Μετακομίσεις Καλλιθέα & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια στοιχεία κάνουν μία μεταφορική αξιόπιστη;

Η αξιοπιστία μίας μεταφορικής, είναι ίσως από τα σημαντικότερα κριτήρια για να την επιλέξεις για την μετακόμιση του σπιτιού σου. Οι μετακομίσεις, προϋποθέτουν εγγυημένη ασφάλεια των προσωπικών σου αντικειμένων, των οικοσκευών και των επίπλων σου. Η μεταφορική που θα επιλέξεις, πρέπει να διασφαλίσει την ακεραιότητα των πραγμάτων σου και να σε απαλλάξει από το άγχος της πιθανής φθοράς τους.

Οι εταιρείες μεταφορών της πλατφόρμας μας, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στις μετακομίσεις και τις μεταφορές, μας ενημέρωσαν για τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί μία αξιόπιστη μεταφορική. Ποια είναι αυτά;

Άδεια Λειτουργίας: Οι εταιρείες μετακομίσεων, οφείλουν να έχουν άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας. Αυτή η άδεια, πιστοποιεί το νόμιμο δικαίωμά τους να διεξάγουν μετακομίσεις και μεταφορές.

Έκδοση τιμολογίου: Το τιμολόγιο αποδεικνύει ότι το κόστος της μετακόμισης συμβαδίζει με την τιμή που έδωσε η εταιρεία στον πελάτη και αποτελεί νόμιμο έγγραφο για την παροχή των υπηρεσιών της μεταφορικής στον πελάτη.

Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας: Οι μεταφορικές που διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως ανυψωτικά μηχανήματα, ειδικά φορτηγά, ειδικές αποθήκες, υλικά για αμπαλάζ σίγουρα ενισχύουν την αξιοπιστία τους και εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους πελάτες.

Εκπαιδευμένο προσωπικό: Οι εταιρείες μετακομίσεων που έχουν επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό και τις συνεργασίες τους, αυξάνουν την αξιοπιστία τους. Οι  έμπειροι και εξειδικευμένοι μεταφορείς διασφαλίζουν μία άμεση μετακόμιση, χωρίς φθορές και καθυστερήσεις.

Εκτίμηση Κόστους: Οι αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες, πραγματοποιούν ακριβείς εκτιμήσεις κόστους των μετακομίσεων και των μεταφορών προτού ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να είναι σίγουρος ο πελάτης ότι ο προϋπολογισμός μπορεί να καλύψει τα έξοδα της μετακόμισης.

Οι μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών. Οι μεταφορικές μας, μπορούν να εγγυηθούν ότι θα εξυπηρετήσουν όλες σου τις ανάγκες. Ενδεικτικά, οι βασικότερες υπηρεσίες που θα βρεις στα οικονομικά πακέτα μετακόμισης που σου προτείνουν, είναι:

  • Ανυψωτικές Μετακομίσεις
  • Φοιτητικές Μετακομίσεις
  • Διεθνείς Μεταφορές
  • Αποθήκευση οικοσκευών & εμπορευμάτων
  • Αμπαλάζ επίπλων
  • Συναρμολόγηση & Αποσυναρμολόγηση επίπλων
  • Μεταφορά μουσικών οργάνων
  • Μεταφορά έργων τέχνης
  • Ασφάλιση των αντικειμένων

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις μία αξιόπιστη και έμπειρη μεταφορική εταιρεία στην Καλλιθέα που θα φροντίσει να σου οργανώσει μία φθηνή μετακόμιση σε οποιοδήποτε μέρος και αν μετακινείσαι. Συμπλήρωσε την φόρμα των μετακομίσεων και θα λάβεις προσφορές για τιμές από αξιόλογους μεταφορείς στην περιοχή σου.

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δημήτρης Β.
15 αξιολογήσεις
είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον κύριο Βασιλάκη
Χριστόφορος Μ.
52 αξιολογήσεις
Συνεπείς, γρήγοροι, επικοινωνιακοί με τον κατάλληλο επαγγελματισμό.
Γιάννης Φ.
6 αξιολογήσεις
Γεια σας.Μετά από μισή ώρα που ανήρτησα την αγγελία μου είχα ανταπόκριση.Απλά δέχτηκα μόνο μία προσφορά.Θα 'θελα παρ' όλα αυτά να σας ευχ...
Αναστάσιος Τ.
7 αξιολογήσεις
Ηταν εξαιρετικός στην δουλειά του αλλα δεν μας εδωσε απόδειξη.
Δημήτρης Σ.
77 αξιολογήσεις
ολα ηρθαν καλα πακεταρισμενα . δεν εσπασε τιποτα
Δημήτρης Β.
33 αξιολογήσεις
Το ραντεβού κανονίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι υπηρεσίες ήταν πολύ καλές.
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει