Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ανακαίνιση πολυκατοικίας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής

Αξιολογημένοι επαγγελματίες παραδίδουν την πολυκατοικία όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες

Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε τη φόρμα & θα λάβεις προσφορές εντελώς δωρεάν από αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης
π.χ.: Μικροεπισκευαστική, Πλήρης ανακαίνιση
 • Μικροεπισκευαστική εργασία (μερεμέτι)
 • Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
 • Πλήρης ανακαίνιση (πάνω από 3 εργασίες)
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι - επιθυμώ απλά την εκτέλεση της εργασίας
 • Όχι - αλλά έχω μια ιδέα
 • Όχι - θα χρειαστώ τη συμβουλή του επαγγελματία
π.χ.: Ναι, έχω πάρει έγκριση, Όχι δεν έχω πάρει έγκριση
 • Ναι - έχω πάρει την έγκριση της πολυκατοικίας
 • Όχι - δεν έχω πάρει την έγκριση της πολυκατοικίας
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Όχι - θα ήθελα να προμηθεύσει ο επαγγελματίας τα απαραίτητα υλικά
 • Ναι - θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά
 • Ναι - θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά υπό την καθοδήγηση του επαγγελματία
π.χ.: Το συντομότερο, Μέσα στις επόμενες15 μέρες
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
 • Δεν επιθυμώ να κάνω ραντεβού
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019

Ανακαίνιση Πολυκατοικίας

Η ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας αποτελεί μία περίπλοκη και δύσκολη  διαδικασία, καθώς η οργάνωση και ο συντονισμός που απαιτείται είναι μεγάλος.

Ακόμη, τα άτομα που αποτελούν τη γενική συνέλευση της πολυκατοικίας και πρέπει να συμφωνήσουν, είναι αρκετά και για αυτό συνήθως απαιτείται περισσότερος χρόνος από μια γενική ανακαίνιση σπιτιού.

Από ένα απλό βάψιμο του εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου της πολυκατοικίας μέχρι την αντικατάσταση των δαπέδων και τη θέρμανση, υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις, που πρέπει να συμφωνηθούν από όλους τους ενοίκους.

Είτε είστε ο διαχειριστής ή είστε ένοικος της πολυκατοικίας, πρέπει να ξέρετε ότι τα βασικά στάδια που ακολουθούνται σε μια ανακαίνιση εσωτερικού πολυκατοικίας είναι τα εξής:
 

Προσδιορισμός αναγκών

Ξεκινώντας, πρέπει να ορίσετε μια συνάντηση κατά την οποία όλοι οι ένοικοι θα συζητήσετε για τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας σας και τις ανάγκες επισκευής. Σε αυτό το στάδιο είναι κρίσιμο να συμφωνήσουν όλοι για την έναρξη και το μέγεθος της ανακαίνισης και να καταλήξετε σε έναν προϋπολογισμό, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στα παρακάτω στάδια χωρίς προβλήματα.
 

Σχεδιασμός και έναρξη εργασιών ανακαίνισης

Αφού έχετε καταλήξει σε όλα τα παραπάνω, στο τελικό αυτό στάδιο, γίνεται η οργάνωση και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν. Έπειτα, θα ξεκινήσει η ανακαίνιση του εσωτερικού της πολυκατοικίας σας.

Ποιες είναι οι βασικές εργασίες στην Ανακαίνιση μιας Πολυκατοικίας;

 • Τοποθέτηση εσωτερικής θερμομόνωσης και ηχομόνωσης: Με αυτή την επένδυση για την πολυκατοικία σας, θα έχετε μεγαλύτερη εξοικονόμηση θερμότητας το χειμώνα αλλά και ηχομόνωση στους κοινόχρηστους χώρους.
 • Αλλαγή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και φωτισμού: Ο κατάλληλος φωτισμός προδιαθέτει θετικά έναν ένοικο ή έναν επισκέπτη τη στιγμή που θα βρεθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας.

 • Αντικατάσταση ή συντήρηση δαπέδων: Αποξηλώνοντας ή συντηρώντας τα ήδη υπάρχοντα πατώματα ή πλακάκια, ανανεώνετε το εσωτερικό χώρο του κτηρίου σας και μπορείτε να αλλάξετε τελείως το ύφος του.

 • Επισκευή & Μόνωση της οροφής: Απαραίτητη επιλογή καθώς φθαρμένη ή ανύπαρκτη μόνωση στην οροφή του κτηρίου σας, μειώνει κατά πολύ το μέσο όρο "ζωής" του. Η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη είναι, επίσης, μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε.

 • Επισκευή ή Αντικατάσταση κουφωμάτων (πόρτες και παράθυρα): Εργασία απαραίτητη για εξοικονόμηση ενέργειας και διατήρηση θερμοκρασίας στο εσωτερικό της πολυκατοικίας σας.

 • Βάψιμο εσωτερικού πολυκατοικίας: Με τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων για τους τοίχους της πολυκατοικίας, αλλάζει τελείως η ατμόσφαιρα του χώρου.

 • Ανακαίνιση ή επισκευή πρόσοψης πολυκατοικίας: Η επισκευή της πρόσοψης της πολυκατοικίας αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι με την ανακαίνιση του εσωτερικού της πολυκατοικίας. Οι συνδυασμοί χρωμάτων για το εξωτερικό βάψιμο της πολυκατοικίας, πρέπει να επιλεχθούν προσεκτικά και να είναι σύμφωνοι όλοι οι ένοικοι.

 • Συντήρηση, αλλαγή ή τοποθέτηση ανελκυστήρα: Από τις εργασίες που λαμβάνουν προτεραιότητα και πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στη λίστα σας.

 • Εγκατάσταση αυτοματισμών (συστήματα πυρανίχνευσης, τοποθέτηση καμερών ασφαλείας, κλπ): Αποσκοπούν στην αύξηση της ασφάλειας σε όλους τους κοινόζρηστους χώρους σας.

 • Αλλαγή των κάγκελων της σκάλας, καθώς και τις εξωτερικές πόρτες αυλής που πιθανώς υπάρχουν στην πολυκατοικία. Με μικρές εργασίες μπορείτε να αλλάξετε τελείως τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του κτηρίου σας.

 • Αλλαγή συστήματος θέρμανσης: Σε πολλές περιπτώσεις ανακαίνισης πολυκατοικιών, ένα από τα βασικά σημεία προς συζήτηση είναι είναι η αντικατάσταση της κεντρικής θέρμανσης με αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο.

 • Διακόσμηση εσωτερικού χώρου πολυκατοικίας: Εκτός από την ανακαίνιση είναι πολύ σημαντικό ο χώρος της υποδοχής να διακοσμηθεί σε ένα ζεστό και φιλόξενο τόνο, που θα καλωσορίζει όποιον μπαίνει. Η επιλογή των κατάλληλων φυτών ή ακόμα και κάποιου πίνακα, θα διαμορφώσει διαφορετικά τον εσωτερικό χώρο της πολυκατοικίας.

​​​​​Είτε στην περίπτωση που ο χρόνος έχει φθείρει την πολυκατοικία σας και έχουν παρουσιαστεί βλάβες που χρειάζονται επισκευή, είτε απλά θέλετε μια ανανέωση του χώρου σας, το σίγουρο είναι ότι η ανακαίνιση του εσωτερικού της, θα ανεβάσει την ψυχολογία και τη διάθεση όλων των ενοίκων.

Πώς θα επιλέξεις συνεργείο για την ανακαίνιση της πολυκατοικίας;

Όπως σε όλες τις ανακαινίσεις, έτσι και στην ανακαίνιση πολυκατοικίας, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο συνεργάτης που θα επιλέξετε. Κατά τη διαδικασία εύρεσής του, είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι έχει εμπειρία, έχει ξανασχοληθεί με παρόμοια έργα και ότι αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που επιθυμείτε.

Τέλος, μην παραλείψετε να αναλύσετε το κόστος που θα έχει η συνολική ανακαίνιση για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρείτε εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης με πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό. Καταχωρώντας την εργασία σας, θα λάβετε άμεσα προσφορές από αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης. Μπορείτε να επισκεφθείτε το επαγγελματικό τους προφίλ, να δείτε προηγούμενες εργασίες που έχουν αναλάβει και να συμβουλευτείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας που έχουν ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες τους. Συζητήστε μαζί τους για τα κόστη των επιμέρους εργασιών και διαλέξτε την οικονομική προσφορά που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

 

 

Σχετικά άρθρα

5+1 tips για τη γενική ανακαίνιση του σπιτιού σου!

Oι περισσότεροι από εμάς φανταζόμαστε τη γενική ανακαίνιση σπιτιού σαν μια κατάσταση τρέλας.

Περισσότερα
Οι καλύτερες συμβουλές για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου!

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να “απογειώσουν” την εικόνα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Ανακαίνιση Πολυκατοικίας

φωτογραφία επαγγελματία
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
16 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας από την πρώτη στιγμή της επαφής μας. Έδωσε λύσεις όπου χρειαζόταν άμεσα και ήταν συνεπής σε όλες τις εκφάνσεις ...

Κορυφαίοι Επαγγελματίες μας για Ανακαίνιση Πολυκατοικίας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ.

Ανακαίνιση πολυκατοικίας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Ίλιον
43 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων πολυκατοικιών. Έχω πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να καλύψω τις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών μου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και ανανεώνω τα υλικά και τον εξοπλισμό μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στόχος μου είναι το λειτουργικό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση σας με το αποτέλεσμα, αισθητικά αλλά και ποιοτικά. Φροντίζω πάντα να χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και θα χαιρόμουν να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Παναγιώτης Κ.

Ανακαίνιση πολυκατοικίας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου εντυπωσιακά αποτελέσματα με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών τους. Η ευχαρίστησή του και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας αποτελεί αυτοσκοπό για την εταιρεία μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Γιάννης Π.

Ανακαίνιση πολυκατοικίας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Χαλάνδρι
278 αξιολογήσεις

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση οπτικοακουστικών συστημάτων. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά ώστε η εγκατάσταση να αντέξει στον χρόνο. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Γιάννης Μ.

Ανακαίνιση πολυκατοικίας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Αθήνα
21 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Κατέχω πολυετή πείρα στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος. Πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας, σε όλη την Αττική, με προτεραιότητα την περιοχή της Αθήνας, ώστε να σας υποβάλουμε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μοναδικός μας στόχος είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαι έτοιμος καθημερινά να δώσω λύσεις στο αίτημά σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

Γιώργος Σ.

Ανακαίνιση πολυκατοικίας στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις

Προσφέρω ποιοτικές λύσεις για τις ανακαινίσεις των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας εδώ και χρόνια με επιτυχία. Η εμπειρία μου μετρά πάνω από 24 χρόνια και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες με άριστες τεχνικές γνώσεις. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σχετικές υπηρεσίες