No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Τέντες με Βραχίονες

Ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες για κάθε είδους ανάγκη του σπιτιού, από το ύφασμα μέχρι την τοποθέτηση.

Προσωποποιημένη φροντίδα και εξυπηρέτηση

Δωρεάν προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ταιριάξουμε τις ανάγκες σου με τους ειδικούς.
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020

Τέντες με βραχίονες

Οι τέντες με βραχίονες αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για μπαλκόνια και ανοιχτούς χώρους, ακόμα κι αν έχουμε περιορισμένο χώρο μικρών διαστάσεων. Όλο και περισσότερες οικίες και επαγγελματικοί χώροι, όπως καταστήματα, στρέφονται προς τη χρήση του συγκεκριμένου είδους τέντας.

Σε αντίθεση με τα συστήματα με αντιρίδες, οι τέντες με βραχίονες δε χρειάζονται στήριξη πάνω στα κάγκελα. Έτσι, αφήνουν ανεμπόδιστη τη θέα από τη βεράντα σου και μπορούν να τοποθετηθούν πιο εύκολα. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν διαλέξεις τέντες.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να σου προτείνουν το πλέον κατάλληλο σύστημα σκίασης για το χώρο σου, αν δεν έχεις επιλέξει ακόμα. Επίσης, μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση για τέντες με βραχίονες και κάθε άλλο είδος που θέλεις, με το σωστό τρόπο, για να αντέξουν περισσότερα χρόνια.

Σε ποιους χώρους μπορείς να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες;

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει χώρος, όπου απαγορεύεται να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες. Όπως αναφέραμε ήδη, προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η αισθητική τους ανωτερότητα, σε σχέση με άλλα συστήματα σκίασης.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, όπου οι τέντες με βραχίονες είναι η ιδανική επιλογή και επιλέγεται σταθερά. Κάποιες τέτοιες περιπτώσεις είναι οι εξής:

 • Μπαλκόνια με ελλειπτικό σχήμα ή άλλο σχήμα που δυσκολεύει την τοποθέτηση στήριξης.

 • Μικρά μπαλκόνια, όπου χρειάζονται διακριτικές τέντες.

 • Βεράντες και κήποι με μεγάλο άνοιγμα που χρειάζεται σκίαση.

 • Εξοχικά σπίτια σε παραθαλάσσιες περιοχές.

 • Καταστήματα και χώροι αναψυχής.

Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι τέντες με βραχίονες δεν παρουσιάζουν τη μέγιστη αντοχή σε δυνατούς ανέμους. Η έλλειψη στήριξής τους ευθύνεται για το γεγονός αυτό κι έτσι η τοποθέτηση τέντας με βραχίονες δε συστήνεται για περιοχές, όπου ο άνεμος φτάνει συχνά τα 6 μποφόρ και άνω.

Επιπλεον, αν ο χώρος που θες να καλύψεις είναι μεγάλος, μπορείς να επιλέξεις τέντες με τέσσερις βραχίονες, αντί για δύο. Ένας έμπειρος τεντάς της πλατφόρμας μας μπορεί να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή επιλογή τέντας, σύμφωνα με το χώρο σου και με γνώμονα την ασφάλεια.

Πόσο κοστίζει κάθε εργασία για τέντες με βραχίονες από εξειδικευμένο τεχνικό;

Ανάλογα με την εργασία που χρειάζεσαι, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου, διαμορφώνονται αναλόγως και τα κόστη που θα σε επιβαρύνουν. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε τις εξής τιμές:

1. Τοποθέτηση τέντας με βραχίονες

Εφόσον το χρειάζεσαι, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικές τέντες με βραχίονες και να αναλάβουν την τοποθέτηση στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σου. Επίσης, αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της παλιάς σου τέντας, με κόστος περίπου 20-30€ ανά τετραγωνικό μέτρο, όπου περιλαμβάνονται υλικά και εργατικά.

2. Επισκευή τέντας με βραχίονες

Σε πολλές περιπτώσεις, είναι πιθανό να χρειαστείς ράψιμο για ξηλωμένες ραφές ή σκισμένο πανί τέντας. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με το σκελετό, το οποίο χρειάζεσαι επισκευή. Συνήθως, μια επισκευή κοστίζει περίπου 50-70€ ανά τέντα.

3. Καθαρισμός τέντας με βραχίονες

Τις περισσότερες φορές, το πλύσιμο της τέντας συνδυάζεται με κάποιο ράψιμο - φροντίδα του πανιού, για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Ο καθαρισμός της τέντας με βραχίονες, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει τιμές που κυμαίνονται στα 50-80€ ανά τέντα.

4. Αντικατάσταση πανιών τέντας

Ανάλογα με την ποιότητα και το είδος τεντόπανου που επιλέγεις, διαμορφώνεται και η αντίστοιχη τιμή. Όσο για τα εργατικά της αντικατάστασης τεντόπανου, συνήθως οι τιμές της καθορίζονται στα 3-5€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

*Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τεντά του Douleutaras.gr για εργασίες σε τέντες με βραχίονες;

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τους πιο αξιόπιστους τεντάδες της περιοχής σου, εύκολα και γρήγορα. Είτε έχεις ήδη επιλέξει να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες, είτε εξετάζεις ακόμα τις επιλογές σου, οι τεχνικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν.

Διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καλύτερο σύστημα με τέντες για το σπίτι ή τον οικιακό σου χώρο. Επίσης, αναλαμβάνουν υπεύθυνα την τοποθέτηση τέντας με βραχίονες, την επισκευή, το πλύσιμο και την αντικατάστασή της.

Αν ψάχνεις επαγγελματία για να τοποθετήσει τέντες με βραχίονες, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους τεντάδες στην περιοχή σου, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Ποια είναι τα βασικά μέρη στις τέντες με βραχίονες;

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση της Τέντας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Μαργαρίτης
44 αξιολογήσεις

το μονο παραπάνω που θα ήθελα, θα ήταν να μου πρότειναν από μονοι τους να μου πλύνουν κι όλας την τεντα αφού την κατεβασαν για ραφη και να μου ελεγαν το κοστος. η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα και εγω...αλλα οι πελάτες καμια φορα κοιμομαστε ορθιοι...!

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωάννης Μπράχος
39 αξιολογήσεις

Πολύ καλή συνεννόηση, ότι συμφωνήθηκε τηρήθηκε, γρήγορα και με καλό αποτέλεσμα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Καλάργαλης
15 αξιολογήσεις

Έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του Γιάννη, από την επικοινωνία και συμπεριφορά του. Πραγματικά εύχομαι να ξανά συνεργαστούμε γιατί είναι άνθρωπος που αξίζει να συνεργάζεσαι. Σε 1,5 ώρα είχε αλλάξει 2 τέντες και μια μικρή πλαϊνή. Άγγλος στα ραντεβού του, σπάνιο για την Ελλάδα. Η Τιμή ήταν πολύ τίμια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τηλεφωνικά (πριν κλείσουμε την δουλειά) μου είχε πει τι υλικό τέντας να ζητάω Στις προσφορές, και από κοντα μου είπε ότι οι υπάρχων τέντες αντέχουν περίπου 5 χρόνια ακόμα (που δεν ήταν δικές του) Σπάνιο αυτό Να το βρεις στις μέρες μας. Ευχαριστώ πολύ.

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Τσαυλόγλου
12 αξιολογήσεις

Μια εξαιρετική εμπειρία. Οι εργασίες που εκτελέστηκαν ήταν η αλλαγή βραχιόνων μίας τέντας. Έλεγχος όλων των υπολοίπων τεντών για την λειτουργικότητα και την σταθερότητα τους. Επίσης τοποθέτησαν καπάκια σε άλλες 4 τέντες. Οι τεχνικοί καθ όλη την διάρκεια των εργασιών ήταν ευγενικότατοι, προσεκτικοί, μου έλυναν όλες τις απορίες μου και στο τέλος απομάκρυναν και τους παλαιούς βραχίονες. Επίσης ενώ ζήτησα κάποιες επιπλέον εργασίες δεν αυξήθηκε η συμφωνημένη αμοιβή.

φωτογραφία επαγγελματία
Styl Tent
7 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, τον συνιστώ.

Σχετικά άρθρα

Τα 5+1 Είδη Τέντας που θα δροσίσουν το Σπίτι σου!

Προτού καταλήξεις σε μία επιλογή είναι καλό να γνωρίζεις όλες τις εναλλακτικές λύσεις για να διαλέξεις την κατάλληλη για τις

Τι τεντόπανο να βάλω; Σημεία προσοχής και έξυπνες συμβουλές!

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις το κατάλληλο τεντόπανο; Ποια είναι τα έξυπνα tips και τι δεν πρέπει να ξεχάσεις!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες με Βραχίονες

Παντελής Ρούτσης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
111 αξιολογήσεις

Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς, μια μεγάλη γκάμα εργασιών, όπως Τοποθέτηση Τεντών και Συστημάτων Σκίασης, Ρόλλερ, Περσίδες, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς, καλύπτοντας απόλυτα πληθώρα αναγκών σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που αφορά το σπίτι ή την επιχείριση σας. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου, κ γι’ αυτό συνεργάζομαι με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στα προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η άριστη ποιότητα της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

Δημήτρης Τζίμας

Βόρεια Προάστια Αθήνας
126 αξιολογήσεις

H εταιρία μας, αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας, με συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας. Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση τεντών κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.

Πέτρος Μελαχροινίδης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
39 αξιολογήσεις

Σε μένα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα κατασκευών στα συστήματα σκίασης. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία μαζί με τους συνεργάτες μου, φέρνουμε εις πέρας κάθε είδους κατασκευή πέργκολας, για τις ανάγκες του εξωτερικού σας χώρου. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και ποιοτικά υλικά για εξασφαλισμένη επιτυχία στην εργασία, που αναλαμβάνουμε. Θα χαρούμε πολύ, να σας εξυπηρετήσουμε!

Αντώνης Αγγελόπουλος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
54 αξιολογήσεις

Με εμπειρία 25 ετών και με υψηλή τεχνογνωσία στις τέντες, δημιουργούμε για το χώρο σας - οικιακό και επαγγελματικό - έργα εγγυημένα και ποιοτικά, με ανθεκτικότητα στο χρόνο. Ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων είναι στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας και η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την ασφάλεια, τη προστασία και τη καλαισθησία του χώρου σας. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά για τις τέντες του μπαλκονιού, της βεράντας ή του κήπου σας!

Τεντοτεχνική Κονταλέξης Αθανάσιος

Πειραιάς
29 αξιολογήσεις

Με 45 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη της τέντας μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώ υλικά ανώτερης ποιότητας και ολοκληρώνω εργασίες κατασκευής, τοποθέτησης και επισκευής τέντας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. 

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Ίλιον
Εκτελέστηκε από
Απόστολος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
50 τ.μ. και άνω
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 900,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Νέα Φιλαδέλφεια
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 670,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Πεντέλη
Εκτελέστηκε από
Αντώνης Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 190,00€
Επιδιόρθωση τέντας
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
Πέτρος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 70,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 175,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές