Τέντες Περιστέρι

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν τοποθετήσεις τέντα;

 

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις τέντες στο σπίτι σου; Είναι καλό να γνωρίζεις κάποιες βασικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου. Ακόμη κι αν είσαι από εκείνους που τους ευχαριστεί η αντηλιά, είναι βέβαιο ότι θα έρθει η στιγμή που θα παραδεχθείς ότι οι τέντες, είναι απαραίτητες για τον χώρο σου.

Η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία έπειτα από μία πρώτη εκτίμηση του χώρου. Συνήθως, τοποθετούνται σε βεράντες και μπαλκόνια σπιτιών και ως σύστημα σκίασης για επαγγελματικούς χώρους. Η λειτουργία της είναι απλή και πλέον υπάρχουν και διαφορετικοί μηχανισμοί για περισσότερη ευκολία στην καθημερινή χρήση. Τα βασικότερα είδη με βάση τον μηχανισμό είναι οι χειροκίνητες και οι ηλεκτρικές τέντες.

Με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεντάδων της πλατφόρμας μας, μπορείς να κάνεις την καλύτερη για εσένα επιλογή. Για να έχεις μία πιο καθαρή εικόνα πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση, δες την παρακάτω λίστα με τα βασικά κριτήρια που πρέπει να πληρεί μία ποιοτική τέντα:

  • Να απορροφά εντελώς τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου.
  • Να είναι αδιάβροχη.
  • Να είναι μονόχρωμη αλλά όχι σε κάποιο σκούρο χρώμα.
  • Να έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για μύκητες.
  • Γερός μηχανισμός για να αντέχει στις διάφορες καιρικές συνθήκες.
  • Το πανί της τέντας πρέπει να ανθεκτικό στον δυνατό άνεμο.

Η εγκατάσταση τέντας, μπορεί να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην καθημερινότητά σου πέρα από το προφανές όφελος της σκίασης. Μπορεί να ενισχύσει την θερμομόνωση του χώρου σου, να δημιουργήσει ένα αίσθημα ζεστασιάς ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει την αισθητική του, αφού τα σχέδια που υπάρχουν είναι πολλά και μπορείς να βρεις εκείνο που ταιριάζει με το σπίτι σου.

Ποιo είδος τέντας να επιλέξεις;

Υπάρχουν πολλά είδη τέντας που ξεχωρίζουν κυρίως για τον μηχανισμό λειτουργίας τους. Όλα τα είδη, μπορούν να εφαρμοστούν σε μπαλκόνια, βεράντες, κήπους και παραλίες. Οι επαγγελματίες μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικότερα είδη που μπορείς να τοποθετήσεις:

Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα: Είναι σταθερές και λειτουργικές κατασκευές, με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Αποτελούν μία οικονομική επιλογή και δύσκολα παρουσιάζουν βλάβη. Από αισθητικής άποψης, δεν ξεχωρίζουν όμως αυτό σχετίζεται και με το προσωπικό γούστο του καθενός.

Τέντες με σπαστούς βραχίονες: Είναι η μετεξέλιξη των τεντών με σταθερούς βραχίονες. Εφαρμόζονται σε όλα τα μπαλκόνια και λειτουργούν τόσο με ηλεκτρικό όσο και με χειροκίνητο μηχανισμό.

Τέντες Κασέτες: Οι κασετίνες, διαθέτουν μηχανισμό που βρίσκεται σε ειδική θήκη αλουμινίου έτσι μένει ανεπηρέαστος από κλιματικές αλλαγές. Έχουν ελάχιστα έξοδα συντήρησης, εφόσον ο καθαρισμός τους δεν απαιτεί έξοδα.

Περγκοτέντα: Τοποθετείται κυρίως σε βεράντες και επαγγελματικούς χώρους. Η κατασκευή της προσφέρεται κυρίως για περιμετρικό κλείσιμο. Βασικό της πλεονέκτημα, αποτελεί το γεγονός ότι το νερό από την βροχή δεν λιμνάζει, καταλήγει σε ενσωματωμένη υδρορροή και απορρέει μέσα από κολόνες. Βασικό υλικό των εξαρτημάτων της, είναι το αλουμίνιο και για αυτά έχει χρησιμοποιηθεί ηλεκτροστατική βαφή. Οι περισσότερες λειτουργούν με ασύρματο μοτέρ.

Ο σωστός καθαρισμός της τέντας  και η τακτική επαγγελματική συντήρηση, είναι πολύ σημαντική ώστε να διατηρηθεί ή τέντα και να αντέξει στην φθορά του χρόνου. Για να μην χρειαστεί άμεσα επισκευή ή αντικατάσταση τεντόπανου, δες κάποιες ενέργειες που μπορείς να κάνεις ώστε να τις προστατέψεις.

  • Μάζεμα τέντας σε περίοδο κακοκαιρίας
  • Καθαρισμός τέντας από φύλλα
  • Άμεση επισκευή τέντας έπειτα από σκίσιμο
  • Εφαρμογή υγρής σιλικόνης πάνω στην τέντα ώστε να γίνει αδιάβροχη και να αποφευχθεί η μούχλα

Εάν οι παραπάνω ενέργειες δεν προστατέψουν τις τέντες σου, η αντικατάστασή της δεν απαιτεί πολύ χρόνο, ειδικά εάν πραγματοποιηθεί από τους επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας. Οι επαγγελματίες μας, εκτός από την εξειδικευμένη τοποθέτηση της τέντας, αναλαμβάνουν την επισκευή και την αντικατάσταση της παλιάς με νέα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις άμεσες προσφορές για τέντες από τους επαγγελματίες μας, που εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές στο Περιστέρι. Για ακόμη περισσότερες επιλογές, ζήτησε από τους επαγγελματίες να σου αναλύσουν τα οφέλη που προσφέρει η πέργκολα, ως σύστημα σκίασης και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και των δύο ειδών.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

S. Center
98 αξιολογήσεις

Επιδιορθώση τέντας, Ράψιμο, και πέρασμα, είχε σκιστεί από τον αέρα σχεδον σε όλες τις ραφές. Δεν μας είχε ξανατύχει, ικανοποιημένοι και α...

Παντελής Ρ.
82 αξιολογήσεις

Με τον Κο Ρούτση συνεργάστηκα για πρώτη φορά και ομολογώ ότι ήμουν τυχερός διότι είναι εξαίρετος τεχνικός, τυπικότατος στα ραντεβού του ...

Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

εξαιρετικος

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Πολύ καλή δουλειά και πολύ τυπικός στο ραντεβού!

Δημήτρης Τ.
52 αξιολογήσεις

Ο συνεργάτης ήταν πολύ εξυπηρετικός και συνεπής. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεγασία μας.

Τέντες Κ.
50 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός ο κος Καλομοίρης, επαγγελματίας, γρήγορο και αποτελεσματικό το συνεργείο του, με πολύ λογικές τιμές! Τον συνέστησα ήδη σε ...

Δημοφιλή Είδη Τέντας

Σχετικά άρθρα

Τέντες Βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους

Περισσότερα
Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεντάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Περιστέρι

Παναγιώτης Κ. Τέντες Περιστέρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Η 57ετής εμπειρία μας στον χώρο, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων και εξαρτημάτων και το έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και την άριστη συνεργασία. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα με αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!
Παντελής Ρ. Τέντες Περιστέρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Περιστέρι
82 αξιολογήσεις
Ασχολούμαι με τα συστήματα σκίασης. Με τους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε υπηρεσίες τοποθέτησης τεντών και συστημάτων σκίασης με ηλεκτρικά μοτέρ και αυτοματισμούς. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και η συνέπεια. Στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες και έπειτα από την εγκατάσταση και του προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού και επισκευής εφόσον προκύψει βλάβη με την τέντα ή τον μηχανισμό της.
Σταύρος Μ. Τέντες Περιστέρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Λυκόβρυση
55 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εγγυημένα και λειτουργικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και θα έχετε τις τέντες που ονειρεύεστε!
Δημήτρης Τ. Τέντες Περιστέρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Πεντέλη
52 αξιολογήσεις
H εταιρία μας, αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας, με συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας. Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση τεντών κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.
Μιχάλης Π. Τέντες Περιστέρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, από το 1959, είναι στον χώρο της εμπορίας τεντών και εξαρτημάτων καθώς και άλλων συναφών υλικών, με βασικό τομέα ενασχόλησης τις τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα. Επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα σχεδίων και μηχανισμών και θα έχετε ένα αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Η τοποθέτηση και η αντικατάσταση της τέντας σας, μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον καθαρισμό ή την επισκευή της, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες μας και θα έχετε πλήρως λειτουργικά συστήματα σκίασης.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει