Ανακαίνιση Παλιού Σπιτιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση παλιού σπιτιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ιδέες για ανακαίνιση παλιού σπιτιού: Σε τι να δώσεις προτεραιότητα!

Έχεις αποκτήσει το παλιό σπίτι που επιθυμούσες αλλά θα ήθελες να το ανανεώσεις χωρίς να χάσει την αίγλη του!

Εφόσον ετοιμάζεσαι για την ανακαίνιση παλιού σπιτιού, σου έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να ξεφορτωθείς με τίποτα κατά την αναδιαμόρφωσή του.

Ποια σημεία χρειάζεται να σκεφτείς δύο φορές, πριν τα αλλάξεις;

Το παλιό σπίτι, έχει ένα μοναδικό χαρακτήρα που δύσκολο να βρεθεί σε κάποιο σύγχρονης κατασκευής οίκημα.

Για αυτό το λόγο καλό είναι να σκεφτείς καλά ποια στοιχεία του θα διατηρήσεις και ποια θα αλλάξεις ριζικά.

Διατήρησε τα παλιά κουφώματα

Τα παράθυρα των παλιών σπιτιών έχουν ένα διαφορετικό ύφος από τα τωρινά κουφώματα αλουμινίου. Προσδίδουν στο σπίτι ένα πιο οικείο αλλά ταυτόχρονα και αρχοντικό ύφος.

Συνεπώς, μπορείς να συντηρήσεις τα ίδια κουφώματα αλλά να τα μετατρέψεις σε ενεργειακά, ώστε να έχεις και τα οφέλη μιας καλής μόνωσης παραθύρων.

Μη βιαστείς να γκρεμίσεις τα διαχωριστικά

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα διαχωριστικά, ειδικά σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι, βοηθούν στην καλύτερη κατανομή του χώρου αντί να τον μικραίνουν.

Επίσης, μπορείς να εκμοντερνίσεις τα διαχωριστικά,  με κάποια κατασκευή από γυψοσανίδα, ώστε να αποκτήσουν ένα τελείως διαφορετικό αέρα και να είναι παράλληλα και χρηστικά.

Προτίμησε τη συντήρηση του πατώματος

Τα παλιά σπίτια έχουν στο εσωτερικό τους καλής ποιότητας πρώτες ύλες. όπως για παράδειγμα οι μαρμάρινοι πάγκοι στην κουζίνα αλλά και τα ξύλινα πατώματα σε σαλόνι και τραπεζαρία.

Αρχικά σου προτείνουμε να σκεφτείς το τρίψιμο και το γυάλισμα των συγκεκριμένων επιφανειών, πριν σκεφτείς την ολική αντικατάστασή τους.

Η ανανέωση των ήδη υπαρχόντων ξύλινων πατωμάτων θα τα κάνουν χρηστικά και εντυπωσιακά με πιο οικονομικό τρόπο!

Τι πρέπει να αλλάξεις σίγουρα στην ανακαίνιση ενός παλιού σπιτιού;

Είναι πολύ λογικό να θέλεις να διατηρήσεις την ατμόσφαιρα ενός παλιού σπιτιού. Ωστόσο υπάρχουν τομείς που πρέπει να αντικατασταθούν πριν μπεις σε αυτό, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Τα υδραυλικά είναι τα πρώτα που πρέπει να αποξηλωθούν και να αντικατασταθούν με καινούρια. Έτσι θα είσαι ξέγνοιαστος-η, καθώς τα μελλοντικά προβλήματα και βλάβες θα είναι ελάχιστα.

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Για τον ίδιο λόγο με τα υδραυλικά, έτσι και με τα ηλεκτρολογικά χρειάζεται να προχωρήσεις σε ανανέωση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ώστε να εξασφαλίσεις την ομαλή λειτουργία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς πρόβλημα.

Φθαρμένα πλακίδια

Πολλά από τα πλακάκια που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν έχουν ένα vintage χαρακτήρα που θα είναι ωραίο να διατηρηθεί. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προτείνεται όταν οι πλειοψηφία τους είναι σπασμένα και φθαρμένα ή κακόγουστα.

Σε αυτή την περίπτωση επαγγελματίες τεχνικοί της υπηρεσίας μας μπορούν να σου προτείνουν πλακάκια με vintage χαρακτήρα, αλλά και τη μοντέρνα ανθεκτικότητα, ώστε να διατηρήσεις το ύφος του σπιτιού που επιθυμείς.

Επίλεξε το ιδανικό συνεργείο για την ανακαίνιση του χώρου σου!

Καλά όλα αυτά αλλά πως θα οργανώσεις όλες αυτες τις εργασίες και με ποιον τρόπο θα ξεχωρίσεις ποια στοιχεία του παλιού σπιτιού μπορείς να συντηρήσεις;

Τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης παλιού σπιτιού της υπηρεσίας μας, έχουν τη γνώση να συνδυάζουν την αντοχή των μοντέρνων υλικών και την ατμόσφαιρα των παλιών για μοναδικά αποτελέσματα!

Καταχώρησε την εργασία σου και λάβε άμεσα προσφορές και μάθε τα πακέτα ανακαίνισης, για τη δική σου ανακαίνιση παλιού σπιτιού!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση!
ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Θα πω περισσότερα όταν αρχίσει την εργασία σε Αναμονή...
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Η συνεργασία μου με τον κο Παναρετο ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Επικοινωνία άμεση και χωρίς ενδιάμεσους, σαφής στις λύσεις που μου πρότ...
Πρόδρομος Γ.
103 αξιολογήσεις
Δεν εχουμε ολοκληρωμενη εικονα.απλα εγινε προσληψη κ ειμαστε ικανοποιημενοι μεχρι στιγμης.
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Ο Παναγιώτης μας έκανε κάποια μερεμέτια στον χώρο μας. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι απο το αποτέλεσμα και σίγουρα θα τον ξαναπροσλάβουμ...
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
62 αξιολογήσεις
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι ένας άψογος επαγγελματίας , συνεννοήσιμος και η τιμές συμβατές και χαμηλές. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλ...
Σχετικά άρθρα
Οι πόρτες έχουν φθαρεί, οι σοβάδες έχουν αρχίσει να πέφτουν, το χρώμα των τοίχων έχει χάσει τη λάμψη του, τα σίδερα είναι σκουριασμένα
Τα σπίτια στο χωριό έχουν μια ιδιαίτερη χάρη που μας εντυπωσιάζει. Ειδικά αν ακολουθούν παραδοσιακές τάσεις διαρρύθμισης και διακόσμησης,
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει