Τέντες Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Τεντάδες για Τέντες στη Θεσσαλονίκη!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/5/2019


Τέντες Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς επιλογές για τέντες στη Θεσσαλονίκη, ανάλογα με τις ανάγκες του μπαλκονιού / της βεράντας σου. Κάθε είδος τέντας έχει να σου προσφέρει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, αλλά είναι καλό να ζητήσεις τη γνώμη ενός έμπειρου επαγγελματία, πριν επιλέξεις. Εκείνος θα μελετήσει το χώρο σου και θα σου προτείνει το καλύτερο σύστημα, σε τιμή που έχετε συμφωνήσει.

Μάλιστα, σήμερα κυκλοφορούν και αυτόματοι μηχανισμοί κίνησης τέντας, χάρη στους οποίους η χρήση της τέντας γίνεται πιο άνετη από ποτέ. Σίγουρα, οι τιμές για τέντες με αυτόματο μηχανισμό είναι κάπως πιο ακριβές, αλλά το όφελος που προσφέρουν γίνεται άμεσα αντιληπτό. Οι επαγγελματίες τεντάδες μας στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι, καθημερινά, να φροντίσουν για την τοποθέτηση του συστήματός σου, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Δημοφιλή είδη για τέντες στη Θεσσαλονίκη

Πόσο κοστίζει μια εργασία για τέντες στη Θεσσαλονίκη;

Ανάλογα με την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις για τις τέντες σου στη Θεσσαλονίκη, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

1. Τοποθέτηση τέντας
 

Μια εργασία για τοποθέτηση τέντας στη Θεσσαλονίκη, συνήθως κοστολογείται ανά τετραγωνικό. Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν τοποθέτηση νέας τέντας, αλλά και αντικατάσταση της παλιάς σου τέντας, στις καλύτερες τιμές. Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20-30€* ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται εργατικά και υλικά.

2. Επισκευή τέντας
 

Η πιο συχνή περίπτωση για επισκευή μιας τέντας στη Θεσσαλονίκη, αφορά στο ράψιμο του πανιού ή των ραφών που έχουν ξηλωθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να προκύψει και κάποιο πρόβλημα με το σκελετό, το οποίο μπορούν να επιδιορθώσουν οι επαγγελματίες μας, άμεσα και υπεύθυνα. Η επισκευή κοστολογείται, συνήθως, 50-70€/τέντα*.

3. Καθαρισμός τέντας
 

Πολλές φορές, το πλύσιμο τέντας στη Θεσσαλονίκη συνδυάζεται με την επισκευή / ράψιμο. Οι ενδιαφερόμενοι προτιμούν να συνδυάσουν αυτές τις εργασίες, για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. Το πλύσιμο της τέντας μπαλκονιού, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50-80€/τέντα*.

4. Αντικατάσταση πανιού τέντας
 

Όπως είναι φυσικό, στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ σημαντικό το τι ποιότητας πανί θα επιλέξεις. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τεντόπανο υψηλής ποιότητας για τις τέντες σου στη Θεσσαλονίκη, αφού συμφωνήσετε για το σχετικό κόστος. Τα εργατικά για αντικατάσταση του πανιού κοστολογούνται περίπου στα 3-5€/τ.μ.*.

Ποιες είναι οι τιμές ανά τετραγωνικό για τέντες στη Θεσσαλονίκη;
 

Οι τιμές για τέντες μπαλκονιού και κήπου επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15€. Επίσης, ο ηλεκτρικός μηχανισμός κίνησης ξεκινά στα 150€.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές για τέντες, ανάλογα με τον προμηθευτή. Επίσης, το είδος τέντας επηρεάζει την τιμή. Για παράδειγμα, οι τέντες αντιρίδες, που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή είδη τέντας στα μπαλκόνια της χώρας μας, κοστίζουν από 20€ ανά τετραγωνικό.

*Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τους τεντάδες του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεντάδες στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να αναλάβουν κάθε εργασία που θα χρειαστείς για τις τέντες σου. Από τον απλό καθαρισμό και τη συντήρηση, έως την τοποθέτηση και αντικατάσταση παλιάς τέντας, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, που θα κρατήσουν το σύστημα σε καλή κατάσταση για περισσότερα χρόνια.

Αν χρειάζεσαι έμπειρο επαγγελματία για τέντες στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου, να σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα και να αναλάβουν την τοποθέτηση, με απόλυτη ασφάλεια. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στο κέντρο και τα προάστια της Θεσσαλονίκης!

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2020

Ευάγγελος Μ.
26 αξιολογήσεις

Συνέπεια, αναλυτική εξηγηση της δουλειάς, καλλίτερη προσφορά, τελείωσε σύντομα, ωραία τοποθέτηση.

Douleutaras.gr λογότυπο
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Π.
24 αξιολογήσεις

Ο κ. Ευστ. Παπαδόπουλος μαζί με τον συνεργάτη του, ανέλαβε να περάσει τέντες στο σπίτι μου. Έμεινα έκπληκτη για την άμεση επικοινωνία μαζί…

Douleutaras.gr λογότυπο
ΤεντοPlanet Μ.
17 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά και πολύ καλή ομάδα. Άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός!!!!!

Νίκος Χ.
14 αξιολογήσεις

Καλοί,ευγενικοί,επαγγελματίες. Τέντα με βραχίονες αλουμινίου,πολύ καλή κατασκευή!

Σπύρος Κ.
12 αξιολογήσεις

πολυ συνεπής και καλός επαγγελματίας. Το συνεργείο του ήλθε στην προκαθορισμένη ημέρα και έκανε πολυ καλη δουλεια (επισκευή συρόμενης γκαρα…

Νικόλαος Σ.
8 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας!

Σχετικά άρθρα

Τέντες Βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους

Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αθανάσιος Τέλλας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της τέντας εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση, με την οποία μπορώ να αντιμετωπίσω κάθε απαίτηση εργασίας. Στόχος μου είναι να προτείνω στους πελάτες μου πρωτότυπες, αλλά και δημιουργικές ιδέες, για να αποκτήσουν το σύστημα σκίασης που τους ταιριάζει περισσότερο. Είμαι έτοιμος να αναλάβω και την δική σας εργασία ανά πάσα στιγμή!

Νικόλαος Ανδριανάκος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις τέντες του σπιτιού ή του εξοχικού σας. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το σύστημα σκίασης του σπιτιού, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο και γι' αυτό φροντίζουμε ιδιαίτερα για την αντοχή των συστημάτων μας και την βέλτιστη ποιότητα όλων των υλικών που χρησιμοποιούμε. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να δώσουμε λύσεις για τη σκίαση του δικού σας χώρου, σε πολύ προσιτές τιμές!

Νίκος Χρήστου

Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας από το 1968, με μια συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Η εταιρία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις σεβόμενοι τις αρχές που έφεραν την εταιρεία μας στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών. Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε!

Χρήστος Μαργαρίτης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
23 αξιολογήσεις

Διαθέτω εμπειρία πολλών ετών στον τομέα της τέντας, όπου προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν το σκελετό ή το πανί. Από την απλή συντήρηση και επιδιόρθωση, μέχρι την αλλαγή και αντικατάσταση τέντας, είμαι έτοιμος να ολοκληρώσω την εργασία που χρειάζεστε άμεσα και υπεύθυνα, στις καλύτερες τιμές. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

Ηλίας Γκόγκας

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία τεντών “ΤΕΝΤΕS ATHINA” θεωρείται πλέον από τις πρωτοπόρες στο χώρο της σκίασης, ύστερα από την μακροχρόνια επιτυχιμένη ενασχόλησή της στην τεντοποιία και κατ’ επέκταση σε όλα τα συστήματα ηλιοπροστασίας. Πλέον μπορεί να υπερυφανεύεται, ότι με την επιμονή της και την αξιοπιστία της καταλαμβάνει πια ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του κόσμου. 

Επαγγελματίες Τεντάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επιδιόρθωση τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Τσαυλόγλου
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 70,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
ΤεντοPlanet Μπάμπης Παπαδόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 444,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
ΤεντοPlanet Μπάμπης Παπαδόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 323,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Νίκος Χρήστου
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 300,00€
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
ΤεντοPlanet Μπάμπης Παπαδόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 137,00€