερικές, με σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια, προσοχή στη λεπτομέρεια και οικονομικές τιμές, σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα έργου. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας!

Sargis Mikaelyan

Νότια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει τεχνικές εργασίες σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού, για κάθε χώρο και ανάγκη. Είμαστε από τις πρώτες επιλογές στον τομέα μας, καθώς οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους και των προσδοκιών τους. Αν θέλετε να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για το χώρο σας και να υλοποιήσουμε τις εργασίες που χρειάζεστε άμεσα, ζητήστε προσφορά!

Άγγελος Καραβασίλης

Πειραιάς
3 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας AK Interior Architecture & Design με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε από τον Άγγελο Καραβασίλη, απόφοιτο από το Akto College στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης και τον τίτλο του Bachelor of Arts Degree στο Interior Architecture από το Middlesex University. Δραστηριοποιείται στη Διαμόρφωση – Ανακαίνιση Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων καθώς και στον Σχεδιασμό Εκθεσιακών Περιπτέρων.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Ηλιούπολη
Εκτελέστηκε από
Υδατοτεχνική Ανακαινίσεις κτιρίων
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ)
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
101 τ.μ. - 150 τ.μ. Κόστος: 3500,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Διόνυσος
Εκτελέστηκε από
Lazaros Kokozis
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γυψοσανίδες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Υδραυλικές εργασίες
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ. Κόστος: 4000,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Λάμπης Αθανασιάδης
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Μόνωση, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γυψοσανίδες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Υδραυλικές εργασίες
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ. Κόστος: 6000,00€
Ανακαίνιση ενός χώρου
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Αποστολόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Ανακαίνιση ενός χώρου Κόστος: 300,00€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Βασιλης Μπασιος
Περιγραφή εργασίας
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Υδραυλικές εργασίες
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ. Κόστος: 1670,00€