Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Επαγγελματίες για Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 27/8/2019

Συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου, ειδικά το καλοκαίρι. Η σκίαση βεράντας, μπαλκονιού ή κήπου, μπορεί να γίνει με διάφορα είδη σκίασης, τα οποία είναι διαθέσιμα στο εμπόριο. Κάθε σύστημα σκίασης έχει να σου προσφέρει διαφορετικά οφέλη, τα οποία μπορείς να αναλογιστείς.

Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να βρεις και το σωστό επαγγελματία για τοποθέτηση συστημάτων σκίασης εξωτερικού χώρου. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, που μπορούν να σου προτείνουν κατάλληλα στέγαστρα εξωτερικού χώρου για τις ανάγκες του χώρου σου. Επίσης, μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση, τη συντήρηση και την επισκευή συστημάτων σκίασης εξωτερικού χώρου, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα για σκίαση βεράντας;

Στη χώρα μας, τρία είναι τα πιο δημοφιλή είδη σκίασης. Τα συστήματα σκίασης χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για σκίαση βεράντας, αυλής και κήπου. Τα σκέπαστρα βρίσκουν διάφορες εφαρμογές για το σπίτι, τα καταστήματα και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους.

1. Συστήματα σκίασης με τέντες

Αποτελούν, ίσως, τα πιο συνήθη είδη σκίασης σε μπαλκόνια, βεράντες και κήπους. Ειδικά σε πολυκατοικίες, είναι το πιο δημοφιλές από τα συστήματα σκίασης, αφού συνδυάζουν πρακτικότητα και απλή αισθητική. Λοιπόν, ποια τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν αυτά τα συστήματα σκίασης;

1. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον στη σκίαση βεράντας και συμβάλλουν, τόσο στην τοπική προστασία, όσο και στην προστασία του εσωτερικού χώρου από την ηλιακή ακτινοβολία.

2. Πέρα από την προστασία από τον ήλιο, οι καλύτερες τέντες δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ χαρίζουν μία διαφορετική αισθητική πινελιά, όπου τοποθετούνται.

3. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από συστήματα σκίασης με τέντες. Τα πιο κλασικά είδη σκίασης που υπάρχουν στην αγορά είναι οι τέντες κασετίνα, τέντες με αντιρίδες, τέντες με βραχίονες, κάθετες τέντες ή ριντό και τέντες καποτίνα.

4. Είναι απλές στη χρήση και πολύ ανθεκτικές. Η λειτουργία τους γίνεται με ειδικούς βραχίονες και ο μηχανισμός τους είναι ανθεκτικός σε έντονα καιρικά φαινόμενα.

5. Υπάρχει μεγάλο εύρος τιμών στην αγορά, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Οι τιμές τους ποικίλουν ανάλογα με την τεχνολογία που διαθέτουν.

Η εγκατάστασή τους, πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία τεντάδων και υπάρχουν αμέτρητα σχέδια σε τεντόπανα που θα ταιριάζουν σε κάθε στυλ χώρου για τη σκίαση βεράντας.

2. Συστήματα σκίασης με πέργκολες

Οι πέργκολες αποτελούν μια πιο μόνιμη κατασκευή. Επιλέγονται για να καλύπτουν μεγάλους χώρους, όπως κήπους και αυλές. Επίσης, είναι κατάλληλες για τη σκίαση βεράντας με μεγάλο άνοιγμα και για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα. Ποια πλεονεκτήματα μπορούν να σου προσφέρουν οι πέργκολες;

1. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Εφόσον πρόκειται για μόνιμη κατασκευή για τη σκίαση βεράντας, δύσκολα θα φθαρεί, λόγω αέρα και βροχής.

2. Η συντήρηση που απαιτούν είναι ελάχιστη και αρκετές φορές αποτελούν πραγματικά κατασκευαστικά στολίδια.

3. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα υλικά για την επιφάνεια, όπως είναι τα κυματιστά τεντόπανα, τα καλάμια ή το 2plank. Οι δημοφιλέστερες κατασκευές για πέργκολες είναι οι ξύλινες, οι μεταλλικές και οι αλουμινίου.

4. Μπορούν να καλύπτουν πολύ μεγάλες επιφάνειες. Αν έχεις μια μεγάλη βεράντα, για της οποίας τη σκίαση θέλεις να φροντίσεις, οι πέργκολες είναι τα καλύτερα συστήματα σκίασης.

5. Έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι πέργκολες είναι τα πιο στιβαρά σκέπαστρα στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Αν τα υλικά κατασκευής τους είναι ποιοτικά, θα αντέξουν για πολλά χρόνια, χωρίς αντικατάσταση.

Όποια κι αν επιλέξεις, η τελική κατασκευή δεν θα σε απογοητεύσει για τη σκίαση της βεράντας σου, ή της αυλής σου. Μπορείς να τις τοποθετήσεις σε κήπους και ταράτσες και να δημιουργήσεις ένα ειδυλλιακό χώρο, όπου θα απολαμβάνεις την σκιά και την δροσιά του, τους θερινούς μήνες.

3. Συστήματα σκίασης με εξωτερικές περσίδες

Και οι εξωτερικές περσίδες είναι μια επιλογή πολύ δημοφιλής στα είδη σκίασης. Όμως, γιατί ισχύει αυτό; Ας δούμε μερικά βασικά πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν

1. Είναι η λύση με την πιο εύκολη τοποθέτηση και χρήση. Τα σκέπαστρα με περσίδες ένα πολύ λειτουργικό σύστημα σκίασης και μπορούν να μειώσουν έως και 80% την ηλιακή ακτινοβολία.

2. Ταυτόχρονα βοηθούν ουσιαστικά και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων και την αποτελεσματική σκίαση βεράντας.

3. Έχουν πολύ χαμηλό κόστος αγοράς και τοποθέτησης. Τα συστήματα σκίασης με περσίδες για εξωτερικό χώρο τοποθετούνται εύκολα και σίγουρα πιο εύκολα από τις πέργκολες. Φυσικά, δεν είναι κατάλληλες για την κάλυψη μεγάλων χώρων.

Και για την τοποθέτηση εξωτερικών περσίδων, με σκοπό τη σκίαση στο εσωτερικό του σπιτιού, μπορείς να συμβουλευτείς τους επαγγελματίες μας, ώστε να μάθεις, αν σου προσφέρουν αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

None

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να εγκαταστήσεις συστήματα σκίασης;

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις αξιόπιστους και έμπειρους επαγγελματίες για τέντες και άλλα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Εκείνοι μπορούν να σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα για σκίαση βεράντας ή μπαλκονιού, αλλά και να σε προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα υλικά, για μια γερή κατασκευή. Επίσης, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, αλλά και τη συντήρηση και επισκευή που μπορεί να χρειαστείς.

Αν χρειάζεσαι επαγγελματικές προτάσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες για συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν τα καλύτερα είδη σκίασης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, σε προσιτές τιμές. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

None
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τα Συστήματα Σκίασής τους

φωτογραφία επαγγελματία

Ο εργαζόμενος που μου έστειλε ο κ. Κίτος επισκεύασε το ρολό του παραθύρου σύντομα, με επαγγελματισμό και καθαρά!

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετικός επαγγελματίας με πολύ καλή τιμή! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία

υπηρξε μια μικρη καθυστερηση στην συνενοηση αλλα διορθωθηκε.Πολυ καλη δουλεια!

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση ανταπόκριση στη αγγελία, τυπικός στο ραντεβού που συμφωνήθηκε. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία.

φωτογραφία επαγγελματία

Άριστος επαγγελματίας ο Παντελης, εξυπηρετικός και φυσικά στις τιμές του προσιτός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία

Άρτια τεχνογνωσία του αντικειμένου, ευγένεια, μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια. Καμμία βιασύνη στο ωράριο, πλήρης επεξήγηση στο κάθε βήμα της ...

Σχετικά άρθρα

7+1 Ιδέες που θα σε πείσουν ότι οι Ξύλινες Πέργκολες είναι ό,τι έψαχνες για τον Κήπο σου!

Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για τον κήπο

Περισσότερα
Πώς να επιλέξεις τα καλύτερα τεντόπανα;

Οι τέντες, είναι απαραίτητες σε κάθε μπαλκόνι και οι θερινοί μήνες είναι η περίοδος που αντιλαμβάνεσαι

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Στέλιος Π.

Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου - Δάφνη
86 reviews

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα σκίασης, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες σε όλα τα είδη σκίασης. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικό εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και τοποθέτησης για να παραδίδουμε στους πελάτες μας άριστα αποτελέσματα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. 

Γιώργος Κ.

Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου - Καλλιθέα
49 reviews

Η εταιρεία μας ασχολείται με τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να σας προτείνει τα κατάλληλα σκέπαστρα, με βάση τις ανάγκες του χώρου σας. Εργαζόμαστε καθημερινά με μεράκι, συνέπεια και αξιοπιστία. Τηρούμε πάντα τους χρόνους παράδοσης και τα προσυμφωνημένα ωράρια εργασίας. Προτιμήστε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και υπεύθυνα.   

Παναγιώτης Κ.

Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου - Καλλιθέα
46 reviews

Η επιχείρησή μας πρωτοπορεί στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση σκεπάστρων για εξωτερικούς χώρους, από το 1958. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες και άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες, ανεξάρτητα από την κλίμακα των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή τους. Αναθέστε την εργασία σας σε εμάς! 

Παντελής Ρ.

Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου - Περιστέρι
88 reviews

Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ειδών σκίασης. Διαθέτω σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και μία έμπειρη ομάδα συνεργατών που είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε εργασία αφορά τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Οι τιμές που χρεώνουμε είναι αρκετά οικονομικές και δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή σας. Εμπιστευτείτε μας για την εργασία σας και δε θα σας απογοητεύσουμε! 

Δημήτρης Τ.

Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου - Πεντέλη
67 reviews

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί στον κλάδο των συστημάτων σκίασης. Έχουμε στην διάθεσή μας αρκετά νέα σχέδια στα είδη σκίασης και καινοτόμα προϊόντα στα σκέπαστρα, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, σε εμάς θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε και θα αναλάβουμε και την τοποθέτηση στο χώρο σας. Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας! 

Σχετικές υπηρεσίες

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει