Τέντες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τις τέντες;

Οι τέντες στην Αθήνα, προτιμώνται τόσο σε διαμερίσματα όσο και σε μονοκατοικίες αφού τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν εξασφαλίζουν ένα ωραίο περιβάλλον για τους ιδιώτες.

Γιατί να προχωρήσεις στην τοποθέτηση τέντας;

Οι τέντες, ως  σύστημα σκίασης του εξωτερικού χώρου αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή και  η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεντάδες στην Αθήνα, έπειτα εξειδικευμένο έλεγχο και προετοιμασία του χώρου τοποθέτησης. Γιατί όμως να τις τοποθετήσεις;

Οι τέντες, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ενισχύσεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Τι μπορείς να κερδίσεις από την τοποθέτηση τέντας;

Μέγιστη Χρηστικότητα & Εύκολη Λειτουργία

Οι τέντες αποτελούν το κυρίαρχο ίσως σύστημα σκίασης και τόσο η χρήση τους όσο και ο μηχανισμός τους, είναι εύκολος και προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα.

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων & εφαρμογών

Πλέον οι τέντες, υπάρχουν σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και εφαρμογών σε όλη την Αθήνα, και εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες σκίασης αλλά και αισθητικής αναβάθμισης ενός χώρου.

Προστασία από τον ήλιο

Τα σπίτια και οι επαγγελματικοί χώροι πρέπει να προστατεύονται από τον ήλιο ώστε να υπάρχει η κατάλληλη θερμοκρασία στο εσωτερικό τους.

Οι τέντες που τοποθετούν οι επαγγελματίες στην Αθήνα, εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες αφού δεν επιτρέπουν τις ακτίνες του ήλιου να έχουν επαφή με το σπίτι.

Ενίσχυση της θερμομόνωσης του χώρου

Οι τέντες που τοποθετούνται στην Αθήνα, ενισχύουν την θερμομόνωση του χώρου και τον προστατεύουν από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η επιλογή και η τοποθέτησή της τέντας, πρέπει να γίνεται με την βοήθεια των τεντάδων της πλατφόρμας μας.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας, βρίσκονται στην διάθεσή σας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου για να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία αφορά τις τέντες σας, σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις τέντες;

Υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής, που πρέπει να εστιάσεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση τεντών στην Αθήνα στον χώρο σου:

  • Να απορροφά εντελώς τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου.
  • Να είναι αδιάβροχη.
  • Η τέντα σου καλό θα ήταν να είναι μονόχρωμη αλλά όχι σε κάποιο σκούρο χρώμα.
  • Πρέπει να έχει ειδική επεξεργασία για μύκητες.
  • Ο μηχανισμός πρέπει να είναι πολύ γερός για να αντέχει στις διάφορες καιρικές συνθήκες.
  • Το πανί της τέντας πρέπει να ανθεκτικό για να μη σκίζεται από τον αέρα.

Προτού λοιπόν, προχωρήσεις στην τοποθέτηση, επισκευή ή αντικατάσταση τέντας, είναι καλό να έχεις προσέξει τα παραπάνω σημεία.

Που εφαρμόζουν οι τέντες;

Η εγκατάσταση τεντών στην Αθήνα, πραγματοποιείται σε αρκετούς χώρους. Οι πιο συχνές εφαρμογές στις τέντες είναι:

  • Τέντες μπαλκονιού
  • Τέντες βεράντας
  • Τέντες κήπου ακόμη
  • Τέντες παραλίας

Για τέντες στην Αθήνα λοιπόν, η πλατφόρμα του douleutaras.gr μπορεί να σου εξασφαλίσει επαγγελματική βοήθεια από εξειδικευμένους τεντάδες, οι οποίοι θα σε ενημερώσουν για την μεγάλη ποικιλία τεντών.

4 Είδη Τέντας για να διαλέξεις!

Υπάρχουν πολλά είδη τέντας που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Ποια είναι αυτά;

Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα

Αποτελούν σταθερές και λειτουργικές κατασκευές, με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είναι η οικονομική λύση που αναζητάτε αφού το να χρειαστείτε έξοδα επισκευής είναι ένα απίθανο σενάριο.

Αισθητικά, δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά αυτό το αποφασίζει ο αγοραστής με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

Τέντες με σπαστούς βραχίονες

Είναι η εξελιγμένη μορφή των τεντών με σταθερούς βραχίονες. Αποτελούν πρακτική λύση και εφαρμόζονται σε όλα τα μπαλκόνια. Οι συγκεκριμένες τέντες, διαθέτουν τόσο ηλεκτρικό μηχανισμό όσο και χειροκίνητο.

Τέντες Κασέτες

Είναι η το πιο εξελιγμένο είδος τέντας ,αυτή τη στιγμή. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, αποτελεί το γεγονός ότι όλος ο μηχανισμός βρίσκεται σε ειδική θήκη αλουμινίου και έτσι δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες. Επιπρόσθετα, ο καθαρισμός τους είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία, έτσι η συντήρησή τους δεν απαιτεί έξοδα.

Τέντα πέργκολα

Είναι ιδανική επιλογή για μεγάλες βεράντες και επαγγελματικούς χώρους. Η κατασκευή της περγοτέντας προσφέρεται κυρίως για περιμετρικό κλείσιμο.

Πλεονέκτημά της, αποτελεί το γεγονός ότι το νερό από την βροχή δεν λιμνάζει και καταλήγει σε ενσωματωμένη υδρορροή και απορρέει μέσα από κολόνες.

Τα εξαρτήματά της αποτελούνται από αλουμίνιο και έχουν βαφεί με ηλεκτροστατική βαφή. Η λειτουργία της πραγματοποιείται με ασύρματο μοτέρ.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την συντήρηση της τέντας;

Σε όποια τέντα κι αν καταλήξεις για να ενισχύσεις την σκίαση του χώρου σου, στην Αθήνα, πρέπει να έχεις πάντα στο νου σου ότι ο τακτικός καθαρισμός και η συντήρηση της τέντας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, ειδικά εάν θέλεις να αποφύγεις την επισκευή τέντας.

Για να αποφύγεις την επισκευή Τέντας, υπάρχουν 3 βασικά μέτρα πρόληψης που οι επαγγελματίες τεντάδες στην Αθήνα, προτείνουν να εφαρμόζεις:

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Σε περιπτώσεις που επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα, είναι καλό οι τέντες να μαζεύονται. Ανεξάρτητα από την ποιότητα του υφάσματος, ένας δυνατός άνεμος ή μία καταιγίδα μπορεί να προκαλέσει ζημιά ακόμη και στις καλύτερες ποιοτικά τέντες.

Τακτικός καθαρισμός

Πρέπει να γίνεται σε στεγνές τέντες και με ένα ουδέτερο καθαριστικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν φύλλα πάνω στην τέντα, θα πρέπει να αφαιρούνται άμεσα, ώστε να μην δημιουργείται λεκές στην τέντα.

Επιδιόρθωση της τέντας

Εάν η τέντα, για τον οποιοδήποτε λόγο σκιστεί, είναι απαραίτητο να επιδιορθωθεί άμεσα η ζημιά καθώς με τις καιρικές συνθήκες ένα μικρό σκίσιμο μπορεί να οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή της τέντας.

Συμβουλή: Ενίσχυσε την προστασία της τέντας σου και απέφυγε μία αντικατάσταση τέντας, καλύπτοντας την επιφάνειά της  με υγρή σιλικόνη. Η υγρή σιλικόνη θα μετατρέψει την τέντα σου σε αδιάβροχη και θα απομακρύνει τον κίνδυνο εμφάνισης μούχλας.

Σε περίπτωση που είσαι στην διαδικασία αναζήτησης της κατάλληλης τέντας για τον χώρο σου στην Αθήνα, οι εξειδικευμένοι τεντάδες της πλατφόρμας μας θα σου δώσουν λύσει προσαρμοσμένες στην αισθητική και τις ανάγκες σου.

Με ελάχιστα κλικ, μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές στις τέντες στην Αθήνα, από τους πιο αξιόλογους τεντάδες του χώρου.

 

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

S. Center
98 αξιολογήσεις
Πολοί καλοί, μου έστειλαν σε αρχείο την προσφορά για τέντες για να το επεξεργαστώ και να αποφασίσω (δεν το κάνουν όλοι και χάνεσαι στα μα...
Παντελής Ρ.
80 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας ο Παντελης, εξυπηρετικός και φυσικά στις τιμές του προσιτός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
Έντιμος & σωστός επαγγελματίας !!!!!!!!!!!
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας. Πολύ συνεργάσιμος και σχολαστικός στη δουλειά του. Ότι συμφωνήσαμε το έκανε κι έκανε και παραπάνω μερεμέτια ώστε το...
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός, πολύ καλός τεχνίτης, καλές τιμές, εξαιρετικά συνεργάσιμος
Τέντες Κ.
49 αξιολογήσεις
Επαγγελματισμός,γρήγορη εξυπηρέτηση, πίστωση χρόνου για την αμοιβή τους.
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει