Τέντες Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν τοποθετήσεις τέντα;

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις τέντες στο σπίτι σου; Είναι καλό να γνωρίζεις κάποιες βασικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου. Ακόμη κι αν είσαι από εκείνους που τους ευχαριστεί η αντηλιά, είναι βέβαιο ότι θα έρθει η στιγμή που θα παραδεχθείς ότι οι τέντες, είναι απαραίτητες για τον χώρο σου.

Η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία έπειτα από μία πρώτη εκτίμηση του χώρου. Συνήθως, τοποθετούνται σε βεράντες και μπαλκόνια σπιτιών και ως σύστημα σκίασης για επαγγελματικούς χώρους. Η λειτουργία της είναι απλή και πλέον υπάρχουν και διαφορετικοί μηχανισμοί για περισσότερη ευκολία στην καθημερινή χρήση. Τα βασικότερα είδη με βάση τον μηχανισμό είναι οι χειροκίνητες και οι ηλεκτρικές τέντες.

Με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεντάδων της πλατφόρμας μας, μπορείς να κάνεις την καλύτερη για εσένα επιλογή. Για να έχεις μία πιο καθαρή εικόνα πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση, δες την παρακάτω λίστα με τα βασικά κριτήρια που πρέπει να πληρεί μία ποιοτική τέντα:

  • Να απορροφά εντελώς τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου.
  • Να είναι αδιάβροχη.
  • Να είναι μονόχρωμη αλλά όχι σε κάποιο σκούρο χρώμα.
  • Να έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για μύκητες.
  • Γερός μηχανισμός για να αντέχει στις διάφορες καιρικές συνθήκες.
  • Το πανί της τέντας πρέπει να ανθεκτικό στον δυνατό άνεμο.

Η εγκατάσταση τέντας, μπορεί να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην καθημερινότητά σου πέρα από το προφανές όφελος της σκίασης. Μπορεί να ενισχύσει την θερμομόνωση του χώρου σου, να δημιουργήσει ένα αίσθημα ζεστασιάς ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει την αισθητική του, αφού τα σχέδια που υπάρχουν είναι πολλά και μπορείς να βρεις εκείνο που ταιριάζει με το σπίτι σου.

Ποιo είδος τέντας να επιλέξεις;

Υπάρχουν πολλά είδη τέντας που ξεχωρίζουν κυρίως για τον μηχανισμό λειτουργίας τους. Όλα τα είδη, μπορούν να εφαρμοστούν σε μπαλκόνια, βεράντες, κήπους και παραλίες. Οι επαγγελματίες μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικότερα είδη που μπορείς να τοποθετήσεις:

Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα: Είναι σταθερές και λειτουργικές κατασκευές, με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Αποτελούν μία οικονομική επιλογή και δύσκολα παρουσιάζουν βλάβη. Από αισθητικής άποψης, δεν ξεχωρίζουν όμως αυτό σχετίζεται και με το προσωπικό γούστο του καθενός.

Τέντες με σπαστούς βραχίονες: Είναι η μετεξέλιξη των τεντών με σταθερούς βραχίονες. Εφαρμόζονται σε όλα τα μπαλκόνια και λειτουργούν τόσο με ηλεκτρικό όσο και με χειροκίνητο μηχανισμό.

Τέντες Κασέτες: Οι κασετίνες, διαθέτουν μηχανισμό που βρίσκεται σε ειδική θήκη αλουμινίου έτσι μένει ανεπηρέαστος από κλιματικές αλλαγές. Έχουν ελάχιστα έξοδα συντήρησης, εφόσον ο καθαρισμός τους δεν απαιτεί έξοδα.

Περγκοτέντα: Τοποθετείται κυρίως σε βεράντες και επαγγελματικούς χώρους. Η κατασκευή της προσφέρεται κυρίως για περιμετρικό κλείσιμο. Βασικό της πλεονέκτημα, αποτελεί το γεγονός ότι το νερό από την βροχή δεν λιμνάζει, καταλήγει σε ενσωματωμένη υδρορροή και απορρέει μέσα από κολόνες. Βασικό υλικό των εξαρτημάτων της, είναι το αλουμίνιο και για αυτά έχει χρησιμοποιηθεί ηλεκτροστατική βαφή. Οι περισσότερες λειτουργούν με ασύρματο μοτέρ.

Ο σωστός καθαρισμός της τέντας  και η τακτική επαγγελματική συντήρηση, είναι πολύ σημαντική ώστε να διατηρηθεί ή τέντα και να αντέξει στην φθορά του χρόνου. Για να μην χρειαστεί άμεσα επισκευή ή αντικατάσταση τεντόπανου, δες κάποιες ενέργειες που μπορείς να κάνεις ώστε να τις προστατέψεις.

  • Μάζεμα τέντας σε περίοδο κακοκαιρίας
  • Καθαρισμός τέντας από φύλλα
  • Άμεση επισκευή τέντας έπειτα από σκίσιμο
  • Εφαρμογή υγρής σιλικόνης πάνω στην τέντα ώστε να γίνει αδιάβροχη και να αποφευχθεί η μούχλα

Εάν οι παραπάνω ενέργειες δεν προστατέψουν τις τέντες σου, η αντικατάστασή της δεν απαιτεί πολύ χρόνο, ειδικά εάν πραγματοποιηθεί από τους επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας. Οι επαγγελματίες μας, εκτός από την εξειδικευμένη τοποθέτηση της τέντας, αναλαμβάνουν την επισκευή και την αντικατάσταση της παλιάς με νέα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις άμεσες προσφορές για τέντες από τους επαγγελματίες μας, που εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές στο Περιστέρι. Για ακόμη περισσότερες επιλογές, ζήτησε από τους επαγγελματίες να σου αναλύσουν τα οφέλη που προσφέρει η πέργκολα, ως σύστημα σκίασης και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και των δύο ειδών.

Δημοφιλή Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

S. Center
92 αξιολογήσεις
Συνέπεια, άριστη εξυπηρέτηση, ευγένεια. Ο ορισμός του επαγγελματία.
Παντελής Ρ.
70 αξιολογήσεις
Πολύ καλή συνεργασία!
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό. Μετά την καταχώρηση μου τηλεφώνησε την επόμενη μέρα, κλείσαμε ραντεβού για την επομένη π...
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Απο τους επαγγελματίες που πραγματικά χαίρεσαι να έχεις στον χώρο σου να δουλεύει. Συνεπείς, συνεργάσιμος, συνεννοήσιμος.
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΤΕΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΛΑ.
Τέντες Κ.
48 αξιολογήσεις
Σοβαρός επαγγελματίας. Συνδυάζει ποιότητα και οικονομία. Ευγενής και συνεπέστατος!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει