Αναπαλαίωση Πέτρινων Σπιτιών

Αναπαλαίωση Πέτρινων Σπιτιών

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών
86.000+ αξιολογήσεις πελατών
2.308 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα

Αξιολόγηση εργασιών

4.6

μέσος όρος από 424 αξιολογήσεις πελατών

Μαυρωνας Κ.
5.0

Καλός άνθρωπος συνεπής ..!!!!και τέλεια εργασία!!!!!!!

Για: Φιλιππος Τζεβελεκης
Dimitris D.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας με προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνεπής στο χρονοδιάγραμμα και πάνω απο ολα ευγενικός και πρόσχαρος ανθρωπος.

Για: PAULIN MARKU
Μαρια Χ.
4.9

Απολυτα ικανοποιημένη από τον Τάσο και το συνεργείο του. Εμπροθεσμος, αξιοπιστος, ευρηματικός, έκανε άψογη δουλειά σε ολική ανακαινιση κατοικιας και ήταν σε συνεχή επαφή μαζί μου…

Για: ΕΠΙΣΚΕΥαΖΕΙΝ Ανακαινίσεις
Nantia K.
5.0

Άψογη συνεργασία, η καλύτερη μέχρι στιγμής!! Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Αλέξανδρο και την ομάδα του, γιατί είναι άνθρωποι που ξέρουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους!! Δίνει προσοχή…

Για: Αλέξανδρος Μπελιμένκο
Σπύρος Φ.
5.0

Πολύ καλή δουλειά. Φιλικός και χαμογελαστός ο ίδιος αλλά και όλο το συνεργείο του. Απαντούσε σε κάθε τηλεφώνημα που πολλές φορές ήταν δύο και τρεις φορές την ημέρα. Οτιδήποτε έξτρ…

Για: Ντίνος Χαμιτάι
Χριστίνα Χ.
5.0

Ο Κος Βάσος ήταν εξαιρετικός από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Με βοήθησε να οργανώσω τις σκέψεις μου και να μην κάνω περιττά έξοδα. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από τη…

Για: Κωνσταντίνος Βάσος
Αντωνιος Χ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας με απίστευτες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων κσι καταπληκτικό γούστο. Έφερε εις πέρας όλες τις εργασίες ανακαίνισης εντός του σ…

Για: Κωνσταντίνος Βάσος
Νικόλας Π.
5.0

Άψογος

Για: Θοδωρής Αντουρίμ

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 1.598 αντίστοιχες εργασίες:
500€ - 4400€
Ανακαίνιση ενός χώρου από
500€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω) από
4400€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια διαδικασία ακολουθείται κατά την αναπαλαίωση πέτρινων σπιτιών;

1. Έλεγχος της κατάστασης του κτιρίου

Ο έμπειρος τεχνίτης ελέγχει πρώτα απ’ όλα σε τι κατάσταση βρίσκεται το σπίτι. Βλέπει αν υπάρχουν κενά στα τοιχώματα, αν ορισμένα σημεία του που έχουν υποστεί ζημιές χρειάζονται διόρθωση ή αν απαιτείται ολική αναβάθμιση.

2. Καθαρισμός

Στο συγκεκριμένο σημείο καθαρίζονται οι τοίχοι και οι πέτρες που κοσμούν το σπίτι. Χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι ανά περίπτωση, ανάλογα με τη ζημιά την οποία έχει υποστεί η πέτρα.

3. Επιλογή των κατάλληλων υλικών

Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας χάρη στην εμπειρία και την τεχνική του κατάσταση γνωρίζει ποιο είναι το κατάλληλο υλικό ανά περίπτωση. Αν για παράδειγμα, τα τοιχώματα είναι ιδιαίτερα διαβρωμένα, γίνεται χρήση αμμοβολής. Απαιτείται προσοχή κατά τη διαδικασία εφαρμογής του υλικού, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές στην πέτρα.

4. Πλύσιμο τοιχωμάτων

Στο συγκεκριμένο σημείο ο εξειδικευμένος τεχνίτης πραγματοποιεί προσεκτικό πλύσιμο στα τοιχώματα. Έπειτα, τα αφήνει να στεγνώσουν.

5. Αρμολόγηση

Με τη χρήση ειδικής λάσπης και μονωτικών υλικών η ανακατασκευή πέτρινων σπιτιών τείνει να λάβει τέλος. Κάποια μονωτικά υλικά που συνήθως επιλέγονται είναι οι ρητίνες, κάποιο καινούριο επίχρισμα, κλπ.

6. Απομάκρυση κατεστραμμένων υλικών

Όσα υλικά έχουν φθαρεί ή καταστραφεί απομακρύνονται τώρα από το πέτρινο σπίτι. Τα παλιά πελέκια που βρίσκονται στις πόρτες ή τα παλιά ξύλα επάνω στα παράθυρα πρέπει να φύγουν για να μπουν νέα.

7. Αντικατάσταση προβληματικών εγκαταστάσεων

Για να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του πέτρινου κτίσματος επιτυχώς χρειάζεται η αλλαγή των υδραυλικών και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, και η τοποθέτηση καινούριων. Ο ειδικός τεχνίτης είναι και εδώ εκείνος που θα ολοκληρώσει αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα τη δουλειά.

8. Ενίσχυση των τοίχων

Τέλος, τα πέτρινα τοιχώματα πρέπει να ενισχυθούν στα σημεία όπου παρατηρούνται ανοίγματα. Αφού ο επαγγελματίας ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτή, θα πραγματοποιήσει αρμολόγηση στους τοίχους, με τα κατάλληλα υλικά ανά περίπτωση, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μην αποφεύγεις και μην αναβάλλεις την ανακατασκευή της πέτρας για το οίκημά σου. Όσο πιο έγκαιρα προλάβεις τη φθορά τόσο πιο αποτελεσματική και με μικρότερο κόστος θα είναι η ανακατασκευή.

Ποια σημάδια δείχνουν ότι χρειάζεσαι αναπαλαίωση στο πέτρινο σπίτι σου;

Ειδικότερα όμως αν αντιμετωπίζεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, πρέπει να απευθύνθεις άμεσα σε έναν εξειδικευμένο τεχνίτη με πείρα και γνώση στην ανακατασκευή πέτρινων σπιτιών.

  • Αν ο ήλιος και ο πάγος έχει φθείρει την υφή της πέτρας του
  • Αν διακρίνονται ρωγμές στους αρμούς
  • Αν υπάρχουν υπολείμματα από τσιμέντο, χρώμα, λάδι ή και λίπη
  • Φθορές αργά ή γρήγορα θα προκληθούν, εάν έχουν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά είδη πέτρας, με διαφορετική αντοχή και τριβή
  • Αν οι πλάκες λόγω υγρασίας έχουν στρεβλώσει και εάν έχουν σχηματιστεί φουσκώματα

Είναι σημαντικό να μην κάνεις μόνος τη διάγνωση του χώρου σου, αφού δε διαθέτεις την απαιτούμενη εμπειρία για να βγάλεις το σωστό πόρισμα. Απευθύνσου και ζήτησε τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, ώστε να ορίσει με βεβαιότητα αν το πέτρινο σπίτι σου χρειάζεται ανακατασκευή και συντήρηση.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
EVROAL Κουφώματα
Αρτέμιδα(Λούτσα)

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανακαινίσεων, με εξειδίκευση στην κατασκευή και τοποθέτηση. Τα προϊόντα μας παράγ…

4.6
(17)
4.7
Ποιότητα εργασίας
4.7
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.5
Τιμή
Seller photo
Plan B Renovations
Γλυφάδα

Η Plan B Renovations είναι μία νέα εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τη Γενική Ανακαίνιση Σπ…

5.0
(4)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή

Σχετικές Υπηρεσίες