Τέντα Κασετίνα

Βρες Αξιόπιστους Επαγγελματίες για την κατηγορία Τέντα Κασετίνα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία ενημέρωσης: 16/7/2018

Τέντα Κασετίνα: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Αναρωτιέσαι εάν η τέντα κασετίνα είναι η κατάλληλη επιλογή για σκίαση του χώρου σου; Η τέντα κασετίνα, ή αλλιώς σύστημα τέντας κασέτα, είναι, ίσως, το πιο καινοτόμο είδος τέντας αυτή τη στιγμή. Η όψη της είναι παρόμοια με της τέντας με βραχίονες, προσφέροντας υψηλή αισθητική στο χώρο, όπου τοποθετείται.

Ωστόσο, καταφέρνει να διαφοροποιείται σημαντικά από την τέντα με βραχίονες, όπως και από τα άλλα είδη τέντας. Οι διαφορές της βρίσκονται τόσο στον τρόπο τοποθέτησης της τέντας, όσο και στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Παρακάτω, θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα μέρη του μηχανισμού στις κασετίνες και την λειτουργία τους.

Βραχίονες & Τεντόπανο: Το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης βασίζεται σε βραχίονες βαρέως τύπου, όπως το είδος τέντας με βραχίονες. Το τεντόπανο που διαθέτει έχει υψηλή αντοχή και καθαρίζεται εύκολα, για να μην έχει ιδιαίτερες ανάγκες για συντήρηση.

Μηχανισμός: Ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί μπορεί να είναι χειροκίνητος, ή αυτόματος. Κάποιες σύγχρονες κατασκευές επιτρέπουν ακόμα και το μηχανισμό μέσω αισθητήρων αέρα.

Κασέτα: Στην ουσία, ο μηχανισμός κλείνει εσωτερικά τους βραχίονες, με αποτέλεσμα τόσο αυτοί, όσο και το τεντόπανο να εσωκλείονται στην κασέτα. Αυτό σημαίνει ότι η κασέτα προστατεύει τα μέρη της τέντας από το φως του ήλιου, από τη βροχή και τον αέρα, ώστε να μην κινδυνεύουν να φθαρούν.

Όταν ο χρήστης επιθυμεί να ανοίξει ξανά την τέντα, οι βραχίονες ανοίγουν και πάλι χάρη στο μηχανισμό. Οι βραχίονες αναλαμβάνουν να τεντώσουν το τεντόπανο σε όλη του την έκταση, εξασφαλίζοντας προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τώρα που γνωρίζεις πώς λειτουργεί η κασετίνα, είναι σημαντικό να ξέρεις και τα πλεονεκτήματα που θα σου προσφέρει και τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητά σου.

4 Πλεονεκτήματα της Τέντας Κασετίνας!

Όπως προαναφέρθηκε, η τέντα κασέτα είναι ένα πραγματικά καινοτόμο σύστημα. Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέρη της τέντας εσωκλείονται στην κασέτα, με αποτέλεσμα να προφυλάσσονται από τις καιρικές συνθήκες.

Άνεση: Ένας λόγος, για τον οποίο αξίζει να εγκαταστήσεις τέντα κασετίνα στο σπίτι σου, είναι η άνεση που προσφέρει. Το γεγονός ότι μπορεί να λειτουργήσει με ηλεκτρικό μοτέρ, σημαίνει πως δε χρειάζεται πια να ματαιοπονείς για το άνοιγμα και το κλείσιμο των βραχιόνων.

Εύκολη τοποθέτηση: Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η τέντα κασετίνα εγκαθίσταται πιο εύκολα, σε σχέση με παραδοσιακές τέντες, των οποίων ο σκελετός στερεώνεται σε περισσότερα σημεία του μπαλκονιού.

Άψογη Αισθητική: Όσο για την αισθητική, αυτό είναι ένα βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τέντας κασετίνας. Η κασέτα του συστήματος είναι διακριτική και καλαίσθητη, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται αντιαισθητική, όταν οι βραχίονες κλείνουν στο εσωτερικό της.

Μικρές ανάγκες καθαρισμού: Τέλος, η τέντα κασετίνα αξίζει μια θέση στο μπαλκόνι σου, γιατί έχει ελάχιστες ανάγκες για καθαρισμό και επισκευές. Επειδή το τεντόπανο αποθηκεύεται μέσα στην κασέτα, όταν κλείνει η τέντα, αντέχει για περισσότερα χρόνια, ενώ κινδυνεύει λιγότερο από λεκέδες και σκόνη.

Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που η κασετίνα λεκιάσει, υπάρχει τρόπος να προχωρήσεις στον εύκολο καθαρισμό της. Συνεχίζοντας θα μάθεις τον τρόπο βήμα προς βήμα.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός στις κασετίνες;

Όταν η τέντα στο μπαλκόνι είναι ανοιχτή και το τεντόπανο απλωμένο, πάντα υπάρχει κίνδυνος να μαζέψει σκόνη, ή να λεκιαστεί. Επίσης, μπορεί να σχιστεί σε κάποιο σημείο και να χρειαστεί ράψιμο.

Γενικά, είναι καλό ο καθαρισμός και η επισκευή της τέντας να αφήνεται στα χέρια ενός επαγγελματία τεχνικού. Το εξωτερικό μέρος της τέντας δεν είναι εύκολα προσβάσιμο και υπάρχει κίνδυνος, όταν προσπαθεί κανείς να το φτάσει με τη βοήθεια σκάλας.

Βήμα 1: Προσέγγιση τέντας από τον πάνω όροφο

Για κατοίκους πολυκατοικίας, υπάρχει μια σχετικά ασφαλής λύση για τον καθαρισμό τέντας κασετίνας. Για να καθαρίσεις την τέντα σου, μπορείς να ζητήσεις άδεια από το γείτονα του πάνω ορόφου να βγεις στο δικό του μπαλκόνι.

Βήμα 2: Καθαρισμός τέντας

Με μια βούρτσα με μακρύ κοντάρι, θα μπορέσεις να απομακρύνεις σκόνη και λεκέδες από την τέντα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αρκεστείς στον καθαρισμό με σκέτο νερό. Η καλύτερη λύση είναι ο καθαρισμός με ένα διάλυμα χλιαρού νερού και λευκού ξυδιού.

Βήμα 3: Στέγνωμα τέντας

Στη συνέχεια, ακολουθεί το ξέπλυμα της τέντας με νερό, ώστε να μην κρατήσει υπολείμματα λεκέδων. Τέλος, η τέντα πρέπει να μείνει απλωμένη για να στεγνώσει, ώστε να μη διατηρήσει υγρασία.

Γιατί να εμπιστευθείς τον τεχνικό του Douleutaras.gr;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες τεντάδες μας επιλέγονται καθημερινά από εκατοντάδες πελάτες για υπηρεσίες επισκευής, τοποθέτησης και καθαρισμού τεντών. Οι πελάτες διακρίνουν στους επαγγελματίες μας τα εξής χαρακτηριστικά:

Εμπειρία & Εξειδίκευση επαγγελματιών

Όλοι οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στην τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, όπως και στην επισκευή τους. Μπορούν να αναλάβουν την εργασία σου άμεσα, υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Διάθεση κατάλληλου Εξοπλισμού

Η τέντα του μπαλκονιού είναι ένα κομμάτι του σπιτιού το οποίο είναι δύσκολα προσβάσιμο και φέρει σοβαρό κίνδυνο, αν δεν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός. Ωστόσο, οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, τον οποίο και χρησιμοποιούν για την ασφαλή και ολοκληρωμένη διεκπεραίωση της εργασίας.

Αξιολόγηση επαγγελματιών

Για να έχεις τη βεβαιότητα για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουν, μπορείς να ανατρέχεις στις αξιολογήσεις τους από προηγούμενες δουλειές.

Ομοίως, μπορείς να αξιολογήσεις τον τεχνικό τέντας που ανέλαβε την τοποθέτηση, ή επισκευή της τέντας σου, μετά την πραγματοποίηση της εργασίας. Έτσι, θα προσφέρεις πολύτιμη πληροφόρηση και σε όλους τους ενδιαφερόμενους για τέτοιου είδους εργασίες.

Αν αναζητείς τεχνικό για τέντες άμεσα, ποιοτικά και σε ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, τότε το Douleutaras.gr είναι η λύση για σένα.

Καταχώρησε την εργασία σου για τέντα κασετίνα εντελώς δωρεάν και πάρε προσφορές από έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα λύσουν το πρόβλημα σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε Προσφορές από τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεντάδες

S. Center
98 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση, καλές τιμές, ευγένεια, ταχύτητα και καθαριότητα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, θα τους συστήσω και αλλού.

Παντελής Ρ.
82 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος επαγγελματιας

Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ...

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εργασία του Σταύρου. Γρήγορος, συνεπής κ πολύ καλές τιμές.

Τέντες Κ.
50 αξιολογήσεις

Ευγενικοι,,συνεπείς, η δουλειά αυτή καθ αυτή δεν πρέπει να ήταν κάτι δύσκολο αλλά έπρεπε να μεταφερθεί η τεντα Την εραψαν και τ...

Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ταχύτητη δουλειά, ευγενικός, καλές τιμές. Λίγο προσοχή με την έκδοση αποδείξης.... Συνιστώ ανεπιφύλακτα

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση τέντας: Χρήσιμες συμβουλές για να μοιάζει πάντα με καινούργια!

Οι τέντες που στολίζουν το σπίτι σου αποτελούν μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται κατά πολύ από τη σωστή συντήρηση

Περισσότερα
Καθαρισμός τέντας: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το στολίδι του σπιτιού σου!

Κάτι η υγρασία που μαζεύεται τώρα με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεντάδες για την κατηγορία Τέντα Κασετίνα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον επαγγελματία τεντά που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ. Τέντα Κασετίνα - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Η 57ετής εμπειρία μας στον χώρο, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων και εξαρτημάτων και το έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και την άριστη συνεργασία. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα με αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!
Σπύρος Γ. Τέντα Κασετίνα - Περιστέρι
0 αξιολογήσεις
Τοποθετούμε τέντα κασετίνα σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, βεράντες, κήπου και πάρκινγκ. Οι μηχανισμοί τέντας που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και η τελική κατασκευή θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η εγκατάσταση τεντών κασετίνας, αποτελεί μία ιδιαίτερα απλή διαδικασία και η συντήρησή της είναι κάτι που δεν θα σε απασχολήσει. Ο μηχανισμός της φυλάσσεται μέσα στην κασέτα με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται από τις εξωτερικές συνθήκες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, να αναλάβουμε την άμεση εγκατάστασή της καθώς και την επισκευή και τον καθαρισμό της.
Βασίλης Ζ. Τέντα Κασετίνα - Χαϊδάρι
0 αξιολογήσεις
Η τέντα κασετίνα, είναι ο καλύτερος μηχανισμός που μπορείς να επιλέξεις για την σκίαση του εξωτερικού σου χώρου. Στην εταιρεία μας, θα βρεις αυτόματες και χειροκίνητες κασετίνες που μπορούν να συνδυαστούν με τεντόπανα υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ακόμη, στο συγκεκριμένο είδος μπορείς να διαλέξεις το σχέδιο που ταιριάζει με το στυλ του χώρου σου και έτσι πέρα από σκίαση να έχεις και αισθητική στον χώρο σου. Οι τιμές στις κασετίνες, είναι ιδιαίτερα οικονομικές και η τοποθέτησή τους δεν θα σε δυσκολέψει. Ακόμη, σε περίπτωση που χρειαστείς συντήρηση ή και επισκευή της κασετίνας το συνεργείο μας θα την αναλάβει.
Τέντες Μ. Τέντα Κασετίνα - Πειραιάς
0 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, με έδρα τον Πειραιά παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής τεντών. Σ' εμάς θα βρείτε ποικιλία σε σχέδια και τεντόπανα ενώ οι κασέτες που τοποθετούμε διακρίνονται για την υψηλή σκίαση που προσφέρουν στο εξωτερικό του χώρου σου. Η τιμή στις τέντες κασετίνες, είναι οι καλύτερες στην αγορά. Με την βοήθεια των συνεργείων μας, θα κάνεις την επιλογή που καλύπτει τις ανάγκες σου.
T. Ι. Τέντα Κασετίνα - Δήμος Θέρμης
0 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας, κατασκευάζει και τοποθετεί τέντες κασετίνες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους και εξασφαλίζει για τους πελάτες της λειτουργικά αποτελέσματα. Οι τιμές στις κασετίνες ποικίλουν. Μπορείς να επιλέξεις τέντες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους με την βοήθεια των τεντάδων μας. Το σίγουρο είναι ότι επιλέγοντας τις κασετίνες δεν θα χρειαστείς έξοδα για συντήρηση ή καθαρισμό. Οι κασέτες που διαθέτουν προφυλάσσουν τα εξαρτήματα της τέντας από τις καιρικές μεταβολές και έτσι η πιθανότητα για βλάβη είναι μηδαμινή.

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει