Τέντες Ζελατίνες

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Τέντες Ζελατίνες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Τέντες ζελατίνες: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν τις τοποθετήσεις!

Σκέφτεσαι να τοποθετήσεις τέντα ζελατίνα στο μπαλκόνι του σπιτιού ή το κατάστημά σου; Οι τέντες ζελατίνες ή αλλιώς το νάυλον μπαλκονιού, αποτελούν οπωσδήποτε μια επιλογή που πρέπει να σκεφτείς. Οι τέντες ζελατίνες έχουν να σου προσφέρουν αρκετά οφέλη και αποτελούν μια εύκολη λύση στην προστασία του μπαλκονιού από τις καιρικές συνθήκες.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις για την τέντα ζελατίνα είναι, ότι αποτελεί μια ιδιαίτερη κατηγορία κάθετης τέντας που αντί για πανί, διαθέτει διάφανη μεμβράνη. Προτιμάται κυρίως για επαγγελματικούς χώρους, αλλά τελευταία επιλέγεται αρκετά συχνά και για πολλά σπίτια, καθώς δεν στερείται τίποτα σε χρηστικότητα και ευκολία.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές στις τέντες ζελατίνες;

Υπάρχουν αρκετές επιλογές στις τέντες ζελατίνες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σου. Επομένως, μπορείς να επιλέξεις εκείνη που θα ταιριάξει περισσότερο στο χώρο και θα σου προσφέρει την καλύτερη λειτουργικότητα στο χώρο σου.

1. Κάθετες τέντες ζελατίνες με αντιρίδες

Ένας αρκετά διαδεδομένος τύπος στις τέντες ζελατίνες, αποτελούν οι κάθετες τέντες ζελατίνες με αντιρίδες. Οι αντιρίδες, που συνήθως κατασκευάζονται από σίδερο ή αλουμίνιο, συμβάλλουν στη σταθεροποίηση της τέντας και βρίσκονται στο κάτω μέρος.

Έτσι, οι τέντες ζελατίνες παραμένουν σταθερές στη θέση τους, κρατώντας μακριά τον αέρα από το μπαλκόνι ή τη βεράντα σου. Η κάθετη κατασκευή τέντας εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη του μπαλκονιού, με αποτέλεσμα να με σε επηρεάζει καθόλου η βροχή και ο αέρας.

2. Νάυλον μπαλκονιού σε κασετίνα

Το νάυλον μπαλκονιού σε κασετίνα αποτελεί ακόμη μια αρκετά δημοφιλή λύση για την προστασία του μπαλκονιού ή της βεράντας από τις καιρικές συνθήκες. Για να ανοίξουν και να κλείσουν, κινούνται μέσα στους πλαϊνούς οδηγούς.

Οι πλαϊνοί οδηγοί διαθέτουν ειδικά βουρτσάκια που βοηθούν στην κίνηση, σταθεροποιώντας το νάυλον και προστατεύοντάς το από την απευθείας τριβή με το αλουμίνιο. Παράλληλα, οι πλαϊνοί οδηγοί απαγορεύουν την είσοδο του αέρα, προστατεύοντας το μπαλκόνι.

3. Τέντες ζελατίνες με βραχίονες

Αυτό το είδος προσφέρει μικρότερη προστασία από τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα, σε σχέση με τα προηγούμενα. Ωστόσο, οι τέντες ζελατίνες με βραχίονες παραμένουν μια καλή επιλογή, για διακριτικές τέντες που δεν εμποδίζουν τη θέα από το μπαλκόνι σου.

Το βασικό πλεονέκτημα που θα σου προσφέρει μια τέντα ζελατίνα με βραχίονες, είναι η μηδαμινή της ανάγκη για συντήρηση, αλλά και το γεγονός ότι το χρώμα της δε μπορεί να ξεθωριάσει και να αλλοιωθεί από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τέντες ζελατίνες τιμές: Σε τι τιμές θα βρεις μια ποιοτική τέντα ζελατίνα;

Στο εμπόριο, μπορείς να βρεις πολλούς κατασκευαστές που σου προσφέρουν διαφορετικές τιμές για τέντες ζελατίνες. Το νάυλον μπαλκονιού δεν έχει πολύ μεγάλο κόστος, σε σχέση με άλλα υλικά για τέντες. Μια συνηθισμένη τιμή του κυμαίνεται περίπου στα 20€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ωστόσο, μεγάλη σημασία έχει και το είδος τέντας που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, αν επιλέξεις τέντα ζελατίνα με αντιρίδες, είναι πιθανό να σου κοστίσει λιγότερο από το σύστημα με σπαστούς βραχίονες.

Πολλοί συνεργαζόμενοι τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικά συστήματα νάυλον μπαλκονιού, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ζητήσεις προσφορές, για να σε προμηθεύσουν με οικονομικές τέντες και να αναλάβουν την τοποθέτηση.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι τέντες ζελατίνες;

Οι τέντες ζελατίνες παρουσιάζουν αρκετά πλεονεκτήματα. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες τεντάδες μας για τα οφέλη που μπορείς να έχεις τοποθετώντας τέντα ζελατίνα στο μπαλκόνι ή τον εξωτερικό χώρου του καταστήματός σου. Ποια είναι αυτά;

  • Μέγιστη προστασία από τον αέρα και το κρύο.

  • Μια σωστή τοποθέτηση τέντας ζελατίνας, εξασφαλίζει άριστη στεγανοποίηση του χώρου και προστασία από τη βροχή.

  • Απορροφητικότητα της UV ηλιακής ακτινοβολίας.

  • Μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, διαστάσεις και μηχανισμούς.

  • Υψηλή αντοχή στο χρόνο.

  • Κατάλληλες τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους χώρος.

  • Είναι φιλικές προς το περιβάλλον και το χρήστη.

  • Οι τέντες ζελατίνες επιτρέπουν πλήρη ορατότητα και φυσικό φωτισμό, χωρίς να κλείνουν το χώρο.

  • Πλέον κατασκευάζονται με εξελιγμένα υλικά που δε θαμπώνουν και δεν τσαλακώνονται.

  • Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση.

Η εξέλιξη που παρουσιάζει στην κατασκευή της η τέντα ζελατίνα, είναι τέτοια που της επιτρέπει να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας παραδοσιακής τέντας, με επιπλέον χρήσιμα χαρακτηριστικά. Έτσι, οι τέντες ζελατίνες χρησιμοποιούνται σε καφετέριες, εστιατόρια, περίπτερα, ξενοδοχεία, εξοχικές κατοικίες, αλλά και βεράντες σπιτιών.

Γιατί να επιλέξεις τους τεντάδες του Douleutaras.gr για τοποθέτηση τέντας ζελατίνας;

Η διαδικασία για τοποθέτηση τέντας ζελατίνας μπορεί να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια, από έναν έμπειρο επαγγελματία τεντά. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους καλύτερους τεντάδες για να τοποθετήσουν νάυλον μπαλκονιού στο χώρο σου και να το προστατεύσουν από βροχή και αέρα.

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικές και οικονομικές τέντες ζελατίνες, αν δεν έχεις ήδη επιλέξει από πού να τις αγοράσεις. Επίσης, προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, για την τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση για τέντες, σε λογικές τιμές.

Λοιπόν, αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις τέντες ζελατίνες στο σπίτι ή το κατάστημά σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για τέντα ζελατίνα από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις

Πολύ καλός. Θα προτιμηθεί σε μελλοντική εργασία.

Παντελής Ρ.
82 αξιολογήσεις

Ο Παντελής είναι ευγενέστατος, συνεπής και προσεκτικός στη δουλειά του. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά του και σίγουρα θα τ...

Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

γρηγοροι στη τοποθετηση, καθαροι στην εργασια, ευγενικοι. θα μπορουσαν να ειχαν λαδωσει το μηχανισμο αφου και οι ιδιοι ειδαν και θορυβο ...

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Απο τους επαγγελματίες που πραγματικά χαίρεσαι να έχεις στον χώρο σου να δουλεύει. Συνεπείς, συνεργάσιμος, συνεννοήσιμος.

Τέντες Κ.
50 αξιολογήσεις

Εξαιρετική συνεργασία!

Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις

Φιλικός και τυπικός διεκπεραίωσε την εργασία του με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Πόσο κοστίζουν οι εργασίες για τέντες ζελατίνες από έμπειρους τεντάδες;

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός τέντας: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το στολίδι του σπιτιού σου!

Κάτι η υγρασία που μαζεύεται τώρα με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ.

Περισσότερα
Τέντες βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Τέντα Ζελατίνα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ. Τέντες Ζελατίνες - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της τέντας και συγκεκριμένα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης από το 1958 εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης τεντών με νάυλον σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, μοτέρ και αυτοματισμούς, ενώ παράλληλα πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα και ψηφιακές τέντες.
Παντελής Ρ. Τέντες Ζελατίνες - Περιστέρι
82 αξιολογήσεις
Είμαι εξειδικευμένος τεντάς και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των συστημάτων σκίασης, με εξειδίκευση στην τέντα ζελατίνα. Η επιχείρησή μου, αποτελείται από επαγγελματίες τεχνικούς που μπορούν να σας προτείνουν ζελατίνες υψηλής ποιότητας και αντοχής. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση Τεντών και Συστημάτων Σκίασης, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς και εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα που σας προσφέρουμε θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Είμαστε έτοιμοι, να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και αξιοπιστία!
Σταύρος Μ. Τέντες Ζελατίνες - Λυκόβρυση
55 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας βρίσκεται εδώ και χρόνια στον τομέα των συστημάτων σκίασης εξυπηρετώντας τις ανάγκες οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε τέντες ζελατίνες, καθώς και μηχανισμών με μοτέρ και αυτοματισμούς που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Όλα τα είδη τέντας μας διαθέτουν υλικά Εισαγωγής & Ελληνικά και αυτοματισμούς somfy - elero. Οι τιμές στις υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!
Μιχάλης Π. Τέντες Ζελατίνες - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, από το 1959, δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας τεντών και εξαρτημάτων καθώς και άλλων συναφών υλικών. Με ιδιαίτερο αντικείμενο την τοποθέτηση τεντών ζελατίνας αλλά και επισκευή και αντικατάστασή τους, εγγυόμαστε ότι θα εξασφαλίσουμε στην οικία ή το κατάστημά σας την σκίαση και την προστασία που χρειάζεται από έντονα καιρικά φαινόμενα. Το κόστος στις τέντες ζελατίνες είναι χαμηλό και η ποιότητα του νάυλον υψηλή. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή, να σας εξυπηρετήσουμε!
S. Center Τέντες Ζελατίνες - Αθήνα
98 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αποτελεί μία επιχείρηση με μακροχρόνια πορεία στην κατασκευή και τοποθέτηση τεντών. Οι τέντες ζελατίνες, είναι ένα προηγμένο σύστημά σκίασης εξωτερικού χώρου που διαθέτει μία επιφάνεια νάυλον για μπαλκόνι, για το σπίτι και το κατάστημά σας, που καλύπτει τις ανάγκες σας σε σκίαση, προστασία και ασφάλεια από βροχές και δυνατό αέρα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε παντός τύπου άνοιγμα, ανεξαρτήτως μεγέθους. Οι τιμές στις ζελατίνες, ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Βρισκόμαστε έτοιμοι, να αναλάβουμε την κατασκευή και τοποθέτησή τους.

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει