Τέντες Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί τέντα να βάλεις;

Οι τέντες για το μπαλκόνι του σπιτιού, είναι απαραίτητο στοιχείο όχι μόνο για την προστασία που προσφέρουν από τις ενοχλητικές ακτίνες του ήλιου, αλλά και για την εικόνα και την αισθητική του. Η διαδικασία της επιλογής, μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα και εξουθενωτική καθώς οι επιλογές που υπάρχουν τόσο σε υφάσματα όσο και σε μηχανισμούς, είναι πολλές.

Εάν επιθυμείς η τέντα που θα τοποθετήσεις να είναι λειτουργική και να σου προσφέρει μέγιστη σκίαση, είναι καλό να εστιάσεις σε κάποια βασικά χαρακτηριστικά της. Οι τεντάδες μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα σημαντικότερα από αυτά:

 • Απορροφητικότητα σε UVA και UVB ακτίνες του ήλιου.
 • Ανοιχτόχρωμα υφάσματα ώστε να μην συγκεντρώνουν τις ηλιακές ακτίνες.
 • Χοντρό πανί με ανθεκτικότητα σε έντονες καιρικές συνθήκες όπως δυνατούς ανέμους.
 • Αδιάβροχο πανί τέντας.
 • Λειτουργικός μηχανισμός.
 • Ειδική επεξεργασία για να αποφεύγεται η φθορά από μύκητες.

Εάν βρεις τέντες που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές, είναι βέβαιο ότι θα έχεις ένα ασφαλές και κατάλληλο για το σπίτι σου, σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου.  Εφόσον κάνεις την σωστή επιλογή, η τοποθέτηση δεν θα σε ταλαιπωρήσει ειδικά εάν έχεις επαγγελματική βοήθεια.

Μηχανισμοί Τέντας

Όπως αναφέρθηκε ήδη, οι μηχανισμοί στις τέντες είναι βασικό σημείο προσοχής. Οι τέντες, είναι συστήματα που θα χρησιμοποιείς για το λιγότερο μία δεκαετία, άρα πρέπει να είσαι βέβαιος ότι τα χρήματα που θα επενδύσεις θα είναι σε ένα σύστημα που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σου. Οι πιο δημοφιλείς μηχανισμοί είναι:

Χειροκίνητος μηχανισμός τέντας: Συνοδεύεται από μία μανιβέλα τέντας η οποία εφαρμόζει πάνω του και γυρνώντας την, ανεβοκατεβαίνει το τεντόπανο.

Ηλεκτρικός μηχανισμός τέντας: Αποτελείται από ηλεκτρικό μοτέρ και συνήθως τοποθετείται σε επαγγελματικούς χώρους που διαθέτουν συστήματα αυτοματισμού. Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να κατεβαίνει το πανί όταν έχει δυνατό ήλιο και να ανεβαίνει σε περιόδους δυνατών ανέμων. Η λειτουργία γίνεται με την χρήση τηλεκοντρόλ.

Τύποι τεντών

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορείς να βρεις άπειρους τύπους τεντών για να τοποθετήσεις. Τα νέα συστήματα τεντών, συνήθως διαφέρουν στους βραχίονες και τον άξονάς τους. Εάν θες να αντικαταστήσεις την παλιά σου τέντα με μία νέα, δες τι τέντες μπορείς να βάλεις στο μπαλκόνι σου:

 • Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα
 • Τεντοπέργκολα ή Περγκοτέντα
 • Τέντα Κασετίνα
 • Τέντες με σπαστούς βραχίονες
 • Τέντα Καποτίνα
 • Τέντες Ζελατίνα

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο εγκατάστασης τεντών, μπορεί να σε ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε είδους τέντας και να αναλάβει  την άμεση τοποθέτησή της. Το συνεργείο πέρα από τοποθετήσεις αναλαμβάνει και επισκευές και καθαρισμούς τεντών. Είναι πολύ πιθανό εάν ειδικά η παλιά σου τέντα δεν έχει πανί καλής ποιότητας να χρειαστείς είτε αλλαγή πανιού, είτε ράψιμο του πανιού είτε μπάλωμα.

Εάν και αυτές οι εργασίες είναι μία εύκολη υπόθεση για ένα έμπειρο συνεργείο, η πιο συμφέρουσα και οικονομική σε βάθος χρόνου λύση για εσένα είναι η αντικατάσταση της παλιάς τέντας. Η επισκευή ελοχεύει πάντα τον κίνδυνο της επανεμφάνισης του προβλήματος όσο καλή δουλειά κι αν έχει γίνει από τον επαγγελματία που το έχει αναλάβει.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες που έχουν τοποθετήσει εκατοντάδες τέντες στον Πειραιά και εγγυώνται ότι θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα για εργασίες τοποθέτησης, επιδιόρθωσης και καθαρισμού τεντών. Επιπλέον, οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σου προτείνουν και άλλες λύσεις και συστήματα σκίασης όπως είναι οι πέργκολες για εξωτερικούς χώρους.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για οικονομικές τέντες από τους καλύτερους επαγγελματίες στον Πειραιά.

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

S. Center
92 αξιολογήσεις
Αμεση εξυπηρετηση, συνεπεις στο ραντεβου τους, ικανοποιητικη τιμη.
Παντελής Ρ.
70 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα της εργασίας του. Ακριβής σε σχέση με αυτά που μου είχε προαναφέρει πριν την ανάληψη της εργασίας τ...
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
Άψογοι επαγγελματίες. Ευχάριστοι και καλοί άνθρωποι!
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Απο τους επαγγελματίες που πραγματικά χαίρεσαι να έχεις στον χώρο σου να δουλεύει. Συνεπείς, συνεργάσιμος, συνεννοήσιμος.
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά!
Τέντες Κ.
48 αξιολογήσεις
Σωστός στο ραντεβού και τις δύο φορές!!!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει