No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Τέντες Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Τεντάδες για Τέντες στη Θεσσαλονίκη!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/9/2020


Τέντες Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς επιλογές για τέντες στη Θεσσαλονίκη, ανάλογα με τις ανάγκες του μπαλκονιού / της βεράντας σου. Κάθε είδος τέντας έχει να σου προσφέρει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, αλλά είναι καλό να ζητήσεις τη γνώμη ενός έμπειρου επαγγελματία, πριν επιλέξεις. Εκείνος θα μελετήσει το χώρο σου και θα σου προτείνει το καλύτερο σύστημα, σε τιμή που έχετε συμφωνήσει.

Μάλιστα, σήμερα κυκλοφορούν και αυτόματοι μηχανισμοί κίνησης τέντας, χάρη στους οποίους η χρήση της τέντας γίνεται πιο άνετη από ποτέ. Σίγουρα, οι τιμές για τέντες με αυτόματο μηχανισμό είναι κάπως πιο ακριβές, αλλά το όφελος που προσφέρουν γίνεται άμεσα αντιληπτό. Οι επαγγελματίες τεντάδες μας στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι, καθημερινά, να φροντίσουν για την τοποθέτηση του συστήματός σου, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Δημοφιλή είδη για τέντες στη Θεσσαλονίκη

Πόσο κοστίζει μια εργασία για τέντες στη Θεσσαλονίκη;

Ανάλογα με την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις για τις τέντες σου στη Θεσσαλονίκη, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

1. Τοποθέτηση τέντας
 

Μια εργασία για τοποθέτηση τέντας στη Θεσσαλονίκη, συνήθως κοστολογείται ανά τετραγωνικό. Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν τοποθέτηση νέας τέντας, αλλά και αντικατάσταση της παλιάς σου τέντας, στις καλύτερες τιμές. Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20-30€* ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται εργατικά και υλικά.

2. Επισκευή τέντας
 

Η πιο συχνή περίπτωση για επισκευή μιας τέντας στη Θεσσαλονίκη, αφορά στο ράψιμο του πανιού ή των ραφών που έχουν ξηλωθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να προκύψει και κάποιο πρόβλημα με το σκελετό, το οποίο μπορούν να επιδιορθώσουν οι επαγγελματίες μας, άμεσα και υπεύθυνα. Η επισκευή κοστολογείται, συνήθως, 50-70€/τέντα*.

3. Καθαρισμός τέντας
 

Πολλές φορές, το πλύσιμο τέντας στη Θεσσαλονίκη συνδυάζεται με την επισκευή / ράψιμο. Οι ενδιαφερόμενοι προτιμούν να συνδυάσουν αυτές τις εργασίες, για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. Το πλύσιμο της τέντας μπαλκονιού, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50-80€/τέντα*.

4. Αντικατάσταση πανιού τέντας
 

Όπως είναι φυσικό, στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ σημαντικό το τι ποιότητας πανί θα επιλέξεις. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τεντόπανο υψηλής ποιότητας για τις τέντες σου στη Θεσσαλονίκη, αφού συμφωνήσετε για το σχετικό κόστος. Τα εργατικά για αντικατάσταση του πανιού κοστολογούνται περίπου στα 3-5€/τ.μ.*.

Ποιες είναι οι τιμές ανά τετραγωνικό για τέντες στη Θεσσαλονίκη;
 

Οι τιμές για τέντες μπαλκονιού και κήπου επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15€. Επίσης, ο ηλεκτρικός μηχανισμός κίνησης ξεκινά στα 150€.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές για τέντες, ανάλογα με τον προμηθευτή. Επίσης, το είδος τέντας επηρεάζει την τιμή. Για παράδειγμα, οι τέντες αντιρίδες, που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή είδη τέντας στα μπαλκόνια της χώρας μας, κοστίζουν από 20€ ανά τετραγωνικό.

*Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τους τεντάδες του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεντάδες στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να αναλάβουν κάθε εργασία που θα χρειαστείς για τις τέντες σου. Από τον απλό καθαρισμό και τη συντήρηση, έως την τοποθέτηση και αντικατάσταση παλιάς τέντας, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, που θα κρατήσουν το σύστημα σε καλή κατάσταση για περισσότερα χρόνια.

Αν χρειάζεσαι έμπειρο επαγγελματία για τέντες στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου, να σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα και να αναλάβουν την τοποθέτηση, με απόλυτη ασφάλεια. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στο κέντρο και τα προάστια της Θεσσαλονίκης!

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2020

Ευάγγελος Μόκας
27 αξιολογήσεις

Απάντησε άμεσα στην αγγελία μου. Φιλικός και με κατανόηση. Μου έκανε την τέντα του μπαλκονιού. Σε πολύ καλή τιμή και εξαιρετική δουλειά. Συ…

Νίκος Χρήστου
24 αξιολογήσεις

Πολυ καλοι επαγγελματιες. Συνεπεις στην ωρα τους, ποιοτητα και ανταγωνιστικη τιμη

Douleutaras.gr λογότυπο
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
24 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση του κου Ευστράτιου Παπαδόπουλου. Μου έδωσε αμέσως προσφορά και το αποτέλεσμα της εργασίας του…

Douleutaras.gr λογότυπο
ΤεντοPlanet Μπάμπης Παπαδόπουλος
20 αξιολογήσεις

Τυπικός στο ραντεβού του, γρήγορος χωρίς πολλές φασαρίες και ακαταστασία.

Εμμανουήλ Μαύρος
13 αξιολογήσεις

εξαιρετική εξυπηρέτηση σε μια ζημια που ηρθαν και αλλοι πριν και δεν φτιαξανε... ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Χαράλαμπος Τσαυλόγλου
12 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά... Από άριστους επαγγελματίες!! Ευχαριστώ πολύ!

Σχετικά άρθρα

Τέντες Βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους

Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Νίκος Χρήστου

Θεσσαλονίκη
24 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας από το 1968, με μια συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Η εταιρία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις σεβόμενοι τις αρχές που έφεραν την εταιρεία μας στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών. Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε!

Χαράλαμπος Τσαυλόγλου

Θεσσαλονίκη
12 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των τεντών και λοιπών συστημάτων σκίασης. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε αφορούν τέντες, πέργκολες, σιδηροκατασκευές, parking σκέπαστρο, οργανώσεις γυμναστηρίων και ειδικές κατασκευές. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας, με στόχο να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, πάντα με βάση τα σύγχρονα πρότυπα. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά για τις τέντες σας!

Εμμανουήλ Μαύρος

Θεσσαλονίκη
13 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας Protent εξειδικεύεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης παντός τύπου, καλύπτοντάς πληθώρα αναγκών σας! Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης με τέντες, ζελατίνες, καποτίνες παραθύρων, πέργκολες και ειδικές κατασκευές.

Τέντες Αετός

Θεσσαλονίκη
6 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας, Μπαντής, δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και τοποθετήσεων συστημάτων σκίασης. Προσφέρουμε υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευή και συντήρησης για τέντες κάθε είδους, για το μπαλκόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα αξιόπιστο σύστημα σκίασης, που θα σας χαρίζει σκιά για πολλά χρόνια. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

SSD Ορφανίδης

Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας SSD – ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της σκίασης είτε εσωτερική είτε εξωτερική, με έδρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης και με γνώμονα τη συνέπεια, την ευγένεια και την αγάπη σε αυτό που χρειάζεται ο καταναλωτής, σχεδιάζει και σας προτείνει ιδεώδη λύση για τη σκίαση.
 

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επιδιόρθωση τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 340,00€
Επιδιόρθωση τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
SSD Ο.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 320,00€
Επιδιόρθωση τέντας
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 65,00€

Επαγγελματίες Τεντάδες σε άλλες περιοχές