Αναπαλαίωση Κτιρίου

Αναπαλαίωση Κτιρίου

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

86.000+ αξιολογήσεις πελατών
Εξυπηρέτηση 24/7
4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες
review image

Αξιολόγηση εργασιών

4.5

μέσος όρος από 355 αξιολογήσεις πελατών

Μιχάλης Μ.
5.0

Όλα ήταν καλά, υπήρξε συνέπεια, καλή επικοινωνία και πολύ καλή ποιότητα δουλειάς. Εάν χρειαστεί, θα ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον.

Για: ZEKUS MERDZANOSKI
Eλενη Γ.
5.0

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΥΤΕΡΗ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟ…

Για: Λευτέρης Ματσόλης
Αλεξανδρος Κ.
5.0

Ο κος Φέτσης μας βοήθησε να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της κατοικίας μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άριστος επαγγελματίας παρακολουθησε την πορεία των εργασιών με ενεργή συμμετ…

Για: FF Con - Ευάγγελος Φέτσης
Ιωαννα Ξ.
5.0

Εξαιρετική δουλειά.Πολύ καλή επικοινωνία,επαγγελματισμός,καλήσχέσξ ποιότητας τιμής,φροντίδα και καθαριότητα.

Για: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
Ραφαήλ Α.
5.0

Άψογη συνεργασία, τυπικός στο χρονοδιάγραμμα, λεπτομερής ανάλυση εξόδων και υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, τέλεια επικοινωνία, συνιστώ ανεπιφύλακτα !

Για: DITER Construction Development

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 1.172 αντίστοιχες εργασίες:
450€ - 4000€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω) από
4000€
Ανακαίνιση ενός χώρου από
450€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια διαδικασία ακολουθείται στην αναπαλαίωση κτιρίων;

Η αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων έχει ως σκοπό της την σύνδεση του παρόντος με το παρελθόν. Συμβουλευθήκαμε τους έμπειρους επαγγελματίες μας στην αναπαλαίωση κτιρίων και σου παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η διαδικασία της αναπαλαίωσης. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

1. Έλεγχος του διατηρητέου κτιρίου
 

Στο συγκεκριμένο στάδιο πραγματοποιείται λεπτομερής έλεγχος στα δομικά στοιχεία του κτιρίου, προκειμένου να διευκρινιστεί η στατική τους επάρκεια.

2. Μελέτη για την αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων
 

Ο ειδικός στην αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων εκπονεί μελέτη για την αποκατάσταση των προβλημάτων που υπάρχουν στα δομικά στοιχεία του κτιρίου. Η ακριβής και σωστή μελέτη θα αποτελέσει τη βάση, ώστε η διαδικασία που ακολουθεί να γίνει με ορθό τρόπο.

3. Ενίσχυση τοιχοποιίας
 

Αν η φέρουσα τοιχοποιία το απαιτεί, πραγματοποιείται από έναν εξειδικευμένο τεχνίτη η ενίσχυσή της. Με τα κατάλληλα υλικά και την απαραίτητη διαδικασία οι τοίχοι του διατηρητέου κτιρίου θα αποκτήσουν την ενίσχυση που χρειάζονται.

4. Επισκευή & Αναπαλαίωση του Κτιρίου
 

Ανά περίπτωση οι τεχνικές επισκευής παρουσιάζουν κάποιες διαφορές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τεχνικών αποτελούν οι αμμοβολές, τα ανθρακοϋφάσματα, οι τσιμεντοενέσεις, οι αρμολογήσεις γκανάιτ, οι ριτινοενέσεις κλπ.

Η παράδοση που κρύβει κάθε διατηρητέο κτίριο θα καθορίσει τόσο τα ακριβή υλικά που θα χρησιμοποιηθούν όσο και τις λεπτομέρειες των επιμέρους διαδικασιών. Οφείλουμε να σημειώσουμε πως η επιλογή και η χρήση των ειδικών δομικών υλικών, πραγματοποιείται ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη αντισεισμική θωράκιση και προστασία.

Κατά την αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων είναι απαραίτητο να προσεχτούν ιδιαίτερα κάποια βασικά σημεία, ώστε η διαδικασία που ακολουθείται να στεφθεί με επιτυχία. Ποια είναι, λοιπόν, τα μικρά σημεία που θα κάνουν τη διαφορά;

  • Η υπευθυνότητα σε όλες τις φάσεις του έργου, από όλους τους επαγγελματίες.
  • Η βαθιά μελέτη κάθε στοιχείου του διατηρητέου κτιρίου.
  • Ο άψογος συντονισμός των τεχνιτών που συμμετέχουν στην εργασία.
  • Η επιμονή έως και στην πιο μικρή λεπτομέρεια κατά τη διαδικασία της αναπαλαίωσης και συντήρησης.
  • Η εμπειρία και η εις βάθος γνώση του εκάστοτε τεχνίτη για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.
  • Η βαθιά θέληση όλων των συμμετεχόντων για την αναγέννηση του κτιρίου.

Αν η αναπαλαίωση ενός διατηρητέου κτίριου είναι στα σχέδια σου, η ανάγκη για επαγγελματική βοήθεια είναι δεδομένη. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς για να σε βοηθήσουν σε κάθε στάδιο της αναπαλαίωσης.

Καταχώρισε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος αναπαλαίωσης διατηρητέου κτιρίου και εξασφάλισε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
ΓΙΑΚΟΒΟΣ ΦΡΕΤΖΕ
Πειραιάς

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, η ομάδα μου κι εγώ προσφέρουμε εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες για ανακαίνιση σπιτιού, όπως ακριβώς…

4.8
(58)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή
Seller photo
Γιώργος Χανιωτάκης
Περιστέρι

Η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε τεχνικές εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Με 25 χρόνια εμπειρία στον κλάδο, είμαι έτ…

4.9
(39)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή

Σχετικές Υπηρεσίες