Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για να αναλάβουν μεταφορές από Αθήνα για Θεσσαλονίκη!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 26/6/2019

Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Πώς θα βρεις την καλύτερη εταιρεία για μεταφορές;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα; Το πιο σημαντικό πράγμα, για να μετακομίσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, είναι να βρεις τη σωστή μεταφορική στη Θεσσαλονίκη, ή στην Αθήνα.

Βασικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μετακόμισης, είναι τα τακτικά δρομολόγια που εκτελούνται από τις μεταφορικές της πλατφόρμας μας, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης. Πράγματι, υπάρχουν πολλές μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν μετακινήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, δεν είναι όλες έμπιστες και πρέπει να επιλέξεις με προσοχή, για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να επιλέξεις την καλύτερη μεταφορική Θεσσαλονίκης και Αθήνας, μέσα από τις αξιολογήσεις προηγούμενων χρηστών, που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επιλογή. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τις μεταφορές που επιθυμείς, άμεσα και με ασφάλεια.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνει συχνά μια μεταφορική μας για Θεσσαλονίκη - Αθήνα;

Οι μεταφορικές μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν πλήρη εξυπηρέτηση για τη μετακόμισή σου και μπορούν να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς, κατόπιν συνεννόησης. Οι πιο συνήθεις εργασίες μεταφοράς που αναλαμβάνουν, είναι οι εξής:

  • Συσκευασία, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των επίπλων σου.

  • Φόρτωση και εκφόρτωση των πραγμάτων σου, με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και γερανού.

  • Αποθήκευση των προσωπικών σου αντικειμένων σε ειδικές αποθήκες.

  • Ασφάλεια μεταφοράς για τα μεταφερόμενα αντικείμενα.

  • Σύνδεση & Τοποθέτηση των οικιακών σου συσκευών.

  • Μεταφορές εμπορευμάτων και φορτίων.

Ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες σου, μπορείς επικοινωνήσεις με μεταφορική μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έτσι ώστε οι επαγγελματίες να μάθουν τι ακριβώς χρειάζεσαι. Το τελικό κόστος θα προκύψει, μετά από συνεννόηση με τη μεταφορική, ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι.

Τι είδους εξοπλισμό διαθέτει η μεταφορική μας σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα;

Κάθε αξιόπιστη μεταφορική στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα διαθέτει τον ανάλογο εξοπλισμό, χάρη στον οποίο μπορεί να φέρει εις πέρας τη μεταφορά των προσωπικών σου αντικειμένων. Σε μια μετακόμιση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως, είναι πιθανό να υπάρχουν αντικείμενα βαριά, εύθραυστα, ογκώδη, ή και μεγάλης αξίας.

Έτσι, κάθε μεταφορική μας εταιρεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, διαθέτει τα εξής εφόδια:

  • Ειδικά φορτηγά για μεταφορά μικρών και μεγάλων αντικειμένων.

  • Ανυψωτικά Μηχανήματα & γερανό για ογκώδη αντικείμενα.

  • Υλικά για αμπαλάζ προσωπικών αντικειμένων και επίπλων.

  • Αποθήκες για τη φύλαξη των οικοσκευών, αν και όπου χρειάζεται.

Στόχος των μεταφορικών εταιρειών μας, είναι η ασφαλής και άμεση μεταφορά των προσωπικών σου αντικειμένων, από το σημείο παραλαβής, στο σημείο παράδοσης. Για το σκοπό αυτό, οι επαγγελματίες μας διαθέτουν κάθε εργαλείο, αλλά και την τεχνογνωσία, για να φέρουν εις πέρας την εργασία σου.

Πόσο θα σου κοστίσει η μεταφορική Θεσσαλονίκη - Αθήνα;

Το κόστος για κάθε μεταφορική Θεσσαλονίκη και Αθήνα διαφέρει, ανάλογα με τον όγκο εργασίας και τις ιδιαίτερες ανάγκες της περίπτωσής σου. Παρακάτω, ακολουθούν κάποιοι παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν ριζικά τις τιμές για μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη:

1. Ο αριθμός των φορτηγών που θα χρειαστούν για την μεταφορά των οικοσυσκευών.

2. Αν θα χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα).

3. Ο όγκος των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν.

4. Το προσωπικό που θα χρειαστεί για τη μεταφορά, ή μετακόμιση του φορτίου.

5. Η χρήση ανελκυστήρα, εάν υπάρχει.

6. Εάν θα αναλάβει η μεταφορική το αμπαλάζ των οικοσυσκευών, ή του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Οι τιμές για αξιόπιστη μεταφορική σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα ξεκινά στα 30€ και μπορεί να αυξηθεί αρκετά, ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι. Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις ασφαλή λύση για τις μεταφορές σου, εύκολα και γρήγορα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, για να πάρεις την καλύτερη προσφορά για τη μετακόμισή σου, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Η καταχώρηση εργασίας είναι δωρεάν και θα σε φέρει σε επαφή με την καλύτερη μεταφορική της περιοχής σου!

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για μεταφορές Θεσσαλονίκη - Αθήνα;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις άμεσα και υπεύθυνα την καλύτερη μεταφορική Θεσσαλονίκης ή Αθήνας, για να αναλάβει κάθε είδους μετακόμιση. Οι συνεργαζόμενοι μεταφορείς μας αναλαμβάνουν μεταφορές οικιακές, επαγγελματικές και φοιτητικές, φροντίζοντας για την πλήρη εξυπηρέτησή σου.

Κάθε μεταφορική μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μπορεί να σου προσφέρει ένα προσωποποιημένο πακέτο προσφοράς για τις μεταφορές σου, ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι. Στόχος των επαγγελματιών μας είναι να ολοκληρώσουν την εργασία σου, με συνέπεια και ασφάλεια.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι αξιόπιστη μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη - Αθήνα, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρες μεταφορικές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Τ.
469 αξιολογήσεις

Άμεση επικοινωνία γρήγορη ανταπόκριση ευγενικός και σύ εργάσιμος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον κύριο Τσιριβακ…

φωτογραφία επαγγελματία
Κ. Μεταφορική
185 αξιολογήσεις

η δική μας μεταφορά ήταν πολύ δύσκολή λόγω βαριών και μεγάλων αντικειμένων και την απουσία ανελκυστήρα στα περισσότερα λόγω μεγέθους. Τα πα…

φωτογραφία επαγγελματία
DIRTY JOBS Β.
158 αξιολογήσεις

Ο κ. Καραπατης ηταν ο μονος που επισκεφθηκε το χωρο πριν δωσει προσφορα. Πολυ καλη σχεση κοστους ποιοτητας. Συνεπεστατος. Πολυ ευχαριστημεν…

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
152 αξιολογήσεις

Ο Κύριος Κορώνης ήταν πραγματικά ΑΨΟΓΟΣ!! Επαγγελματίας στο έπακρον, συνεπής, απίστευτα προσεκτικός και με σεβασμό τόσο στον πελάτη όσο και…

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
148 αξιολογήσεις

Στην ωρα του και στην τιμη που ειχαμε κλεισει απο το τηλεφωνο

Douleutaras.gr λογότυπο
Σπυρίδων Μ.
91 αξιολογήσεις

Η δουλεια εγινε πολυ καλα με μια μικρη καθυστερηση.

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστό πακετάρισμα στη μετακόμιση σου;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα

Περισσότερα
Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτερες Μεταφορικές για Μετακομίσεις από Αθήνα για Θεσσαλονίκη

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει

Δημήτριος Κ.

Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Δήμος Αρριανών
75 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε τις μετακομίσεις σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, αλλά και τις μεταφορές εμπορευμάτων και φορτίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες των μεταφορών σας, με σκοπό να είμαστε η πιο αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Η ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων και η συνέπεια παράδοσής τους στο χώρο της επιλογής σας, είναι για εμάς τεράστιας σημασίας και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας, άμεσα και υπεύθυνα!

Κωσταντίνος Ι.

Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα
42 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τις επαγγελματικές μεταφορές των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα αντικείμενα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα, προκειμένου να απλουστεύσουμε τη διαδικασία, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια της μεταφοράς. Κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την άμεση εξυπηρέτηση, τη τήρηση των προσυμφωνηθέντων και την επαγγελματική μεταφορά, που προσφέρουμε. Αν χρειάζεστε επαγγελματική μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, με πολύ προσιτές τιμές!

Δημήτριος Λ.

Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
65 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις μεταφορές και μετακομίσεις σας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε πολύ να ολοκληρώσουμε και την δική σας εργασία και να συνεργαστούμε, παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν. Προτιμήστε μας, για να σας αποδείξουμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας!

Κωνσταντίνος Μ.

Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αγρίνιο
48 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στις μεταφορές από το 1996, αναλαμβάνοντας παντός είδους υπηρεσίες μετακόμισης, μεταφοράς και αποθήκευσης αντικειμένων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα, με σκοπό να ανταπεξέλθουμε και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις μετακομίσεων. Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς το πακετάρισμα και ξεπακετάρισμα των αντικειμένων σας, την αποθήκευση σε ειδικές αποθήκες και ό,τι άλλο χρειαστείτε, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες σας. Αν χρειάζεστε επαγγελματική μεταφορική Θεσσαλονίκη και Αθήνα, για ασφαλείς μεταφορές, είμαστε στη διάθεσή σας!

ΣΤΕΛΙΟΣ Κ.

Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα
19 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, εταιρειών, καταστημάτων και γραφείων, με αξιόπιστα αποτελέσματα. Η ασφάλεια των φορτίων σας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τις απαραίτητες μεθόδους προστασίας για να την εξασφαλίζουμε. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξειδικευμένους συνεργάτες που θα σας προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες απεγκατάστασης και εγκατάστασης συσκευών και μηχανημάτων. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους, σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Είμαστε η πιο έμπιστη μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να το αποδείξουμε!

Σχετικές υπηρεσίες