Σκίαση Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκίαση Εξωτερικού Χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σκίαση Εξωτερικού Χώρου: Τί επιλογές έχεις;

Η σκίαση εξωτερικού χώρου είναι κάτι που απασχολεί αρκετό κόσμο και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, η ανάγκη για σκίαση μεγαλώνει και ολοένα και περισσότεροι αναζητούν τρόπους για να έχουν μέγιστη σκίαση στον κήπο και την βεράντα τους. Είμαστε από τους τυχερούς να απολαμβάνουμε ηλιόλουστες μέρες το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ωστόσο αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι θα πρέπει να προστατεύουμε το χώρο μας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου που έχουμε στη διάθεση μας είναι αρκετά και όσο η τεχνολογία εξελίσσεται τόσες περισσότερες επιλογές έχεις σε είδη σκίασης για την οικία και τον επαγγελματικό σου χώρο. Οι τέντες, οι πέργκολες, οι εξωτερικές περσίδες και τα στέγαστρα, είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τρόπους σκίασης. Το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και είναι περισσότερο κατάλληλο για κάποιες περιπτώσεις. Για να σε βοηθήσουμε να σχηματίσεις μια εικόνα και να διαλέξεις το καλύτερο για σένα, θα σου παρουσιάσουμε συνοπτικά τους πιο διαδεδομένους τρόπους για σκίαση εξωτερικού χώρου.

3 Βασικά Είδη Συστημάτων Σκίασης

Τέντες

Οι τέντες είναι ίσως ο πιο συνηθισμένος τρόπος σκίασης μπαλκονιού αλλά και εξωτερικών χώρων μαγαζιών. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον και συμβάλλουν τόσο στην τοπική προστασία όσο και στην προστασία του εσωτερικού χώρου από την ηλιακή ακτινοβολία. Πέρα από τον ήλιο, οι τέντες δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του χώρου ενώ χαρίζουν μία διαφορετική αισθητική πινελιά όπου τοποθετούνται. Τα είδη που υπάρχουν στην αγορά είναι οι τέντες κασετίνα, τέντες με αντηρίδα, τέντες με βραχίονες, κάθετες τέντες ή ριντό και τέντες καποτίνα.

Η λειτουργία τους γίνεται με ειδικούς βραχίονες και ο μηχανισμός τους είναι ανθεκτικός σε έντονα καιρικά φαινόμενα. Οι τιμές τους ποικίλλουν ανάλογα με την τεχνολογία που διαθέτουν. Η εγκατάστασή τους, πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία τεντάδων και υπάρχουν αμέτρητα σχέδια σε τεντόπανα που θα ταιριάζουν σε κάθε στυλ χώρου.

Πέργκολες

Οι πέργκολες αποτελούν μια πιο μόνιμη κατασκευή και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η συντήρηση που απαιτούν είναι ελάχιστη και αρκετές φορές αποτελούν πραγματικά κατασκευαστικά στολίδια. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα υλικά για την επιφάνεια όπως είναι τα κυματιστά τεντόπανα, τα καλάμια ή το 2plank. Οι δημοφιλέστερες κατασκευές στις πέργκολες είναι οι ξύλινες, οι μεταλλικές και οι αλουμινίου. Όποια κι αν επιλέξεις η τελική κατασκευή δεν θα σε απογοητεύσει. Μπορείς να τις τοποθετήσεις σε κήπους και ταράτσες και να δημιουργήσεις ένα ειδυλλιακό χώρο όπου θα απολαμβάνεις την σκιά και την δροσιά του, τους θερινούς μήνες.

Εξωτερικές περσίδες

Είναι η λύση με την πιο εύκολη τοποθέτηση και το μικρότερο κόστος. Αποτελούν ένα πολύ λειτουργικό σύστημα σκίασης και μπορούν να μειώσουν έως και 80% την ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτόχρονα βοηθούν ουσιαστικά και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων.

Όποιο σύστημα σκίασης κι αν επιλέξεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, οι επαγγελματίες μας στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, θα πραγματοποιήσουν την κατασκευή και την τοποθέτησή του ενώ μπορούν να οργανώσουν την τακτική συντήρησή του ώστε να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματά του σε βάθος χρόνου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις και να τοποθετήσεις το καταλληλότερο για σένα σύστημα εξωτερικής σκίασης. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιώργος Γρυπαίος
2 αξιολογήσεις
Κάναμε αλλαγή τεντόπανων, εξαιρετικός επαγγελματίας,όλα στην ώρα τους όπως συμφωνήσαμε, όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Προσιτή τιμή!
Ευάγγελος Μόκας
15 αξιολογήσεις
Ανέθεσα στον Βαγγέλη Μόκα την κατασκευή μιας τέντας για το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Ο επαγγελματίας ήτα...
Γιώργος Λεβασόπουλος
14 αξιολογήσεις
Πολύ φιλικός, συνεργάσιμος, γελαστός και πάνω απ' όλα καλός στη δουλειά του. Σίγουρα θα τον προτιμήσω στο μέλλον για εργασίες που αφορούν...
Παναγιώτης Κλαψιανός
35 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας!
Skiasis Center
46 αξιολογήσεις
Απευθύνθηκα στον συγκεκριμένο επαγγελματία και χαίρομαι που έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Πολύ καλοί και τυπικοί επαγγελματίες με άριστη ...
Ειρήνη Κουντουργιάννη
1 αξιολόγηση
Πολύ καλή επαγγελματική εξυπηρέτηση. Ήταν άμεσοι και αποτελεσματικοί. Σαν εργασία είχε ιδιαιτερότητες στις οποίες διασφάλισαν ποιοτικό απ...
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

I'm not really interested