Ανακαίνιση καταστήματος στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν τον επαγγελματικό χώρο όπως ακριβώς τον έχεις φανταστεί.

Δωρεάν προσφορές άμεσα

Απόλυτα προσωποποιημένες και λειτουργικές λύσεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία ανακαίνισης χρειάζεσαι

Πάρε προσφορές για Ανακαίνιση

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από Συνεργεία Ανακαίνισης

Επίλεξε το κατάλληλο Συνεργείο Ανακαίνισης

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 130+ συνεργεία μας κάνουν την ανακαίνιση την καλύτερη επένδυση. Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.
π.χ.: Μερική ανακαίνιση, Πλήρης ανακαίνιση
 • Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
 • Πλήρης ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
π.χ.: Χώρος εστίασης, Κατάστημα
 • Ξενοδοχείο
 • Χώρος εστίασης / Mini market / Παντοπωλείο
 • Κατάστημα
 • Ιατρείο / Φαρμακείο / Γυμναστήριο / Χώρος ομορφιάς
 • Άλλο
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 200 τ.μ.
 • Πάνω από 200 τ.μ.
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/5/2020

Ανακαινίσεις Καταστημάτων & Επαγγελματικών Χώρων

Ψάχνεις τρόπους να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο ή το κατάστημα σου; Πιστεύεις ότι μια απλή αλλαγή διακόσμησης δεν είναι αρκετή; Αν απάντησες θετικά στις παραπάνω ερωτήσεις, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να πάρεις ιδέες και να λάβεις οικονομικές προσφορές από αξιολογημένες εταιρείες ανακαινίσεων καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, ώστε να βρεις την ιδανική λύση για τις ανάγκες σου!

Ο επαγγελματικός χώρος μιας επιχείρησης συμβάλλει τόσο στην καλή απόδοση και ψυχολογία των υπαλλήλων που εργάζονται μέσα σ’ αυτόν όσο και στην επιτυχία της υπηρεσίας ή προϊόντος που προσφέρει η εταιρεία.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου, αποτελεί ιδιαίτερη σημαντική εργασία για την εικόνα και το κύρος της επιχείρησης. Για αυτό και πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή και σωστή οργάνωση.

Ζητήσαμε από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της υπηρεσίας μας να μοιραστούν μαζί μας τις συμβουλές τους, ώστε να απαλλαγείς από το περιττό άγχος και να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Ποια είναι τα στάδια στις ανακαινίσεις καταστημάτων & επαγγελματικών χώρων;

Για να έχεις ένα πραγματικά επιτυχημένο αποτέλεσμα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο ανακαίνισης που θα αναλάβει το σύνολο των εργασιών, θα σου προτείνει έξυπνες λύσεις και θα σε απαλλάξει από ταλαιπωρία και περιττά κόστη.

Τα βασικά στάδια που ακολουθούνται σε μια ανακαίνιση καταστήματος ή επαγγελματικού χώρου είναι:

1. Προσδιορισμός αναγκών: Ξεκινώντας την ανακαίνιση του χώρου σου είναι σημαντικό να εξηγήσεις στον υπεύθυνο που έχεις επιλέξει για ποιο λόγο χρειάζεσαι την ανακαίνιση, ποιος είναι ο προϋπολογισμός που έχεις καθορίσει και τι ακριβώς χρειάζεσαι.

2. Εκπόνηση μελετών: Ένα εξειδικευμένο συνεργείο για ανακαινίσεις καταστημάτων, θα πραγματοποιήσει ειδικές μελέτες με βάση τις δικές σου ανάγκες για την πιο λειτουργική διαρρυθμιση του χώρου, τον κατάλληλο φωτισμό, την μέγιστη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, κλπ

3. Σχεδιασμός κατασκευαστικών σχεδίων: Σε αυτό το στάδιο το συνεργείο ανακαίνισης θα δημιουργήσει τα αρχιτεκτονικά σχέδια και θα προσδιορίσει λεπτομερώς το σύνολο των ενεργειών που πρέπει να γίνουν.

4. Έναρξη τεχνικών εργασιών: Αφού έχετε συμφωνήσει σε όλα τα παραπάνω, η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου ξεκινάει με τις εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης που μπορεί να χρειάζονται και προχωρούν με τις εργασίες αναδόμησης και των υπόλοιπων τεχνικών εργασιών.

5. Διακόσμηση και εξοπλισμός: Το βήμα αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ανακαίνιση κάθε επαγγελματικού χώρου. Το διακοσμητικό στυλ που θα επιλέξεις και ο κατάλληλος εξοπλισμός θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του επαγγελματικού σου χώρου είτε πρόκειται για φαρμακείο, εταιρεία, ξενοδοχείο, εστιατόριο, κατάστημα ή καφετέρια.

Σε ποια σημεία χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε μία ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου;

Για να σε βοηθήσουμε, μιλήσαμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία για ανακαίνιση καταστημάτων της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε 5 μικρά αλλά πολύ σημαντικά πράγματα στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

 • Φυσικά στοιχεία στο χώρο

Έρευνες δείχνουν ότι η ύπαρξη του φυσικού στοιχείου στον χώρο όπως φυτά ή φυσικό φως, αυξάνει την απόδοση των υπαλλήλων καθώς και την αίσθηση ότι δουλεύουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Κατά την ανακαίνιση του επαγγελματικού σου χώρου, λοιπόν, φρόντισε να επενδύσεις στο φυσικό στοιχείο στη διακόσμηση.

 • Χρώματα τοίχων

Είναι πολύ σημαντικό όταν ανακαινίζεις τον επαγγελματικό σου χώρο, να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα που θα επιλέξεις για τους τοίχους σου. Τα χρώματα που θα επιλέξεις στην ανακαίνιση του καταστήματος ή του επαγγελματικού σου χώρου, πρέπει να παραπέμπουν στην εργασία ή υπηρεσία που προσφέρεις και να ενισχύουν τη συγκέντρωση των υπαλλήλων. Αν μπορείς βασίσου στα χρώματα που υπάρχουν στο λογότυπο της εταιρείας σου καθώς αποτελεί τη μεγάλη τάση διακόσμησης την εποχή αυτή.

 • Έπιπλα αποθήκευσης & οργάνωσης

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και θα δώσουν στον επαγγελματικό σου χώρου μία αίσθηση καθαριότητας και τακτοποίησης. Πολλοί το θεωρούν στοιχείο διακόσμησης, όμως είναι σημαντικό αν προχωρήσεις στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου να αναθεωρήσεις τον τρόπο οργάνωσης και αποθήκευσης των πραγμάτων στο γραφείο σου. Ειδικά στην ανακαίνιση καταστημάτων, μία τόσο μικρή αλλαγή θα γίνει γρήγορα αισθητή από όσους χρησιμοποιούν ή επισκέπτονται τον χώρο αλλά και θα βελτιώσει την αποδοτικότητα των εργαζομένων.

 • Εξοπλισμός

Η τοποθέτηση του κατάλληλου εξοπλισμού είναι ένα σημείο κλειδί στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Πέρα από τα αρκετά προφανή στοιχεία όπως γραφεία, καρέκλες και ράφια που χρειάζονται όλοι εργαζόμενοι είναι κάποιοι επαγγελματικοί χώροι όπως οι καφετέριες ή τα φαρμακεία που χρειάζονται αρκετά εξειδικευμένες κατασκευές για να λειτουργήσουν. Μη ξεχνάς ότι ένα άνετο και ευπρόσδεκτο περιβάλλον με τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία των εργαζομένων να εργάζονται σε χώρο σου.

 • Φώτα οροφής

Πρόσεξε ιδιαίτερα τα φώτα οροφής που θα εγκαταστήσεις, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην κουράζουν τα μάτια των εργαζομένων και να βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα της ανακαίνισης καταστημάτων, μπορεί να σου δώσει τις κατάλληλες συμβουλές έτσι ώστε να βρεις την ισορροπία που χρειάζεται μεταξύ λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας.

Τι είδους επαγγελματικούς χώρους εξυπηρετούν οι επαγγελματίες μας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, για διαφορετικά είδη και στυλ ανακαινίσεων. Ενδεικτικά, μερικές περιπτώσεις που αναλαμβάνουν είναι οι εξής:

 • Ανακαίνιση ξενοδοχείου

 • Ανακαίνιση χώρου εστίασης

 • Ανακαίνιση mini market

 • Ανακαίνιση καταστήματος

 • Ανακαίνιση ιατρείου

 • Ανακαίνιση φαρμακείου

 • Ανακαίνιση χώρου ομορφιάς

Γιατί να προτιμήσεις συνεργείο ανακαίνισης μέσω της υπηρεσίας μας;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου, για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σου. Οι επαγγελματίες μας, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορούν να δημιουργήσουν έναν όμορφο και λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον με λογικές τιμές στις ανακαινίσεις καταστημάτων.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε δωρεάν προσφορές από αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων της υπηρεσίας μας. Σύγκρινε τιμές, ζήτησε τις συμβουλές τους και διάλεξε, χωρίς καμία δέσμευση τον επαγγελματία και την οικονομική προσφορά που ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες σου!

4,30 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Ανακαίνιση του Επαγγελματικού τους χώρου!

Douleutaras.gr λογότυπο
Εμμανουήλ Στρουμπούλης
40 αξιολογήσεις

Πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία, εντελώς τυπικό και στη συμφωνία του και στα χρονοδιαγράμματά του. Πρόθυμος να κάνει και έξτρα δουλειά όπου χρειαζόταν. Νομίζω ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω και τον συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

φωτογραφία επαγγελματία
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ
16 αξιολογήσεις

Όλα όπως συμφωνήθηκαν.

φωτογραφία επαγγελματία
Μανώλης Χρηστάκος
1 αξιολόγηση

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Έφερε σε πέρας το έργο με απόλυτη επιτυχία και στον προβλεπόμενο χρόνο.

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωαννης Περδικουλης
1 αξιολόγηση

Πολύ καλή συνεργασία. Εξυπηρετικός και συνεργάσιμος σε όλα τα θέλω μου.

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ
1 αξιολόγηση

Η συνεργασία μας με τη Velikat στην ανακατασκευή ενός block γραφείων 250μ2 ήταν υποδειγματική. Ο κος Βελιτσιάνος προσέγγισε το έργο σαν επιχειρηματίας και το αγκάλιασε σαν να ήταν δικό του, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα και στο τελικό αποτέλεσμα. Επαγγελματικές λύσεις αξίας στο σωστό κόστος , εστίαση στην παραγόμενη αξία και με μία ταχύτητα κατασκευής που ήταν καθηλωτική. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα των 2,5 μηνών στην πράξη έγινε 40 ημέρες. Ήταν το πρώτο εκ των συναφών έργων το οποίο δεν με κούρασε. Αντίθετα, όταν τελείωσε και μπήκαμε μέσα αισθάνθηκα ότι είναι κάτι νέο παρά το γεγονός ότι δεν έλειψα προσωπικά καμία από τις 40 ημέρες από το εργοτάξιο και σε αυτό συνέβαλλε το γεγονός ότι όλες οι επιλογές που έγιναν από τη Velikat ήταν εύστοχες και προσαρμοσμένες στις πραγματικές μας ανάγκες. Η καλύτερη επιλογή!

Σχετικά άρθρα

Οι καλύτερες συμβουλές για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου!

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να “απογειώσουν” την εικόνα

Οδηγός για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού σε 5 απλά βήματα!

Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Νίνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, είμαστε δίπλα σας καθημερινά για να φροντίζουμε για το κατάστημα, το γραφείο σας ή άλλους χώρους εργασίας. Μπορούμε να σας κάνουμε λειτουργικές προτάσεις για κάθε χώρο, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Προτιμήστε μας και θα φροντίσουμε η επιλογή να σας δικαιώσει!

Θανάσης Παύλου

Βόρεια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρεία αναλαμβάνει την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου για το κατάστημα, τα γραφεία της επιχείρησής σας ή άλλο χώρο εργασίας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις μελέτες και τις εργασίες ανακαίνισης, όπου προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με γνώμονα τις ανάγκες σας για πρακτικότητα και αισθητική. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Αποστόλης Σωτηρόγλου

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Χάρη στην εξειδίκευση και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε προτάσεις που θα αναδείξουν τον χώρο και θα γίνει πιο λειτουργικός και πρακτικός. Ζητήστε προσφορά για να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Νέα Ιωνία
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Τ.
Περιγραφή εργασίας
Καλλιθέα
Εκτελέστηκε από
Serafim B.
Περιγραφή εργασίας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ελισάβετ Ι.
Περιγραφή εργασίας
Βάρη
Εκτελέστηκε από
Myzedin H.
Περιγραφή εργασίας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Σ.
Περιγραφή εργασίας