Τέντα Κασετίνα

Βρες Αξιόπιστους Επαγγελματίες για την κατηγορία Τέντα Κασετίνα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τέντα Κασετίνα: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Αναρωτιέσαι εάν η τέντα κασετίνα είναι η κατάλληλη επιλογή για σκίαση του χώρου σου; Η τέντα κασετίνα, ή αλλιώς σύστημα τέντας κασέτα, είναι, ίσως, το πιο καινοτόμο είδος τέντας αυτή τη στιγμή. Η όψη της είναι παρόμοια με της τέντας με βραχίονες, προσφέροντας υψηλή αισθητική στο χώρο, όπου τοποθετείται.

Ωστόσο, καταφέρνει να διαφοροποιείται σημαντικά από την τέντα με βραχίονες, όπως και από τα άλλα είδη τέντας. Οι διαφορές της βρίσκονται τόσο στον τρόπο τοποθέτησης της τέντας, όσο και στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Παρακάτω, θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα μέρη του μηχανισμού στις κασετίνες και την λειτουργία τους.

Βραχίονες & Τεντόπανο: Το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης βασίζεται σε βραχίονες βαρέως τύπου, όπως το είδος τέντας με βραχίονες. Το τεντόπανο που διαθέτει έχει υψηλή αντοχή και καθαρίζεται εύκολα, για να μην έχει ιδιαίτερες ανάγκες για συντήρηση.

Μηχανισμός: Ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί μπορεί να είναι χειροκίνητος, ή αυτόματος. Κάποιες σύγχρονες κατασκευές επιτρέπουν ακόμα και το μηχανισμό μέσω αισθητήρων αέρα.

Κασέτα: Στην ουσία, ο μηχανισμός κλείνει εσωτερικά τους βραχίονες, με αποτέλεσμα τόσο αυτοί, όσο και το τεντόπανο να εσωκλείονται στην κασέτα. Αυτό σημαίνει ότι η κασέτα προστατεύει τα μέρη της τέντας από το φως του ήλιου, από τη βροχή και τον αέρα, ώστε να μην κινδυνεύουν να φθαρούν.

Όταν ο χρήστης επιθυμεί να ανοίξει ξανά την τέντα, οι βραχίονες ανοίγουν και πάλι χάρη στο μηχανισμό. Οι βραχίονες αναλαμβάνουν να τεντώσουν το τεντόπανο σε όλη του την έκταση, εξασφαλίζοντας προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τώρα που γνωρίζεις πώς λειτουργεί η κασετίνα, είναι σημαντικό να ξέρεις και τα πλεονεκτήματα που θα σου προσφέρει και τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητά σου.

4 Πλεονεκτήματα της Τέντας Κασετίνας!

Όπως προαναφέρθηκε, η τέντα κασέτα είναι ένα πραγματικά καινοτόμο σύστημα. Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέρη της τέντας εσωκλείονται στην κασέτα, με αποτέλεσμα να προφυλάσσονται από τις καιρικές συνθήκες.

Άνεση: Ένας λόγος, για τον οποίο αξίζει να εγκαταστήσεις τέντα κασετίνα στο σπίτι σου, είναι η άνεση που προσφέρει. Το γεγονός ότι μπορεί να λειτουργήσει με ηλεκτρικό μοτέρ, σημαίνει πως δε χρειάζεται πια να ματαιοπονείς για το άνοιγμα και το κλείσιμο των βραχιόνων.

Εύκολη τοποθέτηση: Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η τέντα κασετίνα εγκαθίσταται πιο εύκολα, σε σχέση με παραδοσιακές τέντες, των οποίων ο σκελετός στερεώνεται σε περισσότερα σημεία του μπαλκονιού.

Άψογη Αισθητική: Όσο για την αισθητική, αυτό είναι ένα βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τέντας κασετίνας. Η κασέτα του συστήματος είναι διακριτική και καλαίσθητη, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται αντιαισθητική, όταν οι βραχίονες κλείνουν στο εσωτερικό της.

Μικρές ανάγκες καθαρισμού: Τέλος, η τέντα κασετίνα αξίζει μια θέση στο μπαλκόνι σου, γιατί έχει ελάχιστες ανάγκες για καθαρισμό και επισκευές. Επειδή το τεντόπανο αποθηκεύεται μέσα στην κασέτα, όταν κλείνει η τέντα, αντέχει για περισσότερα χρόνια, ενώ κινδυνεύει λιγότερο από λεκέδες και σκόνη.

Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που η κασετίνα λεκιάσει, υπάρχει τρόπος να προχωρήσεις στον εύκολο καθαρισμό της. Συνεχίζοντας θα μάθεις τον τρόπο βήμα προς βήμα.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός στις κασετίνες;

Όταν η τέντα στο μπαλκόνι είναι ανοιχτή και το τεντόπανο απλωμένο, πάντα υπάρχει κίνδυνος να μαζέψει σκόνη, ή να λεκιαστεί. Επίσης, μπορεί να σχιστεί σε κάποιο σημείο και να χρειαστεί ράψιμο.

Γενικά, είναι καλό ο καθαρισμός και η επισκευή της τέντας να αφήνεται στα χέρια ενός επαγγελματία τεχνικού. Το εξωτερικό μέρος της τέντας δεν είναι εύκολα προσβάσιμο και υπάρχει κίνδυνος, όταν προσπαθεί κανείς να το φτάσει με τη βοήθεια σκάλας.

Βήμα 1: Προσέγγιση τέντας από τον πάνω όροφο

Για κατοίκους πολυκατοικίας, υπάρχει μια σχετικά ασφαλής λύση για τον καθαρισμό τέντας κασετίνας. Για να καθαρίσεις την τέντα σου, μπορείς να ζητήσεις άδεια από το γείτονα του πάνω ορόφου να βγεις στο δικό του μπαλκόνι.

Βήμα 2: Καθαρισμός τέντας

Με μια βούρτσα με μακρύ κοντάρι, θα μπορέσεις να απομακρύνεις σκόνη και λεκέδες από την τέντα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αρκεστείς στον καθαρισμό με σκέτο νερό. Η καλύτερη λύση είναι ο καθαρισμός με ένα διάλυμα χλιαρού νερού και λευκού ξυδιού.

Βήμα 3: Στέγνωμα τέντας

Στη συνέχεια, ακολουθεί το ξέπλυμα της τέντας με νερό, ώστε να μην κρατήσει υπολείμματα λεκέδων. Τέλος, η τέντα πρέπει να μείνει απλωμένη για να στεγνώσει, ώστε να μη διατηρήσει υγρασία.

Γιατί να εμπιστευθείς τον τεχνικό του Douleutaras.gr;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες τεντάδες μας επιλέγονται καθημερινά από εκατοντάδες πελάτες για υπηρεσίες επισκευής, τοποθέτησης και καθαρισμού τεντών. Οι πελάτες διακρίνουν στους επαγγελματίες μας τα εξής χαρακτηριστικά:

Εμπειρία & Εξειδίκευση επαγγελματιών

Όλοι οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στην τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, όπως και στην επισκευή τους. Μπορούν να αναλάβουν την εργασία σου άμεσα, υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Διάθεση κατάλληλου Εξοπλισμού

Η τέντα του μπαλκονιού είναι ένα κομμάτι του σπιτιού το οποίο είναι δύσκολα προσβάσιμο και φέρει σοβαρό κίνδυνο, αν δεν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός. Ωστόσο, οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, τον οποίο και χρησιμοποιούν για την ασφαλή και ολοκληρωμένη διεκπεραίωση της εργασίας.

Αξιολόγηση επαγγελματιών

Για να έχεις τη βεβαιότητα για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουν, μπορείς να ανατρέχεις στις αξιολογήσεις τους από προηγούμενες δουλειές.

Ομοίως, μπορείς να αξιολογήσεις τον τεχνικό τέντας που ανέλαβε την τοποθέτηση, ή επισκευή της τέντας σου, μετά την πραγματοποίηση της εργασίας. Έτσι, θα προσφέρεις πολύτιμη πληροφόρηση και σε όλους τους ενδιαφερόμενους για τέτοιου είδους εργασίες.

Αν αναζητείς τεχνικό για τέντες άμεσα, ποιοτικά και σε ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, τότε το Douleutaras.gr είναι η λύση για σένα.

Καταχώρησε την εργασία σου για τέντα κασετίνα εντελώς δωρεάν και πάρε προσφορές από έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα λύσουν το πρόβλημα σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε Προσφορές από τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεντάδες

Γιώργος Γρυπαίος
3 αξιολογήσεις
Κάναμε αλλαγή τεντόπανων, εξαιρετικός επαγγελματίας,όλα στην ώρα τους όπως συμφωνήσαμε, όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Προσιτή τιμή!
Ευάγγελος Μόκας
19 αξιολογήσεις
Ανέθεσα στον Βαγγέλη Μόκα την κατασκευή μιας τέντας για το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Ο επαγγελματίας ήτα...
Γιώργος Λεβασόπουλος
14 αξιολογήσεις
Πολύ φιλικός, συνεργάσιμος, γελαστός και πάνω απ' όλα καλός στη δουλειά του. Σίγουρα θα τον προτιμήσω στο μέλλον για εργασίες που αφορούν...
Παναγιώτης Κλαψιανός
43 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας!
Skiasis Center
76 αξιολογήσεις
Απευθύνθηκα στον συγκεκριμένο επαγγελματία και χαίρομαι που έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Πολύ καλοί και τυπικοί επαγγελματίες με άριστη ...
Ειρήνη Κουντουργιάννη
1 αξιολόγηση
Πολύ καλή επαγγελματική εξυπηρέτηση. Ήταν άμεσοι και αποτελεσματικοί. Σαν εργασία είχε ιδιαιτερότητες στις οποίες διασφάλισαν ποιοτικό απ...
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες που στολίζουν το σπίτι σου αποτελούν μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται κατά πολύ από τη σωστή συντήρηση
Κάτι η υγρασία που μαζεύεται τώρα με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ.
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει