Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Σκίασης Εξωτερικού Χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου: Τι επιλογές έχεις;

Τα συστήματα σκίασης για εξωτερικούς χώρους απασχολούν αρκετό κόσμο και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, η ανάγκη για σκίαση μεγαλώνει και ολοένα και περισσότεροι αναζητούν τρόπους για να έχουν μέγιστη σκίαση στον κήπο και τη βεράντα τους.

Είμαστε από τους τυχερούς να απολαμβάνουμε ηλιόλουστες μέρες το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Ωστόσο, αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι θα πρέπει να προστατεύουμε το χώρο μας από την ηλιακή ακτινοβολία, με ποικίλα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου.

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου που έχουμε στη διάθεση μας είναι αρκετά και όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, τόσες περισσότερες επιλογές έχεις σε είδη σκίασης για την οικία και τον επαγγελματικό σου χώρο.

Οι τέντες, οι πέργκολες, οι εξωτερικές περσίδες και τα στέγαστρα, είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για σκίαση βεράντας, κήπου και αυλής. Το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και είναι περισσότερο κατάλληλο για κάποιες περιπτώσεις.

Εμείς είμαστε εδώ, για να σου παρουσιάσουμε συνοπτικά τα πιο δημοφιλή συστήματα σκίασης που μπορείς να εγκαταστήσεις για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σου, ώστε να σχηματίσεις μια πρώτη άποψη του τι χρειάζεσαι.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα για σκίαση βεράντας;

Στη χώρα μας, 3 είναι τα πιο δημοφιλή είδη για συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Τα συστήματα αυτά, χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για σκίαση βεράντας, αυλής και κήπου. Βρίσκουν διάφορες εφαρμογές για το σπίτι, τα καταστήματα και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους.

Συστήματα σκίασης με τέντες

Αποτελούν, ίσως, τον πιο συνήθη τρόπο για να εξασφαλιστεί σκίαση σε μπαλκόνια, βεράντες και κήπους. Ειδικά σε πολυκατοικίες, είναι το πιο δημοφιλές από τα συστήματα σκίασης, αφού συνδυάζουν πρακτικότητα και απλή αισθητική. Λοιπόν, ποια τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν αυτά τα συστήματα σκίασης;

1. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον στη σκίαση βεράντας και συμβάλλουν τόσο στην τοπική προστασία, όσο και στην προστασία του εσωτερικού χώρου από την ηλιακή ακτινοβολία.

2. Πέρα από την προστασία από τον ήλιο, οι καλύτερες τέντες δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ χαρίζουν μία διαφορετική αισθητική πινελιά, όπου τοποθετούνται.

3. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από συστήματα σκίασης με τέντες στην αγορά. Τα πιο κλασικά είδη που υπάρχουν στην αγορά είναι οι τέντες κασετίνα, τέντες με αντηρίδα, τέντες με βραχίονες, κάθετες τέντες ή ριντό και τέντες καποτίνα.

4. Είναι απλές στη χρήση και πολύ ανθεκτικές. Η λειτουργία τους γίνεται με ειδικούς βραχίονες και ο μηχανισμός τους είναι ανθεκτικός σε έντονα καιρικά φαινόμενα.

5. Υπάρχει μεγάλο εύρος τιμών στην αγορά, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Οι τιμές τους ποικίλλουν ανάλογα με την τεχνολογία που διαθέτουν.

Η εγκατάστασή τους, πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία τεντάδων και υπάρχουν αμέτρητα σχέδια σε τεντόπανα που θα ταιριάζουν σε κάθε στυλ χώρου για τη σκίαση βεράντας.

Συστήματα σκίασης με πέργκολες

Οι πέργκολες αποτελούν μια πιο μόνιμη κατασκευή. Επιλέγονται για να καλύπτουν μεγάλους χώρους, όπως κήπους και αυλές. Επίσης, είναι κατάλληλες για τη σκίαση βεράντας με μεγάλο άνοιγμα και για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα. Ποια πλεονεκτήματα μπορούν να σου προσφέρουν;

1. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Εφόσον πρόκειται για μόνιμη κατασκευή για τη σκίαση βεράντας, δύσκολα θα φθαρεί, λόγω αέρα και βροχής.

2. Η συντήρηση που απαιτούν είναι ελάχιστη και αρκετές φορές αποτελούν πραγματικά κατασκευαστικά στολίδια.

3. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα υλικά για την επιφάνεια, όπως είναι τα κυματιστά τεντόπανα, τα καλάμια ή το 2plank. Οι δημοφιλέστερες κατασκευές για πέργκολες είναι οι ξύλινες, οι μεταλλικές και οι αλουμινίου.

4. Μπορούν να καλύπτουν πολύ μεγάλες επιφάνειες. Αν έχεις μια μεγάλη βεράντα, για της οποίας τη σκίαση θέλεις να φροντίσεις, οι πέργκολες είναι τα καλύτερα συστήματα σκίασης.

5. Έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι πέργκολες είναι στιβαρά συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Αν τα υλικά κατασκευής τους είναι ποιοτικά, θα αντέξουν για πολλά χρόνια, χωρίς αντικατάσταση.

Όποια κι αν επιλέξεις, η τελική κατασκευή δεν θα σε απογοητεύσει για τη σκίαση της βεράντας σου, ή της αυλής σου. Μπορείς να τις τοποθετήσεις σε κήπους και ταράτσες και να δημιουργήσεις ένα ειδυλλιακό χώρο όπου θα απολαμβάνεις την σκιά και την δροσιά του, τους θερινούς μήνες.

Συστήματα σκίασης με εξωτερικές περσίδες

Και οι εξωτερικές περσίδες είναι μια επιλογή πολύ δημοφιλής στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Όμως, γιατί ισχύει αυτό; Ας δούμε μερικά βασικά πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν.

1. Είναι η λύση με την πιο εύκολη τοποθέτηση και χρήση. Αποτελούν ένα πολύ λειτουργικό σύστημα σκίασης και μπορούν να μειώσουν έως και 80% την ηλιακή ακτινοβολία.

2. Ταυτόχρονα βοηθούν ουσιαστικά και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων και την αποτελεσματική σκίαση βεράντας.

3. Έχουν πολύ χαμηλό κόστος αγοράς και τοποθέτησης. Τα συστήματα σκίασης με περσίδες για εξωτερικό χώρο τοποθετούνται εύκολα και σίγουρα πιο εύκολα από τις πέργκολες. Φυσικά, δεν είναι κατάλληλες για την κάλυψη μεγάλων χώρων.

Και για την τοποθέτηση εξωτερικών περσίδων, με σκοπό τη σκίαση στο εσωτερικό του σπιτιού, μπορείς να συμβουλευτείς τους επαγγελματίες μας, ώστε να μάθεις, αν σου προσφέρουν αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Γιατί να επιλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για εγκατάσταση σε συστήματα σκίασης;

Αν θέλεις τα συστήματα σκίασης του χώρου σου να αντέξουν για πολλά χρόνια και να έχουν μέγιστη λειτουργικότητα, η σωστή τοποθέτηση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεσαι έναν έμπειρο επαγγελματία, ο οποίος να μπορεί να αναλάβει και τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους, ενώ σου προσφέρει χρήσιμες συμβουλές, για το πώς θα αντέξουν για πολλά χρόνια.

Όποιο σύστημα σκίασης κι αν επιλέξεις για σκίαση βεράντας στο σπίτι, ή τον επαγγελματικό σου χώρο, οι επαγγελματίες μας στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, θα πραγματοποιήσουν την κατασκευή και την τοποθέτησή του. Επιπροσθέτως, μπορούν να οργανώσουν την τακτική συντήρησή του ώστε να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματά του σε βάθος χρόνου.

Αν θέλεις να τοποθετήσεις άμεσα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα προσφορές από επαγγελματίες τεχνικούς της περιοχής σου, στις καλύτερες τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Χρήστος Σ.
23 αξιολογήσεις
Καλές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
Σταύρος Μ.
56 αξιολογήσεις
Ήταν συνεργατικος και ευγενής. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Εχει πολύ καλές τιμές
S. Center
83 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, καθαρή και σωστή εργασία! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.
Παντελής Ρ.
61 αξιολογήσεις
Γρήγορος, διαθέσιμος και αξιόπιστος επαγγελματίας
Κώστας Κ.
19 αξιολογήσεις
ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Κ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Σχετικά άρθρα
Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για τον κήπο
Οι τέντες, είναι απαραίτητες σε κάθε μπαλκόνι και οι θερινοί μήνες είναι η περίοδος που αντιλαμβάνεσαι
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει