Αναπαλαίωση Πέτρινων Σπιτιών

Αναπαλαίωση Πέτρινων Σπιτιών

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τον καλύτερο για εσένα σε 10’’.

1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών
86.000+ αξιολογήσεις πελατών
review image

Αξιολόγηση εργασιών

4.5

μέσος όρος από 339 αξιολογήσεις πελατών

Μηνας
5.0

O Paulin είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Υπεύθυνος, συνεργάσιμος, πολύ προσεκτικός στην κάθε λεπτομέρεια, συνεπής, με δυο λόγια επαγγελματίας! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για: PAULIN MARKU
Eλενη Γ.
5.0

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΥΤΕΡΗ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟ…

Για: Λευτέρης Ματσόλης
Νικολαος Κ.
5.0

Έμπειρος Επαγγελματίας Άψογος και Ειλικρινής. Καλες τιμές, Ευγενεστατος και Τήρηση του Χρόνου Παράδοσης. Έμεινα Ευχάριστα Ικανοποιημένος και Συνιστώ ανεπιφύλακτα για εύρος εργασιώ…

Για: Λευτέρης Ματσόλης
Άννα Μ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας με εύχρηστες προτάσεις και λύσεις για την ανακαίνιση του διαμερίσματος. Άψογη επικοινωνία απαντώντας πάντα σε κλήσεις και λύνοντας οποιαδήποτε απορία που…

Για: Λευτέρης Ματσόλης
Ζαρμακούπη Α.
5.0

Άψογος επαγγελματίας με πολλές ιδέες και προτάσεις για την ανακαίνιση της οικίας μας! Καταπληκτικός άνθρωπος, τυπικός στο χρονικό περιθώριο που μας έδωσε, ποιοτικές εργασίες με πρ…

Για: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Γεώργιος Κ.
5.0

Πολύ καλή ομάδα !! Τελειώσανε πιο νωρίς από ότι περίμενα !! Μπράβο

Για: Ανακαινίσεις Βέρτης
Charoula Z.
5.0

Ο κυριος νικος ηταν αψογος σε ολα σωστη επικοινωνια συνενοηση μεσω viber ενω εγω μενω κυπρο εγινε το σπιτι οπως το ηθελα και σε πιο συντομο χρονο απ οτι το περιμενα τον συστηνω α…

Για: anakenisi Νίκος Γκίκας
Ευη Κ.
5.0

Εμεινα πολυ ευχαριστημένη και από την δουλειά και από την συνέπεια του επαγγελματία.Θα τον συστηνα ανεπιφυλακτα.

Για: Κέντρο ανακαινίσεων και επισκευών

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 1.108 αντίστοιχες εργασίες:
450€ - 4000€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω) από
4000€
Ανακαίνιση ενός χώρου από
450€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια διαδικασία ακολουθείται κατά την αναπαλαίωση πέτρινων σπιτιών;

1. Έλεγχος της κατάστασης του κτιρίου

Ο έμπειρος τεχνίτης ελέγχει πρώτα απ’ όλα σε τι κατάσταση βρίσκεται το σπίτι. Βλέπει αν υπάρχουν κενά στα τοιχώματα, αν ορισμένα σημεία του που έχουν υποστεί ζημιές χρειάζονται διόρθωση ή αν απαιτείται ολική αναβάθμιση.

2. Καθαρισμός

Στο συγκεκριμένο σημείο καθαρίζονται οι τοίχοι και οι πέτρες που κοσμούν το σπίτι. Χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι ανά περίπτωση, ανάλογα με τη ζημιά την οποία έχει υποστεί η πέτρα.

3. Επιλογή των κατάλληλων υλικών

Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας χάρη στην εμπειρία και την τεχνική του κατάσταση γνωρίζει ποιο είναι το κατάλληλο υλικό ανά περίπτωση. Αν για παράδειγμα, τα τοιχώματα είναι ιδιαίτερα διαβρωμένα, γίνεται χρήση αμμοβολής. Απαιτείται προσοχή κατά τη διαδικασία εφαρμογής του υλικού, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές στην πέτρα.

4. Πλύσιμο τοιχωμάτων

Στο συγκεκριμένο σημείο ο εξειδικευμένος τεχνίτης πραγματοποιεί προσεκτικό πλύσιμο στα τοιχώματα. Έπειτα, τα αφήνει να στεγνώσουν.

5. Αρμολόγηση

Με τη χρήση ειδικής λάσπης και μονωτικών υλικών η ανακατασκευή πέτρινων σπιτιών τείνει να λάβει τέλος. Κάποια μονωτικά υλικά που συνήθως επιλέγονται είναι οι ρητίνες, κάποιο καινούριο επίχρισμα, κλπ.

6. Απομάκρυση κατεστραμμένων υλικών

Όσα υλικά έχουν φθαρεί ή καταστραφεί απομακρύνονται τώρα από το πέτρινο σπίτι. Τα παλιά πελέκια που βρίσκονται στις πόρτες ή τα παλιά ξύλα επάνω στα παράθυρα πρέπει να φύγουν για να μπουν νέα.

7. Αντικατάσταση προβληματικών εγκαταστάσεων

Για να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του πέτρινου κτίσματος επιτυχώς χρειάζεται η αλλαγή των υδραυλικών και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, και η τοποθέτηση καινούριων. Ο ειδικός τεχνίτης είναι και εδώ εκείνος που θα ολοκληρώσει αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα τη δουλειά.

8. Ενίσχυση των τοίχων

Τέλος, τα πέτρινα τοιχώματα πρέπει να ενισχυθούν στα σημεία όπου παρατηρούνται ανοίγματα. Αφού ο επαγγελματίας ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτή, θα πραγματοποιήσει αρμολόγηση στους τοίχους, με τα κατάλληλα υλικά ανά περίπτωση, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μην αποφεύγεις και μην αναβάλλεις την ανακατασκευή της πέτρας για το οίκημά σου. Όσο πιο έγκαιρα προλάβεις τη φθορά τόσο πιο αποτελεσματική και με μικρότερο κόστος θα είναι η ανακατασκευή.

Ποια σημάδια δείχνουν ότι χρειάζεσαι αναπαλαίωση στο πέτρινο σπίτι σου;

Ειδικότερα όμως αν αντιμετωπίζεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, πρέπει να απευθύνθεις άμεσα σε έναν εξειδικευμένο τεχνίτη με πείρα και γνώση στην ανακατασκευή πέτρινων σπιτιών.

  • Αν ο ήλιος και ο πάγος έχει φθείρει την υφή της πέτρας του
  • Αν διακρίνονται ρωγμές στους αρμούς
  • Αν υπάρχουν υπολείμματα από τσιμέντο, χρώμα, λάδι ή και λίπη
  • Φθορές αργά ή γρήγορα θα προκληθούν, εάν έχουν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά είδη πέτρας, με διαφορετική αντοχή και τριβή
  • Αν οι πλάκες λόγω υγρασίας έχουν στρεβλώσει και εάν έχουν σχηματιστεί φουσκώματα

Είναι σημαντικό να μην κάνεις μόνος τη διάγνωση του χώρου σου, αφού δε διαθέτεις την απαιτούμενη εμπειρία για να βγάλεις το σωστό πόρισμα. Απευθύνσου και ζήτησε τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, ώστε να ορίσει με βεβαιότητα αν το πέτρινο σπίτι σου χρειάζεται ανακατασκευή και συντήρηση.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Αθανάσιος Λεμπέσης
Άγιος Δημήτριος

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης. Μπορώ να αναλάβω για εσάς πληθώρα εργασιών για το σπ…

4.9
(39)
4.9
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή
Seller photo
Χρήστος Αντωνόπουλος
Αθήνα

Η επιχείρησή μας διαθέτει 35 χρόνια εμπειρίας στην ανακαίνιση σπιτιού. Εξειδικευόμαστε στο σχετικό κλάδο, έχοντας ολοκληρώσει πάρ…

4.8
(49)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή