Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τοποθέτηση Τέντας

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Τεντάδες για Τοποθέτηση Τέντας!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/8/2019

Τοποθέτηση Τέντας

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε τοποθέτηση τέντας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο ή να αντικαταστήσεις την παλιά σου τέντα, ένας έμπειρος επαγγελματίας είναι απαραίτητος για να σε βοηθήσει. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες τεντάδες, για να σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα για το χώρο σου. Επίσης, θα αναλάβουν την εγκατάσταση τέντας και την τοποθέτηση μοτέρ τέντας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γιατί να επιλέξεις τεντά του Douleutaras.gr για την τοποθέτηση τεντών στο χώρο σου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους τεντάδες, με εξειδίκευση στην τοποθέτηση και εγκατάσταση τεντών. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν εργασίες για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρου, προσφέροντας ολοκληρωμένα αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο. Για όποιο είδος τέντας κι αν ενδιαφέρεσαι, θα σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα υλικά και θα φροντίσουν για την κατασκευή που θέλεις.

Λοιπόν, αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε τοποθέτηση τέντας ή αντικατάσταση παλιάς τέντας, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν, στις καλύτερες τιμές της αγοράς για τέντες σπιτιού, καταστήματος ή άλλου επαγγελματικού χώρου. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη τέντας για τοποθέτηση στο χώρο σου;

Σήμερα, έχεις αρκετές εναλλακτικές επιλογές, σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση τεντών. Επίσης, μπορείς να προχωρήσεις στην τοποθέτηση μοτέρ τέντας, έτσι ώστε να τη χειρίζεσαι εύκολα και χωρίς κόπο. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές για εγκατάσταση τέντας είναι:

1. Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα

Πρόκειται για δύο από τα πιο συνηθισμένα είδη τέντας στη χώρα μας. Είναι πολύ σταθερές και λειτουργικές κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο. Στα πλεονεκτήματά τους, το γεγονός ότι είναι πιο οικονομικές από άλλους τύπους και δύσκολα θα χρειαστείς επισκευή τεντών. Μεγάλο τους μειονέκτημα είναι ότι δεν προσφέρουν υψηλή αισθητική, λόγω των ογκωδών εξαρτημάτων τους.

2. Τέντες με σπαστούς βραχίονες

Μοιάζουν αρκετά με τα προηγούμενα είδη, καθώς αποτελούν μια πιο εξελιγμένη μορφή τους. Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα μπαλκόνια και είναι πολύ πρακτικές. Ξεχωρίζουν, ωστόσο, για τη δυνατότητα τους να μην αφήνουν ακάλυπτους τους αντιαισθητικούς βραχίονες όταν μαζεύονται. Ακόμη, μπορεί να είναι τόσο ηλεκτρικές, όσο και χειροκίνητες.

3. Τέντες Κασέτες

Πρόκειται για ότι πιο σύγχρονο στην εγκατάσταση τεντών αυτή τη στιγμή. Το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα είναι ότι όλος ο μηχανισμός βρίσκεται σε ειδική θήκη αλουμινίου, που τον προστατεύει από τις διάφορες καιρικές συνθήκες. Τέλος, είναι πολύ εύκολες στο καθαρισμό, με αποτέλεσμα η σωστή συντήρηση τεντών να γίνεται παιχνιδάκι.

4. Τέντες Ζελατίνες

Σίγουρα έχεις ακούσει για τις κάθετες τέντες. Οι ζελατίνες είναι η πιο γνωστή επιλογή κάθετης τέντας και αποτελείται από μία κάθετη μεμβράνη νάυλον που προσφέρει σκίαση και αδιάβροχη προστασία. Κυρίως, τοποθετείται σε καταστήματα εστίασης όπου μεν θέλουν προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, αλλά από την άλλη πλευρά χρειάζονται και θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Αφού εξετάσεις τις επιλογές σου, η εγκατάσταση της τέντας είναι εύκολη διαδικασία, όμως απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό για να έχεις μία γερή, ασφαλής κατασκευή. Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξεις τέντες έτοιμες για τοποθέτηση και να γλιτώσεις περαιτέρω τεχνικές εργασίες.

Οι τέντες που είναι έτοιμες για τοποθέτηση, εφαρμόζουν στον τοίχο βιδωτά και αποτελούν μία γερή και ανθεκτική στον χρόνο κατασκευή. Για να την αποκτήσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να ενημερώσεις τον επαγγελματία τεντά για τις διαστάσεις του χώρου που θες να καλύψεις με την τέντα και εκείνος θα σου προτείνει μηχανισμούς αλλά και τεντόπανα που είναι διαθέσιμα για άμεση τοποθέτηση.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν την τοποθέτηση της τέντας τους

φωτογραφία επαγγελματία

Αλλάξαμε 4 μεγάλα τεντόπανα. Η αρχική εικόνα ήταν πολύ θετική. Ο συνεργάτης ήταν ευγενέστατος και πολύ κατατοπιστικός, και το εύρος των ε...

φωτογραφία επαγγελματία

Ικανός, προσεκτικός και αποτελεσματικός.

φωτογραφία επαγγελματία

αμεση ανταπόκριση, ξεκαθαρη επεξήγηση επιδιορθώσεων, παραπάνω δουλειά από την υποσχόμενη.

φωτογραφία επαγγελματία

Άψογοι επαγγελματίες. Ευχάριστοι και καλοί άνθρωποι!

φωτογραφία επαγγελματία

Σοβαρός επαγγελματίας. Συνδυάζει ποιότητα και οικονομία. Ευγενής και συνεπέστατος!

φωτογραφία επαγγελματία

Η συνεργασια μου με τον Γιώργο ηταν γρήγορη και αποτελεσματική ως προς την έκβαση των εργασιών που ανέλαβε . Θα προτιμηθεί στο μελλον .

Σχετικά άρθρα

Τέντες βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης

Περισσότερα
Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας για τοποθέτηση τέντας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Κ.

Τοποθέτηση Τέντας - Καλλιθέα
49 reviews

Η εταιρεία μας, βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών στον τομέα των συστημάτων σκίασης και συγκεκριμένα στην τοποθέτησή τους σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Εγκαθιστούμε τέντες σε κήπους και βεράντες και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείξει. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής αντοχής και ποιότητας και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πλήρως λειτουργικό και ασφαλές. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι, να σας εξυπηρετήσουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό!

Γιώργος Κ.

Τοποθέτηση Τέντας - Αθήνα
115 reviews

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στις τεχνικές εργασίες για το σπίτι, είμαι ο πιο κατάλληλος επαγγελματίας για να αναλάβω να τοποθετήσω παράθυρα στέγης στο χώρο σας. Εξειδικεύομαι στο σχετικό κλάδο και έχω φέρει εις πέρας πολυάριθμες εργασίες παρόμοιας φύσης στο παρελθόν. Χρησιμοποιώ τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, χάρη στον οποίο μπορώ να εγγυηθώ για τους πελάτες μου το καλύτερο αποτέλεσμα. Η εξυπηρέτηση που προσφέρω είναι πάντα ευγενική, συνεπής και με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μου. Βρίσκομαι διαθέσιμος, για να σας προσφέρω τις υπηρεσίες μου, άμεσα και σε προσιτές τιμές!

Παναγιώτης Κ.

Τοποθέτηση Τέντας - Καλλιθέα
46 reviews

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των συστημάτων σκίασης και πραγματοποιούμε τοποθετήσεις τεντών από το 1958 με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο που χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να ολοκληρώνει άμεσα τις εργασίες. Μπορούμε να τοποθετήσουμε παντός τύπου τέντες και η τιμή με τοποθέτηση είναι ιδιαίτερα οικονομική. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή, να αναλάβουμε την επαγγελματική εγκατάσταση των τεντών σας.

Παντελής Ρ.

Τοποθέτηση Τέντας - Περιστέρι
90 reviews

Η εγκατάσταση των τεντών, είναι ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας και εδώ και χρόνια αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και οικονομικά. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι να γίνουν οι εργασίες τοποθέτησης άμεσα και γι' αυτό το συνεργείο μας πραγματοποιεί μία πρώτη εκτίμηση του χώρου σας και τον διαστάσεων του ανοίγματος που επιθυμείτε να καλύψετε και προχωράει στην τοποθέτηση. Το κόστος με τοποθέτηση, είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Οι τεντάδες μας, εγγυώνται την ασφάλεια αλλά και την λειτουργικότητα των τεντών που θα διαλέξεις.

Shadow Play Σ.

Τοποθέτηση Τέντας - Λυκόβρυση
56 reviews

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης πολλά χρόνια τώρα και έχοντας εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό της, πραγματοποιεί τοποθετήσεις τεντών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Με την εξειδίκευση και τα κατάλληλα εργαλεία μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα της κατασκευής και να εξασφαλίσουμε λειτουργικές τέντες. Είναι πολύ σημαντικό οι τεντάδες που θα αναλάβουν τις εργασίες σου να διαθέτουν την εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να έχεις ένα γερό σύστημα σκίασης και να μην αντιμετωπίσεις βλάβες στο μέλλον.

Σχετικές υπηρεσίες