No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Καθαρισμός Τέντας

Ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες για κάθε είδους ανάγκη του σπιτιού, από το ύφασμα μέχρι την τοποθέτηση.

Προσωποποιημένη φροντίδα και εξυπηρέτηση

Δωρεάν προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ταιριάξουμε τις ανάγκες σου με τους ειδικούς.
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 12/8/2020

Καθαρισμός τέντας - πλύσιμο

Ο καθαρισμός τέντας είναι μια απαραίτητη διαδικασία, για να διατηρείται σε άριστη κατάσταση και να σου προσφέρει σκίαση. Μια τέντα δέχεται πολλή καταπόνηση, λόγω της συνεχούς έκθεσής της στις καιρικές συνθήκες. Έτσι, υπάρχει πάντα κίνδυνος να εμφανιστούν λεκέδες ή ακόμα και μούχλα από την υγρασία. Έτσι, το πλύσιμο τέντας και η απολύμανση είναι μονόδρομος.

Οι έμπειροι τεντάδες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν καθημερινά συντηρήσεις και καθαρισμούς τεντών, προσφέροντάς τους απόλυτη καθαριότητα, χωρίς μύκητες. Επίσης, μπορούν να φροντίσουν για επιδιορθώσεις και ραψίματα στις τέντες σου, ταυτόχρονα με το πλύσιμο, έτσι ώστε να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για πλήρως λειτουργικό σύστημα σκίασης.

Πώς μπορείς να φροντίσεις & να συντηρήσεις την τέντα σου;

Υπάρχουν κάποιες ενέργειες που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να γλιτώσεις το σύστημά σου από τη φθορά. Ο καθαρισμός τέντας είναι, βέβαια, προτιμητέο να αναλαμβάνεται από έμπειρους επαγγελματίες, αλλά μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις στη διαδικασία αυτή, εξοικονομώντας χρήματα για το πλύσιμο:

1. Δράσε έγκαιρα: Στο καθαρισμό τεντών, μεγάλο ρόλο παίζει το πόσο γρήγορα θα κινηθείς. Όσο περισσότερο μένει ο λεκές πάνω τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τον αφαιρέσεις. Κινήσου γρήγορα, γιατί διαφορετικά μπορεί να διαβρωθεί το τεντόπανο, και μετά θα χρειαστείς αντικατάσταση πανιών.

2. Μίλα με το γείτονα: Ο καθαρισμός του εξωτερικού μέρους της τέντας αποτελεί το πιο δύσκολο κομμάτι. Για να το πετύχεις, μια καλή ιδέα είναι να μιλήσεις με τον γείτονα του πάνω διαμερίσματος, αν μπορείς να επισκεφτείς για λίγο το μπαλκόνι του. Από εκεί, χρησιμοποίησε ένα μαλακό πανί, ένα ειδικό καθαριστικό και άφθονο χλιαρό νερό για να κάνεις τις τέντες σου πεντακάθαρες.

3. Κάλυψε την με σιλικόνη: Αν θες να αποφύγεις όλους αυτούς τους μπελάδες και να διατηρείς τις τέντες σου σε άψογη κατάσταση, η λύση είναι απλή. Επισκέψου ένα χρωματοπωλείο και προμηθεύσου υγρή σιλικόνη. Στη συνέχεια, ψέκασε όλη την τέντα σου. Έτσι, τη μετατρέπεις σε αδιάβροχη και απομακρύνεις τον κίνδυνο της μούχλας.

Αφού κάνεις τις παραπάνω ενέργειες και ακόμη πιστεύεις ότι οι τέντες σου χρειάζονται καθαρισμό, τότε είναι ώρα να απευθυνθείς σε ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού τεντών. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού τεντών, διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προχωρήσει στο πλύσιμο των τεντών σου και την απομάκρυνση των μυκήτων.

Οι επαγγελματίες του χώρου, χρησιμοποιούν ειδικά καθαριστικά που δεν επηρεάζουν την ποιότητα και το χρώμα του τεντόπανου, αλλά αντίθετα το ανανεώνουν. Επιπλέον, διατηρούν την αδιαβροχοποίηση των τεντών και δεν επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά τους ως προς την προστασία που προσφέρουν απέναντι στις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου.

Γιατί να επιλέξεις τους τεντάδες του Douleutaras.gr για πλύσιμο τέντας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεντάδες, με μεγάλη εμπειρία στη συντήρηση και τη φροντίδα τεντών. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν την εργασία σου, για ό,τι χρειαστείς για την τέντα σου, από το απλό πλύσιμο τέντας, ως τις επισκευές δύσκολων βλαβών. Χρησιμοποιώντας ειδικά καθαριστικά και σύγχρονο εξοπλισμό, θα χαρίσουν στο σύστημά σου περισσότερα χρόνια ζωής, χωρίς προβλήματα.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι συντήρηση και καθαρισμό τέντας, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν και να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για να φροντίζεις τις τέντες σου. Καταχώρησε την εργασία σου για πλύσιμο τέντας στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις σύντομα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο επαγγελματία στην περιοχή σου!

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τον Καθαρισμό της Τέντας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Skiasis Center
149 αξιολογήσεις

Πολλοί καλη επαγγελματίες. Και με συνέπεια. Θα τους προτινα ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Νικόλαος Ανδριανάκος
50 αξιολογήσεις

Καταχώρησα τα στοιχεία μου και η εταιρεία επικοινώνησε αυθημερόν και ήρθε άμεσα.Επέλεξα δείγμα τέντας και η τοποθέτηση έγινε την καθορισμένη ημερομηνία.

φωτογραφία επαγγελματία
MV shading systems & constructions
43 αξιολογήσεις

Σοβαρότητα Επαγγελματία Εξυπηρέτηση Ευγένεια και πολύ καλές τιμές

φωτογραφία επαγγελματία
Τεντοτεχνική Κονταλέξης Αθανάσιος
25 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου του, πολύ καλή τιμή και καλός στο να προτείνει λύσεις σε προβλήματα χωρίς να ανεβάζει το κόστος εργασίας του. Συγχαρητήρια!

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Καλάργαλης
14 αξιολογήσεις

Έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του Γιάννη, από την επικοινωνία και συμπεριφορά του. Πραγματικά εύχομαι να ξανά συνεργαστούμε γιατί είναι άνθρωπος που αξίζει να συνεργάζεσαι. Σε 1,5 ώρα είχε αλλάξει 2 τέντες και μια μικρή πλαϊνή. Άγγλος στα ραντεβού του, σπάνιο για την Ελλάδα. Η Τιμή ήταν πολύ τίμια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τηλεφωνικά (πριν κλείσουμε την δουλειά) μου είχε πει τι υλικό τέντας να ζητάω Στις προσφορές, και από κοντα μου είπε ότι οι υπάρχων τέντες αντέχουν περίπου 5 χρόνια ακόμα (που δεν ήταν δικές του) Σπάνιο αυτό Να το βρεις στις μέρες μας. Ευχαριστώ πολύ.

Σχετικά άρθρα

5 Tips που θα κάνουν τις Τέντες σου να μοιάζουν με Καινούργιες!

Λίγο η υγρασία που μαζεύεται με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ. Μαύροι

Συντήρηση τέντας: Χρήσιμες συμβουλές για να μοιάζει πάντα με καινούργια!

Οι τέντες που στολίζουν το σπίτι σου αποτελούν μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται κατά

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι τεντάδες για καθαρισμό - πλύσιμο τέντας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο καθαρισμού που σου ταιριάζει

Τεντοτεχνική Κονταλέξης Αθανάσιος

Πειραιάς
25 αξιολογήσεις

Με 45 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη της τέντας μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώ υλικά ανώτερης ποιότητας και ολοκληρώνω εργασίες κατασκευής, τοποθέτησης και επισκευής τέντας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. 

Γιάννης Καλάργαλης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμε στον τομέα των τεντών εδώ και 30 χρόνια, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και καθαρισμού με σκοπό να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε παντός είδους τέντες (με σταθερούς βραχίονες, με σπαστούς, καποτίνες, κασετίνες, περγκοντέντες) και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Τέντες Καλομοίρης

Κέντρο Αθήνας
74 αξιολογήσεις

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας.Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε! Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η εντιμότητα μας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και η συνέπεια ως προς τα συμφωνηθέντα. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε!

Ιωάννης Μπράχος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
35 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αποτελεί παράδοση στον τομέα της μελέτης, και τοποθέτησης τεντών από το 1978. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε είδους υψηλών προδιαγραφών εργασίας, για τις οικιακές και επιχειρησιακές σας ανάγκες. Το προσωπικό μας έχοντας πολυετή εμπειρία σε θέση να καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών. Όλα τα συστήματα της εταιρίας μας είναι πιστοποιημένα σε εγκεκριμένα εργαστήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η άμεση, φιλική εξυπηρέτηση και η αξιοπιστία μας σε συνδυασμό πάντα με τις προσιτές και λογικές τιμές μας αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε και να καταξιωθούμε στην ελληνική αγορά. Προτιμήστε μας και εκπλαγείτε θετικά από την προσφερόμενη εργασία και τις τιμές μας. Είμαστε η καλύτερη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

Εμμανουήλ Μαύρος

Θεσσαλονίκη
10 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας Protent εξειδικεύεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης παντός τύπου, καλύπτοντάς πληθώρα αναγκών σας! Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης με τέντες, ζελατίνες, καποτίνες παραθύρων, πέργκολες και ειδικές κατασκευές.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Ζωγράφου
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 322,58€
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Skiasis C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 140,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Ζωγράφου
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 360,00€
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 320,00€
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 180,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές