Αντικατάσταση & Αλλαγή Τεντόπανου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αλλαγή Πανιού Τέντας

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

3 Λόγοι που πρέπει να προχωρήσεις σε Αντικατάσταση Τεντόπανου!

Η αντικατάσταση του τεντόπανου μίας τέντας είναι μια ανάγκη που είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στα περισσότερα σπίτια κάποια στιγμή. Αν είχες τοποθετήσει τις τέντες σου πριν πολύ πολύ καιρό, είναι σίγουρο ότι τώρα πια θεωρούνται ξεπερασμένες.

Πρακτικά μπορεί να κάνουν ακόμα τη δουλειά τους, έχεις σκεφτεί όμως ότι υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους χρειάζεσαι αλλαγή τεντόπανου; Διάβασε τα παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται να τις αντικαταστήσεις με πιο εξελιγμένα μοντέλα.

Για μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή

Αντικαθιστώντας το σύστημα σου με κάποιο εξελιγμένο με ηλεκτρικό μηχανισμό, κάνεις ένα σημαντικό βήμα στη σωστή συντήρηση τεντών. Το ηλεκτρικό μοτέρ θα σε βοηθήσει να έχεις ένα τέλειο τεντωμένο πανί, χωρίς κανέναν κυματισμό. Εξαλείφεις έτσι την πιθανότητα να σκιστεί η τέντα σου με τον πρώτο δυνατό αέρα. Επιπλέον, γίνεται πολύ πιο εύκολο να την μαζέψεις άμεσα όταν χρειάζεται. Με το χειροκίνητο μηχανισμό, είναι πολύ πιθανό λόγω της προσπάθειας που απαιτεί να άφηνες τη τέντα σου να ταλαιπωρείται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Για οικονομία

Έρευνες έχουν δείξει ότι η θερμοκρασία ενός χώρου μπορεί να μειωθεί από 5 έως και 15 βαθμούς, με την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος σκίασης. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα, διαθέτουν αισθητήρα ηλίου. Έτσι, η τέντα σου θα κατεβαίνει μόνη της όταν χρειάζεται για να διατηρήσει το δωμάτιο σου δροσερό και το αντίστροφο. Αυτό μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε οικονομία τόσο στα έξοδα ψύξης όσο και θέρμανσης.

Για αισθητική

Το πιο διαδεδομένο είδος τέντας στη χώρα μας, είναι αυτό με τους σταθερούς βραχίονες. Στην πράξη μπορεί να είναι πολύ λειτουργικό, αισθητικά όμως αφαιρεί πολλά από το σπίτι σου. Αν η καλαισθησία είναι στο αίμα σου, ήρθε η ώρα να σκεφτείς να αλλάξεις τις τέντες σου, με καινούργιες τύπου κασέτας. Πρόκειται για ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην εγκατάσταση τεντών και είναι τόσο εύχρηστο όσο και όμορφο.

Τι πρέπει να προσέξεις στις νέες τέντες;

Οι νέες τέντες σου δε θα σε βοηθήσουν μόνο στο να ξεφύγεις από τον ήλιο. Ίσως να επιλέξεις την αντικατάσταση τεντών για να κάνεις μια ριζική αισθητική αλλαγή στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου. Ίσως πάλι ενδιαφέρεσαι για νέες, ποιοτικές αλλά προπάντων, λειτουργικές τέντες. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτουν οι καινούργιες σου τέντες;

1. Σταθερότητα: Η τέντα σου πρέπει να έχει σταθερό μηχανισμό. Όσο πιο καινούρια τόσο και πιο σταθερή.

2. Αντοχή: Γιατί δουλειά της είναι να κρατά μακριά πέρα από τον ήλιο και τη βροχή, το χιόνι και τον αέρα. Οφείλει, επίσης, να αντέχει στο χρόνο και στη χρήση. Αλλιώς, ποιο το νόημα να κάνεις αντικατάσταση τεντών;

3. Ευκολία στη χρήση: Επειδή η τέντα σου πρέπει να σε υπακούει, να είναι συνεργάτης σου και να μετακινείται εύκολα. Έτσι, θα μπορεί να σου χαρίσει τη δροσιά ή τη σκιά που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή χωρίς ταλαιπωρία.

Στην αγορά διατίθενται ποικίλοι χρωματισμοί σε τεντόπανα καθώς και σχέδια για να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με το στυλ σου. Μπορείς να βρεις από τα πιο απλά έως τα πιο ιδιαίτερα μοτίβα. Όσον αφορά το είδος του μηχανισμού της τέντας, θα συναντήσεις:

  • Τέντες κασετίνα
  • Τέντες με βραχίονες
  • Τέντες με αντηρίδα
  • Ριντό ή κάθετες τέντες
  • Καποτίνες (τις μικρές εκείνες τέντες που τοποθετούνται συνήθως στις προσόψεις μαγαζιών)

Αν ονειρεύεσαι μια επιτυχημένη αντικατάσταση τεντών, μη διστάζεις! Εμπιστεύσου τους έμπειρους κι αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρες ό,τι ψάχνεις. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε δωρεάν προσφορές για το κόστος αντικατάστασης τεντών.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις

Αν εξαιρέσω τις πρώτες ημέρες που η επικοινωνία μας ήταν λίγο αργή λόγω του ότι και η δική μας εταιρεία αναλαμβάνει πολλά έργα και η τηλε...

Παντελής Ρ.
82 αξιολογήσεις

Ο Παντελής είναι ευγενέστατος, συνεπής και προσεκτικός στη δουλειά του. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά του και σίγουρα θα τ...

Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

Άμεσος, οικονομικός, γρήγορος και σωστός στο ραντεβού του. Έκανα αλλαγή πανιού τέντας.

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Τα παιδιά είναι άριστοι επαγγελματίες με λογικές τιμές και πολύ σωστή συμπεριφορά.

Τέντες Κ.
50 αξιολογήσεις

Σοβαρός επαγγελματίας. Συνδυάζει ποιότητα και οικονομία. Ευγενής και συνεπέστατος!

Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις

Φιλικός και τυπικός διεκπεραίωσε την εργασία του με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Σχετικά άρθρα

Τέντες βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης

Περισσότερα
Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεντάδες για την κατηγορία Αλλαγή Τεντόπανου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ. Αλλαγή Τεντόπανου - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της επισκευής τεντών, αναλαμβάνει την αλλαγή τεντόπανου σε παντός τύπου τέντες και εγγυάται ότι θα σας παρέχει πανιά υψηλής αντοχής και ποιότητας. Η αντικατάσταση του τεντόπανου είναι απαραίτητη ειδικά εάν έχεις παρατηρήσει φθορά σ΄ αυτό. Η εταιρεία μας, μπορεί να σε προμηθεύσει με καλύτερα πανιά στην αγορά και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας με την ποιότητα των προϊόντων που θα τοποθετήσουμε. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα!
Σταύρος Μ. Αλλαγή Τεντόπανου - Λυκόβρυση
55 αξιολογήσεις
Το τεντόπανο, είναι πολύ πιθανό με το πέρασμα του χρόνου να εμφανίσει φθορές και να χρειαστεί να το αλλάξεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες αντικατάσταση τεντόπανου καταστημάτων και σπιτιών άμεσα και οικονομικά. Είναι πολύ άσχημο να διατηρείς ένα τεντόπανο το οποίο έχει φθαρεί από δυνατές βροχές και αέρηδες. Η σκίαση που προσφέρει θα σαφώς λιγότερη. Η αλλαγή του λοιπόν, είναι επιτακτική ανάγκη και οι τεντάδες μας μπορούν να την ολοκληρώσουν ταχύτατα. Οι τιμές στα τεντόπανα είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Εμπιστεύσου τις υπηρεσίες μας και θα έχεις το στυλ και την ποιότητα του τεντόπανου που επιθυμείς!
Μιχάλης Π. Αλλαγή Τεντόπανου - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, από το 1959 δίνει άμεσες λύσεις στον τομέα της αλλαγής τεντόπανου και εγγυάται ότι θα σου παρέχει το σχέδιο και την ποιότητα του υλικού που επιθυμείς. Με την αντικατάσταση του παλιού σου τεντόπανου θα κερδίσεις αντοχή και μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα και τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η τιμή της αλλαγής του τεντόπανου, εξαρτάται από τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη. Το συνεργείο μας, εγγυάται ότι θα σε βοηθήσει να βρεις ένα τεντόπανο που θα εξυπηρετεί τόσο το γούστο όσο και τις ανάγκες σου!
S. Center Αλλαγή Τεντόπανου - Αθήνα
98 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας βρίσκεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης με εξειδίκευση στις αντικαταστάσεις τεντόπανου σε τέντες καταστημάτων και οικιών. Διαθέτουμε πανιά υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής και σίγουρα μπορείτε να βρείτε εκείνο το είδος που εξυπηρετεί τόσο τον προϋπολογισμό όσο και τις ανάγκες σας. Οι τιμές στις αλλαγές πανιών ποικίλλουν. Σ' εμάς μπορείς να βρεις το σχέδιο που σου αρέσει και να αφήσεις την τοποθέτησή του στους εξειδικευμένους τεντάδες μας. Η ευχαρίστησή σας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε έτοιμοι, να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα!
Δημήτρης Μ. Αλλαγή Τεντόπανου - Αθήνα
40 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, διαθέτει πανιά κορυφαίας ποιότητας και μπορεί να πραγματοποιήσει την άμεση αλλαγή του τεντόπανου του μπαλκονιού ή του κήπου σας και να σας προτείνει σχέδια που θα ταιριάζουν στο στυλ σας. Αν και οι τέντες διαθέτουν μεγάλη αντοχή, εάν δεν γίνεται τακτική συντήρηση είναι πιθανό να παρατηρήσετε φθορές στα πανιά και να χρειαστούν αλλαγή για να έχουν μεγαλύτερη προστασία και να προσφέρουν περισσότερη σκίαση. Εμείς βρισκόμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε τις εργασίες αντικατάστασης και να τοποθετήσουμε νέες τέντες υψηλής ποιότητας!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει