Επισκευή Τεντών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τεντών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Επισκευή Τέντας: Πώς να την αποφύγεις;

Οι τέντες, είναι από τα λίγα πράγματα του σπιτιού σου που είναι τόσο απροστάτευτα στις καιρικές συνθήκες. Βρέξει ή χιονίσει, είναι εκεί έξω και υπομένουν μαρτυρικά όλες τις αντιξοότητες.  Η φθορά είναι αναπόφευκτη και η επισκευή ή αντικατάσταση της τέντας είναι μονόδρομος.

Αν θες να αποφύγεις την επισκευή τεντών και να τις διατηρήσεις σε καλή κατάσταση, πρέπει να τις φροντίζεις όλο το χρόνο. Για να σε βοηθήσουμε βρήκαμε τις καλύτερες συμβουλές για να κρατήσεις τις φθορές μακριά και να πετύχεις την τέλεια συντήρηση τεντών.

3 Αποτελεσματικοί Τρόποι!

  • Προστάτεψε την από το καιρό.

Συνήθως αποτελούνται από πολύ ανθεκτικά υλικά, όμως και η πιο μικρή προστασία θα τους κάνει καλό. Φρόντιζε να τις μαζεύεις άμεσα όταν δεις ότι φυσάει πολύ ή βρέχει, για να μη ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο. Μη ξεχάσεις, να τις ξανακατεβάσεις πάλι για να στεγνώσουν και να αποφύγεις τη γνωστή μούχλα.

  • Καθάρισε την τακτικά.

Για τη σωστή συντήρηση τεντών, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις άμεσα και το πιο μικρό λεκέ. Ο καθαρισμός τεντών είναι σημαντικό να γίνεται πάντα όταν είναι στεγνές και με κάποιο ουδέτερο καθαριστικό. Επίσης, αν θες να αποφύγεις την επιδιόρθωση τέντας μην αφήνεις φύλλα δέντρων να μένουν πάνω της. Με το πέρασμα του χρόνου θα δημιουργήσουν έναν πολύ ισχυρό λεκέ που δεν θα μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος.

  • Επιδιόρθωσε ότι μπορείς.

Αν παρατηρήσεις ένα μικρό σκίσιμο στη τέντα σου, μην καθυστερήσεις παραπάνω. Πάρε κλωστή και βελόνα και επιδιόρθωσέ το. Όσο το αφήνεις, οι καιρικές συνθήκες απλά θα το κάνουν χειρότερο και τότε η επισκευή τεντών θα είναι μονόδρομος.

Σε περίπτωση, που δεν ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές οι τέντες του μπαλκονιού σου ή του καταστήματός σου θα χρειαστούν επισκευή. Οι συχνότεροι λόγοι που φθείρονται οι τέντες είναι είτε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα είτε από την κακή καθημερινή τους χρήση είτε από μύκητες που έχουν προκαλέσει φθαρσίματα της επιφάνειάς τους.

Βλάβες στις Τέντες!

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεντάδες μας, για τις συχνότερες βλάβες που παρουσιάζουν οι τέντες και μας έδωσαν την παρακάτω λίστα:

  • Το πανί έχει σκιστεί.

  • Η βάση της τέντας έχει σπάσει.

  • Δεν ανεβοκατεβαίνει η τέντα.

  • Το μοτέρ της τέντας δεν λειτουργεί.

  • Οι βραχίονες έχουν πρόβλημα.

Οι τεντάδες, για να επισκευάσουν τις τέντες πραγματοποιούν ράψιμο των σκισμένων μερών της τέντας ή αντικατάσταση του τεντόπανού τους. Ακόμη, μπορούν να προχωρήσουν στην αλλαγή του μοτέρ της τέντας και στην επισκευή των βραχιόνων.

Καταχωρώντας την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, μπορείς να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στις τέντες από αξιολογημένους τεντάδες στην περιοχή σου!

 

Ανακάλυψε τα πιο διαδεδομένα είδη τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιώργος Γρυπαίος
5 αξιολογήσεις
Κάναμε αλλαγή τεντόπανων, εξαιρετικός επαγγελματίας,όλα στην ώρα τους όπως συμφωνήσαμε, όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Προσιτή τιμή!
Ευάγγελος Μόκας
19 αξιολογήσεις
Ανέθεσα στον Βαγγέλη Μόκα την κατασκευή μιας τέντας για το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Ο επαγγελματίας ήτα...
Γιώργος Λεβασόπουλος
14 αξιολογήσεις
Πολύ φιλικός, συνεργάσιμος, γελαστός και πάνω απ' όλα καλός στη δουλειά του. Σίγουρα θα τον προτιμήσω στο μέλλον για εργασίες που αφορούν...
Παναγιώτης Κλαψιανός
44 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας!
Skiasis Center
81 αξιολογήσεις
Απευθύνθηκα στον συγκεκριμένο επαγγελματία και χαίρομαι που έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Πολύ καλοί και τυπικοί επαγγελματίες με άριστη ...
Ειρήνη Κουντουργιάννη
1 αξιολόγηση
Πολύ καλή επαγγελματική εξυπηρέτηση. Ήταν άμεσοι και αποτελεσματικοί. Σαν εργασία είχε ιδιαιτερότητες στις οποίες διασφάλισαν ποιοτικό απ...
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο
Οι πόρτες έχουν φθαρεί, οι σοβάδες έχουν αρχίσει να πέφτουν, το χρώμα των τοίχων έχει χάσει τη λάμψη του,
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει