Ανακαίνιση Πολυκατοικίας

Ανακαίνιση Πολυκατοικίας

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

165 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
1.500+ κορυφαίοι επαγγελματίες
4.8/5 από 200.000+ αξιολογήσεις επαγγελματιών

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 21 αξιολογήσεις πελατών

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι βασικές εργασίες στην Ανακαίνιση μιας Πολυκατοικίας;

 • Τοποθέτηση εσωτερικής θερμομόνωσης και ηχομόνωσης: Με αυτή την επένδυση για την πολυκατοικία σας, θα έχετε μεγαλύτερη εξοικονόμηση θερμότητας το χειμώνα αλλά και ηχομόνωση στους κοινόχρηστους χώρους.
 • Αλλαγή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και φωτισμού: Ο κατάλληλος φωτισμός προδιαθέτει θετικά έναν ένοικο ή έναν επισκέπτη τη στιγμή που θα βρεθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας.

 • Αντικατάσταση ή συντήρηση δαπέδων: Αποξηλώνοντας ή συντηρώντας τα ήδη υπάρχοντα πατώματα ή πλακάκια, ανανεώνετε το εσωτερικό χώρο του κτηρίου σας και μπορείτε να αλλάξετε τελείως το ύφος του.

 • Επισκευή & Μόνωση της οροφής: Απαραίτητη επιλογή καθώς φθαρμένη ή ανύπαρκτη μόνωση στην οροφή του κτηρίου σας, μειώνει κατά πολύ το μέσο όρο "ζωής" του. Η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη είναι, επίσης, μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε.

 • Επισκευή ή Αντικατάσταση κουφωμάτων (πόρτες και παράθυρα): Εργασία απαραίτητη για εξοικονόμηση ενέργειας και διατήρηση θερμοκρασίας στο εσωτερικό της πολυκατοικίας σας.

 • Βάψιμο εσωτερικού πολυκατοικίας: Με τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων για τους τοίχους της πολυκατοικίας, αλλάζει τελείως η ατμόσφαιρα του χώρου.

 • Ανακαίνιση ή επισκευή πρόσοψης πολυκατοικίας: Η επισκευή της πρόσοψης της πολυκατοικίας αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι με την ανακαίνιση του εσωτερικού της πολυκατοικίας. Οι συνδυασμοί χρωμάτων για το εξωτερικό βάψιμο της πολυκατοικίας, πρέπει να επιλεχθούν προσεκτικά και να είναι σύμφωνοι όλοι οι ένοικοι.

 • Συντήρηση, αλλαγή ή τοποθέτηση ανελκυστήρα: Από τις εργασίες που λαμβάνουν προτεραιότητα και πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στη λίστα σας.

 • Εγκατάσταση αυτοματισμών (συστήματα πυρανίχνευσης, τοποθέτηση καμερών ασφαλείας, κλπ): Αποσκοπούν στην αύξηση της ασφάλειας σε όλους τους κοινόζρηστους χώρους σας.

 • Αλλαγή των κάγκελων της σκάλας, καθώς και τις εξωτερικές πόρτες αυλής που πιθανώς υπάρχουν στην πολυκατοικία. Με μικρές εργασίες μπορείτε να αλλάξετε τελείως τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του κτηρίου σας.

 • Αλλαγή συστήματος θέρμανσης: Σε πολλές περιπτώσεις ανακαίνισης πολυκατοικιών, ένα από τα βασικά σημεία προς συζήτηση είναι είναι η αντικατάσταση της κεντρικής θέρμανσης με αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο.

 • Διακόσμηση εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας: Εκτός από την ανακαίνιση είναι πολύ σημαντικό ο χώρος της υποδοχής να διακοσμηθεί σε ένα ζεστό και φιλόξενο τόνο, που θα καλωσορίζει όποιον μπαίνει. Η επιλογή των κατάλληλων φυτών ή ακόμα και κάποιου πίνακα, θα διαμορφώσει διαφορετικά τον εσωτερικό χώρο της πολυκατοικίας.

​​​​​Είτε στην περίπτωση που ο χρόνος έχει φθείρει την πολυκατοικία σας και έχουν παρουσιαστεί βλάβες που χρειάζονται επισκευή, είτε απλά θέλετε μια ανανέωση του χώρου σας, το σίγουρο είναι ότι η ανακαίνιση του εσωτερικού της, θα ανεβάσει την ψυχολογία και τη διάθεση όλων των ενοίκων.

Πώς θα επιλέξεις συνεργείο για την ανακαίνιση της πολυκατοικίας;

Όπως σε όλες τις ανακαινίσεις, έτσι και στην ανακαίνιση πολυκατοικίας, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο συνεργάτης που θα επιλέξετε. Κατά τη διαδικασία εύρεσής του, είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι έχει εμπειρία, έχει ξανασχοληθεί με παρόμοια έργα και ότι αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που επιθυμείτε.

Τέλος, μην παραλείψετε να αναλύσετε το κόστος που θα έχει η συνολική ανακαίνιση για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρείτε εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης με πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό. Καταχωρώντας την εργασία σας, θα λάβετε άμεσα προσφορές από αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης. Μπορείτε να επισκεφθείτε το επαγγελματικό τους προφίλ, να δείτε προηγούμενες εργασίες που έχουν αναλάβει και να συμβουλευτείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας που έχουν ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες τους. Συζητήστε μαζί τους για τα κόστη των επιμέρους εργασιών και διαλέξτε την οικονομική προσφορά που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

 

 

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Νίκος Σαρημανώλης
Νίκαια

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης του εσωτερικού χώρου τη…

4.3
(68)
4.3
Ποιότητα εργασίας
4.2
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.2
Τιμή
Seller photo
PG Ανακαίνιση
Αθήνα

Το εξειδικευμένο προσωπικό και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υ…

4.4
(9)
4.4
Ποιότητα εργασίας
4.4
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.3
Τιμή