Τέντες Πειραιάς

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί τέντα να βάλεις;

Οι τέντες για το μπαλκόνι του σπιτιού, είναι απαραίτητο στοιχείο όχι μόνο για την προστασία που προσφέρουν από τις ενοχλητικές ακτίνες του ήλιου, αλλά και για την εικόνα και την αισθητική του. Η διαδικασία της επιλογής, μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα και εξουθενωτική καθώς οι επιλογές που υπάρχουν τόσο σε υφάσματα όσο και σε μηχανισμούς, είναι πολλές.

Εάν επιθυμείς η τέντα που θα τοποθετήσεις να είναι λειτουργική και να σου προσφέρει μέγιστη σκίαση, είναι καλό να εστιάσεις σε κάποια βασικά χαρακτηριστικά της. Οι τεντάδες μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα σημαντικότερα από αυτά:

 • Απορροφητικότητα σε UVA και UVB ακτίνες του ήλιου.
 • Ανοιχτόχρωμα υφάσματα ώστε να μην συγκεντρώνουν τις ηλιακές ακτίνες.
 • Χοντρό πανί με ανθεκτικότητα σε έντονες καιρικές συνθήκες όπως δυνατούς ανέμους.
 • Αδιάβροχο πανί τέντας.
 • Λειτουργικός μηχανισμός.
 • Ειδική επεξεργασία για να αποφεύγεται η φθορά από μύκητες.

Εάν βρεις τέντες που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές, είναι βέβαιο ότι θα έχεις ένα ασφαλές και κατάλληλο για το σπίτι σου, σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου.  Εφόσον κάνεις την σωστή επιλογή, η τοποθέτηση δεν θα σε ταλαιπωρήσει ειδικά εάν έχεις επαγγελματική βοήθεια.

Μηχανισμοί Τέντας

Όπως αναφέρθηκε ήδη, οι μηχανισμοί στις τέντες είναι βασικό σημείο προσοχής. Οι τέντες, είναι συστήματα που θα χρησιμοποιείς για το λιγότερο μία δεκαετία, άρα πρέπει να είσαι βέβαιος ότι τα χρήματα που θα επενδύσεις θα είναι σε ένα σύστημα που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σου. Οι πιο δημοφιλείς μηχανισμοί είναι:

Χειροκίνητος μηχανισμός τέντας: Συνοδεύεται από μία μανιβέλα τέντας η οποία εφαρμόζει πάνω του και γυρνώντας την, ανεβοκατεβαίνει το τεντόπανο.

Ηλεκτρικός μηχανισμός τέντας: Αποτελείται από ηλεκτρικό μοτέρ και συνήθως τοποθετείται σε επαγγελματικούς χώρους που διαθέτουν συστήματα αυτοματισμού. Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να κατεβαίνει το πανί όταν έχει δυνατό ήλιο και να ανεβαίνει σε περιόδους δυνατών ανέμων. Η λειτουργία γίνεται με την χρήση τηλεκοντρόλ.

Τύποι τεντών

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορείς να βρεις άπειρους τύπους τεντών για να τοποθετήσεις. Τα νέα συστήματα τεντών, συνήθως διαφέρουν στους βραχίονες και τον άξονάς τους. Εάν θες να αντικαταστήσεις την παλιά σου τέντα με μία νέα, δες τι τέντες μπορείς να βάλεις στο μπαλκόνι σου:

 • Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα
 • Τεντοπέργκολα ή Περγκοτέντα
 • Τέντα Κασετίνα
 • Τέντες με σπαστούς βραχίονες
 • Τέντα Καποτίνα
 • Τέντες Ζελατίνα

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο εγκατάστασης τεντών, μπορεί να σε ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε είδους τέντας και να αναλάβει  την άμεση τοποθέτησή της. Το συνεργείο πέρα από τοποθετήσεις αναλαμβάνει και επισκευές και καθαρισμούς τεντών. Είναι πολύ πιθανό εάν ειδικά η παλιά σου τέντα δεν έχει πανί καλής ποιότητας να χρειαστείς είτε αλλαγή πανιού, είτε ράψιμο του πανιού είτε μπάλωμα.

Εάν και αυτές οι εργασίες είναι μία εύκολη υπόθεση για ένα έμπειρο συνεργείο, η πιο συμφέρουσα και οικονομική σε βάθος χρόνου λύση για εσένα είναι η αντικατάσταση της παλιάς τέντας. Η επισκευή ελοχεύει πάντα τον κίνδυνο της επανεμφάνισης του προβλήματος όσο καλή δουλειά κι αν έχει γίνει από τον επαγγελματία που το έχει αναλάβει.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες που έχουν τοποθετήσει εκατοντάδες τέντες στον Πειραιά και εγγυώνται ότι θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα για εργασίες τοποθέτησης, επιδιόρθωσης και καθαρισμού τεντών. Επιπλέον, οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σου προτείνουν και άλλες λύσεις και συστήματα σκίασης όπως είναι οι πέργκολες για εξωτερικούς χώρους.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για οικονομικές τέντες από τους καλύτερους επαγγελματίες στον Πειραιά.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

S. Center
98 αξιολογήσεις

Γρήγορη ανταπόκριση με λογικό κόστος και ποιοτική εργασία. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος

Παντελής Ρ.
82 αξιολογήσεις

Ο Παντελής είναι ευγενέστατος, συνεπής και προσεκτικός στη δουλειά του. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά του και σίγουρα θα τ...

Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

H EMΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Μέσα σε 24 ώρες είχα λύσει το πρόβλημα μου με τις τέντες μου. Τα παιδιά ήταν πρόθυμα, εξυπηρετικά και ευγενικά.θα τους συνιστούσα ανεπιφύ...

Δημήτρης Τ.
52 αξιολογήσεις

Αρχικά ήταν ο μόνος επαγγελματίας που ανταποκρίθηκε μέσω της πλατφορμΑς. Ολους τους αλλους τους ειχα βρει εκτος δουλευταρα. Με εξυπηρετησ...

Τέντες Κ.
50 αξιολογήσεις

αψογη συνεργασία πολύ καλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση

Είδη Τέντας

Σχετικά άρθρα

Τέντες Βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους

Περισσότερα
Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεντάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Πειραιάς

Παναγιώτης Κ. Τέντες Πειραιάς | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Η 57ετής εμπειρία μας στον χώρο, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων και εξαρτημάτων και το έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και την άριστη συνεργασία. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα με αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!
Παντελής Ρ. Τέντες Πειραιάς | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Περιστέρι
82 αξιολογήσεις
Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς, μια μεγάλη γκάμα εργασιών, όπως Τοποθέτηση Τεντών και Συστημάτων Σκίασης, Ρόλλερ, Περσίδες, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς, καλύπτοντας απόλυτα πληθώρα αναγκών σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που αφορά το σπίτι ή την επιχείριση σας. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου, κ γι’ αυτό συνεργάζομαι με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στα προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η άριστη ποιότητα της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!
Σταύρος Μ. Τέντες Πειραιάς | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Λυκόβρυση
55 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εγγυημένα και λειτουργικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και θα έχετε τις τέντες που ονειρεύεστε!
Δημήτρης Τ. Τέντες Πειραιάς | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Πεντέλη
52 αξιολογήσεις
H εταιρία μας, αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας, με συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας. Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση τεντών κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.
Μιχάλης Π. Τέντες Πειραιάς | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, από το 1959, δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας, επισκευής και τοποθέτησης τεντών. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι εργασίες που αφορούν τις τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που δελεάζουν. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε στις πρώτες θέσεις ζήτησης από τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση, η παροχή προσιτών οικονομικά λύσεων με άριστη ποιότητα και η εμπιστοσύνη στην πολύχρονη παρουσία μας στις τέντες και στον ευρύτερο τομέα τους.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει