Τέντες Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί τέντα να τοποθετήσεις στην βεράντα σου;

Οι τέντες μπαλκονιού, είναι το στοιχείο που ολοκληρώνει την όψη του σπιτιού και εξασφαλίζει την σκίαση που επιθυμείς στον χώρο σου. Η τοποθέτησή της, απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό ώστε να έχεις ένα μακροχρόνιο και λειτουργικό αποτέλεσμα και να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο είδος σκίασης.

Οι τέντες αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια, απαραίτητο στοιχείο για την βεράντα του σπιτιού. Ο βασικός τους ρόλος, είναι να προστατεύουν το εσωτερικό του σπιτιού από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου αλλά και από τα έντονα καιρικά φαινόμενα όπως βροχές και ανέμους. Η εξέλιξη της τεχνολογίας στα συστήματα σκίασης τον τελευταία χρόνια, έχει προσθέσει και ένα ακόμη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις τέντες και αυτό είναι ότι συντελούν στην θερμομόνωση της οικίας σου, μέσω της απορροφητικότητας του πανιού τους.

Πριν προχωρήσεις στην τοποθέτησή τέντας στην βεράντα σου, είναι σημαντικό να γνωρίζεις όλες σου τα επιλογές τόσο σε μηχανισμούς όσο και σε είδη. Παρακάτω, θα βρεις την λίστα με τους δημοφιλέστερους τύπους τεντών και τα βασικά τους χαρακτηριστικά:

Τέντα Κασετίνα: Μέσα στον άξονα αλουμινίου της περικλείει όλον τον μηχανισμό της (πανί, βραχίονες, μοτέρ κ.α.), γεγονός που βοηθάει στο να διατηρείται καθαρή και να μην επηρεάζεται από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τέντα Ζελατίνα:  Συνηθίζεται να τοποθετούνται σε επαγγελματικούς χώρους. Αντί για πανί διαθέτουν ζελατίνα η οποία προσφέρει την κατάλληλη σκίαση στον χώρο και παράλληλα εξαιτίας της διαφάνειάς της δίνει την δυνατότητα της θέας στο εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ανθεκτική σε αέρα και βροχές.

Τέντες με Σταθερούς βραχίονες: Ξεχωρίζουν για την αντοχή τους και εάν την επιλέξεις θα είναι εξαιρετικό σπάνιο να εμφανίσει βλάβη στον μηχανισμό ή να σκιστεί το τεντόπανο. Η σταθερότητα και η λειτουργικότητά της, αποτελούν τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Βέβαια, δεν είναι και η πιο μοντέρνα επιλογή.

Περγκοτέντα: Είναι μία μοντέρνα επιλογή και έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή της. Λειτουργεί κατά βάση με ηλεκτρικό μοτέρ και τοποθετείται σε επαγγελματικούς χώρους και σπίτια κυρίως για περιμετρικό κλείσιμο. Με την τοποθέτηση τεντοπέργκολας, δεν υπάρχει κίνδυνος για λιμνάζοντα ύδατα, αφού καταλήγει σε ενσωματωμένη υδρορροή που καταλήγει σε σωλήνες.

Τέντα με Σπαστούς Βραχίονες:  Στην αγορά κυκλοφορούν αυτού του είδους τέντες με ηλεκτρικό μοτέρ και χειροκίνητες. Με το μάζεμα του πανιού, έχεις καθαρή θέα. Παράλληλα, εφαρμόζονται σε τύπου βεράντα ή μπαλκόνι.

Καποτίνες: Η τέντα καποτίνα, είναι μία ιδιαίτερη επιλογή και συνηθίζεται να εφαρμόζεται σε μικρά παράθυρα αλλά και σε βιτρίνες καταστημάτων. Η ιδιαίτερη αισθητική της, την κάνει να ξεχωρίζει στον τομέα της. Μπορείς να εγκαταστήσεις σταθερή τέντα καποτίνα ή κινητή. Ακόμη, ένας έμπειρος τεντάς, θα σου προτείνει το τεντόπανο ή τον μουσαμά που ταιριάζει στον χώρο σου.

Οι τεντάδες μας, μπορούν να σου προτείνουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων στα τεντόπανα, το μοτίβο που ταιριάζει στο στυλ του χώρου σου. Είναι καλό να επιλέξεις ένα πανί υψηλής ποιότητας, με απορροφητικότητα στις ακτίνες UVA και UVB και ανθεκτικό σε συνθήκες υγρασίας. Τέτοιοι τύποι τεντών, είναι απίθανο να εμφανίσουν προβλήματα όπως σκισίματα ή φθορές από μύκητες.

Σε κάθε περίπτωση οι τεντάδες μας εξυπηρετούν κάθε συνοικία της Καλλιθέας και μπορούν να αναλάβουν την επισκευή της τέντας σου καθώς και τον καθαρισμό της. Ακόμη, η τοποθέτηση και η αντικατάστασή της, είναι για εκείνους μία εύκολη υπόθεση εφόσον συμφωνήσεις ότι είναι αυτό που επιθυμείς.  

Τα συνεργεία μας, συνιστούν την αντικατάσταση της παλιάς τέντας με νέα ως πιο οικονομική και συμφέρουσα λύση. Οι τέντες, είναι συστήματα σκίασης που θα τα έχεις για περισσότερο από δέκα χρόνια και αξίζει να επενδύσεις σε ένα καλό σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου από το να επισκευάζεις επανειλημμένα τις φθορές σε μία όχι και τόσο καλή ποιοτικά τέντα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Κλαψιανός
33 Αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας!
Γιώργος Κούκκος
48 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά!
Σπύρος Κοντονής
12 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
Αργύρης Κοντοθανάσης
17 Αξιολογήσεις
Τρομερά γρήγορος, πάρα πολύ ευγενικός και σε πολύ καλή τιμή!
Skiasis Center
32 Αξιολογήσεις
Απευθύνθηκα στον συγκεκριμένο επαγγελματία και χαίρομαι που έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Πολύ καλοί και τυπικοί επαγγελματίες με άριστη ...
Αντώνης Αγγελόπουλος
14 Αξιολογήσεις
Εξυπηρετικός, συνεπής και επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο