Αλλαγή Πανιού Τέντας - Τεντόπανου

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Τεντάδες για Αλλαγή Πανιού Τέντας!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/8/2019

Αλλαγή πανιού τέντας - τεντόπανου

Σε μερικές περιπτώσεις, η φθορά του τεντόπανου στις τέντες μπορεί να μην επιδιορθώνεται και η αλλαγή πανιού τέντας να είναι μονόδρομος. Η τέντα είναι ένα πολύτιμο κομμάτι του σπιτιού, το οποίο όμως είναι διαρκώς εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Σαν αποτέλεσμα, είναι φυσικό το πανί της να δέχεται καταπόνηση και τελικά να χρειάζεται αντικατάσταση.

Οι τιμές για αλλαγή πανιού τέντας εξαρτώνται, φυσικά, από την ποιότητα του τεντόπανου και τα τετραγωνικά μέτρα που χρειάζονται για να καλυφθεί το μπαλκόνι σου. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες πάρα πολύ συχνά, ειδικά το καλοκαίρι. Στόχος τους είναι να σου προσφέρουν την πιο ποιοτική κατασκευή, που θα αντέξει για περισσότερα χρόνια, χωρίς προβλήματα.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για ποιους λόγους αξίζει να προχωρήσεις σε αντικατάσταση - αλλαγή τεντόπανου;

Αν έχεις τα ίδια τεντόπανα εδώ και χρόνια, είναι πιθανό να μη σε καλύπτουν πλήρως, πλέον. Ίσως το χρώμα στο ύφασμα να έχει ξεθωριάσει ή να έχει φθαρεί αρκετά στις άκρες, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται καθόλου αισθητικά όμορφο. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προχωρήσεις σε αντικατάσταση τεντόπανου, γιατί δε σου αρέσει πλέον το χρώμα ή το σχέδιο δεν ταιριάζει στη διακόσμηση του μπαλκονιού σου.

Παρακάτω, ακολουθούν οι πιο δημοφιλείς αιτίες, για τις οποίες οι πελάτες μας επιλέγουν να κάνουν αλλαγή πανιού τέντας ή αλλαγή τέντας (μηχανισμού ή σκελετού):​

1. Για μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή

Αντικαθιστώντας το σύστημα σου με κάποιο εξελιγμένο με ηλεκτρικό μηχανισμό, κάνεις ένα σημαντικό βήμα στη σωστή συντήρηση τεντών. Το ηλεκτρικό μοτέρ θα σε βοηθήσει να έχεις ένα τέλειο τεντωμένο πανί, χωρίς κανέναν κυματισμό. Εξαλείφεις έτσι την πιθανότητα να σκιστεί η τέντα σου με τον πρώτο δυνατό αέρα. Επιπλέον, γίνεται πολύ πιο εύκολο να την μαζέψεις άμεσα όταν χρειάζεται. Με το χειροκίνητο μηχανισμό, είναι πολύ πιθανό, λόγω της προσπάθειας που απαιτεί, να άφηνες τη τέντα σου να ταλαιπωρείται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

2. Για οικονομία στα έξοδα ψύξης

Έρευνες έχουν δείξει, ότι η θερμοκρασία ενός χώρου μπορεί να μειωθεί από 5 έως και 15 βαθμούς, με την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος σκίασης. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα για αλλαγή τέντας, διαθέτουν αισθητήρα ηλίου. Έτσι, η τέντα σου θα κατεβαίνει μόνη της όταν χρειάζεται για να διατηρήσει το δωμάτιο σου δροσερό και το αντίστροφο. Αυτό μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε οικονομία, τόσο στα έξοδα ψύξης, όσο και θέρμανσης.

3. Για βελτίωση αισθητικής

Μήπως τα χρώματα στο παλιό σου τεντόπανο έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν από τα χρόνια χρήσης; Ή μήπως το σχέδιο δεν ταιριάζει πλέον με τη διακόσμηση του μπαλκονιού σου; Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή πανιού τέντας μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σου και μάλιστα σε αρκετά οικονομικές τιμές. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σε προμηθεύσουν με τεντόπανο υψηλής ποιότητας και να αναλάβουν την αντικατάσταση του παλιού πανιού!

Γιατί να επιλέξεις τους τεντάδες του Douleutaras.gr για αλλαγή πανιού τέντας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους τεντάδες, με μεγάλη εμπειρία στην αντικατάσταση πανιού τέντας. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την αλλαγή τεντόπανου, αλλά και την αλλαγή του σκελετού ή του μηχανισμού της τέντας σου, έτσι ώστε να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Εφόσον το επιθυμείς, μπορούν να σε προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα υλικά, για να μην κουραστείς καθόλου.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε αλλαγή πανιού τέντας και ψάχνεις τιμές και προσφορές, έχουμε τη λύση για σένα. Καταχώρησε την εργασία σου για αλλαγή τεντόπανου ή αλλαγή τέντας στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεντάδες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Αλλαγή Πανιού της Τέντας τους

φωτογραφία επαγγελματία

Αν εξαιρέσω τις πρώτες ημέρες που η επικοινωνία μας ήταν λίγο αργή λόγω του ότι και η δική μας εταιρεία αναλαμβάνει πολλά έργα και η τηλε...

φωτογραφία επαγγελματία

Ο Παντελής είναι ευγενέστατος, συνεπής και προσεκτικός στη δουλειά του. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά του και σίγουρα θα τ...

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεσος, οικονομικός, γρήγορος και σωστός στο ραντεβού του. Έκανα αλλαγή πανιού τέντας.

φωτογραφία επαγγελματία

Σοβαρός επαγγελματίας. Συνδυάζει ποιότητα και οικονομία. Ευγενής και συνεπέστατος!

φωτογραφία επαγγελματία

Τα παιδιά είναι άριστοι επαγγελματίες με λογικές τιμές και πολύ σωστή συμπεριφορά.

φωτογραφία επαγγελματία

Φιλικός και τυπικός διεκπεραίωσε την εργασία του με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Σχετικά άρθρα

Τι τεντόπανο να βάλω; Σημεία προσοχής και έξυπνες συμβουλές!

Επιλέγοντας έξυπνα το τεντόπανο που θα σκιάσει το χώρο σου, εξασφαλίζεις προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες

Περισσότερα
Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Αλλαγή Τεντόπανου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Αλλαγή Πανιού Τέντας - Τεντόπανου - Καλλιθέα
46 reviews

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της επισκευής τεντών, αναλαμβάνει την αλλαγή τεντόπανου σε παντός τύπου τέντες και εγγυάται ότι θα σας παρέχει πανιά υψηλής αντοχής και ποιότητας. Η αντικατάσταση του τεντόπανου είναι απαραίτητη ειδικά εάν έχεις παρατηρήσει φθορά σ΄ αυτό. Η εταιρεία μας, μπορεί να σε προμηθεύσει με καλύτερα πανιά στην αγορά και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας με την ποιότητα των προϊόντων που θα τοποθετήσουμε. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα!

Shadow Play Σ.

Αλλαγή Πανιού Τέντας - Τεντόπανου - Λυκόβρυση
56 reviews

Το τεντόπανο, είναι πολύ πιθανό με το πέρασμα του χρόνου να εμφανίσει φθορές και να χρειαστεί να το αλλάξεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες αντικατάσταση τεντόπανου καταστημάτων και σπιτιών άμεσα και οικονομικά. Είναι πολύ άσχημο να διατηρείς ένα τεντόπανο το οποίο έχει φθαρεί από δυνατές βροχές και αέρηδες. Η σκίαση που προσφέρει θα σαφώς λιγότερη. Η αλλαγή του λοιπόν, είναι επιτακτική ανάγκη και οι τεντάδες μας μπορούν να την ολοκληρώσουν ταχύτατα. Οι τιμές στα τεντόπανα είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Εμπιστεύσου τις υπηρεσίες μας και θα έχεις το στυλ και την ποιότητα του τεντόπανου που επιθυμείς!

Μιχάλης Π.

Αλλαγή Πανιού Τέντας - Τεντόπανου - Αθήνα
64 reviews

Η εταιρία μας, από το 1959 δίνει άμεσες λύσεις στον τομέα της αλλαγής τεντόπανου και εγγυάται ότι θα σου παρέχει το σχέδιο και την ποιότητα του υλικού που επιθυμείς. Με την αντικατάσταση του παλιού σου τεντόπανου θα κερδίσεις αντοχή και μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα και τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η τιμή της αλλαγής του τεντόπανου, εξαρτάται από τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη. Το συνεργείο μας, εγγυάται ότι θα σε βοηθήσει να βρεις ένα τεντόπανο που θα εξυπηρετεί τόσο το γούστο όσο και τις ανάγκες σου!

Skiasis C.

Αλλαγή Πανιού Τέντας - Τεντόπανου - Αθήνα
104 reviews

Η εταιρία μας βρίσκεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης με εξειδίκευση στις αντικαταστάσεις τεντόπανου σε τέντες καταστημάτων και οικιών. Διαθέτουμε πανιά υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής και σίγουρα μπορείτε να βρείτε εκείνο το είδος που εξυπηρετεί τόσο τον προϋπολογισμό όσο και τις ανάγκες σας. Οι τιμές στις αλλαγές πανιών ποικίλλουν. Σ' εμάς μπορείς να βρεις το σχέδιο που σου αρέσει και να αφήσεις την τοποθέτησή του στους εξειδικευμένους τεντάδες μας. Η ευχαρίστησή σας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε έτοιμοι, να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα!

Δημήτρης Μ.

Αλλαγή Πανιού Τέντας - Τεντόπανου - Αθήνα
43 reviews

Η εταιρεία μας, διαθέτει πανιά κορυφαίας ποιότητας και μπορεί να πραγματοποιήσει την άμεση αλλαγή του τεντόπανου του μπαλκονιού ή του κήπου σας και να σας προτείνει σχέδια που θα ταιριάζουν στο στυλ σας. Αν και οι τέντες διαθέτουν μεγάλη αντοχή, εάν δεν γίνεται τακτική συντήρηση είναι πιθανό να παρατηρήσετε φθορές στα πανιά και να χρειαστούν αλλαγή για να έχουν μεγαλύτερη προστασία και να προσφέρουν περισσότερη σκίαση. Εμείς βρισκόμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε τις εργασίες αντικατάστασης και να τοποθετήσουμε νέες τέντες υψηλής ποιότητας!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει