Επισκευή Τεντών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τεντών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Επισκευή Τέντας: Πώς να την αποφύγεις;

Οι τέντες, είναι από τα λίγα πράγματα του σπιτιού σου που είναι τόσο απροστάτευτα στις καιρικές συνθήκες. Βρέξει ή χιονίσει, είναι εκεί έξω και υπομένουν μαρτυρικά όλες τις αντιξοότητες.  Η φθορά είναι αναπόφευκτη και η επισκευή ή αντικατάσταση της τέντας είναι μονόδρομος.

Αν θες να αποφύγεις την επισκευή τεντών και να τις διατηρήσεις σε καλή κατάσταση, πρέπει να τις φροντίζεις όλο το χρόνο. Για να σε βοηθήσουμε βρήκαμε τις καλύτερες συμβουλές για να κρατήσεις τις φθορές μακριά και να πετύχεις την τέλεια συντήρηση τεντών.

3 Αποτελεσματικοί Τρόποι!

  • Προστάτεψε την από το καιρό.

Συνήθως αποτελούνται από πολύ ανθεκτικά υλικά, όμως και η πιο μικρή προστασία θα τους κάνει καλό. Φρόντιζε να τις μαζεύεις άμεσα όταν δεις ότι φυσάει πολύ ή βρέχει, για να μη ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο. Μη ξεχάσεις, να τις ξανακατεβάσεις πάλι για να στεγνώσουν και να αποφύγεις τη γνωστή μούχλα.

  • Καθάρισε την τακτικά.

Για τη σωστή συντήρηση τεντών, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις άμεσα και το πιο μικρό λεκέ. Ο καθαρισμός τεντών είναι σημαντικό να γίνεται πάντα όταν είναι στεγνές και με κάποιο ουδέτερο καθαριστικό. Επίσης, αν θες να αποφύγεις την επιδιόρθωση τέντας μην αφήνεις φύλλα δέντρων να μένουν πάνω της. Με το πέρασμα του χρόνου θα δημιουργήσουν έναν πολύ ισχυρό λεκέ που δεν θα μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος.

  • Επιδιόρθωσε ότι μπορείς.

Αν παρατηρήσεις ένα μικρό σκίσιμο στη τέντα σου, μην καθυστερήσεις παραπάνω. Πάρε κλωστή και βελόνα και επιδιόρθωσέ το. Όσο το αφήνεις, οι καιρικές συνθήκες απλά θα το κάνουν χειρότερο και τότε η επισκευή τεντών θα είναι μονόδρομος.

Σε περίπτωση, που δεν ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές οι τέντες του μπαλκονιού σου ή του καταστήματός σου θα χρειαστούν επισκευή. Οι συχνότεροι λόγοι που φθείρονται οι τέντες είναι είτε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα είτε από την κακή καθημερινή τους χρήση είτε από μύκητες που έχουν προκαλέσει φθαρσίματα της επιφάνειάς τους.

Βλάβες στις Τέντες!

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεντάδες μας, για τις συχνότερες βλάβες που παρουσιάζουν οι τέντες και μας έδωσαν την παρακάτω λίστα:

  • Το πανί έχει σκιστεί.

  • Η βάση της τέντας έχει σπάσει.

  • Δεν ανεβοκατεβαίνει η τέντα.

  • Το μοτέρ της τέντας δεν λειτουργεί.

  • Οι βραχίονες έχουν πρόβλημα.

Οι τεντάδες, για να επισκευάσουν τις τέντες πραγματοποιούν ράψιμο των σκισμένων μερών της τέντας ή αντικατάσταση του τεντόπανού τους. Ακόμη, μπορούν να προχωρήσουν στην αλλαγή του μοτέρ της τέντας και στην επισκευή των βραχιόνων.

Καταχωρώντας την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, μπορείς να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στις τέντες από αξιολογημένους τεντάδες στην περιοχή σου!

 

Ανακάλυψε τα πιο διαδεδομένα είδη τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις
Γρήγορη ανταπόκριση με λογικό κόστος και ποιοτική εργασία. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος
Παντελής Ρ.
80 αξιολογήσεις
Τέλειος επαγγελματίας. Άψογος στη δουλειά του! Πάρα πολύ ικανοποιημένη από τον Παντελή!
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ...
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός συνεπής και με καλές τιμές.Άψογη δουλειά. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.Η εργασία αφορούσε τοποθέτηση τέντας σε 2 μπαλκόνια.
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Ο κύριος Γιώργος εξαιρετικός επαγγελματίας και τεχνίτης! Οχι μόνο έραψε τις τέντες αλλά και τις πήρε και δεύτερη φορά όταν ξήλωσαν σε άλλ...
Τέντες Κ.
49 αξιολογήσεις
αψογη συνεργασία πολύ καλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο
Οι πόρτες έχουν φθαρεί, οι σοβάδες έχουν αρχίσει να πέφτουν, το χρώμα των τοίχων έχει χάσει τη λάμψη του,
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει