Τέντες Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πώς να αποφύγεις την βλάβη στις τέντες σου;

Οι τέντες, με τα χρόνια είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παρουσιάσουν βλάβη στον μηχανισμό τους  ή θα παρουσιάσουν φθορά στο πανί τους. Εάν ειδικά δεν συντηρείς τακτικά τις τέντες του μπαλκονιού σου ή του καταστήματός σου, η πιθανότητα εμφάνισης ζημιών μεγαλώνει. Οι επαγγελματίες τεντάδες συνιστούν την τακτική συντήρηση των τεντών, ως βασική μέτρο που αυξάνει την διάρκεια ζωής της τέντας.

Εάν δεν θέλεις να επιβαρυνθείς με επιπλέον κόστη επισκευής των τεντών σου, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές και διατήρησε τις τέντες σου στην αρχική τους μορφή.

Μάζεψε τις τέντες όταν έχει κακοκαιρία: Οι δυνατές βροχές και οι ισχυροί άνεμοι, μπορούν να σκίσουν τις τέντες σου. Ειδικά όταν δεν είναι τεντωμένο το τεντόπανο, οι πιθανότητες για ξήλωμα τις τέντας αυξάνονται. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μαζεύεις τις τέντες στα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επισκεύασε την τέντα σου άμεσα: Σε περίπτωση που αντιληφθείς βλάβη στις τέντες σου, προχώρησε στην άμεση επισκευή της. Εάν σκιστεί το πανί, πάρε βελόνα και κλοστή και ράψτο εάν δεις σκουριά στον μηχανισμό της άλειψέ τον με λαδάκι κι αν υπάρχουν μύκητες, εφάρμοσε στην επιφάνειά της σιλικόνι.

Για οποιαδήποτε άλλη επισκευή, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς επαγελματίες τεντάδες, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μεγενθύνεις το πρόβλημα.

Καθάρισε μια φορά την βδομάδα τις τέντες σου: Οι τέντες, απαιτούν τακτικό καθαρισμό ώστε να διατηρούν την μορφή τους και να λειτουργούν σωστά. Ο καθαρισμός του πανιού με ένα ουδέτερο καθαριστικό, μπορεί να αφαιρέσει τους λεκέδες που έχουν δημιουργηθεί από τα φύλλα και τις λάσπες της βροχής. Εάν αφήσεις τον λεκέ στο πανί για μεγάλο χρονικό διάστημα το πιο πιθανό είναι να μην μπορείς να τον αφαιρέσεις έπειτα και να πρέπει να αλλάξεις πανί.

Οι παραπάνω ενέργειες θα λειτουργήσουν ως μέτρα πρόληψης απέναντι σε οποιαδήποτε βλάβη στον μηχανισμό της τέντας σου ή το τεντόπανο. Εάν δεν έχεις χρόνο για τακτικό καθαρισμό των τεντών σου, μπορείς να επιλέξεις ένα είδος τέντας με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας, τα δύο δημοφιλέστερα είδη με μιρκές απαιτήσεις συντήρησης:

Τέντες Κασετίνες: Το συγκεκριμένο είδος τέντας, δεν απαιτεί τακτική συντήρηση, κυρίως διότι το μεγαλύτερο μέρος των εξαρτημάτων του μηχανισμού της, βρίσκεται στο εσωτερικό μία θήκης αλουμινίου και προστατεύεται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον, εάν το πανί που θα διαλέξεις είναι αδιάβροχο, τότε οι πιθανότητες να αντιμετωπίσεις κάποια βλάβη είναι λίγες.

Τέντες Ζελατίνα: Από την ονομασία της, μπορείς να καταλάβεις ότι η διαφανή και αδιάβροχη όψη της, λειτουργία αποτρεπτικά προς τους λεκέδες και τους μύκητες. Η καλύτερη επιλογή, είναι εκείνες με τον ηλεκτρικό μηχανισμό καθώς μπορείς να τις μαζέψεις εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού και να μην ανησυχείς για τους ανέμους και τις βροχές.

Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν καθημερινά συντηρήσεις και καθαρισμούς τεντών και παράλληλα συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες συστημάτων σκίασης εξωτερικού χώρου και διαθέτουν ανταλλακτικά για είδος τέντας.

Οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι (τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση) οι τεντάδες μας εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες της Νέας Σμύρνης και να εγγυώνται ότι θα ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη. Ακόμη, μπορούν να σου προτείνουν διαφορετικές λύσεις για τα συστήματα σκίασης του χώρου σου, όπως την κατασκευή πέργκολας.

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Κλαψιανός
32 Αξιολογήσεις
Άριστη συνεργασία. Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής στους χρόνους, άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Γιώργος Κούκκος
48 Αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ολοκλήρωσε την εργασία πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!
Σπύρος Κοντονής
12 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
Αργύρης Κοντοθανάσης
17 Αξιολογήσεις
Τρομερά γρήγορος, πάρα πολύ ευγενικός και σε πολύ καλή τιμή!
Skiasis Center
26 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Αντώνης Αγγελόπουλος
13 Αξιολογήσεις
Εξυπηρετικός, συνεπής και επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο