Επισκευή Τέντας

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Ράψιμο Τέντας & Επισκευή Κάθε Είδους, από Αξιολογημένους Τεντάδες της Περιοχής σου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/8/2019

Ράψιμο - επισκευή τέντας

Η τέντα είναι ένα πολύτιμο κομμάτι του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, γιατί προσφέρει σκίαση και προστασία από τη διαρκή έκθεση του μπαλκονιού στον ήλιο. Ωστόσο, μια ανοιχτή τέντα είναι διαρκώς εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να φθείρεται σταδιακά. Το ράψιμο τέντας είναι από τις πιο συχνές εργασίες που μπορεί να χρειαστείς, όπως και η επισκευή τέντας για διάφορες περιπτώσεις.

Η επιδιόρθωση της τέντας σου είναι απλή περίπτωση για τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας. Οι τεντάδες μας, καθημερινά αναλαμβάνουν εργασίες για καθαρισμούς, ράψιμο και επιδιόρθωση τέντας, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Μπορούν να σου κάνουν άμεσα την καλύτερη προσφορά, για εξυπηρέτηση στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Παράγοντες κόστους για επισκευή - ράψιμο τέντας

Κάποιοι συνήθεις παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές για επισκευή τέντας και ράψιμο είναι οι εξής:

1. Τα τετραγωνικά μέτρα της τέντας: Όπως είναι φυσικό, μια μεγαλύτερη τέντα έχει και υψηλότερο κόστος για επισκευή, πάντα σε αναλογία με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

2. Το είδος προβλήματος: Ένα απλό ράψιμο τέντας για ραφές που έχουν ξηλωθεί, θα κοστίσει λιγότερο, σε σχέση με μια βλάβη στο σκελετό. Μια βλάβη σε αυτόματο σύστημα χειρισμού τέντας έχει, συνήθως, το πιο υψηλό κόστος.

3. Το σημείο τοποθέτησης της τέντας: Έχει σημασία το πόσο δύσκολο είναι για τον επαγγελματία να διαχειριστεί την τέντα σου (π.χ. Να την κατεβάσει, να τη μεταφέρει και να την ανεβάσει ξανά). Έτσι, είναι πιθανό να σου κοστίσει παραπάνω η επισκευή τέντας κήπου ή αυλής και λιγότερο η τέντα μπαλκονιού.

Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες στις τέντες, για τις οποίες θα χρειαστείς επιδιόρθωση;

Μια επιδιόρθωση ή επισκευή τέντας μπορεί να χρειαστεί, για διαφορετικές περιπτώσεις, κάποιες πιο σοβαρές και κάποιες πιο απλές. Εμείς μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους τεντάδες μας και συγκεντρώσαμε τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με επισκευή τεντών:

 • Το πανί έχει σκιστεί.

 • Οι ραφές της τέντας έχουν ξηλωθεί.

 • Η βάση της τέντας έχει σπάσει.

 • Δεν ανεβοκατεβαίνει η τέντα.

 • Το μοτέρ της τέντας δεν λειτουργεί.

 • Οι βραχίονες δεν ανοίγουν ή δεν κλείνουν.

Για αυτά τα προβλήματα, αλλά και ό,τι άλλο προκύψει στις τέντες του χώρου σου, οι τεντάδες της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και οικονομικά. Οι τιμές για ράψιμο τέντας και επιδιόρθωση που προσφέρουν οι επαγγελματίες μας είναι πολύ προσιτές, με ποιοτικά αποτελέσματα που αντέχουν για χρόνια.

Πώς θα φροντίσεις την τέντα σου, για να αποφύγεις την ανάγκη για επισκευή;

Υπάρχουν κάποιες σχετικά απλές ενέργειες, οι οποίες θα σου εξασφαλίσουν πιο υγιείς τέντες, χωρίς σοβαρές βλάβες. Έτσι, αν θέλεις να αποφύγεις να χρειαστείς ξανά επισκευή τέντας, μπορείς να δοκιμάσεις τα εξής:

 • Προστάτεψε την από το καιρό.

Συνήθως, οι τέντες αποτελούνται από πολύ ανθεκτικά υλικά, όμως και η πιο μικρή προστασία θα τους κάνει καλό. Φρόντιζε να τις μαζεύεις άμεσα όταν δεις ότι φυσάει πολύ ή βρέχει, για να μη ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο. Μην ξεχάσεις, να τις κατεβάζεις ξανά μετά τη βροχή, για να στεγνώνουν και να αποφεύγεις την εμφάνιση μούχλας.

 • Καθάρισε την τακτικά.

Για τη σωστή συντήρηση τεντών, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις άμεσα και το πιο μικρό λεκέ. Ο καθαρισμός τεντών είναι σημαντικό να γίνεται πάντα όταν είναι στεγνές και με κάποιο ουδέτερο καθαριστικό. Επίσης, αν θες να αποφύγεις την επιδιόρθωση τέντας μην αφήνεις φύλλα δέντρων να μένουν πάνω της. Με το πέρασμα του χρόνου θα δημιουργήσουν έναν πολύ ισχυρό λεκέ που δεν θα μπορείς να αντιμετωπίσεις, χωρίς επαγγελματική βοήθεια.

 • Επιδιόρθωσε ό,τι μπορείς.

Αν παρατηρήσεις ένα μικρό σκίσιμο στη, τέντα σου, μην καθυστερήσεις παραπάνω. Πάρε κλωστή και βελόνα και επιδιόρθωσέ το. Όσο το αφήνεις, οι καιρικές συνθήκες απλά θα το κάνουν χειρότερο και τότε η επαγγελματική επισκευή τεντών θα είναι μονόδρομος. Οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεσή σου, για να σου δώσουν προσωποποιημένες συμβουλές για τη φροντίδα της τέντας σου.

Γιατί να επιλέξεις τους τεντάδες του Douleutaras.gr για επισκευή & ράψιμο τέντας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες τεντάδες, με εμπειρία πολλών ετών στο σχετικό τομέα. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την επιδιόρθωση και επισκευή τεντών για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, στις καλύτερες τιμές. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά για την εργασία σου, θα σου προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα που διαρκούν στο χρόνο.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι εξειδικευμένο επαγγελματία για επισκευή και ράψιμο τέντας, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για επιδιόρθωση, από αξιολογημένους τεντάδες στην περιοχή σου!

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Επισκευή της Τέντας τους

φωτογραφία επαγγελματία

Γρήγορη ανταπόκριση με λογικό κόστος και ποιοτική εργασία. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος

φωτογραφία επαγγελματία

Τέλειος επαγγελματίας. Άψογος στη δουλειά του! Πάρα πολύ ικανοποιημένη από τον Παντελή!

φωτογραφία επαγγελματία

ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ...

φωτογραφία επαγγελματία

αψογη συνεργασία πολύ καλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ ευγενικός συνεπής και με καλές τιμές.Άψογη δουλειά. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.Η εργασία αφορούσε τοποθέτηση τέντας σε 2 μπαλκόνια.

φωτογραφία επαγγελματία

Ο κύριος Γιώργος εξαιρετικός επαγγελματίας και τεχνίτης! Οχι μόνο έραψε τις τέντες αλλά και τις πήρε και δεύτερη φορά όταν ξήλωσαν σε άλλ...

Σχετικά άρθρα

Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Περισσότερα
5 Τέντες για πολύ αέρα που θα σώσουν το μπαλκόνι σου!

Αν κατοικείς σε περιοχή με πολύ αέρα ή σε ψηλό όροφο πολυκατοικίας, είναι λογικό να ανησυχείς για την αντοχή της

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Ράψιμο - Επισκευή Τέντας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Κ.

Επισκευή Τέντας - Καλλιθέα
49 reviews

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για υπηρεσίες επισκευής τεντών. Από το 1968, εξυπηρετώ τους πελάτες στον τομέα των συστημάτων σκίασης και συνεργάζομαι με τις καλύτερες εταιρείες ώστε να σας παρέχω μηχανισμούς παντός τύπου. Το συνεργείο μου, μπορεί να πραγματοποιήσει την άμεση επιδιόρθωση της τέντας που έχετε επιλέξει και να εγγυηθεί για την ποιότητα της κατασκευής. Το κόστος της επισκευής, δεν θα λειτουργήσει ανασταλτικά ώστε να μην προχωρήσετε τις εργασίες!

Παντελής Ρ.

Επισκευή Τέντας - Περιστέρι
89 reviews

Είμαι έμπειρος τεντάς και πραγματοποιώ παντός τύπου επισκευές σε συστήματα σκίασης ανεξαρτήτως είδους και μηχανισμού και εγγυώμαι ότι θα φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες επιδιόρθωσης. Διαθέτω εξαρτήματα υψηλής αντοχής που ταιριάζουν σε κάθε τύπο τέντας όπως κασετίνες, ζελατίνες και με βραχίονες. Στόχος μου, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μου και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μου. Οι τιμές μου, ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα!

Shadow Play Σ.

Επισκευή Τέντας - Λυκόβρυση
56 reviews

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στον τομέα της επισκευής τεντών και παρέχει άμεσες λύσεις στον τομέα με σκοπό να εξασφαλίσει για τους πελάτες της έργα υψηλής αντοχής και ποιότητας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μάς δίνει την δυνατότητα να αντιληφθούμε άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις τέντες σας και να το επιλύσουμε. Ακόμη και στην περίπτωση που χρειάζεται αντικατάσταση ο μηχανισμός, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι διαθέτουμε παντός τύπου μηχανισμούς για κάθε είδος τέντας ( ζελατίνες, καποτίνες, με σταθερούς ή σπαστούς βραχίονες, κασετίνες κ.α.)

Μιχάλης Π.

Επισκευή Τέντας - Αθήνα
64 reviews

Η εταιρεία μας είναι η λύση στην αναζήτησή σας, για μία εξειδικευμένη εταιρεία επισκευής τεντών και αντικατάστασης συστημάτων σκίασης. Διαθέτουμε την πείρα και τα ανταλλακτικά για κάθε μηχανισμό και εξάρτημα. Τα προμηθευόμαστε από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των συστημάτων σκίασης και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τέντες παντός είδους όπως ζελατίνες, καποτίνες, με σταθερούς ή σπαστούς βραχίονες. Στόχος μας, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η τιμή, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα ώστε να προχωρήσουμε στις εργασίες επισκευής.

Δημήτρης Μ.

Επισκευή Τέντας - Αθήνα
43 reviews

Τα επαγγελματικά συνεργεία μας, πραγματοποιούν επισκευές τεντών εδώ και πολλά χρόνια. Είτε διαθέτει τέντες με βραχίονες είτε τέντες κασέτες, ζελατίνες ή καποτίνες, σ' εμάς μπορείτε να βρείτε τα ανταλλακτικά για κάθε εξάρτημα που έχει φθαρεί. Οι τεντάδες μας, διαθέτουν την πείρα και τον εξοπλισμό να αποκαταστήσουν κάθε βλάβη και να εξασφαλίσουν ένα επαγγελματικό και λειτουργικό σύστημα σκίασης. Το κόστος της επισκευής είναι ιδιαίτερα οικονομικό σε σχέση με την ποιότητα της κατασκευής που θα έχετε έπειτα από τις εργασίες επιδιόρθωσης.

Σχετικές υπηρεσίες

Ανακάλυψε τα πιο διαδεδομένα είδη τέντας

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει