Τέντες Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 Τρόποι για να μην χρειαστείς άμεσα αντικατάσταση τέντας!

Οι τέντες, είναι συστήματα που διαθέτουν οι περισσότεροι στα σπίτια τους για την σκίαση του χώρου τους. Η τιμή της τέντας μαζί με την τοποθέτησή της, έχει ένα σχετικά υψηλό κόστος που καθιστά την διαδικασία της επιλογής αρκετά σημαντική. Το κόστος στις τέντες είναι κάτι που υπολογίζεις μία φορά στον προϋπολογισμό σου και προσδοκάς ότι η αντοχή τους θα φτάσει τα δέκα έως δεκαπέντε χρόνια.

Υπάρχουν πολλά είδη τέντας που μπορείς να επιλέξεις για το μπαλκόνι του σπιτιού σου ή την σκίαση του καταστήματός σου. Όποιο είδος όμως και να τοποθετήσεις, εάν δεν εξασφαλίζεις την τακτική συντήρησή του, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια βλάβη. Οι επαγγελματίες τεντάδες μας, έχοντας αναλάβει πολλούς καθαρισμούς και συντηρήσεις τεντών, μάς έδωσαν μία λίστα με τις βασικές ενέργειες πρόληψης που μπορείς να κάνεις ώστε να μην χρειαστείς άμεσα αντικατάσταση τέντας:

Μάζεμα τέντας σε περιόδους με έντονα καιρικά φαινόμενα

Εάν έχεις επιλέξει ένα παχύ και ποιοτικό τεντόπανο, μειώνονται οι πιθανότητες να υποστεί φθορές από τα άσχημες καιρικές συνθήκες. Το καλύτερο όμως, που έχεις να κάνεις για να προστατέψεις τις τέντες σου, είναι να τις μαζεύεις όταν αντιμετωπίζεις ισχυρούς ανέμους.

Καθαρισμός τέντας

Ο καθαρισμός στις τέντες, είναι μία μέθοδος συντήρησης που ενισχύει την μακροζωία στις τέντες. Όλα τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, έρχονται σε επαφή με σκόνη, φύλλα ακόμη και μύκητες που δημιουργούνται από την βροχή και την υγρασία. Η απομάκρυνση των φύλλων και ο καθαρισμός του πανιού με ένα ουδέτερο καθαριστικό, θα βοηθήσει στην μακροχρόνια αντοχή του.

Ράψιμο & Επισκευή Τέντας

Οι άνεμοι καθώς και η υγρασία, είναι οι βασικοί λόγοι που οι τέντες παρουσιάζουν φθορές και σκισίματα. Τα τεντόπανα όμως, μπορείς να τα επισκευάσεις με το ράψιμο. Οι τεντάδες μας, συνιστούν να μην αφήνεις πολύ καιρό μία τέντα σκισμένη καθώς μπορεί να μεγαλώσει το σκίσιμο και έπειτα η επισκευή της να μην είναι εφικτή.

Λάδωμα στα Εξαρτήματα

Οι βραχίονες και τα εξαρτήματα στις τέντες, μπορεί με τα χρόνια να μαζέψουν σκουριά. Η σωστή αντιμετώπιση της σκουριάς είναι να λαδώσεις τις ενώσεις στα εξαρτήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα την απομακρύνεις και θα σταματήσουν τα εξαρτήματα να τρίζουν.

Αντιμετώπιση της μούχλας στην τέντα

Η μούχλα στις τέντες, μπορεί να αποφευχθεί ή να αντιμετωπιστεί σε περίπτωση που κάνει την εμφάνισή της. Μπορείς να εφαρμόσεις ειδικό σπρέι ή βερνίκι με υγρή σιλικόνη στην επιφάνειά της ώστε να την προτατέψεις.

Εάν κάνεις τις παραπάνω ενέργειες και συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις τέντες σου, απευθύνσου σε ένα από τους επαγγελματίες μας. Οι τεντάδες μας, εξυπηρετούν ολόκληρο το Μαρούσι  και αναλαμβάνουν εργασίες τοποθέτησης, επισκευής, καθαρισμό και αντικατάστασης τεντών άμεσα και ανεξαρτήτως είδους.

Έχοντας επισκευάσει και τοποθετήσει τέντες ζελατίνα, τέντες κασετίνα, καποτίνες και τέντες με αντηρίδα, γνωρίζουν πολύ καλά τα εξαρτήματά τους και μπορούν να εντοπίσουν την βλάβη στην στιγμή και να αντικαταστήσουν τον μηχανισμό της τέντας, εφόσον χρειαστεί.

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Κλαψιανός
33 Αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας!
Γιώργος Κούκκος
48 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά!
Σπύρος Κοντονής
12 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
Αργύρης Κοντοθανάσης
17 Αξιολογήσεις
Τρομερά γρήγορος, πάρα πολύ ευγενικός και σε πολύ καλή τιμή!
Skiasis Center
31 Αξιολογήσεις
Απευθύνθηκα στον συγκεκριμένο επαγγελματία και χαίρομαι που έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Πολύ καλοί και τυπικοί επαγγελματίες με άριστη ...
Αντώνης Αγγελόπουλος
14 Αξιολογήσεις
Εξυπηρετικός, συνεπής και επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο