No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Τέντες με βραχίονες για κάθε λειτουργία και χρήση

Ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες για κάθε είδους ανάγκη του σπιτιού, από το ύφασμα μέχρι την τοποθέτηση.

Προσωποποιημένη φροντίδα και εξυπηρέτηση

Δωρεάν προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ταιριάξουμε τις ανάγκες σου με τους ειδικούς.
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 11/8/2020

Τέντες με βραχίονες

Οι τέντες με βραχίονες αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για μπαλκόνια και ανοιχτούς χώρους, ακόμα κι αν έχουμε περιορισμένο χώρο μικρών διαστάσεων. Όλο και περισσότερες οικίες και επαγγελματικοί χώροι, όπως καταστήματα, στρέφονται προς τη χρήση του συγκεκριμένου είδους τέντας.

Σε αντίθεση με τα συστήματα με αντιρίδες, οι τέντες με βραχίονες δε χρειάζονται στήριξη πάνω στα κάγκελα. Έτσι, αφήνουν ανεμπόδιστη τη θέα από τη βεράντα σου και μπορούν να τοποθετηθούν πιο εύκολα. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν διαλέξεις τέντες.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να σου προτείνουν το πλέον κατάλληλο σύστημα σκίασης για το χώρο σου, αν δεν έχεις επιλέξει ακόμα. Επίσης, μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση για τέντες με βραχίονες και κάθε άλλο είδος που θέλεις, με το σωστό τρόπο, για να αντέξουν περισσότερα χρόνια.

Σε ποιους χώρους μπορείς να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες;

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει χώρος, όπου απαγορεύεται να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες. Όπως αναφέραμε ήδη, προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η αισθητική τους ανωτερότητα, σε σχέση με άλλα συστήματα σκίασης.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, όπου οι τέντες με βραχίονες είναι η ιδανική επιλογή και επιλέγεται σταθερά. Κάποιες τέτοιες περιπτώσεις είναι οι εξής:

 • Μπαλκόνια με ελλειπτικό σχήμα ή άλλο σχήμα που δυσκολεύει την τοποθέτηση στήριξης.

 • Μικρά μπαλκόνια, όπου χρειάζονται διακριτικές τέντες.

 • Βεράντες και κήποι με μεγάλο άνοιγμα που χρειάζεται σκίαση.

 • Εξοχικά σπίτια σε παραθαλάσσιες περιοχές.

 • Καταστήματα και χώροι αναψυχής.

Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι τέντες με βραχίονες δεν παρουσιάζουν τη μέγιστη αντοχή σε δυνατούς ανέμους. Η έλλειψη στήριξής τους ευθύνεται για το γεγονός αυτό κι έτσι η τοποθέτηση τέντας με βραχίονες δε συστήνεται για περιοχές, όπου ο άνεμος φτάνει συχνά τα 6 μποφόρ και άνω.

Επιπλεον, αν ο χώρος που θες να καλύψεις είναι μεγάλος, μπορείς να επιλέξεις τέντες με τέσσερις βραχίονες, αντί για δύο. Ένας έμπειρος τεντάς της πλατφόρμας μας μπορεί να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή επιλογή τέντας, σύμφωνα με το χώρο σου και με γνώμονα την ασφάλεια.

Πόσο κοστίζει κάθε εργασία για τέντες με βραχίονες από εξειδικευμένο τεχνικό;

Ανάλογα με την εργασία που χρειάζεσαι, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου, διαμορφώνονται αναλόγως και τα κόστη που θα σε επιβαρύνουν. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε τις εξής τιμές:

1. Τοποθέτηση τέντας με βραχίονες

Εφόσον το χρειάζεσαι, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικές τέντες με βραχίονες και να αναλάβουν την τοποθέτηση στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σου. Επίσης, αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της παλιάς σου τέντας, με κόστος περίπου 20-30€ ανά τετραγωνικό μέτρο, όπου περιλαμβάνονται υλικά και εργατικά.

2. Επισκευή τέντας με βραχίονες

Σε πολλές περιπτώσεις, είναι πιθανό να χρειαστείς ράψιμο για ξηλωμένες ραφές ή σκισμένο πανί τέντας. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με το σκελετό, το οποίο χρειάζεσαι επισκευή. Συνήθως, μια επισκευή κοστίζει περίπου 50-70€ ανά τέντα.

3. Καθαρισμός τέντας με βραχίονες

Τις περισσότερες φορές, το πλύσιμο της τέντας συνδυάζεται με κάποιο ράψιμο - φροντίδα του πανιού, για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Ο καθαρισμός της τέντας με βραχίονες, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει τιμές που κυμαίνονται στα 50-80€ ανά τέντα.

4. Αντικατάσταση πανιών τέντας

Ανάλογα με την ποιότητα και το είδος τεντόπανου που επιλέγεις, διαμορφώνεται και η αντίστοιχη τιμή. Όσο για τα εργατικά της αντικατάστασης τεντόπανου, συνήθως οι τιμές της καθορίζονται στα 3-5€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

*Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τεντά του Douleutaras.gr για εργασίες σε τέντες με βραχίονες;

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τους πιο αξιόπιστους τεντάδες της περιοχής σου, εύκολα και γρήγορα. Είτε έχεις ήδη επιλέξει να τοποθετήσεις τέντες με βραχίονες, είτε εξετάζεις ακόμα τις επιλογές σου, οι τεχνικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν.

Διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καλύτερο σύστημα με τέντες για το σπίτι ή τον οικιακό σου χώρο. Επίσης, αναλαμβάνουν υπεύθυνα την τοποθέτηση τέντας με βραχίονες, την επισκευή, το πλύσιμο και την αντικατάστασή της.

Αν ψάχνεις επαγγελματία για να τοποθετήσει τέντες με βραχίονες, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους τεντάδες στην περιοχή σου, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Ποια είναι τα βασικά μέρη στις τέντες με βραχίονες;

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση της Τέντας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Αντώνης Αγγελόπουλος
50 αξιολογήσεις

Αξιόλογος,συνεργάσιμος,αποτελεσματικός.Κε Αγγελόπουλε ευχαριστούμε πολύ απο Λούτσα.

φωτογραφία επαγγελματία
Αντώνης Αγγελόπουλος
50 αξιολογήσεις

Συνεπής, γρήγορος, έμπειρος, με ποιότητα στη δουλειά του.

φωτογραφία επαγγελματία
MV shading systems & constructions
43 αξιολογήσεις

Σωστος επαγγελματιας,εκανε καλη δουλεια σε επισκευη τεντας. Συνεπης στο ραντεβου του, ενημερωσε απο πριν για κοστος επισκευης χωρισ να χρεωσει επισκεψη στην αρχικη επισκεψη- αξιολογηση. Προτεινε λυσεις ωστε να μειωσουμε κοστος καθως κ για μελλοντικες βελτιωτικες παρεμβασεις. Θα συνεργαστουμε στο μελλον. Τιμιος & καθαρος. Τον προτεινω

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Τσαυλόγλου
10 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά... Από άριστους επαγγελματίες!! Ευχαριστώ πολύ!

φωτογραφία επαγγελματία
Σωτήρης Νούσας
3 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας.Συνεπης και πολύ ευγενικός.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Σχετικά άρθρα

Τα 5+1 Είδη Τέντας που θα δροσίσουν το Σπίτι σου!

Προτού καταλήξεις σε μία επιλογή είναι καλό να γνωρίζεις όλες τις εναλλακτικές λύσεις για να διαλέξεις την κατάλληλη για τις

Τι τεντόπανο να βάλω; Σημεία προσοχής και έξυπνες συμβουλές!

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις το κατάλληλο τεντόπανο; Ποια είναι τα έξυπνα tips και τι δεν πρέπει να ξεχάσεις!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες με Βραχίονες

Τεντοτεχνική Κονταλέξης Αθανάσιος

Πειραιάς
25 αξιολογήσεις

Με 45 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη της τέντας μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώ υλικά ανώτερης ποιότητας και ολοκληρώνω εργασίες κατασκευής, τοποθέτησης και επισκευής τέντας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. 

Γιάννης Καλάργαλης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμε στον τομέα των τεντών εδώ και 30 χρόνια, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και καθαρισμού με σκοπό να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε παντός είδους τέντες (με σταθερούς βραχίονες, με σπαστούς, καποτίνες, κασετίνες, περγκοντέντες) και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Τέντες Καλομοίρης

Κέντρο Αθήνας
74 αξιολογήσεις

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας.Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε! Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η εντιμότητα μας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και η συνέπεια ως προς τα συμφωνηθέντα. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε!

Ιωάννης Μπράχος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
35 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αποτελεί παράδοση στον τομέα της μελέτης, και τοποθέτησης τεντών από το 1978. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε είδους υψηλών προδιαγραφών εργασίας, για τις οικιακές και επιχειρησιακές σας ανάγκες. Το προσωπικό μας έχοντας πολυετή εμπειρία σε θέση να καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών. Όλα τα συστήματα της εταιρίας μας είναι πιστοποιημένα σε εγκεκριμένα εργαστήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η άμεση, φιλική εξυπηρέτηση και η αξιοπιστία μας σε συνδυασμό πάντα με τις προσιτές και λογικές τιμές μας αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε και να καταξιωθούμε στην ελληνική αγορά. Προτιμήστε μας και εκπλαγείτε θετικά από την προσφερόμενη εργασία και τις τιμές μας. Είμαστε η καλύτερη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

Εμμανουήλ Μαύρος

Θεσσαλονίκη
10 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας Protent εξειδικεύεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης παντός τύπου, καλύπτοντάς πληθώρα αναγκών σας! Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης με τέντες, ζελατίνες, καποτίνες παραθύρων, πέργκολες και ειδικές κατασκευές.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επιδιόρθωση τέντας
Καισαριανή
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 48,39€
Επιδιόρθωση τέντας
Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 70,00€
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Γαλάτσι
Εκτελέστηκε από
Skiasis C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Skiasis C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 280,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Γαλάτσι
Εκτελέστηκε από
Skiasis C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 190,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές