Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκη

Βρες την Καλύτερη Μεταφορική για Μεταφορές Βόλου - Θεσσαλονίκης!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα & θα λάβεις προσφορές εντελώς δωρεάν από αξιολογημένες μεταφορικές εταιρίες
Εξυπηρετούμε μόνο τις περιοχές που εμφανίζονται στη λίστα.
π.χ.: Αθήνα
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα
 • Κρήτη
 • Ήπειρο
 • Θράκη
π.χ.: Μεταφορά, Συσκευασία και μεταφορά
 • Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
 • Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
 • Συσκευασια αντικειμενων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
π.χ.: 2-4 αντικείμενα
 • 2 - 4 αντικείμενα
 • 5 - 10 αντικείμενα
 • Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν ξέρω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 1-3 μέρες
 • Μέσα στις επόμενες 1-3 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019

Μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκη: Βρες αξιόπιστη εταιρεία για μετακομίσεις!

Αν σχεδιάζεις μεταφορές οικοσκευών, επίπλων, εμπορευμάτων και λοιπών αντικειμένων, είναι σημαντικό να βρεις μια έμπειρη μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκης, για να αναλάβει τη διαδικασία με ασφάλεια. Στην πλατφόρμα μας, βρίσκεις εύκολα και γρήγορα αξιόπιστες μεταφορικές, για κάθε είδους μεταφορές.

Όλοι οι επαγγελματίες μεταφορείς που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι πιστοποιημένοι από επίσημους φορείς για την ικανότητά τους να αναλαμβάνουν τις μετακομίσεις και μεταφορές στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, αξιολογούνται για τις υπηρεσίες τους και για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες για μια μεταφορική μας σε Βόλο - Θεσσαλονίκη;

Οι μεταφορικές μας εταιρείες προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για κάθε μεταφορά που επιθυμείτε να κάνετε σε Βόλο και Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνουν μετακομίσεις Βόλου - Θεσσαλονίκης για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Κάποιες υπηρεσίες που αναλαμβάνουν συχνά είναι οι εξής:

 • Μετακομίσεις σπιτιών

 • Φοιτητικές μετακομίσεις

 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

 • Μεταφορές εμπορευμάτων & εξοπλισμού

 • Αποθηκεύσεις οικοσκευών

 • Μεταφορές με χρήση ανυψωτικού

 • Μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων

 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων και οικοσκευών

 • Επανασυναρμολόγηση στο χώρο παράδοσης

 • Αμπαλάζ προσωπικών αντικειμένων

Για όλες αυτές τις υπηρεσίες, μπορείς να εμπιστευτείς μια μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας. Οι μεταφορικές μας μπορούν να αναλάβουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών για μεταφορές. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τους εξηγήσεις τις ανάγκες σου, για να σου δώσουν το κατάλληλο πακέτο κόστους.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για μεταφορές σε Βόλο - Θεσσαλονίκη;

Για κάθε μεταφορά σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, αλλά και μετακόμιση σπιτιού και επαγγελματικού χώρου, στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένη μεταφορική να αναλάβει την εργασία, εύκολα και γρήγορα. Κάποιοι σημαντικοί λόγοι για να εμπιστευτείς τις μεταφορικές μας είναι οι εξής:

1. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές

Όλες οι μεταφορικές μας είναι έμπειρες και αξιολογημένες για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν. Χάρη στις αξιολογήσεις των προφίλ τους, μπορείς να νιώθεις απόλυτη σιγουριά, ότι εμπιστεύεσαι τις μεταφορές σε Βόλο - Θεσσαλονίκη σε μια έμπειρη μεταφορική με εξειδικευμένους επαγγελματίες.

2. Προσαρμόζουν το κόστος στις ανάγκες σου

Το κόστος για μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκης δεν είναι σταθερό, αλλά προσαρμόζεται, ανάλογα με τις ανάγκες σου για συγκεκριμένες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, αν χρειάζεσαι χρήση ανυψωτικού μηχανήματος ή γερανού, η τιμή για τη μετακόμιση θα αυξηθεί. Το ίδιο ισχύει, αν αναθέσεις στη μεταφορική το αμπαλάζ των προσωπικών σου αντικειμένων και οικοσκευών.

3. Προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Οι μεταφορικές μας για Θεσσαλονίκη και Βόλο βρίσκονται δίπλα σου, σε όλη τη διάρκεια της μετακόμισης. Μπορούν να φροντίσουν για τη συσκευασία των επίπλων και των οικοσκευών σου, να τα αποθηκεύσουν σε ειδικές αποθήκες, να τα μεταφέρουν στον προορισμό που επιθυμείς, αλλά και να τα συναρμολογήσουν ξανά, κατά την παράδοση.

4. Ασφαλίζουν τα μεταφερόμενα αντικείμενα

Αν μεταφέρεις αντικείμενα μεγάλης αξίας και νιώθεις ανησυχία για το πώς θα καταφθάσουν στη Θεσσαλονίκη ή το Βόλο, η ασφάλεια είναι αυτό που χρειάζεσαι. Κατόπιν συνεννόησης με μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας, μπορείς να ασφαλίσεις τα αντικείμενα, έτσι ώστε να αποφύγεις πιθανή ζημία.

5. Μεταφέρουν τα αντικείμενα ακριβώς εκεί που θέλεις

Αν μετακομίζεις στη Θεσσαλονίκη ή το Βόλο, λογικό είναι να θέλεις να μεταφέρεις τα έπιπλα και τις οικοσκευές σου στο νέο σου σπίτι. Από την άλλη πλευρά, αν μεταφέρεις εμπορεύματα ή εξοπλισμό, μπορεί να χρειάζεσαι μεταφορά σε άλλο προορισμό. Η μεταφορική Βόλου της πλατφόρμας μας θα φροντίσει για την ασφαλή παράδοση των αντικειμένων στην τοποθεσία της επιλογής σου, εφόσον η πρόσβαση είναι εφικτή.

Ψάχνεις αξιόπιστη μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκης; Έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρες μεταφορικές εταιρείες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογες εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σου!

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
152 αξιολογήσεις

εξαιρετικη συνεννοηση, αψογη και αμεση εξυπηρετηση, πολυ υψηλο επιπεδο επαγγελματισμου, συνεπεια, υπευθυνοτητα, μηδενικη ταλαιπωρια και χρο…

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
148 αξιολογήσεις

Συνεπείς και συνεργάσιμος.

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Κ.
75 αξιολογήσεις

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Όλοι ήταν άψογοι στην δουλειά τους. Πολύ καλό αμπαλάζ στα έπιπλα, προσεκτικοί και επαγγελματίες. Συνεπείς στην ώρ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΚΩΣΤΑΣ Κ.
74 αξιολογήσεις

Ήταν συνεπέστατος, πρόθυμος και προσεκτικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Αντώνης Π.
66 αξιολογήσεις

Πολύ φιλικός στο τηλέφωνο. Παρέλαβε την τηλεοραση απο Αθηνα κ μου την Θεσσαλονίκη τθς ημερες που ειπαμε χωρις καμια καθυστερηση. Τον συνιστ…

φωτογραφία επαγγελματία
Θανάσης Α.
59 αξιολογήσεις

Υπέροχοι άνθρωποι, ευγενικοί, πρόσεξαν πολύ τα πράγματα, τα μετέφεραν γρήγορα και είναι η πρώτη μου μετακόμιση που τα πράγματά μου δν είχαν…

Σχετικά άρθρα

Μετακόμιση; Oργάνωσε τη αποτελεσματικά!

Μετακομίζεις και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Μήπως ανήκεις κι’ εσύ σε εκείνους που πιστεύουν ότι η διαδικασία

Περισσότερα
Κούτες για Μετακόμιση: Που θα βρεις κούτες για τέλειο πακετάρισμα;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και έχεις πνιγεί από το άγχος του πακεταρίσματος των προσωπικών σου αντικειμένων; Οι

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για Βόλο - Θεσσαλονίκη

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Μεταφορική Λ.

Μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις

Εδώ και 15 χρόνια, η εταιρεία μας αποτελεί μια αξιόπιστη μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκης, έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για μετακομίσεις και μεταφορές παντός είδους. Αναλαμβάνουμε την αποθήκευση οικοσκευών, τις μετακομίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, τις αποσυναρμολογήσεις και συναρμολογήσεις επίπλων και ασφαλίζουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Θέλουμε πάντα να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Προτιμήστε μας, για να αναλάβουμε και τη δική σας μετακόμιση, άμεσα και υπεύθυνα!

ΝΙΚΗ Α.

Μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκη - Αθήνα
22 αξιολογήσεις

Με εμπειρία στο χώρο των μεταφορών από το 1981, η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορές που χρειάζεστε, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, καταφέρνουμε να είμαστε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες που γνωρίζουν τη δουλειά μας και θέλουν αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες μεταφορών. Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα και σύγχρονα φορτηγά, για να φέρνουμε εις πέρας τις εργασίες σας, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Δημήτρης Μ.

Μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκη - Δήμος Ρεθύμνης
6 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρεία απασχολείται στον κλάδο των μετακομίσεων εδώ και 50 χρόνια, έχοντας άριστη τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο κλάδο. Μπορούμε να αναλάβουμε μεταφορές κάθε είδους, από οικοσκευές και έπιπλα, ως εμπορεύματα και εξοπλισμό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Βρισκόμαστε διαθέσιμοι, για να αναλάβουμε και τη δική σας μετακόμιση, στις καλύτερες τιμές!

Ιάκωβος Κ.

Μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκη - Μοσχάτο
2 αξιολογήσεις

Με εμπειρία 25 ετών στις μεταφορές και μετακομίσεις, η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές κάθε είδους σε όλη την Ελλάδα, φροντίζοντας για την πλήρη εξυπηρέτησή σας, με εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικά φορτηγά. Μεταφέρουμε οικοσκευές και οικιακά αντικείμενα, αλλά και εμπορεύματα και ειδικά φορτία, σε προορισμό της επιλογής σας. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά για τη μετακόμισή σας!

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ-R

Μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκη - Ρόδος
1 αξιολόγηση

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσων από το 1991, όπου έχουμε φέρει εις πέρας πολυάριθμες δύσκολες περιπτώσεις, σε οικονομικές τιμές. Είμαστε οι ιδανικοί επαγγελματίες για τη μετακόμισή σας σε καινούργιο σπίτι, αλλά και για τη μεταφορά φορτίων και επαγγελματικών χώρων. Αν χρειάζεστε εξειδικευμένη μεταφορική Βόλου - Θεσσαλονίκης, είμαστε στη διάθεσή σας!

Σχετικές υπηρεσίες