No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Τέντες Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Τεντάδες για Τέντες στη Θεσσαλονίκη!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 12/7/2020


Τέντες Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς επιλογές για τέντες στη Θεσσαλονίκη, ανάλογα με τις ανάγκες του μπαλκονιού / της βεράντας σου. Κάθε είδος τέντας έχει να σου προσφέρει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, αλλά είναι καλό να ζητήσεις τη γνώμη ενός έμπειρου επαγγελματία, πριν επιλέξεις. Εκείνος θα μελετήσει το χώρο σου και θα σου προτείνει το καλύτερο σύστημα, σε τιμή που έχετε συμφωνήσει.

Μάλιστα, σήμερα κυκλοφορούν και αυτόματοι μηχανισμοί κίνησης τέντας, χάρη στους οποίους η χρήση της τέντας γίνεται πιο άνετη από ποτέ. Σίγουρα, οι τιμές για τέντες με αυτόματο μηχανισμό είναι κάπως πιο ακριβές, αλλά το όφελος που προσφέρουν γίνεται άμεσα αντιληπτό. Οι επαγγελματίες τεντάδες μας στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι, καθημερινά, να φροντίσουν για την τοποθέτηση του συστήματός σου, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Δημοφιλή είδη για τέντες στη Θεσσαλονίκη

Πόσο κοστίζει μια εργασία για τέντες στη Θεσσαλονίκη;

Ανάλογα με την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις για τις τέντες σου στη Θεσσαλονίκη, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

1. Τοποθέτηση τέντας
 

Μια εργασία για τοποθέτηση τέντας στη Θεσσαλονίκη, συνήθως κοστολογείται ανά τετραγωνικό. Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν τοποθέτηση νέας τέντας, αλλά και αντικατάσταση της παλιάς σου τέντας, στις καλύτερες τιμές. Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20-30€* ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται εργατικά και υλικά.

2. Επισκευή τέντας
 

Η πιο συχνή περίπτωση για επισκευή μιας τέντας στη Θεσσαλονίκη, αφορά στο ράψιμο του πανιού ή των ραφών που έχουν ξηλωθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να προκύψει και κάποιο πρόβλημα με το σκελετό, το οποίο μπορούν να επιδιορθώσουν οι επαγγελματίες μας, άμεσα και υπεύθυνα. Η επισκευή κοστολογείται, συνήθως, 50-70€/τέντα*.

3. Καθαρισμός τέντας
 

Πολλές φορές, το πλύσιμο τέντας στη Θεσσαλονίκη συνδυάζεται με την επισκευή / ράψιμο. Οι ενδιαφερόμενοι προτιμούν να συνδυάσουν αυτές τις εργασίες, για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. Το πλύσιμο της τέντας μπαλκονιού, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50-80€/τέντα*.

4. Αντικατάσταση πανιού τέντας
 

Όπως είναι φυσικό, στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ σημαντικό το τι ποιότητας πανί θα επιλέξεις. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τεντόπανο υψηλής ποιότητας για τις τέντες σου στη Θεσσαλονίκη, αφού συμφωνήσετε για το σχετικό κόστος. Τα εργατικά για αντικατάσταση του πανιού κοστολογούνται περίπου στα 3-5€/τ.μ.*.

Ποιες είναι οι τιμές ανά τετραγωνικό για τέντες στη Θεσσαλονίκη;
 

Οι τιμές για τέντες μπαλκονιού και κήπου επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15€. Επίσης, ο ηλεκτρικός μηχανισμός κίνησης ξεκινά στα 150€.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές για τέντες, ανάλογα με τον προμηθευτή. Επίσης, το είδος τέντας επηρεάζει την τιμή. Για παράδειγμα, οι τέντες αντιρίδες, που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή είδη τέντας στα μπαλκόνια της χώρας μας, κοστίζουν από 20€ ανά τετραγωνικό.

*Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τους τεντάδες του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεντάδες στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να αναλάβουν κάθε εργασία που θα χρειαστείς για τις τέντες σου. Από τον απλό καθαρισμό και τη συντήρηση, έως την τοποθέτηση και αντικατάσταση παλιάς τέντας, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, που θα κρατήσουν το σύστημα σε καλή κατάσταση για περισσότερα χρόνια.

Αν χρειάζεσαι έμπειρο επαγγελματία για τέντες στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου, να σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα και να αναλάβουν την τοποθέτηση, με απόλυτη ασφάλεια. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στο κέντρο και τα προάστια της Θεσσαλονίκης!

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2020

Ευάγγελος Μόκας
27 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, πολύ καλή δουλειά , το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε πολύ τον συστήνω ανεπιφύλακτα και τέλος πολύ καλή τιμή ! ( Να προσθέσω ότι…

Douleutaras.gr λογότυπο
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
24 αξιολογήσεις

Άψογος

Νίκος Χρήστου
21 αξιολογήσεις

Ευγενικό συνεργείο, ταχύτατο και έμπειρο. Επίσης εξαιρετική συνεννόηση και εξυπηρέτηση από το γραφείο.

Douleutaras.gr λογότυπο
ΤεντοPlanet Μπάμπης Παπαδόπουλος
19 αξιολογήσεις

Ειχα μια πολύ αμεση εξυπηρέτηση και πήρα μια παρά πολύ καλή προσφορά για αλλαγή πανιών στις τέντες μου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το α…

Σπύρος Κοντονής
12 αξιολογήσεις

Συνεργάσιμος και κατάλαβε αμέσως τι χρειάζομαι. Ευχαριστώ!

Χαράλαμπος Τσαυλόγλου
10 αξιολογήσεις

Συνεπείς επαγγελματίες, συστηματικοι, καλοί και καθαροί στην εργασία τους.

Σχετικά άρθρα

Τέντες Βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους

Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Νίκος Χρήστου

Θεσσαλονίκη
21 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας από το 1968, με μια συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Η εταιρία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις σεβόμενοι τις αρχές που έφεραν την εταιρεία μας στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών. Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε!

ΤεντοPlanet Μπάμπης Παπαδόπουλος

Θεσσαλονίκη
19 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, αποτελεί πρώτη επιλογή στον τομέα της τέντας και εδώ και δέκα χρόνια, αναλαμβάνει τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τεντών σε σπίτια και καταστήματα. Η ομάδα μας, με την εμπειρία και την αξιοπιστία της μπορεί να σας προτείνει μηχανισμούς και τεντόπανα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Διαθέτουμε ποικιλία σε είδη τέντας και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

SSD Ορφανίδης

Θεσσαλονίκη
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας SSD – ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της σκίασης είτε εσωτερική είτε εξωτερική, με έδρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης και με γνώμονα τη συνέπεια, την ευγένεια και την αγάπη σε αυτό που χρειάζεται ο καταναλωτής, σχεδιάζει και σας προτείνει ιδεώδη λύση για τη σκίαση.
 

Εμμανουήλ Μαύρος

Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας Protent εξειδικεύεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης παντός τύπου, καλύπτοντάς πληθώρα αναγκών σας! Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης με τέντες, ζελατίνες, καποτίνες παραθύρων, πέργκολες και ειδικές κατασκευές.

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιώργος Σιδηρόπουλος και είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας Primatent που αναλαμβάνει τοποθέτηση ή επιδιόρθωση και συντήρηση για Τέντες, είτε για την οικία σας, είτε για την επιχείρησή σας. Με προϋπηρεσία άνω των 28 χρόνων, παραδίδουμε αποτελέσματα εγγυημένα, με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, και φυσικά, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επαγγελματίες Τεντάδες σε άλλες περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επιδιόρθωση τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 70,00€
Επιδιόρθωση τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Νίκος Χ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
50 τ.μ. και άνω
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Νίκος Χ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 299,19€
Επιδιόρθωση τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 80,00€
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€