Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Καθαρισμός Τέντας

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Τεντάδες για Πλύσιμο Τέντας!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/8/2019

Καθαρισμός τέντας - πλύσιμο

Ο καθαρισμός τέντας είναι μια απαραίτητη διαδικασία, για να διατηρείται σε άριστη κατάσταση και να σου προσφέρει σκίαση. Μια τέντα δέχεται πολλή καταπόνηση, λόγω της συνεχούς έκθεσής της στις καιρικές συνθήκες. Έτσι, υπάρχει πάντα κίνδυνος να εμφανιστούν λεκέδες ή ακόμα και μούχλα από την υγρασία. Έτσι, το πλύσιμο τέντας και η απολύμανση είναι μονόδρομος.

Οι έμπειροι τεντάδες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν καθημερινά συντηρήσεις και καθαρισμούς τεντών, προσφέροντάς τους απόλυτη καθαριότητα, χωρίς μύκητες. Επίσης, μπορούν να φροντίσουν για επιδιορθώσεις και ραψίματα στις τέντες σου, ταυτόχρονα με το πλύσιμο, έτσι ώστε να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για πλήρως λειτουργικό σύστημα σκίασης.

Πώς μπορείς να φροντίσεις & να συντηρήσεις την τέντα σου;

Υπάρχουν κάποιες ενέργειες που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να γλιτώσεις το σύστημά σου από τη φθορά. Ο καθαρισμός τέντας είναι, βέβαια, προτιμητέο να αναλαμβάνεται από έμπειρους επαγγελματίες, αλλά μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις στη διαδικασία αυτή, εξοικονομώντας χρήματα για το πλύσιμο:

1. Δράσε έγκαιρα: Στο καθαρισμό τεντών, μεγάλο ρόλο παίζει το πόσο γρήγορα θα κινηθείς. Όσο περισσότερο μένει ο λεκές πάνω τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τον αφαιρέσεις. Κινήσου γρήγορα, γιατί διαφορετικά μπορεί να διαβρωθεί το τεντόπανο, και μετά θα χρειαστείς αντικατάσταση πανιών.

2. Μίλα με το γείτονα: Ο καθαρισμός του εξωτερικού μέρους της τέντας αποτελεί το πιο δύσκολο κομμάτι. Για να το πετύχεις, μια καλή ιδέα είναι να μιλήσεις με τον γείτονα του πάνω διαμερίσματος, αν μπορείς να επισκεφτείς για λίγο το μπαλκόνι του. Από εκεί, χρησιμοποίησε ένα μαλακό πανί, ένα ειδικό καθαριστικό και άφθονο χλιαρό νερό για να κάνεις τις τέντες σου πεντακάθαρες.

3. Κάλυψε την με σιλικόνη: Αν θες να αποφύγεις όλους αυτούς τους μπελάδες και να διατηρείς τις τέντες σου σε άψογη κατάσταση, η λύση είναι απλή. Επισκέψου ένα χρωματοπωλείο και προμηθεύσου υγρή σιλικόνη. Στη συνέχεια, ψέκασε όλη την τέντα σου. Έτσι, τη μετατρέπεις σε αδιάβροχη και απομακρύνεις τον κίνδυνο της μούχλας.

Αφού κάνεις τις παραπάνω ενέργειες και ακόμη πιστεύεις ότι οι τέντες σου χρειάζονται καθαρισμό, τότε είναι ώρα να απευθυνθείς σε ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού τεντών. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού τεντών, διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προχωρήσει στο πλύσιμο των τεντών σου και την απομάκρυνση των μυκήτων.

Οι επαγγελματίες του χώρου, χρησιμοποιούν ειδικά καθαριστικά που δεν επηρεάζουν την ποιότητα και το χρώμα του τεντόπανου, αλλά αντίθετα το ανανεώνουν. Επιπλέον, διατηρούν την αδιαβροχοποίηση των τεντών και δεν επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά τους ως προς την προστασία που προσφέρουν απέναντι στις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου.

Γιατί να επιλέξεις τους τεντάδες του Douleutaras.gr για πλύσιμο τέντας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεντάδες, με μεγάλη εμπειρία στη συντήρηση και τη φροντίδα τεντών. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν την εργασία σου, για ό,τι χρειαστείς για την τέντα σου, από το απλό πλύσιμο τέντας, ως τις επισκευές δύσκολων βλαβών. Χρησιμοποιώντας ειδικά καθαριστικά και σύγχρονο εξοπλισμό, θα χαρίσουν στο σύστημά σου περισσότερα χρόνια ζωής, χωρίς προβλήματα.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι συντήρηση και καθαρισμό τέντας, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν και να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για να φροντίζεις τις τέντες σου. Καταχώρησε την εργασία σου για πλύσιμο τέντας στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις σύντομα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο επαγγελματία στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τον Καθαρισμό της Τέντας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Skiasis C.
106 αξιολογήσεις

Είμαι πράγματι πολύ ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό που έδειξαν κατά την αφαίρεση, την επιδιόρθωση και την τοποθέτηση του τεντόπανο...

φωτογραφία επαγγελματία
Παντελής Ρ.
90 αξιολογήσεις

Άριστη εργασία και συνέπεια!

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Τ.
74 αξιολογήσεις

Αρχικά ήταν ο μόνος επαγγελματίας που ανταποκρίθηκε μέσω της πλατφορμΑς. Ολους τους αλλους τους ειχα βρει εκτος δουλευταρα. Με εξυπηρετησ...

φωτογραφία επαγγελματία
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

Καλή τιμή, εξαιρετική εργασία και επαγγελματικότητα.

φωτογραφία επαγγελματία
Τέντες Κ.
61 αξιολογήσεις

Ο κ.Καλομοιρης όπως και το συνεργείο του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες!Άψογη δουλειά,γρήγοροι και η τιμή με διαφορά η καλύτερη!Τον συνι...

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σχετικά άρθρα

5 Tips που θα κάνουν τις Τέντες σου να μοιάζουν με Καινούργιες!

Λίγο η υγρασία που μαζεύεται με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ. Μαύροι

Περισσότερα
Συντήρηση τέντας: Χρήσιμες συμβουλές για να μοιάζει πάντα με καινούργια!

Οι τέντες που στολίζουν το σπίτι σου αποτελούν μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται κατά

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι τεντάδες για καθαρισμό - πλύσιμο τέντας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο καθαρισμού που σου ταιριάζει

Γιώργος Κ.

Καθαρισμός Τέντας - Καλλιθέα
49 αξιολογήσεις

Παρέχω άμεσες λύσεις στον τομέα του καθαρισμού και την συντήρησης τεντών. Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα τεντάδων μου, διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε βλάβη, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε εξειδίκευση με ποιότητας και πραγματοποιούμε το επαγγελματικό πλύσιμο και καθάρισμα της τέντας, με οικολογικά υλικά. Βρισκόμαστε έτοιμοι, να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα, άμεσα και οικονομικά!

Παναγιώτης Κ.

Καθαρισμός Τέντας - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις

Από το 1958 έως σήμερα, πραγματοποιούμε επαγγελματικούς καθαρισμούς τεντών και εγγυόμαστε ότι θα σας παραδώσουμε τεντόπανα αστραφτερά και απαλλαγμένα από μύκητες. Οι τέντες, είναι μία μακροχρόνια κατασκευή αλλά για να αντέξει μέσα στα χρόνια, απαιτείται τακτική συντήρηση. Τα επαγγελματικά συνεργεία μας, δίνουν άμεσες και οικονομικές λύσεις στον τομέα του καθαρισμού των τεντών. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε επαναφέρει το σχέδιο στην αρχική του κατάσταση. Οι τιμές στους καθαρισμούς τεντών, είναι ιδιαίτερα χαμηλές!

Παντελής Ρ.

Καθαρισμός Τέντας - Περιστέρι
90 αξιολογήσεις

Ο καθαρισμός της τέντας, είναι μία διαδικασία απαραίτητη για την συντήρησή της. Όσο τακτικά κι αν γίνεται από τον ιδιοκτήτη, εάν δεν χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα εργαλεία το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σε ανταμείψει. Από την φθορά και την υγρασία είναι πιθανό να δημιουργηθούν μύκητες και να ξεθωριάσει το σχέδιο στα τεντόπανα. Η εταιρεία μας, εγγυάται ότι θα φροντίσει τις τέντες σας και θα σας παραδώσει ένα αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στα λεφτά που έχετε επενδύσει.

Shadow Play Σ.

Καθαρισμός Τέντας - Λυκόβρυση
56 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας είναι μία επιχείρησή που ασχολείται με τα συστήματα σκίασης και ειδικά με τον τομέα του καθαρισμού τεντών. Αναλαμβάνουμε τέντες παντός τύπου και απομακρύνουμε κάθε σημάδι που έχει δημιουργηθεί από την καθημερινή χρήση ή ακόμη και από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Το κόστος συντήρησης και καθαρισμού των τεντών δεν θα σε εμποδίσει από το να προχωρήσεις με τις εργασίες. Βρισκόμαστε έτοιμοι, να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα!

Μιχάλης Π.

Καθαρισμός Τέντας - Αθήνα
64 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας, βρίσκεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα πραγματοποιεί καθαρισμούς τεντών με σκοπό να εξασφαλίσει για τους πελάτες της επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε πολύχρονη εμπειρία με εξειδικευμένους τεντάδες και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αντιληφθούμε αμέσως την βλάβη και να την αντιμετωπίσουμε. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά!

Σχετικές υπηρεσίες

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ