Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τέντες με Βραχίονες

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Τεντάδες για Τέντες με Βραχίονες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/8/2019

Τέντες με βραχίονες

Οι τέντες με βραχίονες αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για μπαλκόνια και ανοιχτούς χώρους, ακόμα κι αν έχουμε περιορισμένο χώρο μικρών διαστάσεων. Όλο και περισσότερες οικίες και επαγγελματικοί χώροι, όπως καταστήματα, στρέφονται προς τη χρήση του συγκεκριμένου είδους τέντας.

Σε αντίθεση με τα συστήματα με αντιρίδες, οι τέντες με βραχίονες δε χρειάζονται στήριξη πάνω στα κάγκελα. Έτσι, αφήνουν ανεμπόδιστη τη θέα από τη βεράντα σου και μπορούν να τοποθετηθούν πιο εύκολα. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν διαλέξεις τέντες.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να σου προτείνουν το πλέον κατάλληλο σύστημα σκίασης για το χώρο σου, αν δεν έχεις επιλέξει ακόμα. Επίσης, μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση για τέντες με βραχίονες και κάθε άλλο είδος που θέλεις, με το σωστό τρόπο, για να αντέξουν περισσότερα χρόνια.

Σε ποιους χώρους μπορείς να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες;

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει χώρος, όπου απαγορεύεται να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες. Όπως αναφέραμε ήδη, προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η αισθητική τους ανωτερότητα, σε σχέση με άλλα συστήματα σκίασης.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, όπου οι τέντες με βραχίονες είναι η ιδανική επιλογή και επιλέγεται σταθερά. Κάποιες τέτοιες περιπτώσεις είναι οι εξής:

 • Μπαλκόνια με ελλειπτικό σχήμα ή άλλο σχήμα που δυσκολεύει την τοποθέτηση στήριξης.

 • Μικρά μπαλκόνια, όπου χρειάζονται διακριτικές τέντες.

 • Βεράντες και κήποι με μεγάλο άνοιγμα που χρειάζεται σκίαση.

 • Εξοχικά σπίτια σε παραθαλάσσιες περιοχές.

 • Καταστήματα και χώροι αναψυχής.

Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι τέντες με βραχίονες δεν παρουσιάζουν τη μέγιστη αντοχή σε δυνατούς ανέμους. Η έλλειψη στήριξής τους ευθύνεται για το γεγονός αυτό κι έτσι η τοποθέτηση τέντας με βραχίονες δε συστήνεται για περιοχές, όπου ο άνεμος φτάνει συχνά τα 6 μποφόρ και άνω.

Επιπλεον, αν ο χώρος που θες να καλύψεις είναι μεγάλος, μπορείς να επιλέξεις τέντες με τέσσερις βραχίονες, αντί για δύο. Ένας έμπειρος τεντάς της πλατφόρμας μας μπορεί να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή επιλογή τέντας, σύμφωνα με το χώρο σου και με γνώμονα την ασφάλεια.

Πόσο κοστίζει κάθε εργασία για τέντες με βραχίονες από εξειδικευμένο τεχνικό;

Ανάλογα με την εργασία που χρειάζεσαι, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου, διαμορφώνονται αναλόγως και τα κόστη που θα σε επιβαρύνουν. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε τις εξής τιμές:

1. Τοποθέτηση τέντας με βραχίονες

Εφόσον το χρειάζεσαι, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικές τέντες με βραχίονες και να αναλάβουν την τοποθέτηση στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σου. Επίσης, αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της παλιάς σου τέντας, με κόστος περίπου 20-30€ ανά τετραγωνικό μέτρο, όπου περιλαμβάνονται υλικά και εργατικά.

2. Επισκευή τέντας με βραχίονες

Σε πολλές περιπτώσεις, είναι πιθανό να χρειαστείς ράψιμο για ξηλωμένες ραφές ή σκισμένο πανί τέντας. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με το σκελετό, το οποίο χρειάζεσαι επισκευή. Συνήθως, μια επισκευή κοστίζει περίπου 50-70€ ανά τέντα.

3. Καθαρισμός τέντας με βραχίονες

Τις περισσότερες φορές, το πλύσιμο της τέντας συνδυάζεται με κάποιο ράψιμο - φροντίδα του πανιού, για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Ο καθαρισμός της τέντας με βραχίονες, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει τιμές που κυμαίνονται στα 50-80€ ανά τέντα.

4. Αντικατάσταση πανιών τέντας

Ανάλογα με την ποιότητα και το είδος τεντόπανου που επιλέγεις, διαμορφώνεται και η αντίστοιχη τιμή. Όσο για τα εργατικά της αντικατάστασης τεντόπανου, συνήθως οι τιμές της καθορίζονται στα 3-5€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

*Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τεντά του Douleutaras.gr για εργασίες σε τέντες με βραχίονες;

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τους πιο αξιόπιστους τεντάδες της περιοχής σου, εύκολα και γρήγορα. Είτε έχεις ήδη επιλέξει να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες, είτε εξετάζεις ακόμα τις επιλογές σου, οι τεχνικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν.

Διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καλύτερο σύστημα με τέντες για το σπίτι ή τον οικιακό σου χώρο. Επίσης, αναλαμβάνουν υπεύθυνα την τοποθέτηση τέντας με βραχίονες, την επισκευή, το πλύσιμο και την αντικατάστασή της.

Αν ψάχνεις επαγγελματία για να τοποθετήσει τέντες με βραχίονες, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους τεντάδες στην περιοχή σου, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Ποια είναι τα βασικά μέρη στις τέντες με βραχίονες;

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση της Τέντας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Skiasis C.
106 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, συνεπείς στο ραντεβού τους.

φωτογραφία επαγγελματία
Παντελής Ρ.
90 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα της εργασίας του. Ακριβής σε σχέση με αυτά που μου είχε προαναφέρει πριν την ανάληψη της εργασίας τ...

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Τ.
72 αξιολογήσεις

Ολα μια χαρα ηταν πολυ καλος επαγγελματιας ο κύριος

φωτογραφία επαγγελματία
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες και γνώστες!! Αλλαγή στα τεντόπανα γρήγορα!! Από τιμή και ποιότητα, πολύ καλοί!! Ευχαριστώ!!

φωτογραφία επαγγελματία
Τέντες Κ.
60 αξιολογήσεις

ολα ταν πολυ καλα και στο χρονοδιαγραμμα που ειχαμε πει.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματίας ολοκλήρωσε την εργασία πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!

Σχετικά άρθρα

Τα 5+1 Είδη Τέντας που θα δροσίσουν το Σπίτι σου!

Προτού καταλήξεις σε μία επιλογή είναι καλό να γνωρίζεις όλες τις εναλλακτικές λύσεις για να διαλέξεις την κατάλληλη για τις

Περισσότερα
Τι τεντόπανο να βάλω; Σημεία προσοχής και έξυπνες συμβουλές!

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις το κατάλληλο τεντόπανο; Ποια είναι τα έξυπνα tips και τι δεν πρέπει να ξεχάσεις!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες με Βραχίονες

Δημήτρης Τ.

Τέντες με Βραχίονες - Πεντέλη
72 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και ασφαλή είδη σκίασης με τέντες, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, προτείνοντας τις καλύτερες τέντες, ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες του πελάτη. Αναλαμβάνουμε για εσάς να τοποθετήσουμε τέντες με βραχίονες στο χώρο σας, αλλά φροντίζουμε και για τη συντήρηση, την επισκευή και την αντικατάστασή τους. Προτιμήστε μας, για να σας δώσουμε την πιο προσιτή προσφορά για τις τέντες σας!

Παναγιώτης Κ.

Τέντες με Βραχίονες - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις

Με εμπειρία από το 1958, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των τεντών, όπου αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τεντών στο χώρο σας. Είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να αναλάβουμε να τοποθετήσουμε τέντες με βραχίονες στο μπαλκόνι σας, χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Αναλαμβάνουμε και να τοποθετήσουμε μοτέρ και αυτοματισμούς στις τέντες σας, για να τις χειρίζεστε με πλήρη άνεση. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τέντες για το χώρο σας και να αναλάβουμε την τοποθέτηση, άμεσα και υπεύθυνα!

Παντελής Ρ.

Τέντες με Βραχίονες - Περιστέρι
90 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία, ως τεντάς για τέντες με βραχίονες και μπορώ να αναλάβω για εσάς κάθε είδους εργασία που χρειάζεστε για τις τέντες σας, όπως τοποθέτηση, επισκευή, πλύσιμο και αντικατάσταση τεντόπανου. Οι εργασίες που αναλαμβάνω απευθύνονται σε οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως καταστήματα. Οι υπηρεσίες που προσφέρω είναι υψηλής ποιότητας, αλλά και χαμηλού κόστους, κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής.

Shadow Play Σ.

Τέντες με Βραχίονες - Λυκόβρυση
56 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της σκίασης εδώ και χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχετικό κλάδο. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για να επιλέξετε τις κατάλληλες τέντες με βραχίονες ή άλλου τύπου, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Στα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε φέρει εις πέρας πολυάριθμες εργασίες για τέντες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Αν χρειάζεστε επαγγελματίες τεντάδες με εξειδίκευση στις τέντες με βραχίονες, είμαστε στη διάθεσή σας!

Μιχάλης Π.

Τέντες με Βραχίονες - Αθήνα
64 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα της σκίασης με τέντες από το 1959, έχοντας φέρει εις πέρας πολυάριθμες εργασίες για τέντες με βραχίονες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου με προϊόντα υψηλής αντοχής, που θα κρατήσουν χρόνια. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε οικονομικές τιμές, έτσι ώστε να διατηρούμε ικανοποιημένους πελάτες που μας προτιμούν σε βάθος χρόνου. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Σχετικές υπηρεσίες

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ