Αναπαλαίωση Πέτρινων Σπιτιών

Αναπαλαίωση Πέτρινων Σπιτιών

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
2.431 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Αξιολόγηση εργασιών

4.6

μέσος όρος από 479 αξιολογήσεις πελατών

Ελισάβετ Ρ.
5.0

Εξαιρετική εμπειρία με αποτέλεσμα να έχω στο χρόνο που ήθελα το σπίτι των ονείρων μου!Όσο για τον κ.Νίκο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος πολύ φιλικός πολύ εξυπηρέτκος και πάνω απ όλα…

Για: Νίκος Σαρημανώλης
Μαρια Π.
5.0

Σε όλα ήταν άψογος! Επαγγελματίας.

Για: Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
Μαριος Μ.
5.0

Ο Κωνσταντίνος Βάσος, είναι ένας κορυφαίος επαγγελματίας από κάθε άποψη. Είναι άριστα καταρτισμένος, γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και τις ανάγκες μιας ανακαίνισης, έχει υψηλή αι…

Για: Κωνσταντίνος Βάσος
Αντωνιος Χ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας με απίστευτες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων κσι καταπληκτικό γούστο. Έφερε εις πέρας όλες τις εργασίες ανακαίνισης εντός του σ…

Για: Κωνσταντίνος Βάσος
Κοκονακη Α.
5.0

Τέλειοι άνθρωποι, σωστοί επαγγελματίες. Όλοι τους.

Για: Γιώργος Gremshinova
Παντελεήμων Μ.
5.0

Απίστευτος επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί !!! Συνεπης και δημιουργικός με όρεξη για την δουλειά του και καταπληκτικές τιμές !!! Δύσκολα βρίσκεις κάτι παρόμοιο στις μέρες μας, …

Για: Αλέξανδρος Μπελιμένκο
Δημητρης Τ.
5.0

Εξαιρετική δουλειά υπήρχε συνέπεια και καλη διάθεση και το αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο!!

Για: ΠΑΠΑΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Παππάς Π.
5.0

Άψογη συνεργασία και πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρόθυμος να λύσει οτιδήποτε προέκυπτε. Προσωπικά θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Για: Γιώργος Θεολογίτης

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 1.851 αντίστοιχες εργασίες:
500€ - 4500€
Ανακαίνιση ενός χώρου από
500€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω) από
4500€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια διαδικασία ακολουθείται κατά την αναπαλαίωση πέτρινων σπιτιών;

1. Έλεγχος της κατάστασης του κτιρίου

Ο έμπειρος τεχνίτης ελέγχει πρώτα απ’ όλα σε τι κατάσταση βρίσκεται το σπίτι. Βλέπει αν υπάρχουν κενά στα τοιχώματα, αν ορισμένα σημεία του που έχουν υποστεί ζημιές χρειάζονται διόρθωση ή αν απαιτείται ολική αναβάθμιση.

2. Καθαρισμός

Στο συγκεκριμένο σημείο καθαρίζονται οι τοίχοι και οι πέτρες που κοσμούν το σπίτι. Χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι ανά περίπτωση, ανάλογα με τη ζημιά την οποία έχει υποστεί η πέτρα.

3. Επιλογή των κατάλληλων υλικών

Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας χάρη στην εμπειρία και την τεχνική του κατάσταση γνωρίζει ποιο είναι το κατάλληλο υλικό ανά περίπτωση. Αν για παράδειγμα, τα τοιχώματα είναι ιδιαίτερα διαβρωμένα, γίνεται χρήση αμμοβολής. Απαιτείται προσοχή κατά τη διαδικασία εφαρμογής του υλικού, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές στην πέτρα.

4. Πλύσιμο τοιχωμάτων

Στο συγκεκριμένο σημείο ο εξειδικευμένος τεχνίτης πραγματοποιεί προσεκτικό πλύσιμο στα τοιχώματα. Έπειτα, τα αφήνει να στεγνώσουν.

5. Αρμολόγηση

Με τη χρήση ειδικής λάσπης και μονωτικών υλικών η ανακατασκευή πέτρινων σπιτιών τείνει να λάβει τέλος. Κάποια μονωτικά υλικά που συνήθως επιλέγονται είναι οι ρητίνες, κάποιο καινούριο επίχρισμα, κλπ.

6. Απομάκρυση κατεστραμμένων υλικών

Όσα υλικά έχουν φθαρεί ή καταστραφεί απομακρύνονται τώρα από το πέτρινο σπίτι. Τα παλιά πελέκια που βρίσκονται στις πόρτες ή τα παλιά ξύλα επάνω στα παράθυρα πρέπει να φύγουν για να μπουν νέα.

7. Αντικατάσταση προβληματικών εγκαταστάσεων

Για να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του πέτρινου κτίσματος επιτυχώς χρειάζεται η αλλαγή των υδραυλικών και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, και η τοποθέτηση καινούριων. Ο ειδικός τεχνίτης είναι και εδώ εκείνος που θα ολοκληρώσει αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα τη δουλειά.

8. Ενίσχυση των τοίχων

Τέλος, τα πέτρινα τοιχώματα πρέπει να ενισχυθούν στα σημεία όπου παρατηρούνται ανοίγματα. Αφού ο επαγγελματίας ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτή, θα πραγματοποιήσει αρμολόγηση στους τοίχους, με τα κατάλληλα υλικά ανά περίπτωση, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μην αποφεύγεις και μην αναβάλλεις την ανακατασκευή της πέτρας για το οίκημά σου. Όσο πιο έγκαιρα προλάβεις τη φθορά τόσο πιο αποτελεσματική και με μικρότερο κόστος θα είναι η ανακατασκευή.

Ποια σημάδια δείχνουν ότι χρειάζεσαι αναπαλαίωση στο πέτρινο σπίτι σου;

Ειδικότερα όμως αν αντιμετωπίζεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, πρέπει να απευθύνθεις άμεσα σε έναν εξειδικευμένο τεχνίτη με πείρα και γνώση στην ανακατασκευή πέτρινων σπιτιών.

  • Αν ο ήλιος και ο πάγος έχει φθείρει την υφή της πέτρας του
  • Αν διακρίνονται ρωγμές στους αρμούς
  • Αν υπάρχουν υπολείμματα από τσιμέντο, χρώμα, λάδι ή και λίπη
  • Φθορές αργά ή γρήγορα θα προκληθούν, εάν έχουν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά είδη πέτρας, με διαφορετική αντοχή και τριβή
  • Αν οι πλάκες λόγω υγρασίας έχουν στρεβλώσει και εάν έχουν σχηματιστεί φουσκώματα

Είναι σημαντικό να μην κάνεις μόνος τη διάγνωση του χώρου σου, αφού δε διαθέτεις την απαιτούμενη εμπειρία για να βγάλεις το σωστό πόρισμα. Απευθύνσου και ζήτησε τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, ώστε να ορίσει με βεβαιότητα αν το πέτρινο σπίτι σου χρειάζεται ανακατασκευή και συντήρηση.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Α-IDEAL IKE
Αθήνα

Είμαστε επαγγελματίες στον χώρο της ανακαίνισης, όπου προσφέρουμε εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, αλλά και για τον σ…

4.8
(431)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
Ιορδάνης Θεοδωρακόπουλος
Αθήνα

Ως επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, δραστηριοποιούμαι με τη Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού‎, προσφέροντας αξιόπιστα απο…

5.0
(19)
5.0
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.9
Τιμή

Σχετικές Υπηρεσίες