Αντικατάσταση & Αλλαγή Τεντόπανου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αλλαγή Πανιού Τέντας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

3 Λόγοι που πρέπει να προχωρήσεις σε Αντικατάσταση Τεντόπανου!

Η αντικατάσταση του τεντόπανου μίας τέντας είναι μια ανάγκη που είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στα περισσότερα σπίτια κάποια στιγμή. Αν είχες τοποθετήσει τις τέντες σου πριν πολύ πολύ καιρό, είναι σίγουρο ότι τώρα πια θεωρούνται ξεπερασμένες.

Πρακτικά μπορεί να κάνουν ακόμα τη δουλειά τους, έχεις σκεφτεί όμως ότι υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους χρειάζεσαι αλλαγή τεντόπανου; Διάβασε τα παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται να τις αντικαταστήσεις με πιο εξελιγμένα μοντέλα.

Για μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή

Αντικαθιστώντας το σύστημα σου με κάποιο εξελιγμένο με ηλεκτρικό μηχανισμό, κάνεις ένα σημαντικό βήμα στη σωστή συντήρηση τεντών. Το ηλεκτρικό μοτέρ θα σε βοηθήσει να έχεις ένα τέλειο τεντωμένο πανί, χωρίς κανέναν κυματισμό. Εξαλείφεις έτσι την πιθανότητα να σκιστεί η τέντα σου με τον πρώτο δυνατό αέρα. Επιπλέον, γίνεται πολύ πιο εύκολο να την μαζέψεις άμεσα όταν χρειάζεται. Με το χειροκίνητο μηχανισμό, είναι πολύ πιθανό λόγω της προσπάθειας που απαιτεί να άφηνες τη τέντα σου να ταλαιπωρείται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Για οικονομία

Έρευνες έχουν δείξει ότι η θερμοκρασία ενός χώρου μπορεί να μειωθεί από 5 έως και 15 βαθμούς, με την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος σκίασης. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα, διαθέτουν αισθητήρα ηλίου. Έτσι, η τέντα σου θα κατεβαίνει μόνη της όταν χρειάζεται για να διατηρήσει το δωμάτιο σου δροσερό και το αντίστροφο. Αυτό μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε οικονομία τόσο στα έξοδα ψύξης όσο και θέρμανσης.

Για αισθητική

Το πιο διαδεδομένο είδος τέντας στη χώρα μας, είναι αυτό με τους σταθερούς βραχίονες. Στην πράξη μπορεί να είναι πολύ λειτουργικό, αισθητικά όμως αφαιρεί πολλά από το σπίτι σου. Αν η καλαισθησία είναι στο αίμα σου, ήρθε η ώρα να σκεφτείς να αλλάξεις τις τέντες σου, με καινούργιες τύπου κασέτας. Πρόκειται για ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην εγκατάσταση τεντών και είναι τόσο εύχρηστο όσο και όμορφο.

Τι πρέπει να προσέξεις στις νέες τέντες;

Οι νέες τέντες σου δε θα σε βοηθήσουν μόνο στο να ξεφύγεις από τον ήλιο. Ίσως να επιλέξεις την αντικατάσταση τεντών για να κάνεις μια ριζική αισθητική αλλαγή στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου. Ίσως πάλι ενδιαφέρεσαι για νέες, ποιοτικές αλλά προπάντων, λειτουργικές τέντες. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτουν οι καινούργιες σου τέντες;

1. Σταθερότητα: Η τέντα σου πρέπει να έχει σταθερό μηχανισμό. Όσο πιο καινούρια τόσο και πιο σταθερή.

2. Αντοχή: Γιατί δουλειά της είναι να κρατά μακριά πέρα από τον ήλιο και τη βροχή, το χιόνι και τον αέρα. Οφείλει, επίσης, να αντέχει στο χρόνο και στη χρήση. Αλλιώς, ποιο το νόημα να κάνεις αντικατάσταση τεντών;

3. Ευκολία στη χρήση: Επειδή η τέντα σου πρέπει να σε υπακούει, να είναι συνεργάτης σου και να μετακινείται εύκολα. Έτσι, θα μπορεί να σου χαρίσει τη δροσιά ή τη σκιά που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή χωρίς ταλαιπωρία.

Στην αγορά διατίθενται ποικίλοι χρωματισμοί σε τεντόπανα καθώς και σχέδια για να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με το στυλ σου. Μπορείς να βρεις από τα πιο απλά έως τα πιο ιδιαίτερα μοτίβα. Όσον αφορά το είδος του μηχανισμού της τέντας, θα συναντήσεις:

  • Τέντες κασετίνα
  • Τέντες με βραχίονες
  • Τέντες με αντηρίδα
  • Ριντό ή κάθετες τέντες
  • Καποτίνες (τις μικρές εκείνες τέντες που τοποθετούνται συνήθως στις προσόψεις μαγαζιών)

Αν ονειρεύεσαι μια επιτυχημένη αντικατάσταση τεντών, μη διστάζεις! Εμπιστεύσου τους έμπειρους κι αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρες ό,τι ψάχνεις. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε δωρεάν προσφορές για το κόστος αντικατάστασης τεντών.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

S. Center
92 αξιολογήσεις
Αν εξαιρέσω τις πρώτες ημέρες που η επικοινωνία μας ήταν λίγο αργή λόγω του ότι και η δική μας εταιρεία αναλαμβάνει πολλά έργα και η τηλε...
Παντελής Ρ.
72 αξιολογήσεις
Ο Παντελής είναι ευγενέστατος, συνεπής και προσεκτικός στη δουλειά του. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά του και σίγουρα θα τ...
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
Άμεσος, οικονομικός, γρήγορος και σωστός στο ραντεβού του. Έκανα αλλαγή πανιού τέντας.
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Τα παιδιά είναι άριστοι επαγγελματίες με λογικές τιμές και πολύ σωστή συμπεριφορά.
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Φιλικός και τυπικός διεκπεραίωσε την εργασία του με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
Τέντες Κ.
48 αξιολογήσεις
Σοβαρός επαγγελματίας. Συνδυάζει ποιότητα και οικονομία. Ευγενής και συνεπέστατος!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει